jim1970 Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 δεν είσαι η μόνη σοφία.. μια δουλειά τον βάλαμε να κάνει..μαντάρα τα έκανε.. LAMMERGEIER, Christine and SOPHIE 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Αν και δεν έχω επιστρέψει ακόμη (και ούτε πρόκειται... ), καλώς σας βρήκα λοιπόν... Όσον αφορά τις ανακοινώσεις, εσάς και τον κυρ.Στέφανο, δεν έχω πει ακόμη την τελευταία μου κουβέντα... Αν και ομολογώ ότι το "μαζέψατε" λίγο κ.Κώστα με το "μεσήλικας", σε αντίθεση με το "ηλικιωμένος" του άλλου κυρίου... Και πείτε του αν θέλετε, ότι πριν τα "alerts", υπάρχουν και τα τηλέφωνα. Κινητά και σταθερά... Ένα θα πω και στους δυό σας για την ώρα και είναι τούτο: ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!! Ψιτ, φιλαράκι................ Roxanne and jim1970 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Παιδάκια βλέπω οτι είστε σε σωστό δρόμο πάλι και είμαι περήφανος ................. BILLBEAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Εντός της ημέρας θα έχουμε και τα πρώτα νέα για τα ξενοδοχεία. BILLBEAR and mariacy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Παιδάκια βλέπω οτι είστε σε σωστό δρόμο πάλι και είμαι περήφανος ................. Ναι δάσκαλε, δεν πηγαν χαμένοι οι κόποι σου..... Roxanne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOPHIE Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 άντε αγοράκια και κοριτσάκια μου αρχίστε να δηλώνετε να οργανωθούμε σιγά σιγά ούτε ενάμισης μήνας δεν έμεινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 πολύ αέρα τους έχεις δώσει..θα σε καβαλήσουν στο τέλος.. για πάρε τη βίτσα..τη βρεγμένη.. και αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα λόγω ηλικίας.. σφύριξε.. εδώ είμαστε για τους φίλους.. Την βίτσα ; Χμμμμμ... Καλή ιδέα. Και ναι. Έχεις δίκιο. Δεν μπορώ μόνος μου. Θα σε φωνάξω όταν είναι. Παραείμαι μικρός για τέτοια... δεν μπορώ να γράψω στο excel ή εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι παίζει με το φύλλο Ο Τζιμάκος Σοφάκι μου. Αυτός το χάλασε το φύλλο. Στην ηλικία που είναι, δεν έπρεπε να παίζει με τέτοια πράγματα. Κανένα τίλιο έπρεπε να πίνει και... στο κρεβατάκι του. Ακούς εκεί που θέλει online excelάκια και εκδρομούλες... δεν είσαι η μόνη σοφία.. μια δουλειά τον βάλαμε να κάνει..μαντάρα τα έκανε.. Πωωωωωωω ρε φίλεεεεεεεε. Πωωωωωωωω !!! Ένα απλό φύλλο εργασίας είναι και δεν μπορείς να το συμπληρώσεις ; Τι σου ζητήσαμε βρε ; Να μας λύσεις πολυωνυμική εξίσωση 4ου βαθμού ; Πωωωω ρε φίλεεεεεε!!! Δεν πας για κανένα φασκόμηλο λέω εγώ... Ψιτ, φιλαράκι................ Άντε πιες το γαλατάκι σου τώρα και μετά τα λέμεεεεεεε Υ.Γ. Τι έγινε τώρα ; Έβαλες τα κλάματα ; Έλα, έλα, θα σου πάρω γλειφιτζούρι. Σταμάτα... Έισαι και ασχημούλικο βρεεεεε Υ.Γ.2 Αααα και μας παραμύθιασες και με τα durex σου εεεεεε... Θα επανέλθω γι' αυτό... Ξαναλέω. Το νου σου... Roxanne and MITAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Άντε λέμεεεεε Δηλώστεεεεεεεε Συμμετοχές στην 11η συνάντηση μελών κοινότητας Taxheaven 2014 (Άργος, Ναύπλιο) Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, είναι απαραίτητο μετά την δήλωση συμμετοχής σας στο φύλλο του excel, να συμπληρώσετε και τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα. Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας συμμετασχόντων στην 11η συνάντηση μελών Taxheaven. Τα στοιχεία αυτά θα είναι προσβάσιμα μόνο από τους συντονιστές, για τυχόν επικοινωνία μαζί σας. Υ.Γ. Όποιος παρεμβαίνει (παραποιεί, αλλάζει, διαγράφει κλπ) στοιχεία τρίτου στο φύλλο, θα τιμωρείται με αναγκαστική συγκατοίκηση με τον proooo και στην περίπτωση που αυτό επιθυμεί και επιδιώκει (την συγκατοίκηση), θα χρεωθεί με όλα τα έξοδα της εκδρομής, όταν ο αριθμός του δωματίου του γίνει γνωστός... Υ.Γ.2 Παρακαλείται ο συνάδελφος (Σκόρπιος στο ψευδώνυμο ή κάπως έτσι...) που έχει δηλώσει ότι θα πάρει μαζί το μισο του παιδί, να διευκρινίσει, αν αυτό θα είναι από την μέση και πάνω ή από την μέση και κάτω... Επίσης θα πρέπει να γνωρίζει, ότι όποιο μέρος και να επιλέξει, το δωμάτιο θα χρεωθεί σαν τρίκλινο... (στο 212 φυσικά...) Υ.Γ.3 Και ναι ρε. Είμαι περίεργος. Συμβαίνει κάτι ; BILLBEAR, Roxanne, MITAK and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proodeytiki Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Η κωλυσιεργία μερικών να αναλάβουν τις ευθύνες τους είναι αν μη τι άλλο ενοχλητική. Πόσα να κάνω πια μόνος μου ?! Ολο το Σ-Κ ήμουν Ναύπλιο....τι να δω τα ξενοδοχεία....τι να δω τι Σουίτα που θα μείνει ο Αντιδημαρχος...το δωματιο που θα μεινει η Χριστινα με το σκύλο της (μεχρι να βρω Ντογκ Φρεντλυ χοτελ μου βγηκε ο λοκός)...να κανονισω το Βετζετεριαν Μενου του ΧαρρυΚ.... ημαρτον πια.... !!!Αυτοι οι ανεκδιήγητοι Κιμωνας Δανάς . Κοντός Αθανάσιος και Διομηδης Μπατακης θα συνδράμουν ή θα αρκεστούν ο μεν πρώτος να κάνει Τεστ Ντράιβ στα τελευταία μοντέλα Λουξερυ Καρς μεχρι να βρει το κατάλληλο , ο δεύτερος να προετοιμάζει το Μανιφεστο και την Ιδρυτική Διακήρυξη του Νεου Κομματος Λογιστων της "Δ" που απ ότι λένε οι φήμες σκοπεύει να ηγηθεί και ο δε Τρίτος να ασχολείται μαζί με το Δρίτσα πως θα βγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ ?! Christine, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, MDASK and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim1970 Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Την βίτσα ; Χμμμμμ... Καλή ιδέα. Και ναι. Έχεις δίκιο. Δεν μπορώ μόνος μου. Θα σε φωνάξω όταν είναι. Παραείμαι μικρός για τέτοια... δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι μικρέ μου φίλε..κάτι θα κάνουμε.. Ο Τζιμάκος Σοφάκι μου. Αυτός το χάλασε το φύλλο. Στην ηλικία που είναι, δεν έπρεπε να παίζει με τέτοια πράγματα. Κανένα τίλιο έπρεπε να πίνει και... στο κρεβατάκι του. Ακούς εκεί που θέλει online excelάκια και εκδρομούλες... Πωωωωωωω ρε φίλεεεεεεεε. Πωωωωωωωω !!! Ένα απλό φύλλο εργασίας είναι και δεν μπορείς να το συμπληρώσεις ; Τι σου ζητήσαμε βρε ; Να μας λύσεις πολυωνυμική εξίσωση 4ου βαθμού ; Πωωωω ρε φίλεεεεεε!!! Δεν πας για κανένα φασκόμηλο λέω εγώ... Άντε πιες το γαλατάκι σου τώρα και μετά τα λέμεεεεεεε Υ.Γ. Τι έγινε τώρα ; Έβαλες τα κλάματα ; Έλα, έλα, θα σου πάρω γλειφιτζούρι. Σταμάτα... Έισαι και ασχημούλικο βρεεεεε Υ.Γ.2 Αααα και μας παραμύθιασες και με τα durex σου εεεεεε... Θα επανέλθω γι' αυτό... Ξαναλέω. Το νου σου... HARYK and MDASK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Υ.Γ.3 Και ναι ρε. Είμαι περίεργος. Συμβαίνει κάτι ; Περίεργε.............. Το νου σου..................... Γιατί λερώνει.................................... Υγ: δεν έπρεπε να πεις "συμβαίνει κάτι;".............. "Κακό είναι;" έπρεπε να ρωτήσεις............................... Τη γλίτωσες....................... MDASK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Αντε, καλή αντάμωση παιδιά.. Καλή αντάμωση. ΜΑΧΑΤΖΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, Christine and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Ρε παιδιά ποιο είναι το ξενοδοχείο και ποιες οι τιμές,γιατί θέλω καναδυό σουίτες,όχι μόνο ο δήμαρχος...........και ο πατρινός,φυσικά το 212 που ανήκει δικαιωματικά,λόγω πρότερου εντίμου βίου. Roxanne and ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDASK Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Κι εμείς οι 3μισοι περιμένουμε λεπτομέρειες για να κάνουμε κράτηση γιατί παραδόξως η αναζήτηση που έκανα στο google (έτσι μου είπανε, ό,τι δεν καταλαβαίνω να το γράφω στο google) ως "λουξορυ χοτέλ ντογκ φρεντλυ by καχριλας" δεν έβγαλε αποτελέσματα!!! Roxanne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Λοιπόν...... μαζευτείτε "γενικώς" και τελειώνετε ..... Ναι ρε, θα πάρω το μισό παιδί, (την δεξιά πλευρά) εχεις πρόβλημα??? Το έγραψα μπας και γλυτώσω κανα φράγκο (ευρώ).... Επικοινώνησα με το hotel , το 212 δεν το χρεώνουν. Οποιος μείνει εκει , δεν πληρώνει ΤΙΠΟΤΑ!!! Θα μείνω εγώ(φυσικά), και θα τα χρεώνετε ούλα σ εμένα . Θα φυγουμε κύριοι !!! Α, και φέτος όποιος δεν έρθει για τρύγο, δεν θα μυτιάσει ουτε σταγόνα!!! Κατανοητόν???? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, Στέλιος, BILLBEAR and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim1970 Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 ντάξει ρε ..κατανοητό.. ξεφούσκωσε τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Πρόσεξε μικρέ, γιατί θα βάλω 2-3 γυναίκες να σε τιμωρήσουν !!!! Roxanne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim1970 Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 που θα βρεις 2-3 καημένε? όλο κι όλο μία γνωρίζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Εσυ .χωρίς φάρμακο?δεν το πιστεύω.............αλλά γενικά όλο λόγια ,,,,,,,,,,,,,,,,,,έτσι είναι οι πατρινοί?δεν ξέρω.Δημήτρη πιστεύω να με καταλαβαίνεις,επίσης συμφωνώ για την μία και μοναδική ,αλλά έμαθα οτι και άλλες πολλές ελπίζουν.......................αλλά........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Βγάλατε γλώσσα έτσι???? Τις κόβω εγώ τις γλώσσες..... Ναι ρε, μία γνωρίζω. Μία γνώρισα. Ουτε θα γνωρίσω άλλη !!!! Ικανοποιήθηκες? Και εσύ τέκνον Γιάννη ??? Κι εσύ??? Αφού είμαι όλο λόγια, οκ. Πάσο..... Θα σου φέρω ενα μπουκαλάκι, αναμνηστικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim1970 Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Βγάλατε γλώσσα έτσι???? Τις κόβω εγώ τις γλώσσες..... Ναι ρε, μία γνωρίζω. Μία γνώρισα. Ουτε θα γνωρίσω άλλη !!!! Ικανοποιήθηκες? είσαι μεγάλος ρε συ..απλά αναρωτιέμαι.. καθόλου? Και εσύ τέκνον Γιάννη ??? Κι εσύ??? Αφού είμαι όλο λόγια, οκ. Πάσο..... Θα σου φέρω ενα μπουκαλάκι, αναμνηστικό..... HARYK and SCORPIOS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Βγάλατε γλώσσα έτσι???? Τις κόβω εγώ τις γλώσσες..... Ναι ρε, μία γνωρίζω. Μία γνώρισα. Ουτε θα γνωρίσω άλλη !!!! Ικανοποιήθηκες? Και εσύ τέκνον Γιάννη ??? Κι εσύ??? Αφού είμαι όλο λόγια, οκ. Πάσο..... Θα σου φέρω ενα μπουκαλάκι, αναμνηστικό..... Αφου ξέρω οτι είσαι άρχοντας,απλά έτσι για να γίνεται ντόρος.............. HARYK and SCORPIOS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOPHIE Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Για ξενοδοχείο θα δούμε ή να ετοιμάσω τις σκηνές; HARYK and Roxanne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMMERGEIER Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Για ξενοδοχείο θα δούμε ή να ετοιμάσω τις σκηνές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted September 10, 2014 Author Report Share Posted September 10, 2014 Ξενοδοχειο ειπαν οι κατω απο το αυλακι οτι το βλεπουν και θα μας ενημερωσουν. Εμεις πρεπει να δουμε ποσοι ειμαστε για λεωφορειο και νομιζω αργουμε πολυ.... BILLBEAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts