ΧΡΥΣΑ Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 Μου ειπαν οτι θα ειμαι κι εγω στην εκδρομη τελικα !!! Αντε καλο ταξιδι σε ολους μας , καλη ανταμωση στην 11η συναντηση του Ταξχεβεν !!!! SOPHIE, mk83, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk83 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Μου ειπαν οτι θα ειμαι κι εγω στην εκδρομη τελικα !!! Αντε καλο ταξιδι σε ολους μας , καλη ανταμωση στην 11η συναντηση του Ταξχεβεν !!!! HARYK and eyagelia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Κα λη μέ ρααααααααααα Υ.Γ. Υ.Γ.2 Υπάρχει βέβαια πολύ διάβασμα και για τις επόμενες μέρες... Αλλά λέω, να κάνω ένα μικρό διαλειμματάκι... Καλή αντάμωση. Προσοχή στους δρόμους λέμεεεεεεεεεε mk83, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ and SCORPIOS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
talepori Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 καλά να περάσετε , αλοίμονο σ΄αυτούς που μένουν και περιμένουν!!! και ένα τραγουδάκι για όλη την παρέα... SCORPIOS, mk83 and ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXalit Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Λογω εκτακτων γεγονοτων δεν θα μπορεσω να παρευρεθω στο φορολογικο εκπαιδευτικο τριημερο φετος, ξερω οτι το προγραμμα ειναι γεματο και κουραστικο, καλο κουραγιο σε ολους....καλα να περασετε..... SCORPIOS, mk83, BILLBEAR and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmgr Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 To check in egine ,:-D ta portokalia trogonte?? :-P HARYK and mk83 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Οι Σταυρουλήδες εχουν φτάσει εδω και λίγες ώρες και είναι ενθουσιασμένοι με το ξενοδοχείο ...... τα λέμε σε λίγο συν Θεω φιλιά σε ολους με προσοχη στους δρόμους HARYK, KonstantinaFi, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Μην φύγετε ρε..............έρχομαι. mk83, SCORPIOS and HARYK 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk83 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν'ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε... ... και στο Ναύπλιο όλα ήταν υπέροχα Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα για όλα όσα μας πρόσφερε και κυρίως για το ζεστό χαμόγελο που ήταν μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της Σειρά έχει ηηηηηη.... ????? (δεν μαρτυράω... ακόμη) eyagelia, BILLBEAR, HARYK and 9 others 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Σειρά έχει ηηηηηη.... ????? 12 ?? SOPHIE, mk83, jim1970 and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk83 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 ... and the winner iiiiiiiisssss : 12 ?? Congrats !!!!!!!!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Θα 'θελα μια νύχτα στ’ ανέμου το νησί, να 'βρισκα της μοίρας το ψεύτικο κρασί,εκείνο που σε βγάζει απ' την παγωνιά, να το πιω και να φύγω μακριά...Για να σε δω στης Σμύρνης την άσβεστη φωτιά, να μου φανερώνεις του Αιγαίου τα μυστικά,να μου τραγουδήσεις πράγματα γνωστά και να νιώθω πως σε ξέρω από παλιά... Τι 'ναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει μας πληγώνει ;Είναι ο χρόνος που τελειώνει και ξανά μένουμε μόνοι... Α ρε Γιάννη... Το 'ξερα. Γι' αυτό δεν ήθελα να το χάσω... Το 'ξερα ότι θα κάνεις το καλύτερο για μας. Για τις φίλες και τους φίλους σου. Για όλους όσους σε γνώρισαν προσωπικά αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους, που χάσαμε την ευκαιρία... Για όλους αυτούς που γέμισαν τα μέρη της πατρίδας σου, τα μέρη που περπατούσες και σύχναζες, με γέλιο, χαρά και τραγούδι... Και είμαστε όλοι σίγουροι πλέον, ότι θα είσαι περήφανος για τα κορίτσια σου. Τα κορίτσια σου που έκαναν τα πάντα, για να είναι όλα υπέροχα, για να μας μείνει αξέχαστη αυτή η εκδρομή. Και το πέτυχαν. Άννα, Μαρία, Σοφία, σας ευχαριστούμε θερμά για όλα. Ο Γιάννης σίγουρα θα είναι πολύ περήφανος για εσάς. Όσο για τις φίλες και φίλους που μοιραστήκαμε μαζί όλες τις εικόνες και τους ήχους τις τρεις τέσσερις αυτές μέρες, ένα έχω μόνο να πω... Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ που σταματήσατε μαζί μου τον χρόνο, που με κάνατε να τα ξεχάσω όλα και να ζήσω όμορφα μαζί σας. Σας ευχαριστώ που ήμασταν μαζί. Να είστε όλες και όλοι, πάντα καλά. Τι 'ναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει μας πληγώνει ;Είναι ο χρόνος που τελειώνει και ξανά μένουμε μόνοι... * Καθημερινή Παναργολική εφημερίδα "ΑΡΓΟΛΙΔΑ" αρ. φύλλου 5202 Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 Γιάννη, καλή αντάμωση φίλε... Αχ και να 'βρισκα της μοίρας το ψεύτικο κρασί... Υ.Γ. Καλό γυρισμό σε όσους ταξιδεύουν ακόμη. Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε και τον συνάδελφο που έμενε στο δωμάτιο 227 του ξενοδοχείου, που για άλλη μια φορά και ανώνυμα, ανέλαβε όλα τα έξοδα της συνάντησης (περίπου 11000,00€). EFI_T, kontinos, MARKA and 16 others 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAFOUTIS Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Άννα, Μαρία, Σοφία, σας ευχαριστούμε θερμά για όλα. Ο Γιάννης σίγουρα θα είναι πολύ περήφανος για εσάς. * Καθημερινή Παναργολική εφημερίδα "ΑΡΓΟΛΙΔΑ" αρ. φύλλου 5202 Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 Τώρα τι να γράψει κανείς μετά απ'αυτά που έγραψε παραπάνω ο Μπάμπης. (τελευταία φορά,που είχα ξαναδακρύσει ήταν όταν άκουσα το τραγούδι,που έγραψε και τραγούδησε η Μαριέττα μου για την μητέρα μου,όταν την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο,λίγο πρίν πεθάνει.) Ένα τεράστιο ευχαριστώ από μένα και την Λενιώ μου,για τις υπέροχες στιγμές,που περάσαμε στο τριήμερο.(η οποία παρόλο,που είχε δουλειά,δεν έλεγε να ξεκολήσει) Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στα κορίτσια του Γιάννη γιά όλα όσα μας προσφέρανε.Γνωρίσαμε αυτό που λέγεται, τελειότητα στην φιλοξενεία. Να είσαστε όλοι και όλες καλά,για να ζούμε τέτοιες όμορφες στιγμές. HARYK, Roxanne, SophiaL and 5 others 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontinos Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Θέλω κι εγώ, ως νέο μέλος, να ευχαριστήσω την Άννα και όλους εσάς τους φίλους και συναδέλφους για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί. Νάμαστε γεροί για την 12η συνάντηση!!! SOPHIE, BILLBEAR, HARYK and 8 others 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christine Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Αν και με κάλυψε πλήρως η δημοσίευση του Μπάμπη, δεν μπορούσα να μην γράψω κι εγώ 2 σειρές... Μία ακόμη συνάντηση αυτής της παρέας τελείωσε, αλλά, αυτό, όπως γνωρίζουν οι πιο παλιοί, είναι η αφετερία για την επόμενη. Η τελετή παραλαβής-παράδοσης έγινε, το θέμα για την 12η συνάντηση θα ανοίξει σε λίγο, οπότε, το μόνο που μας μένει, είναι ..... να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα!!!!Και από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα, τη Μαρία και την Σοφία, που έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μείνει αυτή η εκδρομή ΑΞΕΧΑΣΤΗ. Γιάννη μας, ο τόπος σου μας υποδέχτηκε και μας φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Έστω και αυτό το ένα τσιγάρο, με γέμισε συναισθήματα που δύσκολα περιγράφει κάποιος.... Ευχαριστώ όλους που περάσαμε τόσο τέλεια, για ακόμη μία φορά! Χάρηκα που γνώρισα και καινούρια άτομα, που ελπίζω να τους άρεσε τόσο που να μας ξανάρθουν! Ραντεβού στην Πιερία, λοιπόν, στην 12η!!!! FAFOUTIS, mk83, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ and 8 others 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Από εχθές προσπαθώ να βρω να γράψω κάτι.. αλλά δεν βρίσκω τι...Τα συναισθήματα τόσα πολλά..... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα και στα κορίτσια της για την υπέροχη φιλοξενία!!!!!!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που ήσασταν μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!!!! EFI_T, BILLBEAR, SOPHIE and 6 others 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Ραντεβού στην Πιερία, λοιπόν, στην 12η!!!! http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, SCORPIOS, FAFOUTIS and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOPHIE Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Ολονών τα συναισθήματα κινούνται σε παρόμοια κύματα παρόλα αυτά θα ήθελα κι εγώ να πω δυο λογάκια Ακόμα μια φορά βρεθήκαμε με αγαπημένους φίλους Ακόμα μια φορά γελάσαμε, διασκεδάσαμε και στο τέλος, την ώρα του αποχαιρετισμού, συγκινηθήκαμε και δώσαμε την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε του χρόνου Άλλη μια πετυχημένη συνάντηση έλαβε τέλος Κι άλλες φωτογραφίες προστέθηκαν στις συλλογές μας Κι άλλοι φίλοι προστέθηκαν στις καρδιές μας Άλλα 2 κιλά προστέθηκαν στο (κώλο) κορμί μου Τέλος, με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Άννα και τα κορίτσια της για την καταπληκτική φιλοξενία τους!!! Πότε έγινε η ανάθεση της επόμενης χαμπάρι δεν πήρα Δημοκράτες μου εσείς Μπιλάκο μου ξέρεις πόσο σε αγαπάω τα λέμε στα μέρη σου και κάτι τελευταίο επειδή είμασταν λίγο ασυντόνιστοι φέτος με την μουσική θα έρθω με playlist DANAIE, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, HARYK and 8 others 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MITAK Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Ρε συ Μπαμπη , τι εισαι συ ρε παιδι μου ,ευγε φιλε μου, υπερκαλυψες τους παντες.Να εισαι καλα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΝΑ ,ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ .Σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για τα κορίτσια του!!! mk83, HARYK, SOPHIE and 6 others 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Θέλω κι εγώ, ως νέο μέλος, να ευχαριστήσω την Άννα και όλους εσάς τους φίλους και συναδέλφους για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί. Νάμαστε γεροί για την 12η συνάντηση!!! Από εχθές προσπαθώ να βρω να γράψω κάτι.. αλλά δεν βρίσκω τι...Τα συναισθήματα τόσα πολλά..... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα και στα κορίτσια της για την υπέροχη φιλοξενία!!!!!!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που ήσασταν μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!!!! οταν μιλανε οι καινουργιοι με αυτο τον τροπο, εμεις περισσευουμε και ο,τι και να πουμε απλα επαναλαμβανομαστε... Αννα , Μαρια, Σοφια ...κοριτσια μας ομορφα, οπως ειπαμε και περσυ ειχε ωριμασει ο καιρος και εγιναν ολα οπως αρμοζε να γινουν....Του χρονου με υγεια και παλι ολοι μαζι... Επισης να πω για οσους δεν ξερουν , μπορει να αποφασισε ο Θανασης για Πιερια, αλλα για τιποτα μην ειστε σιγουροι αν δεν συμφωνησει ο Κιμωνας και η Χρυσα....ολα κι ολα , η παραδοση , παραδοση.... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, SCORPIOS, EFI_T and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Για άλλη μια φορά ,όλα ηταν υπέροχα,πως καμιά φορά μεγάλος άνθρωπος νοιώθει σαν παιδί και σκέφτεται απο τώρα την επόμενη φορά, δεν ξέρω μήπως γέρασα στα 25?δεν νομίζω............... Ρε Μπάμπη κανόνισε να λειτουργεί το ταχις ,όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε και τα τηλέφωνα να μην κτυπάνε συνέχεια και μας τρελαίνουν με τις παπαριές τους,όπως το σημαντικότερο να μας πληρώνουν,ξέρεις εσύ το πως. με ένα τηλέφωνο......................................δεν είσαι και κανένας............. HARYK, mk83, SOPHIE and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Τα λόγια είναι περιττά..... Το ευχαριστώ προς όλους ειναι λίγο...... Αιντε μόνο 364 μείνανε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!! MITAK, mk83, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim1970 Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Τα λόγια είναι περιττά..... Το ευχαριστώ προς όλους ειναι λίγο...... Αιντε μόνο 364 μείνανε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!! και γω χάρηκα πολύ που με γνώρισες.. Roxanne, HARYK, mk83 and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KABONTOROS Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Ξέρει κανείς κάποιους ,που βγάζουν τα δεκάρια πέντε στην τράπουλα?.................... HARYK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Ξέρει κανείς κάποιους ,που βγάζουν τα δεκάρια πέντε στην τράπουλα?.................... jim1970 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts