Jump to content
  • 0

χρειάζεται ταμειακή αφού έχω το βιβλίο μεταχειρισμένων για πωλήσεις μεταχειρισμένων ειδών?

ΗΛΙΑΣ ΜΠ.

Question

Αφού υπάρχει το ειδικό βιβλίο μεταπωλητή μεταχειρισμένων ειδών (η επιχείρηση πουλάει μεταχειρισμένα ρούχα,ηλεκτρικά,είδη οικιακής χρ'ησης)

και η ΠΟΛ 1104/95 λέει ότι το στοιχείο που πρέπει να κόβουμε είναι θεωρημένη αλπ με πλήρη στοιχεία του αγαθού το ερώτημα είναι 

α) υπάρχει λόγος για ταμειακή (δεν νομίζω ότι τεχνικά μπορεί να εκδώσει κάτι τέτοιο)μηχανισμό δεν θέλω να βάλω γιατί απο 01/01 όπως είπε και ο Χάρης καταργείται ή χρήση τους.

Β) τι ειδικο βιβλίο φπα θεωρείται ,άρα μήπως δεν θεωρούνται πια οι αλπ? μήπως πάνε με την 1083/2003 μιας και τηρήται πρόσθετο ,ή πρέπει να θεωρηθούν..?

γ) είμαστε καλυμμένοι με βιβλίο και αλπ ?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

επειδή το ειδικό βιβλίο αυτό αφορά το φπα ,δεν είναι στα πρόσθετα του κφας (παρέχει όμως ασφαλείς πληροφορίες) μήπως υπάρχει κάποια ειδική διάταξη για αυτό? Στον κφας που παραθέτεις συνάδελφε δεν αναφερεται αυτή η συγκεκριμένη περίπτωση...

• 0

επειδή το ειδικό βιβλίο αυτό αφορά το φπα ,δεν είναι στα πρόσθετα του κφας (παρέχει όμως ασφαλείς πληροφορίες) μήπως υπάρχει κάποια ειδική διάταξη για αυτό? Στον κφας που παραθέτεις συνάδελφε δεν αναφερεται αυτή η συγκεκριμένη περίπτωση...