ASA Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Ο Ανταποκριτής του ΟΓΑ ισχυρίζεται οτι δεν κάνει ρυθμίσεις οφειλων στον ΟΓΑ και ότι πρέπει να γίνουν από τον Λογιστή.Τελικά όλα εμείς θα πρέπει να τα κάνουμε; Η' κάποιοι λουφάρουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kotlistianos Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Κάποιοι μας έχουν βρει για μ@@@ες..Ενοείται δεν είναι υποχρεωσή μας...Δωσε στο πελάτη σου τους κωδικούς να πάει στον ΟΓΑ να κάνει το διακανονισμό εκεί...και να μη φύγει αν το διώξει ο ανταποκριτής...να επιμείνει...Σε νια πελατισα που ήρθε της ειπα" Αν το κάνεις εδώ θα πληρώσεις, πήγαινε στον ΟΓΑ..επέμεινε και να του πεις ότι είναι δικιά του υποχρέωση"Νομίζω υπάρχει εγκύκλιος που λέει ότι εάν δεν έχει πρόσβαση ο ασφαλισμένος στο ιντερνετ το διακανονισμό το κάνει ο ανταποκριτής... DC045915300, mndkm and MarP 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 georges Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 ΓΙΑ τις ρυθμίσεις σε ΔΟΥ και ΟΑΕΕ προβλέπεται από κάπου οτι υποχρεωτικά θα γίνονται μέσω διαδυκτύου και όχι στις αρμόδιες υπηρεσίες? Έχετε κάτι υπόψιν ή μήπως έχω χάσει κανένα επεισόδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ASA Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 Κάποιοι μας έχουν βρει για μ@@@ες..Ενοείται δεν είναι υποχρεωσή μας...Δωσε στο πελάτη σου τους κωδικούς να πάει στον ΟΓΑ να κάνει το διακανονισμό εκεί...και να μη φύγει αν το διώξει ο ανταποκριτής...να επιμείνει...Σε νια πελατισα που ήρθε της ειπα" Αν το κάνεις εδώ θα πληρώσεις, πήγαινε στον ΟΓΑ..επέμεινε και να του πεις ότι είναι δικιά του υποχρέωση"Νομίζω υπάρχει εγκύκλιος που λέει ότι εάν δεν έχει πρόσβαση ο ασφαλισμένος στο ιντερνετ το διακανονισμό το κάνει ο ανταποκριτής...Υπάρχει κάπου η εγκύκλιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sarliz Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Καλημέρα, όταν την οφειλή στον ΟΓΑ την έχει η σύζυγος πρέπει να πάει να βγάλει κωδικούς ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TAG-AMAL Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Καλημέρα, όταν την οφειλή στον ΟΓΑ την έχει η σύζυγος πρέπει να πάει να βγάλει κωδικούς ?????? Καλημέρα σας, απο τη γειτονιά μας.... έτσι το έκανα ..!! με κωδικούς της συζύγου...!! να είστε καλά.!! ΦιλικάΓιαν + 5 Sarliz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MarP Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Καλημέρα, Μου ήρθε κι εμένα στο γραφείο μια πελάτισα (η οποία είναι και κακοπληρωτής) και στην οποία έχω κάνει πολλές φορές εργασίες χωρίς να την χρεώσω επιπλέον. Ήθελε να της υποβάλλω αίτηση για Ρύθμιση στον ΟΓΑ,φυσικά τζάμπα και μάλιστα αμέσως... Επειδή ''τα πήρα'' χοντρά που τα θέλουν όλα τζάμπα και γρήγορα της είπα μια μικρή επιπλέον αμοιβή και της κακοφάνηκε....!!! Της είπα αν δεν θέλει να πληρώσει να πάει στον ανταποκριτή ΟΓΑ. Θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμα κι αν έρθουν την τελευταία στιγμή και πάντα δωρεάν. TAG-AMAL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAMMERGEIER Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμα κι αν έρθουν την τελευταία στιγμή και πάντα δωρεάν. :angry: MarP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 georges Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμα κι αν έρθουν την τελευταία στιγμή και πάντα δωρεάν. :angry: Στο χέρι μας είναι να τους αποδείξουμε οτι ισχύει το αντίθετο. MarP and TAG-AMAL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KOTSAINAS Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Μια βοήθεια σας παρακαλώ.. Ηρθε πελατης στις 22/10 για να του κανω την ρυθμιση επειδη ομως δεν καταλαβε οτι τις τρεχουσες εισφορες κ την δοση θα πρεπει να τις καταβαλλει μαζι, εντος της προθεσμιας της πρωτης δοσης, δεν πηγε να την πληρωσει καθολου με αποτελεσμα να χασει το δικαιωμα ρυθμισης.. Συμφωνα ομως με τον Ν.4152/2013 μπορει να υποβαλλει για μια ακομα φορα νεα αιτηση... ...Ένταξη στη ρύθμιση:Ο αιτών εντάσσεται στη ρύθμιση, εφόσον η καταβολή της πρώτης δόσης πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημέρα υποβολής της αίτησης για ρύθμιση. Μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να καταβληθεί και η τρέχουσα εισφορά του εξαμήνου. Υπογραμμίζουμε, ότι οι υπολειπόμενες δόσεις καταβάλλονται στο τέλος του επόμενου μήνα από την καταβολή της πρώτης και κάθε επόμενης δόσης, με το έντυπο πληρωμής που προαναφέρουμε, το οποίο εκδίδεται ηλεκτρονικά κάθε μήνα.Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν μέσα στη συγκεκριμένη προθεσμία η πρώτη δόση και η τρέχουσα εισφορά, ο αιτών δεν εντάσσεται στη ρύθμιση. Εάν εξακολουθεί να επιθυμεί τη ρύθμιση των οφειλών του μπορεί να επανέλθει με νέα αίτησή του, όχι ενωρίτερα από τον επόμενο μήνα της ληκτικής ημερομηνίας πληρωμής της πρώτης δόσης. Σε περίπτωση βέβαια που ο αιτών ενταχθεί στη ρύθμιση και δεν τηρήσει στη συνέχεια τους όρους της, δεν μπορεί να αιτηθεί πάλι την ένταξή του στη ρύθμιση της «Νέας Αρχής». Μπαινω λοιπον σημερα να του κανω νεα αιτηση αλλα μου βγαζει τα ιδια στοιχεια με την προηγουμενη.. Γνωριζει κανενας κατι?? ΓΙα επικοινωνια με ΟΓΑ ουτε λογος προσπαθω ενα μηνα και δεν σηκωνουν τηλεφωνα και οι ανταποκριτες δεν εχουν ιδεα.. Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eyripidis Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ(ΙNTERNET) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΡΗΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ,ΑΡΚΕΤΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KOTSAINAS Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Δυστυχως εγω εκανα το λαθος να ασχοληθω.. ΤΩΡΑ τι να κανω??? Δεν γνωριζει κανενας τιποτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skylogiannis Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Παιδιά, για την πρώτη δόση βγάζει χαρτί "για την τράπεζα Πειραιώς". Για τις επόμενες δόσεις τι γίνεται; Έκανα ρύθμιση 26.11.2013 η πρώτη δόση ήταν μέχρι 7.12.2013. Πληρώθηκε. Από που εκτυπώνεις τις επόμενες δόσεις;;; Ξέρει κανείς γιατί δεν φαίνονται;;; Ο ΟΓΑ πάντως που πήρα τηλέφωνο δεν ξέρει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 anodos Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ΚΕΠ "ο καλός λογιστής" Τα ξέρουμε όλα, δεν φέρνουμε αντιρρήσεις στον πελάτη, τα κάνουμε όλα, εννοείται πάντα σωστά ... και πληρωμή στου τζάμπα τη μάνα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WILL Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 @skylogiannis.Απο εκει που μπηκες να κανεις την αιτηση θα ξαναμπεις με τους κωδικους για να τυπωσεις και τη δευτερη κλπ δοση.Συνηθως μετα τις 15 του μηνα γιατι αργουν να ενημερωσουν απο τον ΟΓΑ.Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη εαν καποιος εχει 30 δοσεις skylogiannis and SOTIRIOS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 070707 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Σημερα μιλησα με ΟΓΑ και μου ειπαν μετα τις 20/01 θα ειναι ετοιμο το συστημα να τυπωσει την επομενη δοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ASA
Ο Ανταποκριτής του ΟΓΑ ισχυρίζεται οτι δεν κάνει ρυθμίσεις οφειλων στον ΟΓΑ και ότι πρέπει να γίνουν από τον Λογιστή.
Τελικά όλα εμείς θα πρέπει να τα κάνουμε;
Η' κάποιοι λουφάρουν;
15 answers to this question
Recommended Posts