Jump to content
  • 0

ΑΙΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ;

ASA

Question

Ο Ανταποκριτής του ΟΓΑ ισχυρίζεται οτι δεν κάνει ρυθμίσεις οφειλων στον ΟΓΑ και ότι πρέπει να γίνουν από τον Λογιστή.

Τελικά όλα εμείς θα πρέπει να τα κάνουμε; 

Η' κάποιοι λουφάρουν;

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Κάποιοι μας έχουν βρει για μ@@@ες..

Ενοείται δεν είναι υποχρεωσή μας...

Δωσε στο πελάτη σου τους κωδικούς να πάει στον ΟΓΑ να κάνει το διακανονισμό εκεί...και να μη φύγει αν το διώξει ο ανταποκριτής...να επιμείνει...

Σε νια πελατισα που ήρθε της ειπα" Αν το κάνεις εδώ θα πληρώσεις, πήγαινε στον ΟΓΑ..επέμεινε και να του πεις ότι είναι δικιά του υποχρέωση"

Νομίζω υπάρχει εγκύκλιος που λέει ότι εάν δεν έχει πρόσβαση ο ασφαλισμένος στο ιντερνετ το διακανονισμό το κάνει ο ανταποκριτής...

• 0

ΓΙΑ τις ρυθμίσεις σε ΔΟΥ και ΟΑΕΕ προβλέπεται από κάπου οτι υποχρεωτικά θα γίνονται μέσω διαδυκτύου και όχι στις αρμόδιες υπηρεσίες? Έχετε κάτι υπόψιν ή μήπως έχω χάσει κανένα επεισόδιο?

• 0

Κάποιοι μας έχουν βρει για μ@@@ες..

Ενοείται δεν είναι υποχρεωσή μας...

Δωσε στο πελάτη σου τους κωδικούς να πάει στον ΟΓΑ να κάνει το διακανονισμό εκεί...και να μη φύγει αν το διώξει ο ανταποκριτής...να επιμείνει...

Σε νια πελατισα που ήρθε της ειπα" Αν το κάνεις εδώ θα πληρώσεις, πήγαινε στον ΟΓΑ..επέμεινε και να του πεις ότι είναι δικιά του υποχρέωση"

Νομίζω υπάρχει εγκύκλιος που λέει ότι εάν δεν έχει πρόσβαση ο ασφαλισμένος στο ιντερνετ το διακανονισμό το κάνει ο ανταποκριτής...

Υπάρχει κάπου η εγκύκλιος;

• 0

Καλημέρα,

όταν την οφειλή στον ΟΓΑ την έχει η σύζυγος πρέπει να πάει να βγάλει κωδικούς ?????? 

• 0

Καλημέρα,

όταν την οφειλή στον ΟΓΑ την έχει η σύζυγος πρέπει να πάει να βγάλει κωδικούς ?????? 

Καλημέρα σας,

απο τη γειτονιά μας....

έτσι το έκανα ..!! με κωδικούς της συζύγου...!!

να είστε  καλά.!!

Φιλικά

Γιαν + 5

• 0

Καλημέρα,

Μου ήρθε κι εμένα στο γραφείο μια πελάτισα (η οποία είναι και κακοπληρωτής) και στην οποία έχω κάνει πολλές φορές εργασίες χωρίς να την χρεώσω επιπλέον.

Ήθελε να της υποβάλλω αίτηση για Ρύθμιση στον ΟΓΑ,φυσικά τζάμπα και μάλιστα αμέσως... :angry:

Επειδή ''τα πήρα'' χοντρά που τα θέλουν όλα τζάμπα και γρήγορα της είπα μια μικρή επιπλέον αμοιβή και της κακοφάνηκε....!!!

Της είπα αν δεν θέλει να πληρώσει να πάει στον ανταποκριτή ΟΓΑ.

Θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμα κι αν έρθουν την τελευταία στιγμή και πάντα δωρεάν.

• 0

Θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμα κι αν έρθουν την τελευταία στιγμή και πάντα δωρεάν.  :angry: :angry:

• 0

Θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμα κι αν έρθουν την τελευταία στιγμή και πάντα δωρεάν.  :angry: :angry:

Στο χέρι μας είναι να τους αποδείξουμε οτι ισχύει το αντίθετο.

• 0

Μια βοήθεια σας παρακαλώ.. 
Ηρθε πελατης στις 22/10 για να του κανω την ρυθμιση επειδη ομως δεν καταλαβε οτι τις τρεχουσες εισφορες κ την δοση θα πρεπει να τις καταβαλλει μαζι, εντος της προθεσμιας της πρωτης δοσης, δεν πηγε να την πληρωσει καθολου με αποτελεσμα να χασει το δικαιωμα ρυθμισης.. 
Συμφωνα ομως με τον Ν.4152/2013 μπορει να υποβαλλει για μια ακομα φορα νεα αιτηση... 

...Ένταξη στη ρύθμιση:

Ο αιτών εντάσσεται στη ρύθμιση, εφόσον η καταβολή της πρώτης δόσης πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημέρα υποβολής της αίτησης για ρύθμιση. Μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να καταβληθεί και η τρέχουσα εισφορά του εξαμήνου. Υπογραμμίζουμε, ότι οι υπολειπόμενες δόσεις καταβάλλονται στο τέλος του επόμενου μήνα από την καταβολή της πρώτης και κάθε επόμενης δόσης, με το έντυπο πληρωμής που προαναφέρουμε, το οποίο εκδίδεται ηλεκτρονικά κάθε μήνα.
Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν μέσα στη συγκεκριμένη προθεσμία η πρώτη δόση και η τρέχουσα εισφορά, ο αιτών δεν εντάσσεται στη ρύθμιση. Εάν εξακολουθεί να επιθυμεί τη ρύθμιση των οφειλών του μπορεί να επανέλθει με νέα αίτησή του, όχι ενωρίτερα από τον επόμενο μήνα της ληκτικής ημερομηνίας πληρωμής της πρώτης δόσης. Σε περίπτωση βέβαια που ο αιτών ενταχθεί στη ρύθμιση και δεν τηρήσει στη συνέχεια τους όρους της, δεν μπορεί να αιτηθεί πάλι την ένταξή του στη ρύθμιση της «Νέας Αρχής»

Μπαινω λοιπον σημερα να του κανω νεα αιτηση αλλα μου βγαζει τα ιδια στοιχεια με την προηγουμενη.. Γνωριζει κανενας κατι?? 
ΓΙα επικοινωνια με ΟΓΑ ουτε λογος προσπαθω ενα μηνα και δεν σηκωνουν τηλεφωνα και οι ανταποκριτες δεν εχουν ιδεα.. Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο..?

• 0

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ(ΙNTERNET) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΡΗΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ,ΑΡΚΕΤΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΩ.

• 0

Παιδιά, για την πρώτη δόση βγάζει χαρτί "για την τράπεζα Πειραιώς". Για τις επόμενες δόσεις τι γίνεται;

Έκανα ρύθμιση 26.11.2013 η πρώτη δόση ήταν μέχρι 7.12.2013. Πληρώθηκε. 

Από που εκτυπώνεις τις επόμενες δόσεις;;;

Ξέρει κανείς γιατί δεν φαίνονται;;;

Ο ΟΓΑ πάντως που πήρα τηλέφωνο δεν ξέρει!!! :angry:

• 0

ΚΕΠ "ο καλός λογιστής"

Τα ξέρουμε όλα, δεν φέρνουμε αντιρρήσεις στον πελάτη, τα κάνουμε όλα, εννοείται πάντα σωστά ... και πληρωμή στου τζάμπα τη μάνα ...

• 0

@skylogiannis.Απο εκει που μπηκες να κανεις την αιτηση θα ξαναμπεις με τους κωδικους για να τυπωσεις και τη δευτερη κλπ δοση.Συνηθως μετα τις 15 του μηνα γιατι αργουν να ενημερωσουν απο τον ΟΓΑ.Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη εαν καποιος εχει 30 δοσεις