Jump to content

ΕΙΣΦΟΡΑ 20 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

polycro

Recommended Posts

Κίμωνα...

Με πήρε ο Ρομπέρτος και μου είπε πως μερικοί ξέχασαν να πληρώσουν τα εικοσάρικα..

να σου στείλει το λογαριασμό ή θα περάσεις εσύ? :P

Σούλη, επικοινώνησε με τον Ρομπέρτο, να τα χρεώσει στο .... 212.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Επανήλθες δριμύτερος βλέπω μικρέ. Μαζώνεις εισφορές για τον Ρομπέρτο τώρα ε; :ph34r:

Να ξέρεις απλά ότι στην επόμενη συνάντηση θα είσαι εκεί ,

έχουμε κανονίσει με τους άλλους να σε πάρουμε μαζί ακόμα και με το ζόρι ,

άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς δίότι η επόμενη έχει συγκεκριμένο λόγο

Τέλος

Καλησπέρα σας,ή αυτοί δεν ξέρουν τι κάνουν ή εμένα κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. Σε πελάτη μου έστειλαν συμπληρωματική με 80,00 ευρώ τρείς φορές .Τι κάνω.Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος?????Δεν αντέχονται πιά οι άνθρωμοι

ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.Θα χρεωθούμε και τις 3 η τις 2.ΑΜΑΝ ΠΙΑ

KAI ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

Συνέβη και σε δικό μου πελάτη αυτό τύπωσα και τις 3 και βγήκα όταν ξαναμπήκα εμφάνιζε μόνο μία ξανατύπωσα και πέταξα τις προηγούμενες εκτυπώσεις.

Μάλλον συμβαίνει σε αυτούς που έχουν υποκαταστήματα απ’ ότι κατάλαβα και έχουν μόνο σε ένα προσωπικό… θα δούμε…

Τύπωσα το αποδεικτικό εκεί που λέει επανέκδοση αποδεικτικού, κι εμένα 3 υποκαταστήματα έχει… εμένα έστρωσε τώρα ένα μου βγάζει κανονικά

καλημερα εγω εχω στειλει απο της αρχες του μηνα την απδ του οκτωβριου και σημερα θα παω να υποβαλω την συμπληρωματικη ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην μου εμφανιστει 2-3 φορες μεσα οπως εγινε σε καποιον που διαβασα πιο πανω .αντε βρε και καλη μας επυτιχια!!!!!!!!!!!!

καλημερα εγω εχω στειλει απο της αρχες του μηνα την απδ του οκτωβριου και σημερα θα παω να υποβαλω την συμπληρωματικη ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην μου εμφανιστει 2-3 φορες μεσα οπως εγινε σε καποιον που διαβασα πιο πανω .αντε βρε και καλη μας επυτιχια!!!!!!!!!!!!

Τι θα πας να υποβαλλεις?αφου το ικα εχει απο μονο του υποβαλλει την απδ,αυτο συμβαινει σε μενα τουλαχιστον.

Συμπληρωματική γιατί? Για να εμφανιστεί το ποσό των 20 ευρώ.

Δεν στέλνουμε συμπληρωματικη ΑΠΔ,πληρωνουμε μονο την εισφορα που λεει το μηνυμα αφου δουμε οτι ειναι σωστη..απλα προσοχη η πληρωμη να γινει με 10/2013, μαζι η ξεχωριστα με τις εισφορες του οκτωβριου 2013 εως 29.11.2013.

συγνωμη για την διακοπή ,αποκαταστάθηκε και σβήστηκαν .Οπότε εμφανίζει μόνο μία. Πράγματι μπαίνοντας είχαν εξαφανιστεί και είχε μείνει μόνο μία. Αυτά. Τέλος καλό όλα καλά. Αυτή την φορά δεν μας παίδεψαν πολύ.

Καλημέρα!! Η πληρωμή γίνεται ξεχωριστά;; με τί κωδικό στην τράπεζα;; ΚΑΙ αυτή Οκτώβριος;;;;;;;;;;;;; Chaos!

Πιο απλό δεν υπάρχει , μπαίνεις βλέπεις πληρώνεις όλα μαζί δλδ Οκτ =ΑΠΔ Οκτ+ΣυμπλΑΠΔ Οκτ

Πιο απλό δεν υπάρχει , μπαίνεις βλέπεις πληρώνεις όλα μαζί δλδ Οκτ =ΑΠΔ Οκτ+ΣυμπλΑΠΔ Οκτ

Γνωρίζει μήπως κανένας συνάδελφος τι θα γίνει με την εισφορά στα οικοδομοτεχνικά έργα;

Η εγκύκλιος ΙΚΑ 63/24-10-13 αναφέρει ότι ισχύει και για τους απασχολούμενους στα

οικοδομοτεχνικά έργα. Δεν υπάρχει όμως ακόμα ούτε μήνυμα, ούτε συμπληρωματική ΑΠΔ

έχει υποβληθεί από το ΙΚΑ.