Καλημερα . Η νεα ανακοινωση για υποβολη μεχρι το Φεβρουαριο μηπως ειναι λιγο παγιδα???
Με βρισκουν απο χθες στο δρομο πελατες και μου λενε οτι εδωσαν παραταση εως τον Φεβρουαριο , ενω απο οσα ειδα αναφερει οτι ναι μεν οι οποιες αλλαγες δεν θα εχουν προστιμο ,αλλα καπου γραφει οτι τις τροποποιησεις θα τις παραλαμβανει ο προισταμενος της ΔΟΥ.!!!!!!!!!
Επομενως , ποια παραταση??? να καταθετω Ε9 στην εφορια και να μου κανουν χιλιες ερωτησεις γιατι σβηστηκαν αγροτεμαχια και γιατι δηλωθηκαν διαφορετικα στοιχεια????
Question
PATDINA
Καλημερα . Η νεα ανακοινωση για υποβολη μεχρι το Φεβρουαριο μηπως ειναι λιγο παγιδα???
Με βρισκουν απο χθες στο δρομο πελατες και μου λενε οτι εδωσαν παραταση εως τον Φεβρουαριο , ενω απο οσα ειδα αναφερει οτι ναι μεν οι οποιες αλλαγες δεν θα εχουν προστιμο ,αλλα καπου γραφει οτι τις τροποποιησεις θα τις παραλαμβανει ο προισταμενος της ΔΟΥ.!!!!!!!!!
Επομενως , ποια παραταση??? να καταθετω Ε9 στην εφορια και να μου κανουν χιλιες ερωτησεις γιατι σβηστηκαν αγροτεμαχια και γιατι δηλωθηκαν διαφορετικα στοιχεια????
Top Posters For This Question
7
3
5
4
Popular Days
Sep 26
23
Sep 27
19
Sep 25
12
Sep 28
4
Top Posters For This Question
NIKOSP. 7 posts
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ 3 posts
SARAKINOS 5 posts
PATDINA 4 posts
Popular Days
Sep 26 2013
23 posts
Sep 27 2013
19 posts
Sep 25 2013
12 posts
Sep 28 2013
4 posts
Popular Posts
gus
Σωστά τα λές, όμως δεν το ανακοίνωσε κανένας . Αναρτήσαμε ένα άρθρο στο οποίο εξηγούσαμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις διορθώσεις του Ε9 , και όλα τα μέσα ενημέρωσης (οι γνωστοί μας δημοσιογράφοι) το πα
G.E.S.
ειμαστε δυο ,ειμαστε τρεις , ειμαστε χιλιοι δεκα τρεις ..................
SARAKINOS
Συναδέλφισα . ανακοίνωσαν ήδη ότι θα μπορούν να υποβάλλονται τροποποιητικές (διορθωτικές) δηλώσεις, χωρίς πρόστιμο, ως τις αρχές Φλεβάρη, ηλεκτρονικά για τα έτη 2011-2013. Αν δεν υποβάλλεις δήλωση ως
61 answers to this question
Recommended Posts