diba Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Εμπορος αυτοκινητων αγοραζει απο Γερμανια αυτοκινητο με το αρθρο 45Καποια στιγμη αποφασιζει να το χρησιμοποιησει ο ιδιος ως ιδιωτης Θα κοπει το στοιχειο αυτοπαραδοσηςΦΠΑ εχει αυτη η πραξη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gus Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Βρε Διομήδη αφού δεν έχει εκπέσει ΦΠΑ στην αγορά τι να αποδώσει.Αυτοπαράδοση μπορείς να κάνεις στο κόστος αγοράς, για την λογιστική τακτοποίηση αλλά χωρίς ΦΠΑ.Δεν είμαι expert στο θέμα οπότε ας βοηθήσει και κάποιος άλλος συνάδελφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diba Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Βρε Διομήδη αφού δεν έχει εκπέσει ΦΠΑ στην αγορά τι να αποδώσει. Αυτοπαράδοση μπορείς να κάνεις στο κόστος αγοράς, για την λογιστική τακτοποίηση αλλά χωρίς ΦΠΑ. Δεν είμαι expert στο θέμα οπότε ας βοηθήσει και κάποιος άλλος συνάδελφος. Ετσι εκανα και εγω κ συναδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
diba
Εμπορος αυτοκινητων αγοραζει απο Γερμανια αυτοκινητο με το αρθρο 45
Καποια στιγμη αποφασιζει να το χρησιμοποιησει ο ιδιος ως ιδιωτης
Θα κοπει το στοιχειο αυτοπαραδοσης
ΦΠΑ εχει αυτη η πραξη ?
2 answers to this question
Recommended Posts