ΧΡΥΣΑ Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Προσανατολίζεται? τι εννοεί προσανατολίζεται? μήπως έχει και σκοπό να βρει το δρόμο του κατά τις 4 το απόγευμα? ειναι καλο σημαδι να αναγνωριζεις οτι εχεις χασει τον προσανατολισμο σου και ψαχνεις να τον βρεις.... ELGK and mk83 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinon Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 χτες απο το πρωι πετουσε το συστημα για κανα 4ωρο, μετα το αλλαξανε να διορθωσουν κατι,τουλαχιστον να αφησουν 1 εβδομαδα παραταση για τον πινακα 1 ( που ειναι και πινακας 2) ταυτοχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelos1982 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 ΔΛΔ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑ;Ι ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟΣ!!! mk83 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alogistos1985 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Το να τα έχεις τελειώσει και να σου έχει μείνει της γιαγιάς σου..με 20 γραμμές χωράφια.Να κολλάει και αναθεματίζεις την κληρονομιά σου..Δεν τα θέλω γιαγιάαααααααααα να τα διαγράψω όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANAIE Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 καλημέρα! νομίζω οτι κανείς από τους συναδέλφους δεν είπε οτι το σύστημα πετάει.. το αντίθετο! απλά πιστέυω οτι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είχαν πολλά ε9, οπότε λογικό να τους έμεινε μονοψήφιος αριθμός.... αυτά.Ακριβώς. Ξενύχτησα αρκετά βράδια και υπέβαλα αποκλειστικά και μόνο δηλώσεις που είχαν μεταβολές το 2012.Πάντως εκτιμώ ότι ακόμα η δουλειά όλη είναι πίσω. Δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ.Όσοι πελάτες μου έχουν αγροτεμάχια (που το 80% έχει και ένα χωραφάκι στο χωριό) θα έρθουν στην συνέχεια.Ε ρε γλέντια λέμε.... MARKA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ype Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 ΑνακοίνωσιςΠαρακαλείται η κα Ο.Μησυ***δου με ΑΦΜ 14*****23 όπως περιφρουρήσει τα εν Θεσσαλονίκη ευρισκόμενα ακίνητά της ώστε να μην περιφέρονται σε έντυπα ε9 άλλων φορολογουμένων.Τα εν λόγω ακίνητα εθεάθησαν περί την δευτέραν πρωινήν της σήμερον εις έντυπον Ε9 φορολογούμενου κατοίκου Κρήτης, ένθα επεδίωξαν την ανάμειξιν μετά των ιδίων αυτού ακινήτων κατά την διαδικασίαν οριστικοποίησης του οικείου εντύπου.Μόνον η ψυχραιμία του ακοίμητου (παρά την ώρα) λογιστού, ώστις την εσχάτην ώρα ακύρωσεν την υποβολήν, απέτρεψε τα χειρότερα και εξεδίωξε τα παρείσακτα ακίνητα από το εν λόγω έντυπον.Με το πρώτο φώς της ημέρας, ομάδες ανάστατων φορολογουμένων χτενίζουν την επαρχίαν προς εντοπισμό των περιφερόμενων ακινήτων τα οποία ενδέχεται να ευρίσκονται ακόμη εν Κρήτη, καθώς η ευφυής πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα ΑΕ υπό τις οδηγίες της τρόικας και την αποτελεσματική λειτουργία του υπό τον Χάρη φορολογικού μηχανισμού, έχει φέρει τα πάνω (Θεσσαλονίκη) κάτω (Κρήτη) στην χώρα. SARAKINOS, germanicus, mk83 and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giakum Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Για να ανακεφαλαιώσουμε μήπως και τους αδικήσω και αναφερόμενος πάντα σε ημέρα γιατί δεν δουλεύω νύχτα θυμάμαι καλά ότι ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΣΑΒΒΑΤΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΠΡΩΙΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
All Bandy Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Για να ανακεφαλαιώσουμε μήπως και τους αδικήσω και αναφερόμενος πάντα σε ημέρα γιατί δεν δουλεύω νύχτα θυμάμαι καλά ότι ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΣΑΒΒΑΤΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΠΡΩΙΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Είσαι άδικος! Τετάρτη δούλευε το πρωί δεν δούλευε το μεσημερι και ξαναδούλευε το απόγευμα. SophiaL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRYSA3 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Το καινούργιο φρούτο να καλείς το 15515 να επιλέγεις για υποβολή Ε9 και να στο κλείνουν στα μούτρα το κάνουν μόνο σε μένα ή το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος? GEORGE1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giakum Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Είσαι άδικος! Τετάρτη δούλευε το πρωί δεν δούλευε το μεσημερι και ξαναδούλευε το απόγευμα Τώρα που το λες έτσι είναι γιατί τα παράτησα κάποια στιγμή και δεν πρόλαβα την ανάνηψη αν και το πληροφορήθηκα. Ζητώ ταπεινά συγνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasnik Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Η περίοδος λειτουργίας δεν είναι ενεργή γιατί , λόγω αδράνειας, έληξε ο διαθέσιμος χρόνος της. Θα γίνει αυτόματα επανάληψη φόρτωσης της σελίδας σε 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, κάντε κλικ εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
All Bandy Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Τώρα που το λες έτσι είναι γιατί τα παράτησα κάποια στιγμή και δεν πρόλαβα την ανάνηψη αν και το πληροφορήθηκα. Ζητώ ταπεινά συγνώμη Δεν πειράζει! Απλά να μην επαναληφθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSOULIM1 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 KAMMIA EΞΕΛΙΞΗ????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Δεν υπάρχει τίποτε ακόμα .Οτι διαβάζεται σε διάφορα μέσα είναι απλά Εικασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Καλημέρα συνάδελφοι, διάβαζα λίγο τα ποστ των ξενύχτηδων κι αναρωτιέμαι ρε παιδιά, σπίτια δεν έχετε? οικογένειες? υγεία δεν τη σκέφτεστε? Σαφώς ο καθένας κάνει ότι θέλει τη ζωή του και το επάγγελμά του αλλά μετά μη γκρινιάζουμε που δε δουλεύει το σύστημα και για παρατάσεις κλπ αφού το υπουργείο θα έχει τους ξενύχτηδες να κάνουν τη δουλειά του.Προσωπικά Ε9 έστειλα ελάχιαστα κάποιες στιγμές που δούλευε το σύστημα. Τα υπόλοιπα τα έχω σωρό και ξέρετε κάτι? στην καραπ......ρα μου κιόλας η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάθομαι να φλέπω έναν οβάλ κύκλο σε μια οθόνη.Όταν δουλέψει έχω όλη την καλή διάθεση να τα φτιάξω. Τις καλημέρες μου, καλή συνέχεια και καλή δύναμη. EVI5 and ΓΙΩΤΗΣ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAP Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Όσο μεγαλώνει η αγωνία των συναδέλφων , τόσο μεγαλώνει και η αναισθησία του κλειδοκράτορα του συστήματος. stefos, ELGK, ElenaAnele and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge0 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Εγω σταμάτησα να αγχωνομαι ότι γίνει ... Δε φταίω εγω ... Και δε πρόκειται να ξενυχτισω άλλο ... ELGK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE1 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Το καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Προσπαθώ και ενώ μπορώ να μπω ( και μπάινω αλήθεια !!!!!! )στην κατάστση του συζύγου, στις συζύγου δεν προχοράει καθόλου. Σας έτυχε και σε κάποιον από εσάς. Καλημέρα, πολλές φορές αλλά ... άστα να πάνε με αυτούς που έχουμε μπλέξειμε έχει ταράξει στην αδράνεια .... Η περίοδος λειτουργίας δεν είναι ενεργή γιατί , λόγω αδράνειας, έληξε ο διαθέσιμος χρόνος της. Θα γίνει αυτόματα επανάληψη φόρτωσης της σελίδας σε 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, κάντε κλικ εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRYSA3 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Καλημέρα συνάδελφοι, διάβαζα λίγο τα ποστ των ξενύχτηδων κι αναρωτιέμαι ρε παιδιά, σπίτια δεν έχετε? οικογένειες? υγεία δεν τη σκέφτεστε? Σαφώς ο καθένας κάνει ότι θέλει τη ζωή του και το επάγγελμά του αλλά μετά μη γκρινιάζουμε που δε δουλεύει το σύστημα και για παρατάσεις κλπ αφού το υπουργείο θα έχει τους ξενύχτηδες να κάνουν τη δουλειά του.Προσωπικά Ε9 έστειλα ελάχιαστα κάποιες στιγμές που δούλευε το σύστημα. Τα υπόλοιπα τα έχω σωρό και ξέρετε κάτι? στην καραπ......ρα μου κιόλας η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάθομαι να φλέπω έναν οβάλ κύκλο σε μια οθόνη.Όταν δουλέψει έχω όλη την καλή διάθεση να τα φτιάξω. Τις καλημέρες μου, καλή συνέχεια και καλή δύναμη.Μακάρι να το εφαρμόζαμε όλοι αυτό.Προσωπικά έχω εξαντλήσει τον εαυτό μου , έχω διαλύσει την ψυχολογία μου και δεν έχω καμία μα καμία δικαιολογία προς την οικογένεια μου. Αλλα ποιός χέστηκε???????????? DC045915300 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEK Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Εχουμε καμια ενημερωση; τι θα κανουμε;; Ε9 με τιποτα παλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasnik Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Τον λογαριασμό του νοσοκομείου σε ποιόν να τον στείλουμε ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELGK Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Κι'εγώ σταμάτησα να δουλεύω. Και αντί να βλέπω τον κύκλο του "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ" περιουσιολογίου και να μου λέει κι'όλας ότι ...αδρανώ.... προτιμώ να κάνω refresh το θέμα μας εδώ... τουλάχιστον μερικές φορές γελάω...άσε που μπορεί να βρει κανείς σας το σπίτι μου σε άλλο Ε9 και δεν το δίνω. mk83 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponzi Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Αν θέλει ας το αφήσει ανοικτό. Αν όχι, μη σώσει...Πώς γίνεται δηλαδή να αγχωθούμε? Αφού δε δουλεύει λέμε! SophiaL and GEORGE1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisB Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Είναι εντυπωσιακό πάντως! Είναι 10 το πρωί καθημερινή και 300 λογιστές αντί να εργαζόμαστε είμαστε μπροστά από ένα foroum και περιμένουμε να δούμε μήπως δουλέψει η φοβερή αυτή εφαρμογή και αν θα υπάρξει καμιά ανακοίνωση! Ευτυχώς που έχουμε το κράτος και μας βοηθάει στο να εργαστούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE1 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Αν θέλει ας το αφήσει ανοικτό. Αν όχι, μη σώσει...Πώς γίνεται δηλαδή να αγχωθούμε? Αφού δε δουλεύει λέμε! Όχι απλά δεν δουλεύει αλλά μας δουλεύει ,,, Η περίοδος λειτουργίας δεν είναι ενεργή γιατί , λόγω αδράνειας, έληξε ο διαθέσιμος χρόνος της. Θα γίνει αυτόματα επανάληψη φόρτωσης της σελίδας σε 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, κάντε κλικ εδώ. ποιάς αδράνειας ρε ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts