Έχω κανει την νεα ρυθμιση των 48 δοσεων. Η πρωτη δοση πληρωθηκε κανονικα. Ο νομος λεει οτι οι επομενες θα πληρωνονται αυτοματα και γι' αυτο το λογο στην υποβολή της αιτησης ζητουσαν και ΙΒΑΝ τραπεζικο λογαριασμο. Το ερωτημα μου ειναι : θα πληρωθει η δόση αυτόματα ή να την πληρώσω μέσω e-banking με την υπάρχουσα ταυτότητα πληρωμής.
Θα την πληρώσεις κανονικά, μέσω τράπεζας ή με ebankigk. Οτα θα υπογράψεις σύμβαση με την τράπεζα για πάγια εντολή πληρωμής, τότε θα πηγαίνουν μόνα τους. Προς το παρόν το σχέδιο είναι.... απλά ΣΧΕΔΙΟ.
Question
Kostas38 0
Καλησπέρα,
Έχω κανει την νεα ρυθμιση των 48 δοσεων. Η πρωτη δοση πληρωθηκε κανονικα. Ο νομος λεει οτι οι επομενες θα πληρωνονται αυτοματα και γι' αυτο το λογο στην υποβολή της αιτησης ζητουσαν και ΙΒΑΝ τραπεζικο λογαριασμο. Το ερωτημα μου ειναι : θα πληρωθει η δόση αυτόματα ή να την πληρώσω μέσω e-banking με την υπάρχουσα ταυτότητα πληρωμής.
Ευχαριστώ
Κώστας
Top Posters For This Question
12
5
4
4
Popular Days
Oct 3
8
Nov 14
7
Sep 26
6
Nov 12
6
Top Posters For This Question
LAMMERGEIER 12 posts
PATDINA 5 posts
xristina04 4 posts
MarP 4 posts
Popular Days
Oct 3 2013
8 posts
Nov 14 2013
7 posts
Sep 26 2013
6 posts
Nov 12 2013
6 posts
Popular Posts
M.Sioumis
Θα την πληρώσεις κανονικά, μέσω τράπεζας ή με ebankigk. Οτα θα υπογράψεις σύμβαση με την τράπεζα για πάγια εντολή πληρωμής, τότε θα πηγαίνουν μόνα τους. Προς το παρόν το σχέδιο είναι.... απλά ΣΧΕΔΙΟ.
LAMMERGEIER
1ον: Κάνουν έκπτωση στις προσαυξήσεις 2ον: Εάν χρειάζεται φορολογική ενημερότητα, θεώρηση στοιχείων με χρέη >6000,00€ , κλπ. Καλημέρα.
LILY
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ Ο ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑΧΙΣ
76 answers to this question
Recommended Posts