MSL 3 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Συνάδελφοι την βοήθειά σας!!!Εταιρεία-πελάτης μου η οποία έχει παρακρατήσει φόρο ελλ.επαγγ,20% για την περίοδο 1/5 - 31/8 αλλα δεν έχει υποβάλει δήλωση στο taxisnet, λόγω του ότι δέν έχει τα χρήματα να πληρώσει.ως Λογιστής επιμένω ότι πρέπει να υποβληθούν οι δηλώσεις ( και ας μείνουν απλήρωτες) για να μην έχω προσωπικό πρόβλημα σε μελλοντικό έλεγχοΗ Εταιρεία επιμένει στο να μην υποβληθούν οι δηλώσειςΕχει κανένας αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?Σε μελλοντικό έλεγχο μπορεί η εταιρεία να ισχυριστεί ότι εγω δεν τις υπέβαλα με δική μου πρωτοβουλία και να εχω πρόβλημα? ευχαριστώ Link to post Share on other sites
TASOS 2,576 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 και εσενα τι σε εμποδιζει να την υποβαλεις και να την απορριψει το συστημα λογω μη πληρωμης? mk83 and ATGOLIARAS 2 Link to post Share on other sites
MSL 3 Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 και εσενα τι σε εμποδιζει να την υποβαλεις και να την απορριψει το συστημα λογω μη πληρωμης?o πελάτης μου δεν θέλει Link to post Share on other sites
asteras5 139 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Πες του ότι βάσει Νομοθεσίας υποχρεούσαι να την υποβάλεις(σαν Λογιστής) και ας μην πληρωθεί!!Δική του η ευθύνη. ATGOLIARAS 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts