Προς το περιεχόμενο

Τέταρτη ΦΑΣΗ: Αποχή 16/7-22/7 μαζί με την Ομοσπονδία και 37 Συλλόγους της Χώρας...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπημένε μου κύριε Γιάννη καλησπέρα σας

 

Πρώτα θα ήθελα να σας ευχηθώ για τη σύζυγό σας Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία.

 

(Το θυμήθηκα προχθές, αλλά...δίνω τις ευχές μου τώρα - άλλωστε η γιορτή λένε κρατάει 40 ημέρες)

 

... και μετά θα σας πω: Μακάρι να είχαν οι άνθρωποι την ψυχούλα και την καρδούλα της Laika. Ολα θα ήταν διαφορετικά τότε...

 

 

Καλό βράδυ, καλή ξεκούραση

 

και καλή αυριανή με πολύ δύναμη.

 

Με εκτίμηση

 

Μαρία :)  :wub:

 

 

Μαρία μας σε ευχαριστώ και εκ μέρους της Κικής για τις ευχές σου(άλλωστε είναι και αυτές στο πνεύμα των ...παρατάσεων!).

 

Οσο για τους ανθρώπους και τα αισθήματα τους συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν διαφορετικά εάν πλησίαζαν λίγο αυτά της κάθε Laika.

 

Φιλιά σε σένα και τον Νικόλα

 

Καλή δύναμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 920
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΔΗΛΑΔΗ εγω τωρα που θελω να πιω ενα ποτακι πρεπει υποχρεωτικα να στειλω δηλωση?

και δηλαδή εγώ που τώρα θέλω να πάω για ύπνο πως θα το κάνω μετά απ αυτό;; άπαιχτο, χτυπιέμαι !!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και δηλαδή εγώ που τώρα θέλω να πάω για ύπνο πως θα το κάνω μετά απ αυτό;; άπαιχτο, χτυπιέμαι !!!!!!!!

 

Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει πέσει ακόμη στο τραπέζι η ιδέα της υποβολής δηλώσεων κατά την διάρκεια του ύπνου...

μόνο με τη συνοδεία ποτού, υπάρχει αυτή η υποχρέωση.

 

Οπότε... μπορείς ελεύθερα και αβασάνιστα να πας για ύπνο !!!

 

 

Όνειρα γλυκά Αννέτα μου :)  :wub:

... και ασκανδάλιστα (εννοώ, μακριά το μυαλό σου από φορολογικές δηλώσεις και τέτοιες αηδίες...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αμαρτωλέ τι λες ??? Θα την δεχτούν στον Κόλαση ή θα μας  την στείλουν πίσω πακέτο ??? ;)

 

Oύτε να το σκέφτεται.Για την κολαση θεωρείται "persona non grata".Δεν τρελλαθήκαμε να μαζέψουμε την Μέρκελ στη κόλαση.Αυτή είναι ικανή να μας βάλει να πουλήσουμε τα καζάνια.Και τι κόλαση θα είμαστε μετά χωρίς καζάνια?Θα ξεφτιλιστούμε :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειλικρινά δεν ξέρω αν μερικοί ζουν σε αυτή τη χώρα ή τι πίνουν και δεν μας δίνουν. Από τη μια ο ένας με τα ποτάκια του και τις δηλώσεις, ο άλλος με τους πλούσιους και εκμεταλλευτές λογιστές και ο τρίτος με την παρότρυνση να πάνε στα ΚΕΠ για να μη πληρώνουν λογιστές. Συμπέρασμα : Εμείς φταίμε για όλα και κανένας άλλος. Και το κερασάκι στην τούρτα, οι παρακάτω ανακοινώσεις της ΓΓΠΣ, που ασφαλώς όλοι τις έχετε διαβάσει, αλλά ας τις δούμε από άλλο δημοσίευμα, χθεσινό :

Οι υπογραμμίσεις δικές μου, τα συμπεράσματα δικά σας...

 

Προβλήματα κατά την υποβολή και των φετινών φορολογικών δηλώσεων παραμένουν πολλά, αφού χιλιάδες είναι οι φορολογούμενοι που δεν έχουν λάβει ακόμη τις βεβαιώσεις των αποδοχών τους ενώ πολλές είναι οι τράπεζες που δεν έχουν αποστείλει τις βεβαιώσεις για τους τόκους στεγαστικών δανείων που έχουν καταβάλει οι υπόχρεοι εντός του 2012.

 

2013-07-17 14:15

 

Τα περί «υπερφόρτωσης» των συστημάτων της διαψεύδει η ΓΓΠΣ σε ανακοίνωσή της με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην υποβολή των δηλώσεων.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, χαρακτηριστικό είναι ότι από τις 25 Ιουνίου μέχρι και χθες, οι ημερήσιες υποβολές φορολογικών δηλώσεων κυμαίνονται μεταξύ των 65 και 75 χιλιάδων Ε1 τις εργάσιμες ημέρες και 35.000 με 40.00 τα Σαββατοκύριακα, περίπου στο μισό της δυναμικότητας και της αντοχής του συστήματος το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 υποβολές ημερησίως.

Σύμφωνα επίσης με τη ΓΓΠΣ, η μεταφόρτωση των στοιχείων των τόκων ολοκληρώνεται «παρά το ότι μέχρι και προχθές συνέχιζαν να φτάνουν από τις τράπεζες αρχεία με διορθώσεις και επικαιροποιήσεις στοιχείων, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρήθηκε ο προκαθορισμένος «μορφότυπος» με αποτέλεσμα, όπως αναφέρεται, να υπάρξει καθυστέρηση στις μεταφορτώσεις.

Εν τω μεταξύ περίπου ένας στους τρείς φορολογούμενους έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση  ενώ η ΓΓΠΣ  συνεχίζει την αποστολή εκκαθαριστικών, από την επεξεργασία των οποίων προκύπτει ότι ένας στους τρεις καλείται να πληρώσει πρόσθετο φόρο, ενώ μόνο ένας στους δεκατρείς λαμβάνει πιστωτικό σημείωμα και επιστροφή φόρου.

Ωστόσο, τα προβλήματα κατά την υποβολή και των φετινών φορολογικών δηλώσεων παραμένουν πολλά, αφού χιλιάδες είναι οι φορολογούμενοι που δεν έχουν λάβει ακόμη τις βεβαιώσεις των αποδοχών τους, ενώ πολλές είναι οι τράπεζες που δεν έχουν αποστείλει τις βεβαιώσεις για τους τόκους στεγαστικών δανείων που έχουν καταβάλει οι υπόχρεοι εντός του 2012.

Από την άλλη πλευρά στις εφορίες δημιουργείται καθημερινά το αδιαχώρητο προκειμένου οι φορολογούμενοι να αποκτήσουν το «μαγικό» κλειδάριθμο για να υποβάλουν τις δηλώσεις τους, ενώ και η σύνδεση με το σύστημα Taxis της ΓΓΠΣ είναι μετ’ εμποδίων σε καθημερινή βάση, λόγοι για τους οποίους άλλωστε λογιστές και φοροτεχνικοί ζητούν παράταση των προθεσμιών υποβολής των δηλώσεων έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Πάντως, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης εμφανίστηκε χθες ικανοποιημένος από το ρυθμό υποβολής των δηλώσεων, επισημαίνοντας ότι ήδη έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά περίπου 1.800.000 δηλώσεις επί συνόλου περίπου 6,5 εκατ., ενώ βρίσκονται και προσωρινά αποθηκευμένες στο σύστημα περίπου 350.000.

Ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε επίσης ότι το πρόβλημα  με τους τόκους έλαβε τέλος αφού όλες οι τράπεζες, με εξαίρεση δύο, έχουν αποστείλει στη ΓΓΠΣ τις σχετικές λίστες με τα ονόματα καταθετών που πέρυσι έλαβαν τόκους άνω των 250 ευρώ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η όλη διαδικασία θα έχει λήξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδος.

Οσον αφορά την παρτίδα των εκκαθαριστικών που σύντομα θα ταχυδρομήσει η ΓΓΠΣ, περιλαμβάνει 780.000 σημειώματα, εκ των οποίων το 32,7% (253.000 φορολογούμενοι) είναι χρεωστικά και μόνο το 7,7% (57.000 φορολογούμενοι) πιστωτικά, ενώ 470.000 φορολογούμενοι (60%) θα λάβουν μηδενικό εκκαθαριστικό.

Ο μέσος πρόσθετος φόρος που καλούνται να πληρώσουν οι 253.000 παραλήπτες χρεωστικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων ανέρχεται στο ποσό των 751 ευρώ, ενώ συνολικά θα καταβάλουν 190 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη πλευρά οι 57.000 παραλήπτες πιστωτικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων θα λάβουν κατά μέσο όρο επιστροφή 263 ευρώ ή συνολικά 15 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα το «κέρδος» του υπουργείου Οικονομικών από την   παρτίδα εκκαθαριστικών να ανέρχεται στα 175 εκατ. ευρώ.

Στην περίπτωση που το συνολικό χρεωστικό ποσό δεν υπερβαίνει τα 300 ευρώ θα πρέπει να εξοφληθεί εφάπαξ, ενώ ποσά άνω των 300 ευρώ εξοφλούνται σε τρεις δόσεις.

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.taxnews.info/news/problhmata-me-tiw-dhlwseis/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως μπορει καποιος να ανεβασει απο το την εκπομπη ωρα μηδεν τι ειπε ο Θεοχαρης γιατι ακουσα οτι ειναι ανενδοτος με τις προθεσμιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαντήσεις για την υποβολή τους δίνει ο γενικός γραμματέας Εσόδων

Στο επίκεντρο είναι οι φορολογικές δηλώσεις. Γι’ αυτό απαντήσεις έδωσαν τόσο ο γενικός γραμματέας Εσόδων όσο και ο γενικός γραμματέας Φορολογικής Επιθεώρησης. 

Ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να αμελήσει τα απαραίτητα, να μαζέψει δηλαδή τα δικαιολογητικά και να πάει στους λογιστές. Ανέφερε ότι οι φορολογούμενοι δεν θα μπορούν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις εκτός χρόνου. 

«Όταν τελειώσουν όλοι, θα μπορούν οι εκπρόθεσμες να υποβληθούν», είπε. Αναφέρθηκε πάντως και στο γιατί οι φορολογικές δηλώσεις υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά. «Πέρυσι μεγάλο μέρος των δηλώσεων γινόταν ηλεκτρονικά. Γι’ αυτό το αποφασίσαμε». Και ξεκαθάρισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση στην υποβολή τους. ανέφερε ακόμη ότι «Η διαπραγμάτευση με την τρόικα έχει γίνει. Καταφέραμε και πήραμε εξαιρέσεις» και σημείωσε ότι οι τρεις δόσεις θα είναι τον Αύγουστο, τον Οκτώβρη και τον Δεκέμβρη. 

Από την πλευρά του ο Νικόλαος Βαφειάδης υποστήριξε ότι δεν μπορούν να εισπράξουν. «Έχουμε πρόβλημα στις εφορίες. Ο κόσμος έχει διάθεση να πληρώσει αλλά υπάρχει πρόβλημα με το ηλεκτρονικό σύστημα. Έπρεπε να υπάρχει και η έντυπη μορφή».

 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προτείνω μία παράλληλη δράση...

να υποβάλλουμε όλες τις δηλώσεις μόνο με τον κωδικό 049 συμπληρωμένο, και παράλληλα όλες τις δηλώσεις να τις καταθέσουμε στις ΔΟΥ εμπρόθεσμα με συμπληρωματικές. Μια απλή εκτύπωση από τα προγράμματά μας και το πακέτο των δικαιολογητικών αρκεί...

Ας βρούνε αυτοί τον χρόνο μετά να τις καταχωρίσουν και να τις εκκαθαρίσουν...

Αφού θέλουν απλώς να δούνε νούμερα υποβολών στο ΤAXIS, ας τους εξυπηρετήσουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνάδελφοι καλημέρα. έχουμε καθόλου ενημέρωση για το πώς κινήθηκαν οι υποβολές και οι αποθηκεύσεις το πρώτο διήμερο της αποχής?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρώτη αντίδραση και από το δικό μας σύλλογο  ....

 

"Ο Λογιστικός Σύλλογος Πρέβεζας ενισχύει τις προσπάθειες της Π.Ο.Φ.Ε.Ε για να δοθεί παράταση στις προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων.
Συμμετέχει στην αναστολή υποβολής δηλώσεων για το χρονικό διάστημα 16/7-22/7/2013 και συμφωνεί με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περίπτωση μη θετικής έκβασης."
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συμμετοχή του Συλλόγου μας στην εξώδικη διαμαρτυρία του Συλλόγου Χανίων :

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΛΟΓΙΣΤΩΝ   ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Εδρα : ΠΑΡΟΙΚΙΑ - ΠΑΡΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών Πάρου - Αντιπάρου, αποφάσισε ομόφωνα ότι συμφωνεί και συνυπογράφει την εξώδικο διαμαρτυρία που έχει συντάξει ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Χανίων και τον  εξουσιοδοτεί για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Παροικία Πάρου, 17/7/2013

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Παντελαίος  Ιωάννης
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!! οι τοκοι που εμφανιζει το ΤΑΧΙS ειναι λανθασμενοι διοτι καποιες τραπεζες (alpha,eurobank)εμφανιζουν το μικτο ποσο και οχι το καθαρο ,επισης λειπουν και λογαριασμοι απο τους δικαιουχους.Στειλτε το οπου μπορειτε μπας και το δουν και στο υπουργειο μιας και το πρωι μας ελεγαν οτι οι τοκοι απο σημερα ειναι οκ.Επισης αν περιμενουμε απο αυτους να φτιαξουν την ελλαδα σωθηκαμε ,σε 3 πελατες που τσεκαρα το ποσο των τοκων που εμφανιζεται ειναι τραγικα μικροτερο απο το πραγματικο που εχω στα χερια μου με βεβαιωσεις....δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ανικανοι η αν ολα αυτα γινονται για καποιο λογο που δεν εχουμε ακομα καταλαβει.Ποσο δυσκολο ειναι να τσεκαρουν οτι αυτα που ανεβαζουν οι τραπεζες δεν ειναι σωστα....αντε να διορθωνουμε και τις τραπεζες ...γαμω το μου....αχρηστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προτείνω μία παράλληλη δράση...

να υποβάλλουμε όλες τις δηλώσεις μόνο με τον κωδικό 049 συμπληρωμένο, και παράλληλα όλες τις δηλώσεις να τις καταθέσουμε στις ΔΟΥ εμπρόθεσμα με συμπληρωματικές. Μια απλή εκτύπωση από τα προγράμματά μας και το πακέτο των δικαιολογητικών αρκεί...

Ας βρούνε αυτοί τον χρόνο μετά να τις καταχωρίσουν και να τις εκκαθαρίσουν...

Αφού θέλουν απλώς να δούνε νούμερα υποβολών στο ΤAXIS, ας τους εξυπηρετήσουμε...

 

Ενδιαφέρουσα πρόταση.

Μήπως να δηλώσουμε όλες τις δαπάνες που δημιουργούν εκπτώσεις οπότε να βγουν τα εκκαθαριστικά όλα πιστωτικά 

Να δω μετά τι στοιχεία θα δώσουν στην τρόικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Δεμ πιστευω να στελνει κανεις δηλωσεις.....



Δυστυχώς πολλοί! και μετά θα γκρινιάζουμε γιατί δεν έγινε τίποτα πάλι! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ 100% .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΠΟΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΠΕΛΑΤΗ ΑΜΕΣΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "ΤΡΟΙΚΑΝΙΑΣ'' :(:blink::wub:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις άκουσα στον ρεαλ φμ διαφήμιση για φορ. δηλώσεις με 15ε ,  και κάτι ... κάτι σαν Νικολακάκης και συνεργάτες νομίζω είπε γιατί μιλούσα στο τηλ και δν το πρόσεξα ακριβώς !! 99% αυτός δν συμμερίζεται την αποχή μας !! 

τον βρήκα κιόλας ! http://www.redealmno.com/offer.php?id=3
 

Προσφορά: 15€ από 50€ για την συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης Ε1 για μισθωτούς ή συνταξιούχους από το λογιστικό γραφείο Νικολακάκης Γεώργιος 


 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί να μας ενδιαφέρει το αν οι δόσεις θα πληρωθούν μέσα στο 2013 και το αν θα πέσει έξω ο Π/Υ?

Καλύτερο για τους πελάτες μας είναι να πάνε πίσω και οι πληρωμές και αυτό πιστεύω ότι πρέπει να διεκδικήσουμε (ή έστω να μην ζητάμε το αντίθετο). 

Θεωρώ ότι πρέπει να ιεραρχήσουμε υψηλότερα το συμφέρον των πελατών μας (αθροιστικά, δηλαδή, όλων των φορολογουμένων πολιτών), παρά αυτό της κεντρικής κυβέρνησης.

Προκαταβολικά διευκρινίζω ότι, κατά τη γνώμη μου, αυτά τα δύο έχουν πάψει να ταυτίζονται εδώ και καιρό.

Κατά τ' άλλα η αποχή συνεχίζεται και αν θέλουν να δώσουν "άτυπες", "ανεπίσημες" παρατάσεις και λοιπές παπαρίες δικό τους θέμα και τα ΚΕΠ είναι ανοιχτά...

Δεν ξέρω μόνο αν δίνουν ποτάκι στα ΚΕΠ όσο υποβάλλεις τη δήλωση, όπως είπε και ο πολιτικός επιστήμων Φιλιππίδης στο ΣΚΑΪ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

xmmmmm θα μαζέψω όλες τις δηλώσεις που έχω θα του τις πάω θα του δώσω και 15 ευρά την δήλωση και 8α κρατήσω εγώ τα υπόλοιπα 35  :blink:  :blink:  :blink:  κάθομαι και αγχώνομαι για παρατάσεις και μλκιες...   :P  :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω να μην στέλνουν δηλώσεις γιατι αλλιώς την έκατσα....Μόλις γύρισα απο κάτω γιατι τόσοι λίγοι βρε παιδιά τι κάνετε οι υπόλοιποι????Ας ελπισουμε οτι θα υπαρξει καποιοι επαναστατες....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις δηλώσεις, εδώ και τριάντα χρόνια, κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι.....Στην αρχή δε θα δωθεί παράταση,και λήγουν οι δηλώσεις,και θα σας κάνουμε αυτό κι εκείνο,και στο τέλος ΠΑΝΤΑ υπάρχει αρκετή προθεσμία για να υποβληθεί και η δήλωση της κουτσής Μαρίας.

Ο σκοπός του υπουργείου είναι να παραλάβει δηλώσεις,όχι να βγάλει εκπρόθεσμους τα 2/3 των φορολογουμένων. 

Αν κρίνουν πως έχουν παραλάβει σχεδόν όλες τις δηλώσεις που λήγουν σε 1-2,θα συνεχίσουν με τα νούμερα και δε θα πουν τίποτα,

αλλά φυσικά στο τέλος θα είναι σκούπα όλα τα νούμερα μαζί.  

Προσωπική μου άποψη πάντα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως καποιοι ''συναδελφοι'' συνεχιζουν κανονικα και μας πιεζουν κι εμας ( π.χ. εργαζομενος τοσο καιρο δεν φανηκε και σημερα εσπασε τα τηλεφωνα γιατι ο λογιστης του βιαζεται επειδη το αφμ τελειωνει σε 2).

επισης εκτιμω οτι και το απογευμα θα παρατηρειται ''κινηση'' στην υποβολη δηλωσεων επειδη θα μπορουν να στειλουν και οσοι ''λογιστες'' εργαζονται το πρωι στις υπηρεσιες τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς πολλοί! και μετά θα γκρινιάζουμε γιατί δεν έγινε τίποτα πάλι! 

αναρρωτιέμαι αν υπάρχει δυνατότητα να μάθουμε για το διάστημα της αποχής μας πόσες δηλώσεις υποβάλονται κάθε μέρα...

έτσι θα μάθουμε πόσοι πειθαρχούν στις αποφάσεις των συλλόγων και πόσοι απλά βολεύονται με τον αγώνα και την αγωνία των άλλων βγάζοντας την ουρίτσα τους απέξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...