Προς το περιεχόμενο

Τέταρτη ΦΑΣΗ: Αποχή 16/7-22/7 μαζί με την Ομοσπονδία και 37 Συλλόγους της Χώρας...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο στο σύλλογό σας κύριε Σταυρουλάκη για τη σύνταξη αυτού του εξωδίκου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα η λεβεντιά της Κρήτης.

της μισής Κρήτης, εμείς εδώ στο Ηράκλειο τι στην ευχή κάνουμε;;; :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 920
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Μπράβο στους Κρητικούς και την  προεδράρα τους . Πάντα τέτοια και κάτι μπορεί στο τέλος να αλλάξει....Κέρκυρα ακούς??????Και μην ακούσω μα@@@@@@@κίες για τουριστικό νησί και "φόρτο εργασιών" γιατί και η ΚΡΗΤΗ νησί είναι!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων αναζητά και άλλους συλλόγους (επί ευκαιρίας της αυριανής συνάντησης)  για συνυπογραφή: 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Χανίων, που εδρεύει στα Χανιά, επί της οδού Β. Κορνάρου αρ. 30, νομίμως εκπροσωπούμενου

ΚΑΤΑ

Του Ελληνικού Δημοσίου, νομίμως εκπροσωπούμενου από τον Υπουργό Οικονομικών, Ιωάννη Στουρνάρα, με έδρα την Αθήνα (Κ. Σερβίας αρ. 10)

Κοινοποιούμενη προς:

1. Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών – κ. Χρήστο Σταϊκούρα (Πανεπιστημίου αρ. 37, Αθήνα).

2. Τον Υφυπουργό Οικονομικών – κ. Γεώργιο Μαυραγάνη (Κ. Σερβίας αρ. 10)

3. Το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κ. Θεοχάρη Χάρη, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Κ. Σερβίας αρ. 8

4. Το Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, κ. Τσαβδάρη Χάρη, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης

5. Την Συνήγορο του Πολίτη, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη 5,

6. Την Εθνική Επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Νεοφύτου Βάμβα 6

7. Το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Μητροπόλεως 12-14

8. Το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κ. Αντωνίου Σαμαρά

9. Το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, (προεδρικό μέγαρο, Βασιλέως Γεωργίου Β’2)

10. Τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου (Βουλή των Ελλήνων, Μέγαρο Βουλής)

Δυστυχώς, η αποστολή της παρούσας είναι επιβεβλημένη και αναπόφευκτη μετά την ατελέσφορη προσπάθεια του κλάδου μας να λάβουμε απαντήσεις σε καίρια, επείγοντα και υψίστης σημασίας ζητήματα, που αφορούν στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Ειδικότερα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ) προβλέπει εύλογο χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και συγκεκριμένα από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 30η Ιουνίου. Επίσης το άρθρο 1 της ΠΟΛ 1114/23-5-13 προβλέπει ότι «οι ετήσιες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2013, των υπόχρεων της παρ. 1 του αρ. 61 του ΚΦΕ υποβάλλονται υποχρεωτικά, με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου».

Παρ’ όλες όμως αυτές τις σαφείς προβλέψεις, το σύστημα TAXIS - μη δυνάμενο προφανώς να αφομοιώσει και να αναπτύξει μηχανογραφικά τις σχετικές εφαρμογές λόγω της πληθώρας και των ασαφειών των νομοθετικών παρεμβάσεων - άρχισε να δέχεται την υποβολή των δηλώσεων μόλις στις 26-05-2013, ήτοι τέσσερις (4) περίπου μήνες μετά την προβλεπόμενη έναρξη της προθεσμίας, με το αιτιολογικό, εκτός των άλλων, και της αναμονής εγκυκλίου για τους τόκους καταθέσεων των τραπεζών!

Για το λόγο αυτό, παρατάθηκε η ως άνω προθεσμία μέχρι την 22-07-2013, 29-07-2013, 05-08-2013, 12-08-2013, 26-08-2013 και 30-08-2013, αναλόγως του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ.

Από τα παραπάνω, λοιπόν, προκύπτει ότι το αρμόδιο υπουργείο αναγνωρίζει ρητά αφενός μεν την καθυστέρηση λειτουργίας του συστήματος TAXIS, αφετέρου δε, ότι ενώ έπειτα λειτούργησε, δεν υπήρχαν σαφείς απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για την ορθή συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.

Κυρίως, όμως, προκύπτει ότι ο εύλογος χρόνος των πέντε (5) μηνών που το ίδιο το υπουργείο αναγνωρίζει ότι απαιτείται, σε καμία περίπτωση δεν εφαρμόζεται στην πράξη, αντίθετα η σύντμηση είναι τέτοια ώστε να αδυνατούμε να ανταποκριθούμε προσηκόντως.

Συνάμα, φέτος η συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων απαιτεί πληθώρα των δικαιολογητικών, - ενδεικτικά αναφερομένων των αριθμών παροχής ρεύματος από μη κατοικήσιμα ακίνητα ή και ακίνητα στα οποία ενώ έχει διακοπεί η ρευματοδότηση εξακολουθούν να έχουν εγκατεστημένη παροχή ρεύματος (ρολόι), - γεγονός που από μόνο του δυσχεραίνει κατά πολύ την ορθή και έγκαιρη συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης ανά φορολογούμενο. Ο συνδυασμός δε αυτών με τους υψηλούς εξαγόμενους φόρους μας φέρνει καθημερινά αντιμέτωπους με ισχυρές αντιπαραθέσεις και εντάσεις με τους φορολογούμενους, που συχνότατα ξεπερνούν τα όρια του ανεκτού, σε άλλες δε περιπτώσεις έχουν αποβεί δυστυχώς μοιραίες.

Επειδή καταλύεται κάθε έννοια ασφάλειας δικαίου στους πολίτες – φορολογούμενους αλλά και σε εμάς τους φοροτεχνικούς - λογιστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε με σιγουριά πότε και με ποιό περιεχόμενο θα υποβάλουμε τις φορολογικές δηλώσεις.

Επειδή με την παραπάνω πρακτική σας εξωθούμαστε σε σωρεία λαθών με άμεση επίπτωση α) στην επιστημονική μας ιδιότητα και παρουσία, β) στην κοινωνική μας ευθύνη και, γ) δεδομένου των οικονομικών συνθηκών, στην οικονομική κατάσταση των πελατών μας φορολογουμένων.

Επειδή κατά συνέπεια αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις λοιπές μας, επαγγελματικές μας και όχι μόνο, υποχρεώσεις προς τους πελάτες μας (επιχειρήσεις) με κίνδυνο παραλείψεων, που σε μελλοντικό πιθανό έλεγχο μπορεί να επιφέρουν σωρεία ποινικών, αστικών και διοικητικών κυρώσεων για εμάς και για τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

Επειδή οφείλετε να εξασφαλίζετε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι ανάλογα προς τον επιδιωκόμενο στόχο.

Επειδή σύμφωνα με την οικουμενική διακήρυξη για τα δικαιώματα του ανθρώπου, προβλέπεται στο άρθρο 23, μεταξύ άλλων, ότι «καθένας έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να επιλέγει ελεύθερα το επάγγελμά του, να έχει δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες δουλειάς και να προστατεύεται από την ανεργία», δικαίωμα που, εξαιτίας των ανακολουθιών στο σύστημα και των αντικρουόμενων διατυπώσεων από το αρμόδιο υπουργείο, βάναυσα καταστρατηγείται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε δεν είναι ουδόλως ικανοποιητικές, αντιθέτως, είναι απάνθρωπες, σκληρές, αναξιοπρεπείς και ανελέητες.

Επειδή οφείλετε να αποφεύγετε τον περιορισμό των δικαιωμάτων ή την επιβολή επαχθών μέτρων, όταν αυτά είναι δυσανάλογα προς τη σπουδαιότητα του συμφέροντος που εξυπηρετείται, δημόσιου ή ιδιωτικού κι εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να φροντίζουμε για την αρτιότητα της εργασίας μας, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητά της, κάτι όμως που με τις αποφάσεις σας δεν μας το επιτρέπετε.

Επειδή οφείλουμε να επιδεικνύουμε υπευθυνότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας, να εκτελούμε τα καθήκοντά μας γρήγορα, αποτελεσματικά και αποδοτικά, χωρίς να επικαλούμαστε τεχνικές δυσκολίες και διάφορες σκοπιμότητες. Η στάση όμως του Υπουργείου σας δεν μας το επιτρέπει, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος επιβολής ποινικών και διοικητικών κυρώσεων τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας, αλλά και κίνδυνος αναζήτησης αστικών ευθυνών – αποζημιώσεων από πλευράς των πελατών μας εναντίον μας.

Επειδή καταβάλλουμε ειλικρινή προσπάθεια και εργαζόμαστε με ζήλο για την εκτέλεση των καθηκόντων μας, παρόλα αυτά, λόγω των ανωτέρω συνθηκών, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Υπουργείου σας.

Επειδή οι αποφάσεις του Υπουργείου Σας δεν σέβονται θεμελιώδεις και συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές, όπως την αρχή της νομιμότητας, την αρχή της επιείκειας, την αρχή της καλής πίστης, την αρχή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου, την αρχή της αναλογικότητας.

Επειδή οι ενέργειες των οργάνων του Κράτους πρέπει να μην είναι αντίθετες προς τους κανόνες του Συντάγματος, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των νομοθετικών πράξεων και οι ενέργειες της διοίκησης να είναι σύμφωνες ή να βρίσκονται σε αρμονία με τους κανόνες αυτούς.

Επειδή δεν δικαιούστε, λόγω των δικών σας πράξεων ή παραλείψεων, για τις οποίες δεν είναι υπαίτιος ο φορολογούμενος πολίτης, να αγνοήσετε την πραγματική ανικανότητά μας να ανταποκριθούμε προσηκόντως στα καθήκοντά μας.

Επειδή ενεργείτε κατά τρόπο αντίθετο προς τις προσδοκίες που έχετε δημιουργήσει στον φοροτεχνικό και φορολογούμενο.

Επειδή ταυτόχρονα είναι ηθική σας υποχρέωση αλλά και καθήκον σας να αντιληφθείτε επιτέλους ότι το έργο παράγεται από ανθρώπους και όχι από υπολογιστικές μηχανές, είτε αυτοί βρίσκονται στα τερματικά του προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών είτε στα τερματικά των φοροτεχνικών – λογιστικών γραφείων ολόκληρης της χώρας.

Επειδή παρόλα αυτά, κατανοούμε πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΓΓΠΣ προκειμένου να ανταποκριθεί έγκαιρα στον καλπάζοντα ρυθμό των μεταβολών στις αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών και για το λόγο αυτό ευχαριστούμε το προσωπικό της ΓΓΠΣ, που πάντα είναι δίπλα μας σε οποιοδήποτε θέμα ανακύψει κατά την διεκπεραίωση του έργου μας.

Επειδή οι Νόμοι και το Σύνταγμα θα πρέπει να εφαρμόζονται με ίδιο τρόπο για όλους και επειδή θεωρούμε ότι είστε το τελευταίο προπύργιο για την τήρησή τους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με τη ρητή επιφύλαξή μας για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας,

(από οποιαδήποτε αιτία κι αν προέρχεται)

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την παράνομη, αντισυνταγματική ως και συχνά εγκληματική, τόσο για εμάς όσο και τους φορολογούμενους, στάση του υπουργείου Σας.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ, αφού συνεκτιμήσετε τα παραπάνω περιστατικά, όπως:

α) ανταποκριθείτε άμεσα με τον πιο πρόσφορο τρόπο στην επίλυση των προαναφερθέντων προβλημάτων μας,

β) εξασφαλίσετε την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, γιατί η αξιοπρέπεια δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, ο μόνος ασφαλής δρόμος διεξόδου από τη φτώχεια και παράγοντας καθοριστικής σημασίας για την οικοδόμηση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής,

γ) ορίσετε ΑΜΕΣΑ νέο εύλογο χρονικό διάστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να είναι πριν την 30η Σεπτεμβρίου 2013.

Διαφορετικά σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ απερίφραστα ότι α) δεν δυνάμεθα να αναλάβουμε καμία ευθύνη έναντι κανενός για την μην έγκαιρη υποβολή αυτών, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα, αλλά σε πασιφανείς λόγους ανωτέρας βίας και

β) θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες και ενδεδειγμένες ενέργειες για την προάσπιση και διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και των δικαιωμάτων των φορολογουμένων και των φοροτεχνικών – λογιστών.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Υπουργό Οικονομικών, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, το Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, την Συνήγορο του Πολίτη, την Ελληνική Επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών, τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου (Βουλή των Ελλήνων), το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στο αποδεικτικό επίδοσής της.

Χανιά, 17 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ – ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ - ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΕΣ

Με εντολή του ΔΣ,

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

 

ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτών που παίρνουν αποφάσεις εις βάρος μας είναι στήθος με στήθος,είπε ο Κωσταντής και μπράβο του.

 

υγ. είναι και ο μόνος τρόπος να δηλώσουμε το όνομά μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, γιατί τώρα όλο και κάποιοι κατηγορούν κάποιους πράγμα αναμενόμενο βέβαια και που δεν απαλλάσσει ούτε αυτούς που το φωνάζουν ούτε αυτούς που σιωπούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναί  .... Φιλιππίδης Νικόλαος ονομάζεται ο Κύριος αυτός.

 

Εδώ είναι το προφίλ του.

http://filippidis.tumblr.com/

 

Κατάφερε να με συγχύσει με τις προχώ ιδέες του ... αλλά και το φοβερό χιούμορ του.

 

 

Εγώ έστειλα άμεσα e-mail διαμαρτυρίας για τον εν λόγω Κύριο

 

στο [email protected] (το e-mail της εκπομπής).

 

Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι υπήρχε στο πάνελ (σε παράθυρο) γνωστός λογιστής , ο οποίος ΔΕΝ σχολίασε κάν τα λεγόμενα  αλλά και το ύφος του ανωτέρω οικονομικού συντάκτη-δημοσιογράφου

(εκτός και άν δέν τα άκουσε , για κάποιο λόγο).

 

Αν κάποιος συνάδελφος ασχολείται με τα φορολογικά του Κυρίου Φιλιππίδη , άς λάβει υπόψιν του το συμβάν αυτό.

 

 

Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο βίντεο της εκπομπής στο webtv του ΣΚΑΙ

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=241440

 

Το απόσπασμα με τον Κύριο Φιλιππίδη αρχίζει από το 42:35 

Για τον κ.Παντελή μιλάτε ???

 

Χαχαχαχαχαχα :D  :D :D  

 

Οσες φορές κι αν τον έχω πετύχει γελάω για να μην κλάψω

 

είναι και κάπου πρόεδρος ... (έχει κάνει μια δική του ένωση ... δεν ξέρω ακριβώς)

 

Ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορεί να του δωθεί είναι: 'γραφικός"

 

Ντροπή του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύριε γενικέ συζητούσα με τις φορολογικές δηλώσεις και μου ανέφεραν ότι θα αργήσουν να σας δουν, λείπουν σε άδεια αναψυχής. Απλά μου είπαν να σας ενημερώσω για να μην περιμένετε άδικα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητήρια στο σύλλογο Χανίων και σε σας προσωπικά κύριε Σταυρουλάκη !!! Παρόλο που δεν σας γνωρίζω προσωπικά, οφείλω να σας συγχαρώ και να ευχηθώ οι προσπάθειες να πιάσουν τόπο για το καλό όλων μας.

 

Spiros Kerk,.....οι δικοί μας είναι αλλού....θα πλησιάσουν όμως που θα πάει.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε Σταυρουλάκη Κώστα θέλουμε παράταση ή όχι?

 

" το νωρίτερο μέχρι 30/09 και με την προυπόθεση ότι οι δόσεις θα είναι εντός του 2013".   δηλ. δεν ζητάμε παράταση για την πληρωμή ,ΜΟΝΟ για την υποβολή.

 

Γράψτε συγκεκριμένα τι θέλουμε ,ΔΕΝ πρόκειται διαφορετικά να γίνει δεκτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.eea.gr/gr/el/articles/xaos-me-tis-pollaples-forologikes-diloseis

 

μάλλον μπερδεύτηκαν τα Επιμελητήρια.... 

αυτά που πρέπει να απασχολούν το Ο.Ε.Ε. , τελικά απασχολούν το Ε.Ε.Α !!!

Καλά που είμαι εμπειρικός εδώ και 23 χρόνια... αισθάνομαι λίγο καλύτερα που δεν έχω το Ο.Ε.Ε. να με εκπροσωπεί ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γ) ορίσετε ΑΜΕΣΑ νέο εύλογο χρονικό διάστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να είναι πριν την 30η Σεπτεμβρίου 2013.

 

Ναι θέλει διόρθωση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε Σταυρουλάκη Κώστα θέλουμε παράταση ή όχι?

 

" το νωρίτερο μέχρι 30/09 και με την προυπόθεση ότι οι δόσεις θα είναι εντός του 2013".   δηλ. δεν ζητάμε παράταση για την πληρωμή ,ΜΟΝΟ για την υποβολή.

 

Γράψτε συγκεκριμένα τι θέλουμε ,ΔΕΝ πρόκειται διαφορετικά να γίνει δεκτή.

 

γ) ορίσετε ΑΜΕΣΑ νέο εύλογο χρονικό διάστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να είναι πριν την 30η Σεπτεμβρίου 2013.

 

Ναι θέλει διόρθωση. 

 

Βέβαια και το δικό σου είναι μπερδεμένο. Πρέπει να το γράψουμε καλύτερα. 

Ίσως έτσι:

γ) ορίσετε ΑΜΕΣΑ νέο εύλογο χρονικό διάστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί λήγει πριν την 30η Σεπτεμβρίου 2013 και οι δε δόσεις πριν την 31/12/2013.

 

Ευχαριστούμε για την διόρθωση, το μεταφέρω στα παιδιά το Δ/Σ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια εκ μέρους του Συλλόγου μας εδώ στα Χανιά, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δουλεύουν και προσπαθούν για αυτά τα προβλήματα πολλοί μα πάρα πολλοί συνάδελφοι. Δεκάδες μέλη του Συλλόγου μας τρέχουν συνεχώς για θέματα. Σας ευχαριστούμε πάντως. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι δε δόσεις θα πληρωθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ εντός του τρέχοντος έτους ,ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκτέλεση του προυπολογισμού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε ρε Κωστή και αν είσαι καλό παιδί και με την δική σου προσπάθεια πετύχουμε,που σίγουρα θα πετύχουμε,

θα σε πάω στου Θωμά το μαγαζί,όχι αυτό που σκέφτηκες ,αλλά εκεί κοντά στις αρκούδες ,πιστεύω να θυμάσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του;

Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαιά τους από τη χώρα μας

ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;

 

Καλό αγώνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναί  .... Φιλιππίδης Νικόλαος ονομάζεται ο Κύριος αυτός.

 

Εδώ είναι το προφίλ του.

http://filippidis.tumblr.com/

 

Κατάφερε να με συγχύσει με τις προχώ ιδέες του ... αλλά και το φοβερό χιούμορ του.

 

 

Εγώ έστειλα άμεσα e-mail διαμαρτυρίας για τον εν λόγω Κύριο

 

στο [email protected] (το e-mail της εκπομπής).

 

Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι υπήρχε στο πάνελ (σε παράθυρο) γνωστός λογιστής , ο οποίος ΔΕΝ σχολίασε κάν τα λεγόμενα  αλλά και το ύφος του ανωτέρω οικονομικού συντάκτη-δημοσιογράφου

(εκτός και άν δέν τα άκουσε , για κάποιο λόγο).

 

Αν κάποιος συνάδελφος ασχολείται με τα φορολογικά του Κυρίου Φιλιππίδη , άς λάβει υπόψιν του το συμβάν αυτό.

 

 

Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο βίντεο της εκπομπής στο webtv του ΣΚΑΙ

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=241440

 

Το απόσπασμα με τον Κύριο Φιλιππίδη αρχίζει από το 42:35

ΔΗΛΑΔΗ εγω τωρα που θελω να πιω ενα ποτακι πρεπει υποχρεωτικα να στειλω δηλωση?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι δε δόσεις θα πληρωθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ εντός του τρέχοντος έτους ,ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκτέλεση του προυπολογισμού.

 

Να του κάνεις εσύ του άλλου τη δήλωση το σεπτέμβρη,με το πάσο σου,και ο άλλος να πάει να κόψει το λαιμό του να βρεί λεφτά να πληρώσει το φόρο μια και έξω.

Οταν λεμε να πάνε πίσω οι δηλωσεις εννοούμε ότι θα πάνε πίσω και οι πληρωμές,Τωρα αν υπάρχει πρόβλημα στην εκτέλεση του προυπολογισμού ας κόψουν το λαιμό τους αυτοι που κυβερνάνε και όχι ο απλός κοσμάκης που του λείπουν τα 9 ευεώ για να συμπληρώσει ενα δεκάρικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΗΛΑΔΗ εγω τωρα που θελω να πιω ενα ποτακι πρεπει υποχρεωτικα να στειλω δηλωση?

 

Σωστά το κατάλαβες... κι εγώ τώρα μαζί με το ποτάκι μου, κοιτάω μια γ@μημένη ανάλωση, για να περνάω την ώρα μου ευχάριστα και δημιουργικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειπα να δω το ε9 και ηταν σαν να ειχα κατεβασει 2 κουτια artane μαζι με lsd παραισθησεις Μαριαααααααααααα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστά το κατάλαβες... κι εγώ τώρα μαζί με το ποτάκι μου, κοιτάω μια γ@μημένη ανάλωση, για να περνάω την ώρα μου ευχάριστα και δημιουργικά.

Κάνω κλικ στο  γ@μημένη αλλα δεν ανοιγει το λινκ.Ανοίγει μονο το outlook. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά να μην μπω και στο Ε9...

 

Εδώ για τα ΦΠΑ και πήρα τη μεγάλη απόφαση (δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό έως τώρα) να τα ρίξω "στατιστικά"

 

και μετά με την ησυχία μου  - εντός Αυγούστου υπολογίζω - πετάω τροποποιητικές να τελειώνω.

 

Δεν πάνε να συνουσιαστούν (Αμαρτωλέ, το "έφτιαξα" λίγο για να μην ψάχνεσαι, γιατί όπως διευκρίνισε και ο Τάσος

 

στη ΓΓΠΣ έπρεπε να οδηγεί ... αλλά δεν είμαι και expert) που θα κάτσω εγώ να σκάσω ...

 

Αν είναι να πεθάνει ένας από τους δυό μας (εμείς ή το Υπουργείο) να πεθάνουν αυτοί ...

 

και ο Στρατηγός Σόιμπλε μαζί,,, Α! του επιτρέπω να πάρει στην παρέα του και την Μέρκελ!!!

 

Αμαρτωλέ τι λες ??? Θα την δεχτούν στον Κόλαση ή θα μας  την στείλουν πίσω πακέτο ??? ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά να μην μπω και στο Ε9...

 

Εδώ για τα ΦΠΑ και πήρα τη μεγάλη απόφαση (δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό έως τώρα) να τα ρίξω "στατιστικά"

 

και μετά με την ησυχία μου  - εντός Αυγούστου υπολογίζω - πετάω τροποποιητικές να τελειώνω.

 

Δεν πάνε να συνουσιαστούν (Αμαρτωλέ, το "έφτιαξα" λίγο για να μην ψάχνεσαι, γιατί όπως διευκρίνισε και ο Τάσος

 

στη ΓΓΠΣ έπρεπε να οδηγεί ... αλλά δεν είμαι και expert) που θα κάτσω εγώ να σκάσω ...

 

Αν είναι να πεθάνει ένας από τους δυό μας (εμείς ή το Υπουργείο) να πεθάνουν αυτοί ...

 

και ο Στρατηγός Σόιμπλε μαζί,,, Α! του επιτρέπω να πάρει στην παρέα του και την Μέρκελ!!!

 

Αμαρτωλέ τι λες ??? Θα την δεχτούν στον Κόλαση ή θα μας  την στείλουν πίσω πακέτο ??? ;)

 

 

Μαράκι μην βρίζεις την συμπατριώτισα μου και θεία μου,καθώς και τον θείο μου!!!!

 

Laika

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια εκ μέρους του Συλλόγου μας εδώ στα Χανιά, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δουλεύουν και προσπαθούν για αυτά τα προβλήματα πολλοί μα πάρα πολλοί συνάδελφοι. Δεκάδες μέλη του Συλλόγου μας τρέχουν συνεχώς για θέματα. Σας ευχαριστούμε πάντως. 

ΑΥΤΗ  Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαράκι μην βρίζεις την συμπατριώτισα μου και θεία μου,καθώς και τον θείο μου!!!!

 

Laika

 

Αγαπημένε μου κύριε Γιάννη καλησπέρα σας

 

Πρώτα θα ήθελα να σας ευχηθώ για τη σύζυγό σας Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία.

 

(Το θυμήθηκα προχθές, αλλά...δίνω τις ευχές μου τώρα - άλλωστε η γιορτή λένε κρατάει 40 ημέρες)

 

... και μετά θα σας πω: Μακάρι να είχαν οι άνθρωποι την ψυχούλα και την καρδούλα της Laika. Ολα θα ήταν διαφορετικά τότε...

 

 

Καλό βράδυ, καλή ξεκούραση

 

και καλή αυριανή με πολύ δύναμη.

 

Με εκτίμηση

 

Μαρία :)  :wub:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...