Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1133 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του ειδικου σημειώματος ΦΠΑ αυτοελέγχου έως τις 15/7/2013
Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1098 (αν θυμάμαι καλά) το ειδικό σημείωμα υποβάλεται εντος 5 ημερών από την λήξη των προθεσμιών υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή της εκκαθαριστικής ΦΠΑ.
Question
george z
Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1133 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του ειδικου σημειώματος ΦΠΑ αυτοελέγχου έως τις 15/7/2013
Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1098 (αν θυμάμαι καλά) το ειδικό σημείωμα υποβάλεται εντος 5 ημερών από την λήξη των προθεσμιών υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή της εκκαθαριστικής ΦΠΑ.
Τώρα εγω τι να υποθέσω ότι ισχύει; 15/7 ή 5/9;
Καλό κουράγιο σε όλους.
Top Posters For This Question
9
7
5
4
Popular Days
Jul 9
11
Aug 3
10
Jul 14
10
Jul 20
7
Top Posters For This Question
HURRICANE33 9 posts
lami 7 posts
mpantou 5 posts
VEK 4 posts
Popular Days
Jul 9 2013
11 posts
Aug 3 2013
10 posts
Jul 14 2013
10 posts
Jul 20 2013
7 posts
Popular Posts
Α. Αρχοντής
Ναι, αλλά εγώ τη δήλωση θα την κάνω,π.χ. 28/8, συμφώνως τω νόμω, και θα πρέπει να συνυπολογίσω τα καθαρά κέρδη με ή χωρίς αυτοέλεγχο, ανάλογα με τις ανάγκες - και δυνατότητες - του πελάτη μου και σε σ
nefertiti
Αυτοί οι "άνθρωποι" είναι πραγματικά επικίνδυνοι!! Ακριβώς την ίδια απορία είχα σήμερα για να αποφασίσω αν θα προχωρήσω τις δηλώσεις των 3-4 ατόμων που μπορούν να κλείσουν περαίωση ή να μείνουν πα
200266
Καλημέρα!!! έχω ετοιμάσει μόλις δύο σημειώματα αυτοελέγχου και θα προκύψουν αρκετά περισσότερα. Δεν είμαι διατεθειμένος αύριο να τρέξω 120 χιλιόμετρα που μετέφεραν την ΔΟΥ για να καταθέσω έστω και αυτ
76 answers to this question
Recommended Posts