Grzokas Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Σιγά την δουλειά ρε Κωστή. Η ίδιος πίνακας είναι απλά έχει μερικές χιλιάδες στοιχεία παραπάνω. Μάλιστα... ρε τον πίνακα τον πQ*στη ElenaAnele, mk83, BILLBEAR and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmenion1 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Όπως είπε και η Μαρία προς το άγνωστο. Η λογική είναι ο "μιστερ" να βλέπει ότι υπάρχει ροή για να κρατήσει τον κωδ. 49.Άρα αν υπάρχει καθημερινή ροή πιστεύω ότι ίσως και μια εβδομάδα θα μείνει. Όμως πρέπει να πάμε πάλι σε εντατικούς ρυθμούς τους λεγόμενους "ρυθμούς αναξιοπρεπούς εργασίας"....Οποτε κρατηστε εσεις συνεχη ροη , μεχρι το σαββατο, δεν θελω παραπανωτο σαβ/κο θα κρατησω εγω συνεχη ροη αντε παιδια, τα παντα να ρεουν, κουραγιο ΥΓ να λεμε και καμμια μλκια που και που, δεν πειραζει?? ετσι συντεκνε?? ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diba Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ζητάνε πλέον δικαιολογητικά σε δηλώσεις που αρχικά δεν ζητούσαν!!!!!!!!!!! Αυτό που ανέβασα πιο πάνω , εμφανίστηκε σήμερα στο taxis, και τσεκάρωντας και άλλα ΑΦΜ βλέπω πως ο Σεπτέμβριος θα περάσει με ουρές στις ΔΟΥ!!!! Και αφου δεν έχουμε τι να κάνουμε αυτή τη περίοδο, θα πρέπει να μπούμε σε ολούς τους πελάτες μας να τσεκάρουμε σε ποιόν θέλουν και ποιόν όχι!!!!!! Iσχυει , σε καποιους εχει ερθει ηδη e-mail , αλλοι το ειδαν απο την πληροφορηση του ΤΑΧΙΣ για την εκκαθαριση χωρις να ερθει καν μειλ ( και μην βιαστειτε να πειτε οτι μπορει να υπαρχει αλλο μειλ ειδοποιησης γιατι δεν ισχυει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georkar Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ενταξει Iσχυει , σε καποιους εχει ερθει ηδη e-mail , αλλοι το ειδαν απο την πληροφορηση του ΤΑΧΙΣ για την εκκαθαριση χωρις να ερθει καν μειλ ( και μην βιαστειτε να πειτε οτι μπορει να υπαρχει αλλο μειλ ειδοποιησης γιατι δεν ισχυει ) Μιλαμε οτι φετος μας εχουν ξεφτιλισει στην κυριολεξια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georkar Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Συναδελφοι εχουμε κανενα νεο για παραταση Ε9 γιατι πραγματικα θα κανω φονο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmenion1 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Συναδελφοι εχουμε κανενα νεο για παραταση Ε9 γιατι πραγματικα θα κανω φονο .Μην κολας ρε συναδελφε,θα δωσουν παραταση για το Ε9,100000%χαλαρααααα georkar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ναι, είδα ότι ζήτησε λέει το Ο.Ε.Ε. παράταση μέχρι τέλος του χρόνου για τα Ε9... http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/15137 Υπάρχει σαν σενάριο αυτό??? Και αν υπάρχει, αναφερόμαστε σε μεταβολή ή/και οριστικοποίηση περιουσιακής κατάστασης??? Γιατί τουλάχιστον ο δικός μου Η/Υ (για χιλιοστή φορά μέσα σε 3 μήνες) κινδυνεύει άμεσα να εκσφενδονιστεί από το παράθυρο με συνοπτικές διαδικασίες......!!!!!!!!!! TAG-AMAL and BILLBEAR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElenaAnele Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Οποτε κρατηστε εσεις συνεχη ροη , μεχρι το σαββατο, δεν θελω παραπανωτο σαβ/κο θα κρατησω εγω συνεχη ροη αντε παιδια, τα παντα να ρεουν, κουραγιο ΥΓ να λεμε και καμμια μλκια που και που, δεν πειραζει?? ετσι συντεκνε??Δε λες καλύτερα "καταρρέουν"...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAG-AMAL Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Εφόσον είχαν δηλωθεί στην αρχική υπάρχουν πιθανότητες διόρθωσης ώστε να εκπίπτουν. Ίδωμεν. Ευχαριστώ Κώστα.....!! λοιπόν ....Ίδωμεν...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmenion1 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 και κατι αλλο που ξεχασα να σας πω Μου ρθε ενας σημερα , φουριοζος , να κανουμε ρυθμιση στον ΟΓΑ μου λεει.Τι λες ρε , τι δουλεια εχω γω με τον ΟΓΑ??/ Πως δεν εχεις ? πηγα στον ανταποκριτη, λεει ο τυπος, και μου πε να παω στον λογιστή ρε πας καλα? του λεω Οχι , θα μου κανεις ρυθμιση , επιμενει αυτος Με τα πολλα , μπαινω στο ογα.γρ κι οντως ρε παιδιαδινεις του κωδικους taxis, αμ ογα , αμκα, και κανεις ρυθμιση !!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΟΓΑ (ΑΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΚΛΠ ΚΛΠ)Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά. Μετά την ανάγνωση των πληροφοριών που παρέχονται στο παρόν κείμενο, ο ενδιαφερόμενος προχωράει στην υποβολή της αίτησης. Με την επιλογή «Έλαβα γνώση για τους όρους της ρύθμισης "Νέα Αρχή" και επιθυμώ να υποβάλω τη σχετική αίτηση» γίνεται αυτόματη ανακατεύθυνση στον ιστότοπο του Taxis Net - Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.), μέσω της οποίας ο ενδιαφερόμενος πιστοποιείται πληκτρολογώντας τα διακριτικά που χρησιμοποιεί για την υποβολή της φορολογικής του δήλωσης, δηλαδή το username (όνομα χρήστη) και το password (κωδικό πρόσβασης).Η Γ.Π.Σ.Σ. εμφανίζει στη συνέχεια τον ΑΦΜ που διαθέτει στη βάση δεδομένων της και που αντιστοιχεί στα διακριτικά που εισήχθηκαν. Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση που ο/η αιτών/ούσα υποβάλει από κοινού φορολογική δήλωση με τον/την σύζυγό του/της θα πρέπει να καταχωρηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που αντιστοιχούν στον αιτούντα ρύθμιση ασφαλισμένο. Αν ο ασφαλισμένος δεν έχει αποκτήσει δικό του όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να απευθυνθεί στην οικεία ΔΟΥ ώστε να ενημερωθεί για τη διαδικασία απόκτησής τους.Μετά την καταχώρηση των διακριτικών που πράγματι του αντιστοιχούν, εμφανίζεται νέα οθόνη στην οποία, πέραν του ΑΦΜ που ήδη έχει αντληθεί από τη βάση δεδομένων της Γ.Γ.Π.Σ., ο ασφαλισμένος θα πρέπει να καταχωρήσει τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) του ΟΓΑ και τον ΑΜΚΑ του. Για να ταυτοποιηθεί ο ενδιαφερόμενος, θα πρέπει τα στοιχεία του (Α.Μ., ΑΦΜ & ΑΜΚΑ) να συμφωνούν με αυτά που τηρούνται στα αρχεία του ΟΓΑ.Εάν δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση και των τριών προαναφερόμενων στοιχείων ή κάποιου/ων από αυτά με τον αιτούντα, εμφανίζεται μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο αιτών πληροφορείται ανάλογα για το ή τα λανθασμένα στοιχεία και ότι πρέπει να προσέλθει στον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ για να προχωρήσει στη διόρθωσή του/τους.Εάν ο αιτών βάσει των καταχωρούμενων στοιχείων ταυτοποιείται, εμφανίζεται μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ενημερώνεται, ανάλογα, εάν έχει ή όχι δικαίωμα υποβολής αίτησης. Στη συνέχεια (εάν έχει δικαίωμα), μπορεί να υποβάλει αίτηση και να εκτυπώσει έντυπο πληρωμής των εισφορών ρύθμισης ακολουθώντας τις on line οδηγίες της εφαρμογής.Προσωρινά, η καταβολή των δόσεων θα πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς / ΑΤΕ με ειδικό έντυπο πληρωμής (Έντυπο για την Τράπεζα Πειραιώς Καταβολή Ασφαλιστικών Εισφορών Ρύθμισης Κλάδου Κύριας Ασφάλισης) στο οποίο θα αναγράφεται ο Κωδικός Μεγάλου Πελάτη (ΚΜΠ) 673. Το έντυπο θα εκδίδεται ηλεκτρονικά αμέσως μετά την υποβολή της αίτησης και θα χρησιμοποιείται μόνο για καταβολή εισφορών ρύθμισης του Ν.4152/2013. Σε καμία περίπτωση το έντυπο αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή και λοιπών ασφαλιστικών εισφορών.Στο έντυπο πληρωμής αναφέρονται τα ονομαστικά στοιχεία του ασφαλισμένου, ο Αριθμός Μητρώου, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ, το πληρωτέο ποσό και η ληκτική ημερομηνία πληρωμής του. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ Ο ΟΓΑ(Σ) ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. ΕΠΙΓΡΑΦΟΠΟΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΕΟ (Ι.ΚΤΕΟ) ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΠ" (Ι.ΚΕΠ) ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, GEORGE1 and xoroxronos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmenion1 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ Ο ΟΓΑ(Σ) ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. ΕΠΙΓΡΑΦΟΠΟΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΕΟ (Ι.ΚΤΕΟ) ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΠ" (Ι.ΚΕΠ) ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ετσι ειναι. Μην κοιτατε τις φορολογικες δηλωσεις, που ειναι το τυρακι στην φακα Μας τα χουν φορτωσει ολα, το πηρατε (πηραμε)χαμπαρι?????? Και δεν ξερω αλλη δουλεια ρε πουστη μου !!!! xoroxronos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Μας τα χουν φορτωσει ολα, το πηρατε (πηραμε)χαμπαρι?????? Και δεν ξερω αλλη δουλεια ρε πουστη μου !!!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ? ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAP Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ετσι ειναι.Μην κοιτατε τις φορολογικες δηλωσεις, που ειναι το τυρακι στην φακα Μας τα χουν φορτωσει ολα, το πηρατε (πηραμε)χαμπαρι?????? Και δεν ξερω αλλη δουλεια ρε πουστη μου !!!! Συνάδελφοι , όπως κατάπιαμε το Ε9 του 1996, του 2005 , τα....φετινά αγροτεμάχια , το ΙΚΑΝΕΤ με τους ανεκδιήγητους κωδικούς του 2001 , το TAXISNET που φορτώθηκε ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ σε εμάς , τα Α21 , τις ρυθμίσεις φόρων , ασφαλιστικών (γράφει πιο πάνω συνάδελφος για τον ΟΓΑ) , τους κλειδάριθμους , τα μηνιαία ΑΠΔ , τα μηνιαία ΦΜΥ ,τις ταυτότητες πληρωμής σε ότι ρυθμίζεται η πληρώνεται (συγχωρήστε με εάν ξέχασα κάτι) , ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑΣΗΤΟ ! Οσο είδαμε κάποιας μορφής ένστασης , η αντίδρασης , η διαφωνίας για όλα τα παράπανω απο τα εκλεγμένα όργανα του χώρου μας, άλλο τόσο θα δούμε και τώρα !Άσχετο , ρωτά ο γυιός μου : Μπαμπά είναι μακρυά η Αμερική ;Του απάντησα : Σκάσε και κολύμπα ! Υ.Γ. 1 : Τελικά ξέχασα να αναφέρω και την....καταγραφή εργαζομένων (ιδιωτικών υπαλλήλων) και επιχειρήσεων από 15/09/13 μέχρι 15/11/2013 !!! Διακρίνω μια αισιοδοξία βέβαια στον εμπνευστή του εγχειρήματος . Πιστεύει ότι υπάρχει ακόμη ιδιωτικός τομέας , με εργαζόμενους και επιχειρήσεις ! Αν περίμεναν μέχρι το τέλος του χρόνου , θα είχαμε γλυτώσει αφού οι απολύσεις και οι διακοπές εργασιών πάνε σύννεφο . Υ.Γ. 2 : Το επίσης ψυχοβγαλτικό ΓΕΜΗ ! Πώς το ξέχασα αυτό ; Το τι λαλακίες ακούγαμε από Επιμελητήρια , από νομαρχίες και από συμβολαιογράφους.......(δικαίως η αδίκως) ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ, Christine, KAROLOS and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΛΠ = ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ", ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΕΠ?, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΓΑ? ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. BILLBEAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmenion1 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ? ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Αγαπητε , κανω οτι θελει ο πελατης, οποτε θελει ο πελατηςαλλα να πεφτει και το λιλι , που λενε και στο χωριο μου Ντουμ το λιλι, ανασκελα η βαγγελη τους εχω (εχουμε??) καλομαθει ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguin Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Συγγνώμη αλλά μπερδεύτηκα . Εχουμε κάποιες εκπρόθεσμες δηλώσεις προσωρινά αποθηκευμένες . Είχαμε μία πληροφόρηση ( και όχι διαβεβαίωση ) από ΠΟΦΕΕ ότι το σύστημα θα ανοίξει για λίγες μέρες δεχόμενο τον κωδικό 049 ( γιατί εκεί είναι το κύριο πρόβλημα και όχι στο 1% ). Οι προσωρινές εκκαθαρίσεις τον 049 δεν τον υπολογίζουν . ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Συγγνώμη αλλά μπερδεύτηκα . Εχουμε κάποιες εκπρόθεσμες δηλώσεις προσωρινά αποθηκευμένες .Είχαμε μία πληροφόρηση ( και όχι διαβεβαίωση ) από ΠΟΦΕΕ ότι το σύστημα θα ανοίξει για λίγες μέρες δεχόμενο τονκωδικό 049 ( γιατί εκεί είναι το κύριο πρόβλημα και όχι στο 1% ). Οι προσωρινές εκκαθαρίσεις τον 049 δεν τον υπολογίζουν .ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ? Οριστικοποιούμε με την διαβεβαίωση της Ομοσπονδίας ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τον 049 Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguin Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Οριστικοποιούμε με την διαβεβαίωση της Ομοσπονδίας ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τον 049ευχαριστώ κώστα . τι να πώ για σένα συνάδελφε ? τι να πω ? ? ? ElenaAnele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOI Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 049 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leontas Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ElenaAnele and ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguin Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Τι κυνήγι είναι αυτό παίδες ? Μας βλέπουν σαν πουλιά στο σύρμα . Τι θα τους πείραζε να δέχονται δηλώσεις για λίγες μέρες ακόμα ? Ολη αυτή η βαβούρα για το τίποτα , Αναλωνόμαστε σε ανούσια πράγματα . Συμφωνείτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariahat Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 άντε και να δούμε στο τέλος τι θα υπολογίζει και τι δεν θα υπολογίζει. Πάντως κύριε Σταυρουλάκη ευχαριστούμε για την άμεση πάντα ενημέρωση. το φετεινό καλοκαίρι θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην μνήμη όλων μας. φυσικά δεν ξέρουμε πόσο χειρότερη θα είναι η συνέχεια. θα δείξει. καλό βράδυ σε όλους/ες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIROS KERK. Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 χωρις να μειωνω την προσπαθεια κανενος, πιστευω οτι αυτες οι επιστολες επρεπε να ειναι αλλιως γραμμενες. Αγγιζουν και ικανοποιουν μονο εμας, που ζουμε το προβλημα. Δεν μπορεις να επικαλεισαι το συναιδθημα καποιου που δεν το διαθετει. Αυτοι δεν εχουν συναισθημα ειναι μηχανες, μαλλον γρανιαζια της μηχανης.Μονο αν τους δωσουμε να καταλαβουν πως αποφασισαμε να μην ειμαστε πλεον το λιπαντικο που τη λαδωνει, πως ειμαστε ικανοι να την καψουμε, τοτε μονο θα μας παρουν σοβαρα υποψιν τους. Απο τις 15 τελευταίες σελίδες,η συγκεκριμένη διαπίστωση είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα μου.....Προτάσεις υλοποίησης της??????Με ποιό τρόπο???Δε ζητάω σωτήρες,ούτε την εύκολη λύση!!!!Απλά θέτω ένα θέμα πρός προβληματισμό.Νομίζω απο την άλλη -όσο και αν κάποιοι θιχτούν γι'αυτό-ότι το ζήτημα με τις φορολογικές δηλώσεις πρέπει να είναι η αφορμή και όχι η αιτία.Δηλαδή παρατηρούμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος???Μια αποθηκεύστε,μια στείλτε.Σήκω , κάτσε , πήδα , χόρεψε , μη χορέψεις.Τι είναι αυτά??Καραγκιοζιλίκια....Δε ξέρω.Τι να πώ...Είμαστε ένας λαός εν υπνώσει,τμήμα του και ο κλάδος ο δικός μας...Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να ξυπνήσουμε????Αμ αυτό με τον ΟΓΑ που το βάζεις πάλι????Αν δεν αντιδράσουμε αυτοί θα συνεχίσουν να μας φορτώνουν.Το γαϊδούρι κλάταρε κύριοι,όσο και αν το φορτώσετε δε θα περπατήσει.Φτάνουν οι επιστολές κατά τη γνώμη μου.Το σύστημα κατενάτσιο,για τους γνώστες,δε κέρδισε κανένα παιχνίδι.ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ , αλλοιώς δε μας σώζει καμμία παράταση στη μιζέρια μας και τη κατάντια μας.Αυτά... ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ and ISIDORA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Διακρίνω εκπτώσεις ή μου φαίνεται ;Το ποσοστό τους δεν μπορώ να υπολογίσω ... Καλή συνέχεια συνάδελφοι.Καλή δύναμη. SARAKINOS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts