Jump to content

Παράταση στις δηλώσεις φυσικών προσώπων-Πότε έχουν σκοπό να την ανακοινώσουν?

Recommended Posts

Αυτό είναι το γμτ..γεμίσαμε φοροτεχνοσωτήρες...από ανθρώπους κ ανθρωπάκια που δεν αντέχουν να ζουν στο περιθώριο κ στην αφάνεια που έχουν οι ίδιοι θέσει τον εαυτό τους λόγω της συμπεριφοράς κ του χαρακτήρα τους χωρίς στην ουσία να νοιάζονται για το καλό του κλάδου αλλά για το καλό του κ... τους για να καθίσουν βολικά σε μια καρέκλα κ θέση!!!

Ακριβώς έτσι. Που να ακούσετε όσοι δεν ακούσατε τι μας σέρνει στην πρωινή εκπομπή του Αθήνα 9,84 η γνωστή "τρόϊκα".  Δεν παίζονται οι τύποι, δεν παίζονται. Δεν μας έφταναν οι Αυτιάς & ΣΙΑ Ο.Ε. αποκτήσαμε και άλλους τώρα. 

Λοιπόν τελικά ίσως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα βρούμε την λύση, σίγουρα θα την βρούμε. Που θα πάει, πάντα υπάρχουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα. 

Ακριβώς έτσι. Που να ακούσετε όσοι δεν ακούσατε τι μας σέρνει στην πρωινή εκπομπή του Αθήνα 9,84 η γνωστή "τρόϊκα".  Δεν παίζονται οι τύποι, δεν παίζονται. Δεν μας έφταναν οι Αυτιάς & ΣΙΑ Ο.Ε. αποκτήσαμε και άλλους τώρα. 

Λοιπόν τελικά ίσως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα βρούμε την λύση, σίγουρα θα την βρούμε. Που θα πάει, πάντα υπάρχουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα. 

Εχεις δίκιο . Οι δημοσιογράφοι έκαναν μεγάλη ζημιά φέτος .Μήπως  έχουμε καμμία πληροφορία σχετικά με το θέμα μας ?

Ακριβώς, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!!!. 

Όσον αφορά τους συλλόγους των Αθηνών και μιλώ μόνο για των Αθηνών, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να δέσουν μια πέτρα στο λαιμό τους, και να αποφασίσουν αν θα πέσουν στη θάλασσα, στον ωκεανό, ή ακόμη καλύτερα σε βραχώδη καταρράκτες. Ακόμη και σήμερα, το μόνο που κάνουν είναι να σκοτώνονται μεταξύ τους. Το πρόβλημα του κλάδου ουσιαστικά δεν το αγγίζουν, ούτε φυσικά σκοπεύουν να το επιλύσουν. Αυτός ο απίστευτος συνδικαλισμός, σε όλες του τις μορφές μας έφαγε τα σωθικά. Θα ήθελα να ήξερα, αύριο το πρωί που θα ξυπνήσουμε όλοι και η Ελλάδα θα είναι κρανίου τόπος, όλοι αυτοί οι απίστευτοι "εργατοπατέρες" τι θα πούνε στα παιδιά τους, και στα εγγόνια τους. Κρίμα που κόψανε το σήριαλ " Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή". Καλή δύναμη σε όλους τους λογικά σκεπτόμενους συναδέλφους. Ανεξάρτητα από τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουμε μεταξύ μας, που θεωρώ ότι οι περισσότερες δημιουργήθηκαν από τις πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας που αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε, εύχομαι στο τέλος να καταφέρουμε να βρούμε την λύση. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε καλλιεργήσει μεταξύ μας, τον αλληλοσεβασμό, την ανθρωπιά που κοντεύει να εξανεμιστεί στις μέρες μας, και την εκτίμηση. Αυτά αρκούν για να πάμε μπροστά. Απλές θεμελιώδεις αξίες. Καλημέρα σε όλους/ες, καλή συνέχεια. Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη.

Δεν ξέρω ποιόν κατονομάζεις ως κούκο, αλλά σε βρίσκω μάλλον απληροφόρητη, συνειδητά η όχι.

1) Ποιός σου είπε ότι στις άλλες μεγάλες πόλεις, παρόλο που πληθυσμιακά καμμία δεν πλησιάζει την Αθήνα η το σωστότερο την Αττική, δεν υπάρχουν παραπάνω από ένα συλλογικό όργανο. Στα Χανιά πχ υπάρχει και άλλος σύλλογος, ο οποίος ανήκει στο Α.ΚΙ.Ο.Ε.

2) Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. έχει ήδη στείλει παρόμοια επιστολή όπως αυτή των Χανίων, και ακριβώς στα πλαίσια της συλλογικότητας, εμείς σαν σύλλογος δεν στείλαμε για να μην προκληθεί σύγχυση στο σώμα των λογιστών. Δεν έχει σημασία ποιός θα τα συγκεντρώσει, και δεν τίθεται θέμα ευσήμων. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.

3) Ξεχνάς φαίνεται ότι η επιστολή διαμαρτυρίας η οποία συνυπογράφηκε από 6 συλλόγους μέλη και μη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  και κατέληξε σε εξώδικο, ξεκίνησε με κοινή πρωτοβουλία της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών - Πειραιώς και του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων. Πού είδες εσύ την αδιαφορία της Αθήνας;

Υστ. Οι "εργατοπατέρες" δεν είναι αυτοφυείς, κάποιοι με τις αντιλήψεις και την νοοτροπία τους,  τους δημιουργούν και τους τρέφουν.

logotypo_logiston_banner3.jpg

Συνάδελφοι,
Μην καθυστερήσετε στην αποθήκευση (στο
Taxis) και στην αποστολή των εκκρεμοτήτων (στον Σύλλογο)
ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΔΙΟΤΙ
Την Τρίτη το απόγευμα στέλνουμε τα στοιχεία στην Ομοσπονδία (χωρίς ονόματα) για να γίνει γνωστό το πλήθος των εκκρεμοτήτων πανελληνίως

Υ.Γ. Ακόμα και μια δήλωση να υπάρχει πρέπει να αποθηκευτεί, και να σταλεί ως καταγραφή εκκρεμότητας στον Σύλλογο, ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε πολλούς συναδέλφους.

Αύριο θα έχετε εσείς κάποιο άλλο πρόβλημα το οποίο δεν θα το έχουν οι συνάδελφοι που το έχουν σήμερα.

Μόνο η αλληλεγγύη μπορεί να δώσει λύσεις..

(Προσπαθήστε  να αποθηκεύσετε όσες περισσότερες δηλώσεις μπορείτε. Δεν περιμένετε να τις ολοκληρώσετε. Τις αποθηκεύετε άμεσα και τις συμπληρώνεται ενόσω είναι αποθηκευμένες στο taxis)

Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,  
Ο Αντιπρόεδρος  Πατηνιωτάκης Ιωάννης , 
Ο Γραμματέας  Μπατάκης Διομήδης, 
Ο Ταμίας  Τσιριντουλάκης Ανδρέας,
 Το Μέλος Παπαδάκης Ιωάννης

Copyright © 2013, All rights reserved.
MC_MonkeyReward_09.png

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση κ. Σταυρουλάκη. Να είστε καλά, που μέσα σε όλες σας τις ασχολίες, σκεφτήκατε να ενημερώσετε ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση κ. Σταυρουλάκη. Να είστε καλά, που μέσα σε όλες σας τις ασχολίες, σκεφτήκατε να ενημερώσετε ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!

Εντάξει βρε παιδιά. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Να ξέρετε ότι τα περισσότερα τα παίρνω από πληροφορίες της Ομοσπονδίας. Άρα αυτή τα βρίσκει πρώτα. Τα δε υπόλοιπα είναι συλλογικό αποτέλεσμα εδώ στα Χανιά. Είναι άδικο το σκέτο "σταυρουλάκης".

Πάρα ταύτα κερνώ τσικουδιά γιατί μου ανέβασες το ηθικό..  :P  :D 

Αυτό είναι το γμτ..γεμίσαμε φοροτεχνοσωτήρες...από ανθρώπους κ ανθρωπάκια που δεν αντέχουν να ζουν στο περιθώριο κ στην αφάνεια που έχουν οι ίδιοι θέσει τον εαυτό τους λόγω της συμπεριφοράς κ του χαρακτήρα τους χωρίς στην ουσία να νοιάζονται για το καλό του κλάδου αλλά για το καλό του κ... τους για να καθίσουν βολικά σε μια καρέκλα κ θέση!!!

Βαριές κουβέντες.

Πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι έχουν κακή συμπεριφορά ???

Γνωρίζετε τον χαρακτήρα των εκπροσώπων του κλάδου τόσο πολύ

καλά ώστε έχετε βγάλει και συμπεράσματα ότι ζουν στο περιθώριο ? 

και στην αφάνεια ? λόγω του χαρακτήρα τους ???

Πως μπορεί κάποιος να είναι εκπρόσωπος του κλάδου και ταυτόχρονα 

να ζει στο περιθώριο και την αφάνεια ???

Απίστευτα μου ακούγονται όλα αυτά...

????????????????????????

Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα... και ας προσπαθήσουμε να βγάζουμε

τα συμπεράσματά μας από τις προσωπικές μας εμπειρίες και όχι 

επηρεαζόμενοι (ίσως) από τις απόψεις των άλλων.

Μιλάμε για ανθρώπους, για προσωπικότητες... όχι για πράγματα

Είναι χαλασμένο... το πετάμε (αν και ... ακόμη και γι'αυτά κάνουμε δεύτερες σκέψεις)

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα

μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε ¨ονόματα , διευθύνσεις , τηλέφωνα¨  

μόνο έτσι νομίζω θα αποκτήσουν νόημα οι όποιες τοποθετήσεις σαν αυτήν 

Εντάξει βρε παιδιά. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Να ξέρετε ότι τα περισσότερα τα παίρνω από πληροφορίες της Ομοσπονδίας. Άρα αυτή τα βρίσκει πρώτα. Τα δε υπόλοιπα είναι συλλογικό αποτέλεσμα εδώ στα Χανιά. Είναι άδικο το σκέτο "σταυρουλάκης".

Η ομοσπονδία μπορεί να τα βρίσκει αλλά τα κρατάει για κείνους/

Εγώ ψηφίζω ΣΤΑΡΟΥΛΑΚΗ ΔΑΓΚΩΤΟ διότι "Σταυρουλάκης = ΕΓΓΥΗΣΗ" :D :D

Ευχαριστώ για το κέρασμα! Θα το εκμεταλλευτώ δεόντωνς για να γίνω κουδούνι ΕΝΤΕΛΩΣ έχοντας πρώτα απολαύσει κρητικές νοστιμιές! ;):D :D

Η ομοσπονδία μπορεί να τα βρίσκει αλλά τα κρατάει για κείνους/

Εγώ ψηφίζω ΣΤΑΡΟΥΛΑΚΗ ΔΑΓΚΩΤΟ διότι "Σταυρουλάκης = ΕΓΓΥΗΣΗ" :D :D

Ευχαριστώ για το κέρασμα! Θα το εκμεταλλευτώ δεόντωνς για να γίνω κουδούνι ΕΝΤΕΛΩΣ έχοντας πρώτα απολαύσει κρητικές νοστιμιές! ;):D :D

Πλάκα πλάκα και αυτό είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι.

Δηλαδή πολλές φορές η Ομοσπονδία ενημερώνει τους Συλλόγους και οι σύλλογοι ενημερώνουν όλα τα μέλη; 

Και όλοι οι λογιστές είναι μέλη των συλλόγων ώστε να λάβουν το ενημερωτικό μειλ που θα στείλει ο σύλλογος στα μέλη του, το οποίο ενημερωτικό το είχε στείλει η Ομοσπονδία; 

Δεν υποστηρίζω καμία Ομοσπονδία αλλά υπάρχει θέμα (στο θέμα ενημέρωσης) και στους συλλόγους αλλά και στους μη εγγεγραμμένους λογιστές.

Για παράδειγμα εσύ Έλενα, είσαι εγγεγραμμένη σε σύλλογο, ώστε να έχουν το μειλ σου, ώστε να σε ενημερώνουν με ότι νέο προκύπτει; Είμαι σίγουρος που δεν θα ήθελες και εσύ να παίρνουν έναν έναν τηλέφωνο. Το μειλ είναι η λύση. Αλλά για να παίρνεις μειλ πρέπει να είσαι στον σύλλογο. Αλλά για να παίρνει μειλ ο Σύλλογος πρέπει να είναι στην Ομοσπονδία.

Υ.Γ. Η τσικουδιά συνεχίζει να ισχύει. :D  :lol: 

Βαριές κουβέντες.

Πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι έχουν κακή συμπεριφορά ???

Γνωρίζετε τον χαρακτήρα των εκπροσώπων του κλάδου τόσο πολύ

καλά ώστε έχετε βγάλει και συμπεράσματα ότι ζουν στο περιθώριο ? 

και στην αφάνεια ? λόγω του χαρακτήρα τους ???

Πως μπορεί κάποιος να είναι εκπρόσωπος του κλάδου και ταυτόχρονα 

να ζει στο περιθώριο και την αφάνεια ???

Απίστευτα μου ακούγονται όλα αυτά...

????????????????????????

Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα... και ας προσπαθήσουμε να βγάζουμε

τα συμπεράσματά μας από τις προσωπικές μας εμπειρίες και όχι 

επηρεαζόμενοι (ίσως) από τις απόψεις των άλλων.

Μιλάμε για ανθρώπους, για προσωπικότητες... όχι για πράγματα

Είναι χαλασμένο... το πετάμε (αν και ... ακόμη και γι'αυτά κάνουμε δεύτερες σκέψεις)

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα

Το γεγονός ότι είπα την προσωπική μου γνώμη και άποψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να  σας εκφράζει όλους!

Δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε εκπροσώπους του κλάδου μας αλλά υπάρχουν και άτομα που απλά 

ασχολούνται στον κλάδο μας...με τον κλάδο μας!

Και σίγουρα δεν ισοπεδώνω τους πάντες και τα πάντα!

Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της μέρα μας!!! 

μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε ¨ονόματα , διευθύνσεις , τηλέφωνα¨  

μόνο έτσι νομίζω θα αποκτήσουν νόημα οι όποιες τοποθετήσεις σαν αυτήν 

κ.Γιάννη ελπίζω να είστε καλά!!!

Ειλικρινά έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη μου αυτό που μου είπατε στην Αθήνα...

δεν ξέρω αν το θυμάστε..."όσο και αν δεν συμφωνώ με την ΠΟΦΕΕ δεν πάω να ιδρύσω κάτι άλλο για να μην υπάρχει διάσπαση στον κλάδο μας...

αλλά μένω εδώ και το παλεύω"Αυτό σας τιμά κατά την προσωπική μου πάντα άποψη που μπορεί και να μην σας ενδιαφέρει. :) 

Σέβομαι τον λόγο σας και τις τοποθετήσεις σας και δεν σας κρύβω ότι υπάρχουν σημεία που με εκφράζετε απόλυτα!

Υπάρχουν άνθρωποι που ο λόγος τους και ο τρόπος που προσπαθούν για την ενότητα δεν με εκφράζουν και δεν με αντιπροσωπεύουν

χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν συνάδελφοι που να έχουν διαφορετική άποψη από την δική μου!Δεν είχα σκοπό και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Να είστε πάντα καλά...καλή σας συνέχεια!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, λοιπον κ.ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ @ ΣΙΑ, :P  Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,  Ο Αντιπρόεδρος  Πατηνιωτάκης Ιωάννης , Ο Γραμματέας  Μπατάκης Διομήδης, Ο Ταμίας  Τσιριντουλάκης Ανδρέας, Το Μέλος Παπαδάκης Ιωάννης

:P γιατι ειναι αδικο το σκετο σταυρουλακης , με  δεχεστε στο συλλογο χανιων, ? να κανω εγω την αρχη,  θα ερθω και με το τσιπουρο μου, χαχα

Μια βοήθεια σχετική μου ήρθε ένας εντελώς ξεχασμένος και θέλει να του κάνω τη δήλωση τελικά πόσο είναι το πρόστιμο

?????

Την έστειλα το μόνο που έβγαλε έιναι το πρόστιμο των απόδειξέων κάτι άλλο μπορεί να βγει???

Συνάδελφοι,

Μην καθυστερήσετε στην αποθήκευση (στο Taxis) και στην αποστολή των εκκρεμοτήτων (στον Σύλλογο)

ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΔΙΟΤΙ

Την Τρίτη το απόγευμα στέλνουμε τα στοιχεία στην Ομοσπονδία (χωρίς ονόματα) για να γίνει γνωστό το πλήθος των εκκρεμοτήτων πανελληνίως

Υ.Γ. Ακόμα και μια δήλωση να υπάρχει πρέπει να αποθηκευτεί, και να σταλεί ως καταγραφή εκκρεμότητας στον Σύλλογο, ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε πολλούς συναδέλφους.

Αύριο θα έχετε εσείς κάποιο άλλο πρόβλημα το οποίο δεν θα το έχουν οι συνάδελφοι που το έχουν σήμερα.

Μόνο η αλληλεγγύη μπορεί να δώσει λύσεις.

Εφόσον τίθεται πλέον σε επαναδιαπραγματευση η καταληκτική ημερομηνία  υποβολής των δηλώσεων νομίζω πως η  ομοσπονδία θα πρέπει να διαπραγματευτεί και να θέσει ένα εφικτό χρονοδιάγραμα όχι μόνο για τις εκρεμείς δηλώσεις ΦΕ αλλά και τα σημειώματα περαίωσης, τα Ε9 και τις συγκεντρωτικές καταστάσεις. Ειδάλως η 15η/09 είναι πολύ κοντά καθώς επίσης και 30η/09 για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις των πελατών μας.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, λοιπον κ.ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ @ ΣΙΑ, :P  Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,  Ο Αντιπρόεδρος  Πατηνιωτάκης Ιωάννης , Ο Γραμματέας  Μπατάκης Διομήδης, Ο Ταμίας  Τσιριντουλάκης Ανδρέας, Το Μέλος Παπαδάκης Ιωάννης

:P γιατι ειναι αδικο το σκετο σταυρουλακης , με  δεχεστε στο συλλογο χανιων, ? να κανω εγω την αρχη,  θα ερθω και με το τσιπουρο μου, χαχα

Την έστειλα το μόνο που έβγαλε έιναι το πρόστιμο των απόδειξέων κάτι άλλο μπορεί να βγει???

Καλή σου μέρα,αν η δήλωση είναι χρεωστική δεν ,μπαίνει άλλο πρόστιμο, αν είναι μηδενική ή επιστροφή ποσού, θα πληρώσεις 60,00 ευρώ.Αυτά από δική μου ενημέρωση στην ΔΟΥ,κΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Καλή σου μέρα,αν η δήλωση είναι χρεωστική δεν ,μπαίνει άλλο πρόστιμο, αν είναι μηδενική ή επιστροφή ποσού, θα πληρώσεις 60,00 ευρώ.Αυτά από δική μου ενημέρωση στην ΔΟΥ,κΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Αυτό θα το δω αφού βγεί το εκκαθαριστικό

ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ mail ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ  ''ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΑΦΗ ΜΑΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ"

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ?

Πλάκα πλάκα και αυτό είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι.

Δηλαδή πολλές φορές η Ομοσπονδία ενημερώνει τους Συλλόγους και οι σύλλογοι ενημερώνουν όλα τα μέλη; 

Και όλοι οι λογιστές είναι μέλη των συλλόγων ώστε να λάβουν το ενημερωτικό μειλ που θα στείλει ο σύλλογος στα μέλη του, το οποίο ενημερωτικό το είχε στείλει η Ομοσπονδία; 

Δεν υποστηρίζω καμία Ομοσπονδία αλλά υπάρχει θέμα (στο θέμα ενημέρωσης) και στους συλλόγους αλλά και στους μη εγγεγραμμένους λογιστές.

Για παράδειγμα εσύ Έλενα, είσαι εγγεγραμμένη σε σύλλογο, ώστε να έχουν το μειλ σου, ώστε να σε ενημερώνουν με ότι νέο προκύπτει; Είμαι σίγουρος που δεν θα ήθελες και εσύ να παίρνουν έναν έναν τηλέφωνο. Το μειλ είναι η λύση. Αλλά για να παίρνεις μειλ πρέπει να είσαι στον σύλλογο. Αλλά για να παίρνει μειλ ο Σύλλογος πρέπει να είναι στην Ομοσπονδία.

Υ.Γ. Η τσικουδιά συνεχίζει να ισχύει. :D  :lol: 

Εγώ καλέ μου σύντεκνε είμαι μισθωτή. Τα mails τα λαμβάνει ο boss που είναι εγγεγραμμένος σε σύλλογο. Κι ο Σύλλογος είναι εγγεγραμμένος στην ΠΟΦΕΕ. Ουσιαστικά, εγώ τα τσεκάρω και σε διαβεβαιώ πως δεν έχουμε λάβει ΠΡΑΜΑ.

Υ.Γ.

Το καλό που σου θέλω! :P:D:lol: