Προς το περιεχόμενο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

H παρακάτω επιστολή στάλθηκε στα μέλη του Συλλόγου μας για να ενημερωθούν για την πορεία της Επιστολής.

 

Νεότερα από την κοινού επιστολή  του Συλλόγου μας με τον Αθηνών και Πειραιώς για κινητοποίηση των  Συλλόγων στο θέμα των Φορολογικών Δηλώσεων.
 
            Στην επιστολή κάλεσμα που έκαναν από κοινού, ο Σύλλογός μας και ο Σύλλογος Αθηνών και Πειραιώς, για την απαράδεκτη κατάσταση  που διαμορφώθηκε στις υποβολές (και) των φετινών φορολογικών δηλώσεων απάντησαν ήδη στις πρώτες ημέρες οι εξής:
 
====================================================
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΦΕΕ
ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 22 ΝΑΥΠΛΙΟ   21100   ΤΗΛ.2752021960
 
            Συνάδελφοι χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία σας και σας δηλώνουμε ότι είμαστε μαζί σας αλληλέγγυα στην κοινή προσπάθεια για όλο τον κλάδο.
  
ΝΑΥΠΛΙΟ 03/06/2013
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΣ
=====================================================
Συνάδελφοι
συμφωνούμε απόλυτα με το κάλεσμα σας.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι έχουμε γίνει άμισθοι υπάλληλοι του ΥΠΟ με αντάλλαγμα την συστηματική και συνεχόμενη υποβάθμιση και ανοχύρωση του επαγγέλματος.
 
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΑΜΟΥ
 
      ο πρόεδρος                     ο γραμματέας
 
 Νικόλαος  Αγγελής           Δημήτριος Σεβαστής          
=====================================================
 
Επίσης απάντησε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΦΕΕ κ Νίκος Πατέλης με το εξής μήνυμα:
 
Αγαπητοί  Συνάδελφοι καλησπέρα
Λαμβάνω την πρωτοβουλία να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για όλα όσα αναφέρει η επιστολή σας καθώς εν μέρει με αφορούν.
 
ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ:
Αυτό το κείμενο έπρεπε να κοινοποιηθεί από την κάθε μία ένωση εκ των δύο στον κο Χ.Θεοχάρη και στο Υπουργείο ΠΡΙΝ κοινοποιηθεί μεταξύ μας.
Θεωρείται ότι δεν έπρεπε να το κάνετε, ότι δεν είστε αρμόδιοι, ότι η ΠΟΦΕΕ δεν χρειάζεται την ΕΝΤΟΝΗ διαμαρτυρία των Μελών της ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
στα κέντρα αποφάσεων ώστε να διευκολυνθεί η δράση της ;
Και όμως εμείς τα Μέλη της ΠΟΦΕΕ έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε δύναμη στους εκπροσώπους μας.
Ο καθένας μόνος του είναι μια σημαντική μονάδα αλλά ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.
Καλώ την ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο που βαπτίζει την αναβολή των ημερομηνιών παράταση για δεν τολμά να πει ότι
έκαναν 5 μηνες να τροποιήσουν το Ε1 ότι "γεννού" ιδέες που κολλάνε στην πράξη, ότι το καλοκαίρι θα μαζεύουμε τους πελάτες από την θάλλασα για να κάνουν δηλώσεις και ότι στραβό αντιλαμβάνεται ο καθένας μας.
Είμαστε ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ Συνδικαλιστικά όργανα. Έχουμε το άκουσμα των Μελών μας και όταν λέμε αλήθειες δεν πρέπει να φοβόμαστε την Διοίκηση.
Όμως η Διοίκηση ξέρει ότι μας έχει ανάγκη και το λέει "κατ΄ιδίαν" ή με τον τρόπο της.
 
Επί του κειμένου που διάβασα
1.- Συμφωνώ μαζί σας για τον λανθασμένο τρόπο που πληροφορούμαστε για την τροποποίηση των καταληκτικών ημερομηνιών μέσω twitter κλπ και εξ όσων γνωρίζω
ο κος Θεοχάρης τα "άκουσε" από το Υπουργείο Οικονομικών. Αν οι υπηρεσιακοί παράγοντες κάνουν λευκή απεργία για να βγάλουν μια ανακοίνωση ας τους μετακινήσουν.
2.- Ναι το Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ γνωρίζει τις προθέσεις του Υπουργείου από την 23η Μαίου καθώς ο Πρόεδρος είχε συνάντηση με τον κο Χ.Θεοχάρη στις 22/5.
3.- Από λάθος της γραμματείας δεν κοινοποίησε (παρά την εντολή που έλαβε) το κείμενο που καθαρόγραψα εγώ το βράδυ της 22ας Μαίου σε όλες τις Ενώσεις
ώστε να σταματήσει το άγχος. Δυστυχώς έκρινα σκόπιμο και το κοινοποίησα στα Μέλη μόνον της Ένωσής μου γιατί αν δεν το έκανα και περίμενα τo e-mail της ΠΟΦΕΕ
θα καταλάβαινα την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ παράλειψη καθώς στην πράξη ακυρώθηκε η προσπάθεια του Προέδρου που για αυτή την συνάντηση κατέβηκε αυθημερόν στην Αθήνα.
 
Συνάδελφοι
είμαι αναρμόδιος να τοποθετηθώ μόνος μου στο μεγάλο θέμα των αλλαγών στο επάγγελμα όμως είναι αναγκαίο να θέσω από την πλευρά μου τις εξής ερωτήσεις προς όλα
τα Μέλη της ΠΟΦΕΕ (για τα ΜΗ μέλη πρέπει να τονίσω ότι δεν θα σχολιάσω στο μέλλον καμία παρέμαβσή τους καθώς ο "αρραβώνας" πρέπει κάποια στιγμή ή να καταλήξει σε γάμο ή να διαλυθεί. Η ΠΟΦΕΕ έχει ΑΝΑΓΚΗ της κριτικής από τα Μέλη της και ανάγκη να δυναμώσει την φωνή της).
 
 
α) Πόσοι από εσάς είχαν δουλειά στις 26/4 (έληγαν τα ΦΠΑ) και δεν ήρθαν στην έκτακτη Ολομέλεια ; Το 75% είχε λοιπόν δουλειά ενώ οι λίγοι οι βλάκες ήταν εκεί γιατί γι' αυτό τους εξέλεξαν οι Συνάδελφοι και όλα τα άλλα για σύνδεση με την βάση είναι λόγια άνευ ουσίας καθώς. Όμως το "ο καθένας εκεί όπου ετάχθει" πρέπει να ισχύει χωρίς εξαιρέσεις και "δουλειές". Ο αγώνας που ΤΩΡΑ επιζητάτε ήταν ΕΚΕΙ εκείνη την ημέρα γιατί την επομένη το συζητούσε η αρμόδια επιτροπή και την Κυριακή ψηφίσθηκε παρά τις υποσχέσεις που μοιράσθηκαν ακόμη και από Συναδέλφους Βουλευτές που τελικά τον ψή\φισαν στο σύνολό του.
β) Πόσες ενώσεις προχώρησαν σε Γ.Σ. για να δουν την άποψη της πλειοψηφίας των Μελών τους μετά την ψήφιση της παραγρ.Η όπως διαμορφώθηκε;
γ) Χρειαζόταν η προτροπή του ΔΣ της ΠΟΦΕΕ για να το κάνετε. Ακόμη και οι δύο Ενώσεις που κάνουν την πρόσκληση (με αφορά ΜΟΝΟΝ η άποψη του Μέλους της ΠΟΦΕΕ) περίπμεναν πρόταση επ' αυτού ;
δ) Υπάρχει έστω και ένας Συνάδελφος που πιστεύει ειλικρινά ότι η δύναμή μας έιναι το κλείσιμο των ΔΟΥ (που καταργήθηκαν, που δεν δέχονται χρήματα ούτε δηλώσεις) όπως θεωρούν κάποιοι νοσταλγοί των αγώνων στα "πεζοδρόμια" ; Το αν κάνουμε κινήσεις για δημιουργία εντυπώσεων και μόνον ή για να ενημερωθεί η κοινή γνώμη από την τηλεόραση που θα μας δείξει τότε θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τα Μέλη μας και τους εαυτούς μας.
ε) η ΔΥΝΑΜΗ μας είναι το πληκτρολόγιό μας. Και ήδη εξετάζουμε το νομικό πλαίσιο ώστε να είμαστε κατοχυρωμένοι έναντι των ΠΕΛΑΤΩΝ μας γιατί ΜΟΝΟΝ έναντι αυτών ευθυνόμεθα. Έτσι ευελπιστούμε να τους κάνουμε συμπαραστάτες στους αγώνες μας.
στ) Αλήθεια ποια Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση - δελτίο τύπου για να ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού της για την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών που επιχειρεί το Υπ.Ανάπτυξης;
ζ) ποια Ένωση έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας για τους κατόχους Γ΄ειδικής που πάνε στην Β΄ ;
 
Τα λόγια λοιπόν εύκολα αλλά οι πράξεις δύσκολες ειδικά όταν έχεις φόρτο εργασίας (όπως όλοι μας).
Το ΔΣ της ΠΟΦΕΕ πρέπει να μάθει τι 'αποψη έχει η πλειοψηφία των Μελών της και για αυτό μέχρι την ΓΣ στις 6-7/7/13 πρέπει όλες οι Ενώσεις να πραγματοποιήσουν Γ.Σ. (οι προθεσμίες δεν έχουν σημασία) και αν η πλειοψηφία ζητάει αλλαγή αυτού που ψηφίσθηκε οι Αντιπροσωποί τους να έχουν εξουσιοδότηση για να ψηφίσουν για κινητοποιήσεις ή όχι.
 
Συνάδελφοι,
ζούμε σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο και η ΓΣ προγραμματίσθηκε για να λάβουμε αποφάσεις αυτή την στιγμή τόσο για τις αλλαγές στο επάγγελμα που είδαμε αλλά και που θα έρθουν όσο και για την ανάγκη καθορισμού τρόπων πάλης ενάντια σε ότι μας θίγει σοβαρά.
 
Κάντε ΓΣ εντός του Ιουνίου, θα ζητήσω από το ΔΣ της ΠΟΦΕΕ να σας σταλεί και σχετικό αίτημα με τα θέματα που πρέπει να απαντήσουν οι Συνάδελφοι, γιατί το αν κάτι το θέλω εγώ δεν σημαίνει ότι το θέλει και η πλειοψηφία των Μελών της ΠΟΦΕΕ και η πλειοψηφία αποφασίζει πάντα.
 
Σας κοινοποιώ και ένα κείμενο που διαβάσθηκε σε Συνέδριο -6- ΕΒΕ στην Καβάλα πριν 10 ημέρες παρουσία και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κου Καββαθά  ώστε ανάλογα κείμενα να δοθούν στα ΜΜΕ του κάθε νομού ή προς την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού σας.
 
Όλοι για τον ένα και ο καθένας για όλους. Αυτό φοβούνται όλοι οι κυβερνώντες για τον Κλάδο μας.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ
 
=====================================================
 
  Επιπλέον έχουμε λάβει αρκετές συμμετοχές από μεμονωμένους λογιστές αλλά στόχος της πρωτοβουλίας είναι υπογραφή και συμμετοχή των συλλόγων σε μια κοινή αντίδραση στον κ Θεοχάρη και τον νέο Διοικητή της ΓΓΠΣ
 
=====================================================
 
 Έχουμε στείλει και μια δεύτερη επιστολή (από κοινού με τον Σύλλογο Αθηνών και Πειραιώς)  που λέει τα εξής:

Συνάδελφοι
 Γνωρίζουμε ότι αυτές τις ημέρες ο χρόνος είναι πολύτιμος και τα ωράρια ασφυκτικά, αλλά λόγω του επείγοντος του συγκεκριμένου θέματος θα παρακαλούσαμε να είχαμε τη οποιαδήποτε  απάντησή σας (θετική η αρνητική)  έως την Παρασκευή 7-6-2013.
 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Τα Δ.Σ. των ενώσεων
Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-Π.
Σ.Α.Λ.Φ.Ν- Χανίων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 131
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω ο Σύλλογος Αθηνών και Πειραιώς αν έχει κάτι διαφορετικό ως εικόνα. (Θα μας πει η Ειρήνη) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι Κωστή, και εμείς από τους δύο αυτούς συλλόγους έχουμε πάρει απάντηση,

καθώς και από μεμονωμένους λογιστές συναδέλφους.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε έως την Παρασκευή.

Εν αναμονή λοιπόν των απαντήσεων...

 

Υστ.Ευελπιστούμε ότι θα απαντήσουν όλοι, θετικά η αρνητικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύει ειλικρινά - έστω και ένας - ότι εάν το σύστημα ήταν ανοιχτό από το Φεβρουάριο, θα είχε κατανεμηθεί ομαλά ο ρυθμός υποβολής των δηλώσεων, δεν θα υπήρχε υπερφόρτωση στο σύστημα και δεν θα ανέκυπτε κανένα αίτημα για παράταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά θα κρατήσω μικρό καλάθι από την όλη κίνηση (για αποτελέσματα επί της ουσίας μιλάω)...ειλικρινά εύχομαι να διαψευστώ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κάνω κάποιες διευκρινήσεις.

 

Η επιστολή εννοείται ότι δεν υπογράφεται για να κλειστεί σε κάποιο συρτάρι. Σκεφτόμαστε να την αποστείλλουμε σε υπουργεία, εφημερίδες και λοιπά μέσα ενημέρωσης, και να απαιτήσουμε συνάντηση με το υπουργείο. Μια σκέψη είναι να διανεμηθεί και έξω από εφορίες και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες. Φυσικά όλες οι υπόλοιπες ενώσεις και τα μεμονωμένα άτομα που θα υπογράψουν, μπορούν μα προτείνουν και άλλους τρόπους διαχείρισης.

Οι μετέπειτα ενέργειες θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα των αρχικών κινήσεων.

 

Διάβασα κάποια σχόλια περί μαιντανών και τηλεοπτικών αστέρων, και με την ευκαιρεία αυτή θα ήθελα να διευκρινήσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ότι το σημειο του κειμένου όπου γίνεται μνεία για "τηλεοπτικά φερέφωνα", δεν αναφέρεται στους συναδέλφους που εμφανίζονται στην τηλεόραση, αλλά σε κάποιους "οικονομικούς" δημοσιογράφους οι οποίοι ομιλούν περί υπέρογκων αμοιβών κ.α. Και εξάλλου αυτοί δεν εμφανίζονται ως συνδικαλιστές και εκπρόσωποι του κλάδου μας, άλλοι θα έπρεπε να απαντούν σε ατάκες όπως αυτή που άκουσα σε τηλεοπτικό σταθμό... " Ο καλύτερος γαμπρός ο  Λογιστής..."  Αυτοί που έχουν εκλεγεί, αυτοί έχουν καθήκον να υπερασπίζονται τον κλάδο μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, να κλείσουμε τις κουβέντες σε θέματα άλλα, και να συνεχίσουμε σε αυτά που ανέφερε λίγο πιο πριν η Ειρήνη.

 

Είναι πολύ σπουδαίο να καταφέρουμε να μείνουμε στο θέμα. Είναι και ζητούμενο.

 

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη και κατανόηση από τους συναδέλφους,  που ήρθαν σε αντιπαράθεση, αλλά έσβησα τις διενέξεις τους, χάριν των όσων προανέφερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, να κλείσουμε τις κουβέντες σε θέματα άλλα, και να συνεχίσουμε σε αυτά που ανέφερε λίγο πιο πριν η Ειρήνη.

 

Είναι πολύ σπουδαίο να καταφέρουμε να μείνουμε στο θέμα. Είναι και ζητούμενο.

 

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη και κατανόηση από τους συναδέλφους,  που ήρθαν σε αντιπαράθεση, αλλά έσβησα τις διενέξεις τους, χάριν των όσων προανέφερα.

Χωρίς παρεξήγηση Κωστή, αλλά επειδή ο κατηγορούμενος ήμουν εγώ, θα ήθελα να μείνει ο χαρακτηρισμός που μου έχει προσάψει ο "συνάδελφος" για να θυμίζει στο διηνεκές "ποιος είναι ποιος" εδώ μέσα.. Δεν θα παρέμβω άλλο στο θέμα αυτό, ούτε θα συμμετάσχω άλλο. Απλά είμαι μαζί σας και το ξέρεις καλά αυτό, όπως και συ Ειρήνη και συ Κώστα ΒΑΚΡΙΝΕ. 

Εσβησες τα όσα γράφτηκαν Κωστή, και ίσως να έκανες καλά, αλλά από την μνήμη μου δεν σβήνουν. ΠΟΤΕ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη και κατανόηση από τους συναδέλφους,  που ήρθαν σε αντιπαράθεση, αλλά έσβησα τις διενέξεις τους, χάριν των όσων προανέφερα.

 

Δεκτό , αν και δεν νομίζω οτι η δημοσίευσή μου ήταν σε αντιπαράθεση με κάποιον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, να κλείσουμε τις κουβέντες σε θέματα άλλα, και να συνεχίσουμε σε αυτά που ανέφερε λίγο πιο πριν η Ειρήνη.

 

Είναι πολύ σπουδαίο να καταφέρουμε να μείνουμε στο θέμα. Είναι και ζητούμενο.

 

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη και κατανόηση από τους συναδέλφους,  που ήρθαν σε αντιπαράθεση, αλλά έσβησα τις διενέξεις τους, χάριν των όσων προανέφερα.

 

Κωστή 

 

Σε ότι με αφορά θεωρώ ότι εντελώς αυθαίρετα έσβησες τις τοποθετήσεις μου.

Δεν ξέρω από πού αντλείς το δικαίωμα αυτό να λογοκρίνεις κατά το πώς εσύ θεωρείς ότι πρέπει να τοποθετηθεί το κάθε μέλος.  Και θεωρώ ότι πέρα από την αναφορά μου σε άλλο μέλος του φόρουμ, όλα τα υπόλοιπα ήταν σχετικά με το θέμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνω ότι όλοι περνάμε ζόρια, αλλά θα παρακαλούσα στο συγκεκριμένο θέμα να μην υπάρχουν τοποθετήσεις για άλλα μέλη του forum. Αν και δεν γενικά δεν συμφωνώ με τέοιου είδους τοποθετήσεις, όποιος θέλει μπορεί να τις κάνει σε άλλες ενότητες.

Εδώ είπαμε να ασχοληθούμε με ένα σοβαρό θέμα που μας καίει όλους. Να τοποθετηθούμε αποκλειστικά σε αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 

+1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνω ότι όλοι περνάμε ζόρια, αλλά θα παρακαλούσα στο συγκεκριμένο θέμα να μην υπάρχουν τοποθετήσεις για άλλα μέλη του forum. Αν και δεν γενικά δεν συμφωνώ με τέοιου είδους τοποθετήσεις, όποιος θέλει μπορεί να τις κάνει σε άλλες ενότητες.

Εδώ είπαμε να ασχοληθούμε με ένα σοβαρό θέμα που μας καίει όλους. Να τοποθετηθούμε αποκλειστικά σε αυτό.

Ειρήνη 

 

δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα αλλά επιμένω 

πέρα από την αναφορά μου σε συγκεκριμένο μέλος, η υπόλοιπη τοποθέτηση ήταν σχετική με το θέμα και ως εκ τούτου θεωρώ ότι η κίνηση να διαγραφούν τα όσα έγραψα ήταν εντελώς αυθαίρετη .

πέρα από κει να σημειώσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σε κάποιο θέμα - ακόμα και καθαρά λογιστικό ή φορολογικό - κάποιοι (και εγώ) ξεφεύγουν, δεν είδα όμως ποτέ να διαγράφονται τοποθετήσεις με τον τρόπο αυτόν 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειρήνη 

 

δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα αλλά επιμένω 

πέρα από την αναφορά μου σε συγκεκριμένο μέλος, η υπόλοιπη τοποθέτηση ήταν σχετική με το θέμα και ως εκ τούτου θεωρώ ότι η κίνηση να διαγραφούν τα όσα έγραψα ήταν εντελώς αυθαίρετη .

πέρα από κει να σημειώσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σε κάποιο θέμα - ακόμα και καθαρά λογιστικό ή φορολογικό - κάποιοι (και εγώ) ξεφεύγουν, δεν είδα όμως ποτέ να διαγράφονται τοποθετήσεις με τον τρόπο αυτόν 

 

Γιάννη έσβησα μόνο όσα ποστ έλεγαν  "γιατί είπε αυτός αυτό" και το "γιατί είπε ο άλλος το άλλο" είτε ήταν δικά σου είτε ήταν άλλων συναδέλφων είτε ήταν δικό μου.

Αυτό γιατί ο σκοπός του Post εδώ είναι ξεκάθαρα μια κοινή προσπάθεια για πίεση του Υπουργείου στο θέμα των δηλώσεων.

Δεν έχει κανένα νόημα η κριτική στις τοποθετήσεις του καθενός. Έχει όμως νόημα η γνώμη σου για το θέμα, η συμφωνία σου ή η διαφωνία σου καθώς και τυχόν προτάσεις. 

 

Και επειδή και εγώ διαφωνώ με το να χάνεται μια άποψη όποια κι αν είναι αυτή, σε παρακαλώ, άνοιξε ένα ποστ ξεχωριστό και θα ξαναγράψω τα όσα έγραψα - διότι δεν ξέρω αν πρόσεξες έσβησα και τα δικά μου - και θα παρακαλέσω και τους συναδέλφους να ξαναγράψουν ότι είχαν γράψει.

 

Μην συνεχίζεις σε παρακαλώ εδώ το θέμα..

Άνοιξε ένα άλλο post..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν έχεις χάσει τη σοβαρότητά σου, έχεις χάσει και το δικαίωμα να εγκαλείς τους άλλους ως μη σοβαρούς.

 

Αυτοί που ζητούν παράταση προθεσμιών (όπως της απογραφής αποθεμάτων που είναι γνωστή και σταθερή εδώ και πολλά χρόνια) επειδή δεν τους πληρώνουν οι πελάτες και έχουν κάνει μείωση προσωπικού, αυτοί που ζητούν παράταση των εκκαθαριστικών ΦΠΑ ενώ το σύστημα είναι ανοιχτό από πέρυσι, αυτοί που ζητούν παράταση για κάθε μία προθεσμία που πλησιάζει, με τι μούτρα μιλούν για σοβαρότητα και απαιτούν προγραμματισμό?

 

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος είχε την ευθύνη του συστήματος θα έκανε αυτό που κάνει ο Θεοχάρης. Εφόσον ξέρω ότι και 10 μήνες παράταση να σας δώσω, εσείς θα στριμωχθείτε όλοι να υποβάλετε την τελευταία μέρα και θα παραπονιέστε ότι κρεμάει το σύστημα, είναι λογικό να ορίζω διαδοχικές λήξεις και να δίνω παρατάσεις την τελευταία στιγμή για να πετύχω αυτό που εσείς δεν μπορείτε τελικά, δηλ. την ομαλή κατανομή του φόρτου εργασίας.

 

Προσοχή, δεν αναφέρομαι στις αλλοπρόσαλες και αναιρούμενες αποφάσεις ή στις καθυστερημένες διευκρινήσεις, κλπ., παρά μόνο στο θέμα της διαχείρισης των προθεσμιών.

 

Αν εμείς είχαμε μία συνεπή και σοβαρή στάση μέχρι τώρα, θα δικαιούμασταν να απαιτούμε σοβαρότητα από την άλλη πλευρά. Όμως, δυστυχώς, την απωλέσαμε πρώτοι εμείς.

 

Και, ουσιαστικά τί ζητάει η επιστολή; να κάνουμε - τώρα Ιούνιο - ανοιχτό διάλογο και να πραγραμματιστούν πάλι οι ημερομηνίες.

Δηλαδή να προγραμματιστούμε κι εμείς πότε θα ξαναζητήσουμε παράταση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμία σοβαρότητα δεν απολέσαμε.

 

Οι ανευθυνο-υπεύθυνοι μας αναγκάζουν να ζητάμε παρατάσεις επί παρατάσεων

 

Εχουν βγει οι αντίστοιχες εγκύκλιοι εγκαίρως ???

 

Εχουν ανοίξει τα συστήματά τους στην ώρα τους ???

 

Δουλεύουν αδιάλειπτα ως όφειλαν ???

 

Σας είπε κανείς ότι έχουμε διάθεση μέσα στο κατακαλόκαιρο

 

να καθόμαστε να υποβάλλουμε δηλώσεις παντός είδους ???

 

Όσο για την απογραφή, πότε δόθηκε παράταση (τουλάχιστον ποσοτικής καταγραφής) ???

 

ή είστε πολύ νέος στο επάγγελμα, οπότε δεν έχετε την ανάλογη εμπειρία για να κρίνετε

 

ή δεν το εξασκείτε.

 

 

Καλό σας απόγευμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιάννη έσβησα μόνο όσα ποστ έλεγαν  "γιατί είπε αυτός αυτό" και το "γιατί είπε ο άλλος το άλλο" είτε ήταν δικά σου είτε ήταν άλλων συναδέλφων είτε ήταν δικό μου.

Αυτό γιατί ο σκοπός του Post εδώ είναι ξεκάθαρα μια κοινή προσπάθεια για πίεση του Υπουργείου στο θέμα των δηλώσεων.

Δεν έχει κανένα νόημα η κριτική στις τοποθετήσεις του καθενός. Έχει όμως νόημα η γνώμη σου για το θέμα, η συμφωνία σου ή η διαφωνία σου καθώς και τυχόν προτάσεις. 

 

Και επειδή και εγώ διαφωνώ με το να χάνεται μια άποψη όποια κι αν είναι αυτή, σε παρακαλώ, άνοιξε ένα ποστ ξεχωριστό και θα ξαναγράψω τα όσα έγραψα - διότι δεν ξέρω αν πρόσεξες έσβησα και τα δικά μου - και θα παρακαλέσω και τους συναδέλφους να ξαναγράψουν ότι είχαν γράψει.

 

Μην συνεχίζεις σε παρακαλώ εδώ το θέμα..

Άνοιξε ένα άλλο post..

 

Κωστή, 

 

δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανοιχτεί νέο θέμα ...

 

τι έχει αυτό δηλαδή ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο για την απογραφή, πότε δόθηκε παράταση (τουλάχιστον ποσοτικής καταγραφής) ???

 

 

Δεν είπα ότι δόθηκε, είπα ότι ζητήθηκε και μάλιστα για λόγους που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας (δείτε εδώ).

Εσείς το θεωρείτε σοβαρό αυτό?

 

Ή δεν διαβάζετε προσεκτικά

 

ή είστε προκατειλημμένη

 

 

Καλό απόγευμα και σε σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιάννη έσβησα μόνο όσα ποστ έλεγαν  "γιατί είπε αυτός αυτό" και το "γιατί είπε ο άλλος το άλλο" είτε ήταν δικά σου είτε ήταν άλλων συναδέλφων είτε ήταν δικό μου.

Αυτό γιατί ο σκοπός του Post εδώ είναι ξεκάθαρα μια κοινή προσπάθεια για πίεση του Υπουργείου στο θέμα των δηλώσεων.

Δεν έχει κανένα νόημα η κριτική στις τοποθετήσεις του καθενός. Έχει όμως νόημα η γνώμη σου για το θέμα, η συμφωνία σου ή η διαφωνία σου καθώς και τυχόν προτάσεις. 

 

Και επειδή και εγώ διαφωνώ με το να χάνεται μια άποψη όποια κι αν είναι αυτή, σε παρακαλώ, άνοιξε ένα ποστ ξεχωριστό και θα ξαναγράψω τα όσα έγραψα - διότι δεν ξέρω αν πρόσεξες έσβησα και τα δικά μου - και θα παρακαλέσω και τους συναδέλφους να ξαναγράψουν ότι είχαν γράψει.

 

Μην συνεχίζεις σε παρακαλώ εδώ το θέμα..

Άνοιξε ένα άλλο post..

Κωστή

Εξακολουθώ και θεωρώ την ενέργειά σου απαράδεκτη.

Επιμένω και λέω ότι πέρα από μια συγκεκριμένη αναφορά τίποτα απ όσα έγραψα δεν ήταν εκτός θέματος . Άλλωστε δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχρησε ποιον κριτή για το τι είναι  εντός ή εκτός θέματος

Υποστηρίζω δε ότι ακόμα και εκτός θέματος να ήταν δικά μου ή άλλα κείμενα, από πουθενά δεν έχεις το δικαίωμα να διαγράφεις ως σύγχρονος λογοκριτής τα όσα καθείς έχει γράψει.  Το φόρουμ αυτό μέχρι τώρα ευτυχώς δεν είχε δείξει συμπτώματα λογοκρισίας .  Σου ζητώ λοιπόν να επαναφέρεις τις δημοσιεύσεις που αυθαίρετα διέγραψες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς:

ΕΙΡΗΝΗ-SARAKINOS-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ 

 

Γνωριζω οτι εισατε προεδροι μιας Ενωσης και Συλογων αντιστοιχα.Δεν υπαρχει  αλλη λυση απο την συγχωνευση των Συλλογων και Ενωσεων με την ιδρυση Σωματειου Λ/Φ με την Επωνυμια- Ενωση Λ/Φ Ελλαδας- που μελη της θα ειναι  ολοι οι Λ/Φ. Εσεις οι τρεις που εκπροσωπειται μια ενωση και δυο Συλλογους εχετε και την δυναμη και τις γνωσεις να υλοποιησετε την συγχωνευση σας και να δωσετε το προσκλητηριο και για τους υπολοιπους .Οσοι δεν ακολουθησουν θα αυτοδιαλυθουν.

Υ/Γ Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μια κοινη ανακοινωση σας θα ενωσει ολο τον κλαδο.

      Αν ειμαι εκτος θεματος διαγραψτε την δημοσιευση........!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κωστή, 

 

δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανοιχτεί νέο θέμα ...

 

τι έχει αυτό δηλαδή ???

 

Είπαμε πράγματα που δεν είδες. Για αυτά λέμε. Οχι για αυτά που τώρα διαβάζεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...