Προς το περιεχόμενο

Πρόσληψη Αλλοδαπού με άδεια εργασίας - παραμονής που λήγει σε μερικές ημέρες αλλά και η πρεσβεία του έχει αναστείλλει τις εργασίες της στην Ελλάδα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω μια υπόθεση που ένας πελάτης θέλει να προσλάβει αλλοδαπό αλλά η άδεια εργασίας - παραμονή του λήγει σε μερικές ημέρες. Το θέμα δυσκολεύει γιατί η πρεσβεία του αλλοδαπού έχει αναστείλλει τις εργασίες της στην Ελλάδα. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση. Γνωρίζω ότι βάσει νόμου οι άδειες εργασίας θα πρέπει να είναι ενήμερες για να μην  έχει πρόβλημα ο υπόχρεος.

 

Επίσης υπάρχει εργαζόμενος στο προσωπικό του που τον έχει πάνω απο ένα χρόνο και εντός του 2013 λήγει η άδειά του και σύμφωνα με τις υφιστάμενες καταστάσεις δεν θα μπορέσει να ανανεώσει την άδειά του.

 

Μπορούμε εμείς πέρα απο τα τυπικά να συμβουλέψουμε κάτι περισσότερο τον πελάτη ή τα θέμα φεύγει απο το πεδίο εφαρμογής του αντικειμένου μας.

 

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει 1.500.000 επιλογές ο εργοδότης, για να διαλέξει. Στα επίπεδα που είναι οι μισθοί τώρα, και κωλοτούμπες θα κάνουν οι ιθαγενείς και θα τον πληρώσουν, αν χρειαστεί, τον εργοδότη για την πρόσληψη τους..

 

Υ.Γ. Ποιά πρεσβεία; Ιράν; ή Ιράκ; (Ποτέ δεν κατάλαβα ποιό είναι το σωστό) :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...