MARIAZAK Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Καλημέρα Συνάδελφοι! Καλή εβδομάδα! Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπώ στην σελίδα gsis ή και εσείς βλέπετε κάποια αργοπορία? Φορτώνει, φορτώνει κανα τρίλεπτο και μετά ίσως με αφήσει να μπώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSPETSAS Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Σήμερα όντως καθυστερεί πολύ αλλά τελικά λειτουργεί ... πάντως εγώ μπορώ μόνο να αποθηκεύσω σε αρχείο αντίγραφα δηλώσεων - δεν μπορώ να τις εκτυπώσω απ ευθείας. Αυτό το πρόβλημα το είχα και στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. Είναι γενικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Καλημέρα! Εγώ προς το παρόν μπαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMMERGEIER Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Καλημέρα Συνάδελφοι! Καλή εβδομάδα! Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπώ στην σελίδα gsis ή και εσείς βλέπετε κάποια αργοπορία? ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!!!! Φορτώνει, φορτώνει κανα τρίλεπτο και μετά ίσως με αφήσει να μπώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSPETSAS Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Καλημέρα! Εγώ προς το παρόν μπαίνω. Χωρις καθυστέρηση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Σήμερα όντως καθυστερεί πολύ αλλά τελικά λειτουργεί ... πάντως εγώ μπορώ μόνο να αποθηκεύσω σε αρχείο αντίγραφα δηλώσεων - δεν μπορώ να τις εκτυπώσω απ ευθείας. Αυτό το πρόβλημα το είχα και στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. Είναι γενικό ? Με την εκτύπωση είχα κι εγώ ένα θεματάκι την προηγούμενη εβδομάδα. Μια προσωρινή λύση είναι να κάνεις το αρχείο λήψηνα το αποθηκεύσεις στο ΗΥ σου και να το εκτυπώσεις μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Χωρις καθυστέρηση ? Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSPETSAS Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Με την εκτύπωση είχα κι εγώ ένα θεματάκι την προηγούμενη εβδομάδα. Μια προσωρινή λύση είναι να κάνεις το αρχείο λήψηνα το αποθηκεύσεις στο ΗΥ σου και να το εκτυπώσεις μετά. Αυτό κάνω και εγώ αλλά είχα την απορία αν είναι γενικότερο πρόβλημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Αυτό κάνω και εγώ αλλά είχα την απορία αν είναι γενικότερο πρόβλημα ... Δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα συνάδελφε πάντως έτυχε και σ'εμένα.Ας μας πουν και οι υπόλοιποι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristin Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 NIKOSPETSAS, on 22 Apr 2013 - 10:35, saidΣήμερα όντως καθυστερεί πολύ αλλά τελικά λειτουργεί ... πάντως εγώ μπορώ μόνο να αποθηκεύσω σε αρχείο αντίγραφα δηλώσεων - δεν μπορώ να τις εκτυπώσω απ ευθείας. Αυτό το πρόβλημα το είχα και στο τέλος της περασμένης εβδομάδας................................ Οταν λέτε αντίγραφα δηλώσεων εννοείτε οτι έχει ανοίξει το σύστημα?????????? -στέλνετε δηλώσεις???? Μου' χει ξεφύγει τελείως η κατάσταση η...........????????????? Θα εκτιμούσα μια απάντηση επ΄αυτού. Καλή δύναμη σε όλους!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSPETSAS Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 NIKOSPETSAS, on 22 Apr 2013 - 10:35, saidΣήμερα όντως καθυστερεί πολύ αλλά τελικά λειτουργεί ... πάντως εγώ μπορώ μόνο να αποθηκεύσω σε αρχείο αντίγραφα δηλώσεων - δεν μπορώ να τις εκτυπώσω απ ευθείας. Αυτό το πρόβλημα το είχα και στο τέλος της περασμένης εβδομάδας................................ Οταν λέτε αντίγραφα δηλώσεων εννοείτε οτι έχει ανοίξει το σύστημα?????????? -στέλνετε δηλώσεις???? Μου' χει ξεφύγει τελείως η κατάσταση η...........????????????? Θα εκτιμούσα μια απάντηση επ΄αυτού. Καλή δύναμη σε όλους!!!!!!! Αναφέρομαι σε υποβληθείσες δηλώσεις πχ Εκκαθαριστική ΦΠΑ 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parmgr Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 δεξί κλικ εκτύπωση CTRL + P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotisx Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Οι υπηρεσίες του Taxis έχουν πρόβλημα;Μου φαίνεται υπολειτουργεί ΦΠΑΑναζήτηση στοιχείων δεν κάνειΜήπως το αύριο ήλθε σήμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neos Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Λειτουργει οποτε θελει και με καθυστερηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Όλες οι υπηρεσίες πάνε "σφαίρα" ... Στέλνω τα πάντα με ένα κλικ. Μα με ένα λέμεεεεεεεεεεεεεεεε Καλησπέραααααααααα Roxanne, LAMMERGEIER, Στέλιος and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zevooazaz Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 καλημέρα,ξέρετε για το Φ01-10 πότε θα το ενεργοποιήσουν?????ευχαρστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SARAKINOS Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 καλημέρα,ξέρετε για το Φ01-10 πότε θα το ενεργοποιήσουν?????ευχαρστωΥποτίθεται ότι 9 Μαϊου ανοίγει το πρόγραμμα, οι ημερομηνίες όμως τρέχουν σε λίγο και λήγουν 31/5/2013. Οψόμεθα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 ξέρουμε αν θα ανοίξει σήμερα ή λόγω απεργίας από αύριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxanne Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 έχει κανενας άλλος πρόβλημα συνδεσης στο taxis σήμερα ή μόνο εγω??? san 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Καλημέρα Νίνα μου...... Λες να εχεις μονο εσύ? Αποφάσισα να σου συμπαρασταθώ!!!!! Δεν θα σκάσω ΚΑΘΟΛΟΥ. Θα τις δώσω μετά με πρόστιμο. Τα παραπονά τους στο Υπουργείο..... Αντε γεια !!!!! Roxanne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramk87 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Και γω στο κλαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizabertaki Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 έχει κανενας άλλος πρόβλημα συνδεσης στο taxis σήμερα ή μόνο εγω??? Θέλω να στείλω δήλωση φ01-012 για ΝΠΙΔ και δεν κουνιέται φύλλο.Πως θα συμπληρωθούν 170 ακίνητα;Παίζει για παράταση, γιατί δεν βλέπω να είναι έτοιμη η δλωση μέχρι τις 30 Απρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trapezokomos Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟ tAXIS!συγνώμη που χρησιμοποιώ κεφαλαία αλλά δεν υποδηλώνω,ΟΝΤΩΣ ΦΩΝΑΖΩ!κολλάει σε περίοδο περιοδικών.φαντανστείτε τι θα γίνει με τις δηλώσεις εισοδήματος και μέσα στο καλοκαίρι ετσι που το πάνε.η ανοργανωσιά και ο ουγκαντισμός στο μεγαλείο του.α ρε hillbillys ελληνες που μου θέλετε και ιντερνετική διοίκηση του κράτους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evri Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 No Response from Application Web ServerThere was no response from the application web server for the page you requested.Please notify the site's webmaster and try your request again later. Tι είναι αυτό πάλι? Δεν ανοίγει η σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....................!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts