rumdiary Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους .δουλεύω δοκιμαστικά εδώ και 3 βδομάδες σε ένα γραφείο και πρόκειται να γίνει πρόσληψη με ένσημα μερικής απασχόλησης έχω πτυχίο τει λογιστικής . το ερώτημά μου είναι , θα μπορέσω αυτά τα ένσημα να τα χρησιμοποιήσω για να αλλάξω τάξη αργότερα ; ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoxlios Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Εξαρταται απο την ειδικοτητα. Τηλ στο ΟΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumdiary Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 Εξαρταται απο την ειδικοτητα. Τηλ στο ΟΕΕ.καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση ! η ειδικοτητα που θα δηλωθει ειναι βοηθος λογιστήθα τηλεφωνησω στο επιμελητηριο για σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumdiary Posted April 22, 2013 Author Report Share Posted April 22, 2013 απάντηση καμία , αδυνατον να τους βρω σε καποιο τηλ . θα περασω μια βόλτα απο το επιμελητηριο και θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosvii Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 περιμένουμε για ενημέρωση, είναι σημαντικό θέμα και δεν υπάρχει καμμία πληροφόρηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumdiary Posted April 22, 2013 Author Report Share Posted April 22, 2013 το λοιπόν ! η απάντηση ήταν πως δεν αφορά αν είναι ημιαπασχόληση ή 8άωρο τα ένσημα , αλλά να φαίνονται ότι έχεις εργαστεί 25 μέρες καθε μήνα . δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά αρκεί να μην φαίνεται πχ οτι δουλευεις 3 μερες 8ωρο . . βέβαια μου τόνισαν πως αυτό ισχύει ως τώρα και όταν έρθει η ... ευλογημένη ώρα να εξεταστεί η αίτησή μου για συμμετοχή στα σεμινάρια αλλαγής τάξης , θα εξετάσει το θέμα η σχετική επιτροπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts