Προς το περιεχόμενο

Έναρξη λογιστικού γραφείου , ταυτόχρονη ασφάλιση σε ικα και τεβε ,επιδοτήσεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι νέος στο επάγγελμα και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν αυτό είναι εφικτό !Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής!  Πρώτον , γίνεται εφόσον είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρία να ανοίξω δικό μου λογιστικό γραφείο ; Και αν ναι , ποιες οι υποχρεώσεις μου σε ικα και ποιες σε τεβε ; Δεύτερον , εκτός από οαεδ που θα μπορούσα να κοιτάξω για τυχόν επιδοτήσεις ; Υπάρχει τίποτα αυτό τον καιρό ; Και τρίτον , στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του εσπα που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τον μάιο συμπεριλαμβάνεται και το επάγγελμα του λογιστή ; Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας γιατί κυριολεκτικά δεν γνωρίζω τι θα πρέπει να κάνω και ποιες κινήσεις . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γίνεται να είσαι υπάλληλος και να έχεις και λογιστικό γραφείο. Διατηρείς την ασφάλιση στο ΙΚΑ για κλάδους σύνταξης και ασθένειας και παίρνεις απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ. Νομίζω πρέπει να τους πας βεβάιωση εργοδότη και κατάσταση ενσήμων και να κάνεις μία αίτηση. Απλά αν κάποια στιγμή παραιτηθείς ή απολυθείς, πρέπει να κάνεις αίτηση διακοπής της απαλλαγής στον ΟΑΕΕ ώστε να είσαι ασφαλισμένος.

 

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι νέος στο επάγγελμα και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν αυτό είναι εφικτό !Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής!  Πρώτον , γίνεται εφόσον είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρία να ανοίξω δικό μου λογιστικό γραφείο ; Και αν ναι , ποιες οι υποχρεώσεις μου σε ικα και ποιες σε τεβε ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι νέος στο επάγγελμα και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν αυτό είναι εφικτό !Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής!  Πρώτον , γίνεται εφόσον είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρία να ανοίξω δικό μου λογιστικό γραφείο ; ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ skylogiannis Και αν ναι , ποιες οι υποχρεώσεις μου σε ικα και ποιες σε τεβε ; Δεύτερον , εκτός από οαεδ που θα μπορούσα να κοιτάξω για τυχόν επιδοτήσεις ; Υπάρχει τίποτα αυτό τον καιρό ; Και τρίτον , στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του εσπα που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τον μάιο συμπεριλαμβάνεται και το επάγγελμα του λογιστή ; ΟΧΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΚΑΔ. Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας γιατί κυριολεκτικά δεν γνωρίζω τι θα πρέπει να κάνω και ποιες κινήσεις . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ! Ακόμα μια ερώτηση αν είναι εύκολο ! Υπάρχει τρόπος , είτε με σεμινάρια είτε κάπως αλλιώς να μάθω κάποια προγράμματα(πάνω τον υπολογιστή) που απαιτούνται στην καθημερινή χρήση ενός λογιστικού γραφείου ; Εκτός φυσικά από την προϋπηρεσία που θα ήταν ιδανική εάν υπήρχε ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωτήρη δύσκολο από την άποψη έτσι όπως έχει η κατάσταση εννοείς ; Είναι δεν διαφωνώ αλλά προσπαθώ να δω τι θα κάνω και να εξέτασω τις επιλογές που έχω ! Γνωρίζεις αν μπορώ κάπως να μάθω κάποια προγράμματα όπως το erp?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...