Jump to content

Recommended Posts

Λοιπόν ........

Καταρχήν έχει ενημερωθεί με τα αρχεία της βίζουαλ και της σκλ που έχεις μέσα (και επειδή καίει κάρβουνο , έκανε κανά 20λέπτο).

Πάω που λες και αφού επιλέγω τα στοιχεία πελατών δεν μου εμφανίζει το σύνολο των στοίχειων και μετά όταν κάνω εισαγωγή μου βγάζει αυτόματη αρίθμιση -1 ή ανάλογα , γράφω τα στοιχεία (δεν μου εμφανίζει επωνυμία αλλά μόνο δραστηριότητα) και όταν πατάω καταχώρηση , απλά δεν το πέρνει .... Χώρια που δεν εμφανίζει τη βοήθεια .

Αυτά για αρχή ..!!!! :D  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να υποθέσω ότι η ανάλυση της οθόνης είναι 800Χ600

 

Δεν υπάρχει δυνατότητα για υψηλότερη ανάλυση ;

 

Για αρχή , όταν κάνεις εισαγωγή από αρχείο xml και σου εμφανίζει το -1 κλπ , πάτα το καταχώριση και το -1 θα γίνει 1 και θα έχεις τους πελάτες .

 

Θα ανεβάσω και νέα έκδοση ώστε το πεδίο με το ονοματεπώνυμο πελατών να έχει καθορισμένο ελάχιστο μήκος για να μην εξαφανίζεται σε οθόνες με χαμηλή ανάλυση

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό :

SIFO.doc

Σου έχω την οθόνη και τι μου εμφανίζει στους πελάτες .

 

Αν κάνω καταχώρηση απλά κολάει ....... Και με esc μου βγάζει πάλι το demo .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάνε απεγκατάσταση (απ’ την προσθαφαίρεση προγραμμάτων) του προγράμματος και κατέβασε  την 1.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατ' αρχήν ένα ευχαριστώ σε όσους συναδέλφους ανεβάζουν παρόμοια εργαλεία για κοινή χρήση.

 

Αλλά ...

καλό θα ήταν να μας λένε με δυό προτάσεις τι απαιτήσεις έχει μια τέτοια εφαρμογή, τι εγκαθιστά, κλπ.

Διότι αισθάνομαι σαν να μου χαρίσανε τη χρήση ενός επικαθήμενου φορτηγού για να το έχω να πηγαίνω για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Έχουμε εγκαταστήσει SQLServer X, XX, XXX, XXXX, αλλά για ποιό λόγο;

Ξέρετε πόσο καθυστερεί το μηχάνημα; Στη χρήση; Στην εκκίνηση;

Άντε να το ξηλώσουμε τώρα!!!

Κι όλα αυτά για να εκδώσουμε ένα τιμολόγιο για το οποίο αρκεί ένα Excel;

Αυτές είναι οι απόψεις μου. Όπως και εγώ έτσι και εσείς έχετε δικαίωμα στη διαφωνία.

Αναγνωρίζω βέβαια αγνές προθέσεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος αναφέρονται τα προαπαιτούμενα αρχεία και μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα άρνησης της εγκατάστασης .

 

Εκτός του χώρου στο δίσκο που δεσμεύει ο sql θεωρώ ότι δεν επηρεάζει τη λειτουργία του υπολογιστή

 

Θα δεχθώ όμως ως  παράλειψη το ότι  δεν ανέφερα στην περιγραφή του προγράμματος  τα προαπαιτούμενα αρχεία και σε ανάγκασα να πηγαίνεις για ψώνια στο supermarket με επικαθήμενο φορτηγό (γνώμη που ίσως να μην ασπάζονται πελάτες μας στους οποίους θα ήταν χρήσιμη η εφαρμογή και δεν είναι εξοικειωμένοι με το excel)

 

Βέβαια με το επικαθήμενο γκόμενα δε βγάζεις θα συμφωνήσεις όμως ότι τουλάχιστον φτάνεις με ασφάλεια

 

Θα χαιρόμουν πολύ να τα λέγαμε και τηλ γιατί και εγώ αναγνωρίζω αγνές προθέσεις

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλα καλά .... Πλην του ότι δε μπορώ να εκτύπωσω ......

Ενώ έχω επιλέξει το σύνδεσμο και αφού πρώτα τροποποίησα με τα δικά μου στοιχεία τα πρώτυπα ΤΠΥ , μου βγάζει συνέχει σφάλμα εκτύπωσης και ότι η εφαρμογή πρέπει να τερματιστεί γιατί παρουσιαστηκέ πρόβλημα και αν θέλω να σταλεί το πρόβλημα .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αποστόλη στη φόρμα παράμετροι υπάρχει το τηλ σε περίπτωση που το έχεις χάσει

 

Αρκετό καιρό έχουμε να τα πούμε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αποστόλη στη φόρμα παράμετροι υπάρχει το τηλ σε περίπτωση που το έχεις χάσει

 

Αρκετό καιρό έχουμε να τα πούμε

 

Θα μιλήσουμε !!!! Αλλά είπα να μη σε ζαλίζω και στο τηλέφωνο για αγγαρείες ...... :)  :)

Θα το παλέψω πρώτα και μετά θα σε πάρω για να σου πω πόσο τεράστιος είμαι  !!!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ψάχνεις το αρχείο , το επιλέγεις (με διπλό κλικ ή πατάς το κουμπί άνοιγμα) και κλείνοντας η φόρμα θα δεις στο πλαίσιο της διεύθυνσης , τη διεύθυνση που βρίσκεται το αρχείο. Αν πχ το αρχείο είναι στο c θα γράφει c:\ΤιμολόγιοΠ.doc

 

μεχρι εδω καλα, αλλα οταν παταω εκτυπωση μου βγαζει αυτο

 

 

 
 
See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
 
************** Exception Text **************
System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).
   at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandleInternal& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
   at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache)
   at System.RuntimeType.CreateInstanceDefaultCtor(Boolean publicOnly, Boolean skipVisibilityChecks, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache)
   at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
   at System.Activator.CreateInstance(Type type)
   at TPY.Form3.Button1_Click(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
 
 
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.296 (RTMGDR.030319-2900)
    CodeBase: file:///c:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
TPY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δουλευει τελεια αλλα στην εκτυπωση παραστατικου παροτι δινω 2 ή 3 αντιγραφα παντα βγαζει 1 (δεν υπαρχει προβλημα εκτυπωτη), και παω στα παραστατικα ανα πελατη να ξαναεκτυπωσω. Αυτο δεν αλλαζει?

Share this post


Link to post
Share on other sites

μεχρι εδω καλα, αλλα οταν παταω εκτυπωση μου βγαζει αυτο

Χρύσα έχεις παλιά έκδοση του word;

Πριν το 2003;

 

 

Δουλευει τελεια αλλα στην εκτυπωση παραστατικου παροτι δινω 2 ή 3 αντιγραφα παντα βγαζει 1 (δεν υπαρχει προβλημα εκτυπωτη), και παω στα παραστατικα ανα πελατη να ξαναεκτυπωσω. Αυτο δεν αλλαζει?

Αυτό όντως δεν λειτουργεί σωστά. :(

Θα διορθωθεί

 

Η λογική στο σχεδιασμό ήταν, η άμεση εκτύπωση κατά τη δημιουργία του παραστατικού για παραλαβή από τον πελάτη ενώ η εκτύπωση των αντιγράφων να γίνεται μέσα από το λογαριασμό του πελάτη για περισσότερο έλεγχο των παραστατικών που έχουν εκδοθεί και η οποία μπορεί να γίνει μαζικά στο τέλος του μήνα ή του τριμήνου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρύσα έχεις παλιά έκδοση του word;

Πριν το 2003;

 

Φιλωτα, εχω open office εδω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα ζωντανέψω το θέμα γιατί χρειάζομαι βοήθεια.

Ο υπολογιστής που έιχα την εφαρμογή μας άφησε χρόνους και θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα αυτής της πολύ καλης εφαρμογή σε νέο υπολογιστή.

Ο δίσκος του παλιού pc δεν έπαθε τίποτα και είναι προσβάσιμος αλλά δεν ξέρω τι να αντιγράψω.

Εγκατέστησα ξανά το πρόγραμμα αλλά από εκεί και πέρα χρειάζομαι βοήθεια.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα , βρήκα την εφαρμογή πρόσφατα και την έχω εγκαταστήσει , αλλά όταν θέλω να βγάλω τιμολόγιο δεν μπορώ να επιλέξω άλλον πελάτη εκτός απο το demo , ενώ εχω δημιουργήσει νέους .   Κάποια ιδέα si-fo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα ζωντανέψω το θέμα γιατί χρειάζομαι βοήθεια.

Ο υπολογιστής που έιχα την εφαρμογή μας άφησε χρόνους και θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα αυτής της πολύ καλης εφαρμογή σε νέο υπολογιστή.

Ο δίσκος του παλιού pc δεν έπαθε τίποτα και είναι προσβάσιμος αλλά δεν ξέρω τι να αντιγράψω.

Εγκατέστησα ξανά το πρόγραμμα αλλά από εκεί και πέρα χρειάζομαι βοήθεια.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Θα μπορούσε κάποιος από τη si-fo να μου απαντήσει παρακαλώ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

birbilis

Για windows Vista και Windows 7, θα βρεις το ClickOnce εδώ:

c:\users\username\AppData\Local\Apps\2.0\obfuscatedfoldername\obfuscatedfoldername

 

(obfuscatedfoldername είναι ένα τυχαίο όνομα που δίνει ο υπολογιστής κατά τη δημιουργία του προγράμματος)

 

Για windows xp εδώ:

 

C:\Documents and Settings\username\LocalSettings\Apps\2.0\obfuscatedfoldername\obfuscatedfoldername

 

Ο φάκελος που σ’ ενδιαφέρει είναι ο tpy.exe_και_ένα_τυχαίο_όνομα

Στο φάκελο αυτό υπάρχει η βάση  TpyDlg που ψάχνεις

 

 

Stavr

Στο τέλος της εβδομάδας θα είμαι γραφείο. Πάρε τηλ

 

ΥΓ. Ευχαριστώ τον Αλέκο για την υπόδειξη του θέματος , δεν το είχα δει

ΥΓ1. Υπάρχει έτοιμη νέα έκδοση του προγράμματος με πιο εύκολη δημιουργία παραστατικών. Δεν την ανεβάζω γιατί , ίσως, αγοράσω και ένα εκτυπωτικό για εκτύπωση μέσα από το πρόγραμμα και όχι με το word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δούλεψε!

Ευχαριστώ πολύ!

 

Να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται οτι χρειάστηκε να αντιγράψω τα αρχεία της βάσης και από το folder "2.0\Data\" αλλιώς δεν τα εμφάνιζε.

 

Και πάλι ευχαριστώ για το πολύ καλό πρόγραμμα και αναμένουμε νέα έκδοση με δυνατότητα εκτύπωσης πολλαπλών αντιγράφων!

Share this post


Link to post
Share on other sites

birbilis

Για windows Vista και Windows 7, θα βρεις το ClickOnce εδώ:

c:\users\username\AppData\Local\Apps\2.0\obfuscatedfoldername\obfuscatedfoldername

 

(obfuscatedfoldername είναι ένα τυχαίο όνομα που δίνει ο υπολογιστής κατά τη δημιουργία του προγράμματος)

 

Για windows xp εδώ:

 

C:\Documents and Settings\username\LocalSettings\Apps\2.0\obfuscatedfoldername\obfuscatedfoldername

 

Ο φάκελος που σ’ ενδιαφέρει είναι ο tpy.exe_και_ένα_τυχαίο_όνομα

Στο φάκελο αυτό υπάρχει η βάση  TpyDlg που ψάχνεις

 

 

Stavr

Στο τέλος της εβδομάδας θα είμαι γραφείο. Πάρε τηλ

 

ΥΓ. Ευχαριστώ τον Αλέκο για την υπόδειξη του θέματος , δεν το είχα δει

ΥΓ1. Υπάρχει έτοιμη νέα έκδοση του προγράμματος με πιο εύκολη δημιουργία παραστατικών. Δεν την ανεβάζω γιατί , ίσως, αγοράσω και ένα εκτυπωτικό για εκτύπωση μέσα από το πρόγραμμα και όχι με το word

Το εγκατέστησα σε άλλο υπολογιστή με win 7 και δουλεύει μια χαρά , στον δικό μου που τρέχω xp έχω το πρόβλημα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ Si-fo,

τώρα με την αλλαγή ΦΠΑ σε 24%, πώς ρυθμίζουμε το πολύ καλό σου πρόγραμμα?

Ευχαριστώ πολύ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταρχάς ευχαριστούμε για τη νέα έκδοση.

Όμως έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση πάνω από την παλιά. Να σημειώσω οτι η version 1,4 είχε εγκατασταθει σε νέο pc και μετέφερα τη βάση σύμφωνα με τις οδηγίες σου.

Τώρα έτρεξα το setup της νέας έκδοσης και δημιούργησε νέα εγκατάσταση χωρίς τα δεδομένα μου! Προπάθησα μα μεταφέρω τη βάση στα folders της νέας έκδοσης αλλά βγάζει λάθη.

Απεγκατέστησα την έκδοση 1,5, η παλιά 1,4 δουλεύει κανονικά.

Περιμένω τις οδηγίες σου.

Ευχαριστώ

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×