Θα ηθελα παρακαλω να μου απαντησει καποιος στο εξης : κατα την πρωτη προσληψη μπορω να κανω απογραφη εργοδοτη την προηγουμενη ημερα απο την ημερα προσληψης ? αναρωτιεμαι διοτι πως η αναγγελια που θα πρεπει να γινει αυθημερον και πριν την αναληψη εργασιας θα ειναι οκ οταν πχ ο εργαζομενος θα εργαζεται απο τις 8 το πρωι ? ευχαριστω
Question
olga30
Καλησπερα ,
Θα ηθελα παρακαλω να μου απαντησει καποιος στο εξης : κατα την πρωτη προσληψη μπορω να κανω απογραφη εργοδοτη την προηγουμενη ημερα απο την ημερα προσληψης ? αναρωτιεμαι διοτι πως η αναγγελια που θα πρεπει να γινει αυθημερον και πριν την αναληψη εργασιας θα ειναι οκ οταν πχ ο εργαζομενος θα εργαζεται απο τις 8 το πρωι ? ευχαριστω
Top Posters For This Question
12
10
6
4
Popular Days
Jul 24
12
Sep 12
12
Jul 29
8
Jul 25
8
Top Posters For This Question
elal 12 posts
jim1970 10 posts
solwn 1 6 posts
kotlistianos 4 posts
Popular Days
Jul 24 2014
12 posts
Sep 12 2019
12 posts
Jul 29 2014
8 posts
Jul 25 2014
8 posts
Popular Posts
Sarliz
Άρθρο 4 Προθεσμία και ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής α) Κατά την ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων του άρθ. 2 της παρούσας, ισχύουν οι καθοριζόμενες από τις κείμενες διατάξεις προθεσμίες, με εξαίρεσ
jim1970
καλά τα λένε στα σεμινάρια.. και λέω εγώ.. δεν έχει γίνει τίποτα από τα δύο ( που είναι και η πλειοψηφία) και θέλεις να στείλεις τον πίνακα τι κάνεις? οεο? άρα.. στέλνεις και όταν γίνει κάτι απ
kotlistianos
Συνήθως οι κωδικοί δεν αργούν να σταλούν... το 99% των περιπτώσεων αν στείλω αίτηση για κωδικούς το πρωι το απόγευμα έχουν σταλεί..
73 answers to this question
Recommended Posts