Jump to content

Α.Π.Δ. Ιανουαρίου για ρύθμιση Δώρου

NadiaMic

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

μέσα σε όλο αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ που επικρατεί εχω να κάνω ρύθμιση του Δ.Χ.! Έλα όμως που πρέπει να στείλω την ΑΠΔ του Ιανουαρίου για να ελεγχεί για τυχόν διαφορές! και περιμένω να ανοίξει και περιμένω.. αλλά μάταια! προσπάθησα να στείλω 1ος-3ος και να έχει το αρχείο μόνο τον 1ο. όπως έκανα δηλαδή και πέρσυ.. (μιλάμε για εισφορές περί τις 85.000) αλλά τίποτα.. έβαλα και 1ος-1ος μήπως και ήταν αυτό το θέμα.. τίποτα... καμιά ιδέα;;;;;

Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να στειλεις ΑΠΔ Ιανουαριου για να σου βγαλουν διαφορες στην ΑΠΔ που ηδη εχεις στειλει. Τελευταια μερα πληρωμης του Δ.Χ. ηταν χθες οποτε αν πας την αλλη βδομαδα θα φανουν οι διαφορες και θα μπορεις να κανεις τη ρυθμιση.

Και εγω την ίδια απορία είχα.. Ο ελεγχτής του ΙΚΑ βέβαια δε δέχεται να βγάλει υπηρεσιακό αν δεν ελέγξει και τον Ιανουάριο..

Καλημέρα σας,

μέσα σε όλο αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ που επικρατεί εχω να κάνω ρύθμιση του Δ.Χ.! Έλα όμως που πρέπει να στείλω την ΑΠΔ του Ιανουαρίου για να ελεγχεί για τυχόν διαφορές! και περιμένω να ανοίξει και περιμένω.. αλλά μάταια! προσπάθησα να στείλω 1ος-3ος και να έχει το αρχείο μόνο τον 1ο. όπως έκανα δηλαδή και πέρσυ.. (μιλάμε για εισφορές περί τις 85.000) αλλά τίποτα.. έβαλα και 1ος-1ος μήπως και ήταν αυτό το θέμα.. τίποτα... καμιά ιδέα;;;;;

Μπορείς να την πας με δισκετα / cd να την περάσουν (αν μπορέσουν βέβαια :D )

Ως 31/03 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ! ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί Τηλεφωνική ?

Αφου υπάρχει σχετική ανακοίνωση του ΙΚΑ απο τον Ιανουάριο

Και εγω την ίδια απορία είχα.. Ο ελεγχτής του ΙΚΑ βέβαια δε δέχεται να βγάλει υπηρεσιακό αν δεν ελέγξει και τον Ιανουάριο..

Για να δωσει ΥΣ για ρυθμιση οφειλων δεν πρεπει να οφειλονται τρεχουσες εισφορες ή αν οφειλονται πρεπει να τις καταλογισει για να γινει συνολικη ρυθμιση.

Ο 1/2013 ειναι απαιτητος 1/3/2013.