NadiaMic Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Καλημέρα σας, μέσα σε όλο αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ που επικρατεί εχω να κάνω ρύθμιση του Δ.Χ.! Έλα όμως που πρέπει να στείλω την ΑΠΔ του Ιανουαρίου για να ελεγχεί για τυχόν διαφορές! και περιμένω να ανοίξει και περιμένω.. αλλά μάταια! προσπάθησα να στείλω 1ος-3ος και να έχει το αρχείο μόνο τον 1ο. όπως έκανα δηλαδή και πέρσυ.. (μιλάμε για εισφορές περί τις 85.000) αλλά τίποτα.. έβαλα και 1ος-1ος μήπως και ήταν αυτό το θέμα.. τίποτα... καμιά ιδέα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadiaMic Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Δεν είναι δυνατή η συμπλήρωση και υποβολή της ΑΠΔ για την περίοδο που επιλέξατε. (Λάθος Internet : int73500)Αυτό μου βγάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LILY Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Ως 31/03 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ! ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakouras Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να στειλεις ΑΠΔ Ιανουαριου για να σου βγαλουν διαφορες στην ΑΠΔ που ηδη εχεις στειλει. Τελευταια μερα πληρωμης του Δ.Χ. ηταν χθες οποτε αν πας την αλλη βδομαδα θα φανουν οι διαφορες και θα μπορεις να κανεις τη ρυθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadiaMic Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Και εγω την ίδια απορία είχα.. Ο ελεγχτής του ΙΚΑ βέβαια δε δέχεται να βγάλει υπηρεσιακό αν δεν ελέγξει και τον Ιανουάριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis61 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Καλημέρα σας, μέσα σε όλο αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ που επικρατεί εχω να κάνω ρύθμιση του Δ.Χ.! Έλα όμως που πρέπει να στείλω την ΑΠΔ του Ιανουαρίου για να ελεγχεί για τυχόν διαφορές! και περιμένω να ανοίξει και περιμένω.. αλλά μάταια! προσπάθησα να στείλω 1ος-3ος και να έχει το αρχείο μόνο τον 1ο. όπως έκανα δηλαδή και πέρσυ.. (μιλάμε για εισφορές περί τις 85.000) αλλά τίποτα.. έβαλα και 1ος-1ος μήπως και ήταν αυτό το θέμα.. τίποτα... καμιά ιδέα;;;;; Μπορείς να την πας με δισκετα / cd να την περάσουν (αν μπορέσουν βέβαια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrevelos Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Ως 31/03 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ! ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!! Γιατί Τηλεφωνική ?Αφου υπάρχει σχετική ανακοίνωση του ΙΚΑ απο τον Ιανουάριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISIDORA Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Και εγω την ίδια απορία είχα.. Ο ελεγχτής του ΙΚΑ βέβαια δε δέχεται να βγάλει υπηρεσιακό αν δεν ελέγξει και τον Ιανουάριο..Για να δωσει ΥΣ για ρυθμιση οφειλων δεν πρεπει να οφειλονται τρεχουσες εισφορες ή αν οφειλονται πρεπει να τις καταλογισει για να γινει συνολικη ρυθμιση.Ο 1/2013 ειναι απαιτητος 1/3/2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadiaMic Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 o 1oς είναι εξοφλημένος φυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts