zevooazaz 36 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Αγαηπητοί συνάδελφοι καλημέρα,?? ξέρουμε αν η ΓΓΠΣ θα βγάλει νέο πρόγραμμα για την οριστική ΦΜΥ όπου θα αναγραφεί και η εισφορά του αρθρ 32 τιυ 3986/2011 ???? γνωρίζουμε κάτι??? ευχαριστώ Link to post Share on other sites
jim1970 5,735 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 τώρα? από καιρό το έχει βγάλει.. απλά είπε να δώσει χρόνο να προσαρμόσουν οι επιχειρήσεις τα συστήματά τους.. γι αυτό το ξαναμαζέψανε.. lami, akad and ype 3 Link to post Share on other sites
zevooazaz 36 Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 τώρα? από καιρό το έχει βγάλει.. απλά είπε να δώσει χρόνο να προσαρμόσουν οι επιχειρήσεις τα συστήματά τους.. γι αυτό το ξαναμαζέψανε.. και τωρα περιμένουμε δηλαδή ? Link to post Share on other sites
jim1970 5,735 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 πλάκα έκανα φίλε μου.. ίδωμεν.. Link to post Share on other sites
zevooazaz 36 Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 πλάκα έκανα φίλε μου.. ίδωμεν.. λεω και γω ... δεν το βρισκω πουθενα.. ευχαριστώ anyway Link to post Share on other sites
gkazan 339 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Αναλογίσου και το παρακάτω: Αφού δεν έχουν πληρωθεί πολλά δίμηνα εντός του 2012, είτε για μισθωτούς, είτε για ελεύθερους επαγγελματίες (έχει σημασία, μπορεί φέτος να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία δήλωσης της παρακράτησης αυτού του φόρου... 3 έτη μετά την εξαγγελία της), ποιό το νόημα της συζήτησης μας; Αφού δεν γίνονται δεκτές οι εκκαθαριστικές δηλώσεις, για προσωρινό δε έλεγχο, περάστε από την εφορία... Εδώ από το 2011 έχει ξεκινήσει αυτή η φάμπρικα με τα Ε7... Λες και όταν πάμε για προσωρινό έλεγχο, παίρνουν τις μισθοδοτικές καταστάσεις, πίνακες προσωπικού, συμβάσεις εργασίας κλπ και κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο για τους υπολογισμούς μισθών, παρακρατήσεις φόρων, ασφάλιση προσωπικού κλπ.. Όπως θα κάνουν συντόμως και οι ορκωτοί. Πρέπει απλά να αλλάξει το σύστημα. Να αποστέλονται οι δηλώσεις και να γίνονται δεκτές ΟΛΕΣ, ως αληθείς και μετά στο έλεγχο απλά να γίνεται αντιπαραβολή και να καταλογίζονται προσαυξήσεις και να γίνεται διακανονισμός.... Εκτός και αν τους λείπει ο καταλογισμός 100-150 ευρω, για το πρόστιμο του εκπροθέσμου της εκκαθαριστικής, για να κλείσουν το κενό του προϋπολογισμού... Λες και εισέπτραξαν τα προηγούμενα πρόστιμα... Link to post Share on other sites
zevooazaz 36 Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Καλημέρα και πάλι,πάντως φως δεν βλέπω... ακόμα και στο gsis τα περσινά έχει. θα πάει μάλλον για παράταση, Link to post Share on other sites
manina 10 Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 να μην ρωτήσω για το Ε12 που πάει χειρόγραφα στην Πλοίων εως 31/03 και ακόμα δεν έχουμε έντυπο??σημειώνω δε ότι για το Ε12 συνήθως δεν δίδεται παράταση όπως λέει κι ο γιός μου ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Link to post Share on other sites
zevooazaz 36 Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 τωρα το πλοιο έχει σαλπάρει κλπ............ Link to post Share on other sites
ΓΙΩΡΓΟΣ Β. 34 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Με τις βεβαιώσεις αποδοχών τι κάνετε ? Τις δίνεται στο προσωπικό ή περιμένεται πρώτα την υποβολή του Ε7 ? Ρωτάω γιατί όλοι μου τις ζητούν & δεν ξέρω τι να κάνω Link to post Share on other sites
gpanayiot1975 88 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Με τις βεβαιώσεις αποδοχών τι κάνετε ? Τις δίνεται στο προσωπικό ή περιμένεται πρώτα την υποβολή του Ε7 ? Ρωτάω γιατί όλοι μου τις ζητούν & δεν ξέρω τι να κάνωΓιώργο, Δώσε τις Βεβαιώσεις Αποδοχών (έχει δημοσιευθεί το έντυπο που πρέπει να περιλαμβάνει την εισφορά αλληλεγγύης του Ν.3986/2011) και περιμένεις για τις προδιαγραφές της οριστικής ΦΜΥ προκειμένου για την υποβολή της. Γιώργος Link to post Share on other sites
aello82 3 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 καλημέραμήπως ξέρετε τι γίνεται με τη δήλωση β αντιτύπου αποδοχών δημοσίου γιατι στη σελίδα στις υπηρεσίες δημόσιας διοίκησης δεν υπάρχει σχετική εφαρμογή ούτε στις συχνές ερωτήσεις ανοίγει τη σχετική σελίδα. έστειλα μήνυμα αλλά ακόμη δεν έχω πάρει σχετική απάντηση αν και συνήθως απαντούν αοριστολογίες.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts