Προς το περιεχόμενο

Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης - Ο φασισμός εξαπλώνεται επικίνδυνα.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Roger Waters για Χρυσή Αυγή: Πόσο αξιοθρήνητοι!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο «Κ»της Καθημερινής ο θρυλικός Roger Waters, ο οποίος στις 31 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για τη συναυλία του «The Wall» στο ΟΑΚΑ. Ο διάσημος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στη Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την ανησυχία του για την αναβίωση του νεοναζισμού και την ενίσχυση της Ακροδεξιάς σε διεθνές επίπεδο.

Στο σόου του «The Wall» βλέπουμε να παρελαύνουν φασιστικά σύμβολα. Σας ανησυχεί ο νεοναζισμός;

Πρόκειται για ένα από τα πιο λυπηρά φαινόμενα. Η ανισομερής κατανομή του πλούτου και της ελευθερίας ενισχύει περισσότερο τον απομονωτισμό και το ρατσισμό της Ακροδεξιάς, κάτι που είδαμε τη δεκαετία του ’30 στη Γερμανία στη χειρότερη δυνατή μορφή . Όποτε η οικονομική κατάσταση είναι κακή, το τέρας της ακροδεξιάς σηκώνει κεφάλι και λέει «φταίνε οι Άραβες, οι μετανάστες, οι μαύροι, οι κομμουνιστές, οι καλλιτέχνες» - πάντα βρίσκουν κάποιο θύμα. Παρακολούθησα με φρίκη σ’ ένα ντοκιμαντέρ,  νεαρούς Έλληνες με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι μιλούσαν για τη Χρυσή… κάτι. Πάντα χρησιμοποιούν ονόματα με το επίθετο χρυσός ή μαύρος.

Αναφέρεστε στη Χρυσή Αυγή.

Ακριβώς. Έλεγαν ότι ο στόχος τους είναι η καθαρή ελληνική φυλή. Και σκέφτεσαι «οχ,  αυτό είναι απαίσιο, αυτοί δεν είναι οι φίλοι μου, δεν είναι οι άνθρωποι που με έβαλαν στα σπίτια τους και με τάισαν και με φρόντισαν με τόσο φιλόξενο πνεύμα τη δεκαετία του ’60, τότε που ήμουν ένα άφραγκο παιδί που περιπλανιόταν στην Ελλάδα». Βλέπω αυτά τα παιδιά και σκέφτομαι πόσο αξιοθρήνητα είναι.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε ( Σ.σ σε σχέση με τη μετανάστευση και τη ξενοφοβία) είναι ότι τα εθνικά σύνορα είναι κάπως ξεπερασμένα. Να κατανοήσουμε τις αιτίες που αναγκάζουν μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες να μετακινούνται  από το ένα μέρος στο άλλο. Το κύμα μετανάστευσης  τα τελευταία χίλια χρόνια υπήρξε πάντα το ίδιο. Μοιάζει με νόμο της φυσικής. Όποιος έχει πάει γυμνάσιο ξέρει τι είναι η ώσμωση. Πρόκειται για τη μετακίνηση των μορίων μέσω μιας ημιπερατής μεμβράνης από μια περιοχή υψηλής συγκέντρωσης σε μια περιοχή χαμηλής συγκέντρωσης.

Συχνά δηλώνετε την αντιπολεμική σας διάθεση. Σε πολλούς σύγχρονους πολέμους, ο εχθρός δεν είναι άλλος από τους συμπατριώτες μας. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να μορφωθούν και να ενδιαφερθούν για τη φιλοσοφία και την πολιτική, ώστε να αποτελέσουν μέρος του κινήματος για την αναδιοργάνωση του κόσμου.

Να θυμόμαστε εκείνη τη υπέροχη νύχτα της 10ης Δεκεμβρίου του 1948 με την Παγκόσμια Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Να θυμόμαστε την αιματοχυσία το 1789 στη Γαλλία, την αντίσταση στο Παρίσι το 1968… Να διαβάζουμε Αριστοτέλη και Πλάτωνα, και να ασπαζόμαστε την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ικανοί για κάτι παραπάνω από το να πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αρπάζουμε ό,τι μπορούμε και να το κρατάμε για τον εαυτό μας, χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα δεινά των συνανθρώπων μας. Για να το κάνουμε αυτό, όμως, πρέπει να είμαστε μορφωμένοι.

Οπότε, για παράδειγμα, αν πρόκειται να συμμετάσχεις σε οποιαδήποτε Χρυσή Αυγή, πρέπει να είσαι αμόρφωτος. Ή δεν  το έχεις σκεφτεί καλά, κατά τη γνώμη μου. Κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν μαζί μου. Οι αρχηγοί αυτών των παρατάξεων ίσως πούνε ότι εγώ έχω άδικο, ενώ o Όσβαλντ Μόσλεϊ (Σ.σ. ο ιδρυτής του φασιστικού κόμματος της Βρετανίας), είχε δίκιο, ο Χίτλερ είχε δίκιο, ο Πολ Ποτ είχε δίκιο! Αρκεί να συγκεντρώσεις τη δύναμη στα χέρια ενός τυράννου και να λες σε όλους τους άλλους τι να κάνουν για να ξεφορτωθούν τους μαύρους κι όλους όσοι δεν συμφωνούν μ’ αυτό, ή τους Μουσουλμάνους, οποιονδήποτε, δεν έχει σημασία, αρκεί να υποδείξεις κάποιον που είναι διαφορετικός από σένα, και τότε όλα θα είναι εντάξει. Διαφωνώ μ’ αυτό! Τίποτα δε θα είναι εντάξει αν το κάνεις αυτό, όλα θα πάνε χάλια!

 

http://topontiki.gr/article/56158/Roger-Waters-gia-Xrusi-Augi-Poso-aksiothrinitoi

αλλαγη τοποθεσιας 1/8 στο terravibe...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς!

 

Ακριβέστατα!

Πως έχω την εντύπωση ότι η Γερμανική κατοχή έληξε την ημέρα που ο παππούς Παπανδρέου, ανέβασε την ελληνική σημαία στον ιστό της Ακρόπολης; Και τι εννοούσε η Μέρκελ , όταν είπε ότι θα εξετάζει κάθε τρίμηνο την πορεία της ελληνικής οικονομίας και θα αποφασίζει αν θα δώσει ή όχι χρήματα (με τόκο βεβαίως) για την διάσωσή της; Θυμάμαι τον αξέχαστο Λογοθετίδη στο "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" , μόνο που τώρα δεν πρόκειται για όνειρο, αλλά πραγματικότητα. Πως καταντήσαμε , αδέλφια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλη την σύγχρονη ιστορία πάντα η Ελλάδα τελεί υπό κηδεμονία υπό επιτροπεία υπό έλεγχο υπό υπό υπό!

 

πάντα με το πρόσχημα της σωτηρίας!!!

 

Τυχαίο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλη την σύγχρονη ιστορία πάντα η Ελλάδα τελεί υπό κηδεμονία υπό επιτροπεία υπό έλεγχο υπό υπό υπό!

 

πάντα με το πρόσχημα της σωτηρίας!!!

 

Τυχαίο?

 

Μα έτσι ακριβώς γεννήθηκε η Ελλάδα το 1830. Πάντα με δάνεια και άφθονη βλακεία στον εγκέφαλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24/07/13 - 18:15
   
 
 

p.%20konstantinou.jpg

Προκλητική ανακοίνωση εξεδωσε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), επικεφαλής της οποίας είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, με την οποία τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Αστυνομίας.
  
Η αισχρή ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
Τα αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία.
 
Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι.
 
Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα.
 
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων.
 
Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.
 
Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού.
 
Πέτρος Κωνσταντίνου συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λίγα λόγια ο Κόλα έπρεπε να συλληφθεί, να δικαστεί και τον άλλο μήνα να την ξανακοπανήσει για να σκοτώσει 5-6 Έλληνες ακόμα.

Με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις το 1% που έχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα γίνει 0,1%.

Πραγματικά δεν μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη αναντιστοιχία μεταξύ ανακοίνωσης κόμματος και δημοσίου αισθήματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τη μία τρελαμένοι όψιμοι ελληναράδες (είναι οι ίδιοι που επί δεκαετίες ψήφιζαν αυτούς που σήμερα καταγγέλουν ως κλέφτες) οι οποίοι ενδιαφέρονται για έναν φόνο μόνο αν ο δράστης είναι ξένος και το θύμα είναι Έλληνας (οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός δεν τους ενδιαφέρει καν) και αντίστοιχα σχεδόν έρχονται σε στύση όταν σκοτωθεί ένας αλλοδαπός, με όποιον τρόπο να'ναι.

Από την άλλη, προοδευτικοί της πεντάρας που ταυτίζουν τους φιλήσυχους οικογενειάρχες αλλοδαπούς που προσπαθούν να στεριώσουν σε μια ξένη χώρα (όπως οι συμπατριώτες μας στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία κ.λπ.) με κάθε λογής απόβρασμα της κοινωνίας, μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαπός.

Από την μία η Χρυσή Αυγή διοργανώνει συσσίτια μόνο για Έλληνες θεωρώντας ως κυρίαρχο στοιχείο ελληνικότητας την αστυνομική ταυτότητα, πράγμα γελοίο που κάνει αυτή την ανιστόρητη συμμορία να αυτοαναιρείται (να θυμίσω ότι οι Βορειοηπειρώτες, οι Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, όπως και οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί και ζούνε στο εξωτερικό ΔΕΝ έχουν την ελληνική αστυνομική ταυτότητα την οποία έχουν δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι, Γεωργιανοί, Αζέροι κ.λπ. οι οποίοι λαδώνοντας τις προξενικές αρχές των χωρών του τέως σοσιαλιστικού παραδείσου, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Να θυμίσω ότι την αστυνομική ταυτότητα έχει ο Σχορτσιανίτης και τόσοι άλλοι ελληνοποιημένοι αθλητές, που δεν έχουν σχέση με την ...ελληνική άρια φυλή -εδώ γελάνε και τα τσιμέντα). Η Χρυσή Αυγή εκμεταλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για να αποκομίζει πολιτικά οφέλη κάνοντας τέτοια αστεία σόου.

Από την άλλη ένα άθλιο πολιτικό σύστημα απαγορεύει στους φασίστες να κάνουν αυτό το φτηνό σόου, κάνοντας "ήρωες" τους τραμπούκους, τους μαχαιροβγάλτες και τους σεσημασμένους "βουλευτές" αυτής της αποκτηνωμένης συμμορίας. Δημιουργούν ερείσματα αυτών των δαιμόνων στον απλό κόσμο που βιώνει στο πετσί του την φτώχεια, την ανασφάλεια και την έλλειψη αστυνόμευσης στις εξαθλιωμένες και γκετοποιημένες περιοχές που μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν ξέρω που οδεύει αυτή η χώρα, δεν ξέρω τι στο διάολο θα συμβεί στο μέλλον.

Με ένα πολιτικό σύστημα να φτάνει στα όριά του, πνιγμένο στη διαφθορά, στη διαπλοκή και στη μίζα (ακόμη και σήμερα οι άθλιοι διορίζουν κόσμο, ορδές από άχρηστους), η Χρυσή Αυγή κινούμενη με ακραίο λαϊκισμό και δημαγωγία αποκομίζει πολιτικά οφέλη, ενισχυόμενη διότι απέναντί της εμφανίζονται ως αναχώματα κάτι αστείοι τύποι σαν τον Καμίνη ή τον Δένδια.

Εύχομαι η Αριστερά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταφέρει να σηκώσει αυτή τη χώρα όρθια γιατί το μέλλον της Ελλάδας είτε το κρατάνε οι άθλιοι κυβερνώντες είτε το πάρουν οι τρισάθλιοι φασίστες είναι προδιαγεγραμμένο και μαύρο, κατάμαυρο, σαν τις μπλούζες των πιθήκων της Χρυσής Αυγής.

 

Y.Γ.:

Απούσα η ΧΑ από την ψήφιση συμφωνίας για τα θύματα του ναζισμού:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231258903

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τη μία τρελαμένοι όψιμοι ελληναράδες (είναι οι ίδιοι που επί δεκαετίες ψήφιζαν αυτούς που σήμερα καταγγέλουν ως κλέφτες) οι οποίοι ενδιαφέρονται για έναν φόνο μόνο αν ο δράστης είναι ξένος και το θύμα είναι Έλληνας (οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός δεν τους ενδιαφέρει καν) και αντίστοιχα σχεδόν έρχονται σε στύση όταν σκοτωθεί ένας αλλοδαπός, με όποιον τρόπο να'ναι.

Από την άλλη, προοδευτικοί της πεντάρας που ταυτίζουν τους φιλήσυχους οικογενειάρχες αλλοδαπούς που προσπαθούν να στεριώσουν σε μια ξένη χώρα (όπως οι συμπατριώτες μας στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία κ.λπ.) με κάθε λογής απόβρασμα της κοινωνίας, μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαπός.

Από την μία η Χρυσή Αυγή διοργανώνει συσσίτια μόνο για Έλληνες θεωρώντας ως κυρίαρχο στοιχείο ελληνικότητας την αστυνομική ταυτότητα, πράγμα γελοίο που κάνει αυτή την ανιστόρητη συμμορία να αυτοαναιρείται (να θυμίσω ότι οι Βορειοηπειρώτες, οι Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, όπως και οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί και ζούνε στο εξωτερικό ΔΕΝ έχουν την ελληνική αστυνομική ταυτότητα την οποία έχουν δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι, Γεωργιανοί, Αζέροι κ.λπ. οι οποίοι λαδώνοντας τις προξενικές αρχές των χωρών του τέως σοσιαλιστικού παραδείσου, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Να θυμίσω ότι την αστυνομική ταυτότητα έχει ο Σχορτσιανίτης και τόσοι άλλοι ελληνοποιημένοι αθλητές, που δεν έχουν σχέση με την ...ελληνική άρια φυλή -εδώ γελάνε και τα τσιμέντα). Η Χρυσή Αυγή εκμεταλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για να αποκομίζει πολιτικά οφέλη κάνοντας τέτοια αστεία σόου.

Από την άλλη ένα άθλιο πολιτικό σύστημα απαγορεύει στους φασίστες να κάνουν αυτό το φτηνό σόου, κάνοντας "ήρωες" τους τραμπούκους, τους μαχαιροβγάλτες και τους σεσημασμένους "βουλευτές" αυτής της αποκτηνωμένης συμμορίας. Δημιουργούν ερείσματα αυτών των δαιμόνων στον απλό κόσμο που βιώνει στο πετσί του την φτώχεια, την ανασφάλεια και την έλλειψη αστυνόμευσης στις εξαθλιωμένες και γκετοποιημένες περιοχές που μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν ξέρω που οδεύει αυτή η χώρα, δεν ξέρω τι στο διάολο θα συμβεί στο μέλλον.

Με ένα πολιτικό σύστημα να φτάνει στα όριά του, πνιγμένο στη διαφθορά, στη διαπλοκή και στη μίζα (ακόμη και σήμερα οι άθλιοι διορίζουν κόσμο, ορδές από άχρηστους), η Χρυσή Αυγή κινούμενη με ακραίο λαϊκισμό και δημαγωγία αποκομίζει πολιτικά οφέλη, ενισχυόμενη διότι απέναντί της εμφανίζονται ως αναχώματα κάτι αστείοι τύποι σαν τον Καμίνη ή τον Δένδια.

Εύχομαι η Αριστερά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταφέρει να σηκώσει αυτή τη χώρα όρθια γιατί το μέλλον της Ελλάδας είτε το κρατάνε οι άθλιοι κυβερνώντες είτε το πάρουν οι τρισάθλιοι φασίστες είναι προδιαγεγραμμένο και μαύρο, κατάμαυρο, σαν τις μπλούζες των πιθήκων της Χρυσής Αυγής.

 

Y.Γ.:

Απούσα η ΧΑ από την ψήφιση συμφωνίας για τα θύματα του ναζισμού:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231258903

Doctor θα ήθελα αν θέλεις να μου απαντήσεις ευθέως αν συμφωνείς με την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

     
 
XrisiAygiTrofimaL.jpg

Χιλιάδες πολίτες (τα στελέχη του κόμματος τους υπολογίζουν σε πάνω από 5.000) έχουν μαζευτεί στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο σταθμό Λαρίσης και συμμετέχουν στην διανομή τροφίμων αλλά και ρούχων του εθνικιστικού κόμματος.

Φαίνεται ότι ο θόρυβος που έγινε από την απαγόρευση του δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη και εν συνεχεία τη κυβέρνησης για την διανομή των τροφίμων λειτούργησε ως η καλύτερη διαφήμιση για το κόμμα, το οποίο υπολογίζει ότι θα μπορέσει να εξυπηρετήσει σήμερα περί τους 10.000 άπορους συμπολίτες μας

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική (δεν μπόρεσαν να απαγορεύσουν την διανομή από τα γραφεία του κόμματος και απλά η τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία, αφού οι συγκεντρωμένοι ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες σε δηλώσεις τους στους δημοσιουγράφους που κάλυπτοαν το γεγονός "Εύχονταν να ακολουθήσουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί το παράδειγμα του Λαϊκού Συνδέσμου και να επιστρέφεται μέροςτης επιδότησης στον λαό με την διανομή τροφίμων".

Τα τρόφιμα και τα ρούχα είναι φορτωμένα σε ένα φορτηγά που φτάνουν το ένα μετά το άλλο, ενώ παρόντες και βοηθούντες ενεργά τους εθενελοντές στην διανομή είναι και αρκετοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κανείς δεν ζητάει ... διαβατήριο, φυσικά από τους άπορους και δεν είναι λίγοι οι μετανάστες από ανατολικές χώρες που πεινάνε και έχουν σπεύσει να επωφεληθούν από την δράση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μητέρες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι, άνεργοι, εξαθλιωμένοι από την πείνα άνθρωποι, εξυπηρετούνται κανονικά χωρίς να ακουστεί το παραμικρό παράπονο...

 

 

dianominext3.jpg

dianominext1.jpg

dianominext_4.jpg

dianominext2.jpg

 

 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Doctor θα ήθελα αν θέλεις να μου απαντήσεις ευθέως αν συμφωνείς με την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

Φυσικά και διαφωνώ. Δεν διαβάσατε την δημοσίευσή μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και διαφωνώ. Δεν διαβάσατε την δημοσίευσή μου;

 

Από την άλλη, προοδευτικοί της πεντάρας που ταυτίζουν τους φιλήσυχους οικογενειάρχες αλλοδαπούς που προσπαθούν να στεριώσουν σε μια ξένη χώρα (όπως οι συμπατριώτες μας στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία κ.λπ.) με κάθε λογής απόβρασμα της κοινωνίας, μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαπός.

 

Ομολογώ ότι εκφράστηκα με προκατάληψη... Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λίγες πατάτες, πεπόνια και τον ύμνο του Χίτλερ η διανομή τροφίμων της ΧΑ

 

 

 

Μία σακούλα πατάτες κι ένα πεπόνι για τους τυχερούς υπό τους ήχους πάντα του ναζιστικού ύμνου της ΧΑ, ήταν η προσφορά προς τους Έλληνες στην περίφημη διανομή τροφίμων όπου σύμφωνα με την Ελ. Ζαρούλια θα μοιράζονταν τόνοι κρέατος και ρούχων. Οι μελανοχίτωνες της ΧΑ δίνοντας περισσότερη έμφαση στην διαφήμιση και την περιφρούρηση της ρατσιστικής τους εκδήλωσης «κούρεψαν» τελικά το μενού της διανομής τροφίμων. Μοναδικό τους μέλημα ήταν η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας όσων περίμεναν στην ουρά κάτω από τον ήλιο για ένα κιλό πατάτες υπό τα παραγγέλματα βουλευτών του κόμματος που είχαν αναλάβει ρόλο συσσιτιάρχη. Ματαίως πάντως ο σκληρός πυρήνας των οργανωμένων μελών της ΧΑ προσπαθούσε να «εμπνεύσει» το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων πολιτών στην ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου, καθώς οι περισσότεροι έπαιρναν τις πατάτες τους και αποχωρούσαν.

 

http://www.avgi.gr/article/682323/me-liges-patates-peponia-kai-ton-umno-tou-xitler-i-dianomi-trofimon-tis-xa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λίγα λόγια ο Κόλα έπρεπε να συλληφθεί, να δικαστεί και τον άλλο μήνα να την ξανακοπανήσει για να σκοτώσει 5-6 Έλληνες ακόμα.

Με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις το 1% που έχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα γίνει 0,1%.

Πραγματικά δεν μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη αναντιστοιχία μεταξύ ανακοίνωσης κόμματος και δημοσίου αισθήματος.

 

 

Doctor θα ήθελα αν θέλεις να μου απαντήσεις ευθέως αν συμφωνείς με την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

Παρότι δεν ερωτήθην..  και παρότι δεν συμφωνώ με την ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ..

θα έλεγα ότι δεν με ενόχλησε τόσο, όσο η δική σου τοποθέτηση.

 

Και ναι  αυτό ήταν το επιθυμητό .. έπρεπε να συλληφθεί, να δικαστεί και να καταδικαστεί... και το τι θα γινόταν τον άλλο μήνα δεν έχει να κάνει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρότι δεν ερωτήθην..  και παρότι δεν συμφωνώ με την ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ..

θα έλεγα ότι δεν με ενόχλησε τόσο, όσο η δική σου τοποθέτηση.

 

Και ναι  αυτό ήταν το επιθυμητό .. έπρεπε να συλληφθεί, να δικαστεί και να καταδικαστεί... και το τι θα γινόταν τον άλλο μήνα δεν έχει να κάνει..

Σούλη μου (ελπίζω να μου επιτρέπεις το μου γιατί μετά από τόσα χρόνια στο forum σε αισθάνομαι φίλο) πιστεύω ότι σε καταστάσεις σαν και αυτές μετράει το αποτέλεσμα και όχι η θεωρία. Δυστυχώς άνθρωποι σαν και αυτούς και επικίνδυνοι είναι δεν σοφρωνίζονται. Καλύτερα να πεθάνουν αυτοί παρά όποιος αθώος βρεθεί στο δρόμο τους....Και 'Ελληνας να ήταν το ίδιο θα έλεγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτελέσεις, συμπιέσεις - αποσυμπιέσεις, αποφάσεις, αρχεία εδώ, αρχεία εκεί, διαγραφές, παραγραφές, ΠΟΛ., περαιώσεις εκκρεμών υποθέσεων, κίνδυνοι εδώ, κίνδυνοι εκεί

 

Μιά πολύ παλιά ιστορία!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

     
 
XrisiAygiTrofimaL.jpg

Χιλιάδες πολίτες (τα στελέχη του κόμματος τους υπολογίζουν σε πάνω από 5.000) έχουν μαζευτεί στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο σταθμό Λαρίσης και συμμετέχουν στην διανομή τροφίμων αλλά και ρούχων του εθνικιστικού κόμματος.

Φαίνεται ότι ο θόρυβος που έγινε από την απαγόρευση του δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη και εν συνεχεία τη κυβέρνησης για την διανομή των τροφίμων λειτούργησε ως η καλύτερη διαφήμιση για το κόμμα, το οποίο υπολογίζει ότι θα μπορέσει να εξυπηρετήσει σήμερα περί τους 10.000 άπορους συμπολίτες μας

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική (δεν μπόρεσαν να απαγορεύσουν την διανομή από τα γραφεία του κόμματος και απλά η τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία, αφού οι συγκεντρωμένοι ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες σε δηλώσεις τους στους δημοσιουγράφους που κάλυπτοαν το γεγονός "Εύχονταν να ακολουθήσουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί το παράδειγμα του Λαϊκού Συνδέσμου και να επιστρέφεται μέροςτης επιδότησης στον λαό με την διανομή τροφίμων".

Τα τρόφιμα και τα ρούχα είναι φορτωμένα σε ένα φορτηγά που φτάνουν το ένα μετά το άλλο, ενώ παρόντες και βοηθούντες ενεργά τους εθενελοντές στην διανομή είναι και αρκετοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κανείς δεν ζητάει ... διαβατήριο, φυσικά από τους άπορους και δεν είναι λίγοι οι μετανάστες από ανατολικές χώρες που πεινάνε και έχουν σπεύσει να επωφεληθούν από την δράση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μητέρες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι, άνεργοι, εξαθλιωμένοι από την πείνα άνθρωποι, εξυπηρετούνται κανονικά χωρίς να ακουστεί το παραμικρό παράπονο...

 

 

dianominext3.jpg

dianominext1.jpg

dianominext_4.jpg

dianominext2.jpg

 

 

 

 

Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν, ανοίγοντας το θέμα, έλεγα "ο φασισμός εξαπλώνεται επικίνδυνα"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σούλη μου (ελπίζω να μου επιτρέπεις το μου γιατί μετά από τόσα χρόνια στο forum σε αισθάνομαι φίλο) πιστεύω ότι σε καταστάσεις σαν και αυτές μετράει το αποτέλεσμα και όχι η θεωρία. Δυστυχώς άνθρωποι σαν και αυτούς και επικίνδυνοι είναι δεν σοφρωνίζονται. Καλύτερα να πεθάνουν αυτοί παρά όποιος αθώος βρεθεί στο δρόμο τους....Και 'Ελληνας να ήταν το ίδιο θα έλεγα.

 

η θανατική ποινή έχει (ευτυχώς) καταργηθεί στην Ελλάδα . 

 

πέρα από κει, συνήθως οι υποστηρικτές της αναφέρονται στο γεγονός ότι δρα αποτρεπτικά για άλλους  επίδοξους εγκληματίες 

εσύ βλέπω συνάδελφε την θες απλά για τιμωρία 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η θανατική ποινή έχει (ευτυχώς) καταργηθεί στην Ελλάδα . 

 

πέρα από κει, συνήθως οι υποστηρικτές της αναφέρονται στο γεγονός ότι δρα αποτρεπτικά για άλλους  επίδοξους εγκληματίες 

εσύ βλέπω συνάδελφε την θες απλά για τιμωρία 

 

 

Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν δολοφονία, ούτε θανατική ποινή. Ήταν η κατάληξη μίας μεγάλης καταδίωξης.

Ο καταδιωκόμενος γνώριζε εξ αρχής ότι έπαιζε το κεφάλι του.

Θα μπορούσε να παραδοθεί και να σώσει τη ζωή του. Προτίμησε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Και έχασε.

Γνωρίζουμε όλοι ότι αν το θύμα ήταν Έλληνας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είχε ασχοληθεί τόσο όσο ασχολείται η Χρυσή Αυγή όταν ένας Έλληνας σκοτώνει έναν Έλληνα...

Δυστυχώς, η ιδεολογική τύφλωση δεν γνωρίζει όρια και πολιτικούς χώρους.

Καλημέρα σε όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xρυσή Αυγή: Διανομή τροφίμων με ναζιστικό άσμα του Horst Wessel

Υπό τους ήχους ενός  τραγουδιού του Horst Wessel , γνωστού επιφανούς στελέχους του ναζιστικού κινήματος μοίρασε τα τρόφιμα έξω από τα  κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή.

 

Την ώρα όπου τα μέλη της μοίραζαν σακούλες  τροφίμων και διάφορα είδη ένδυσης ,την ώρα που ο αρχηγό; της Νίκος Μιχαλολιάκος χαιρετούσε το πλήθος τα ηχεία των χρυσαυγιτών παιάνιζαν τα πολεμικά εμβατήρια  ναζιστών σαν τον Wessel.

 O Horst Ludwig Wessel ( 1907 – 1930) ήταν μέλος της παραστρατιωτικής μονάδας SA- Sturmführer  του κόμματος των εθνικοσοσιαλιστών  ο οποίος έγινε  ήρωας του ναζιστικού κινήματος, μετά τον  θάνατό του το 1930. ΈΓΡΑΨΕ τους στίχους για το τραγούδι “ Die Fahne hoch ”(“The Flag On High” ) γνωστό και ως Horst-Wessel-Lied που έγινε ο ύμνος των Ναζι και  ανεπίσημος εθνικός ύμνος της Γερμανίας από το 1933-1945. Ο θάνατός του οδήγησε επίσης στο να γίνει ο προστάτης της Luftwaffe .

Η Χρυσή Αυγή έχει ακριβώς το ίδιο μουσικό κομμάτι με ελληνικούς στίχους ως επίσημο ύμνο της.

220px-Bundesarchiv_Bild_146-1978-043-14%

Το βίντεο από την εκδήλωση, με  τον ήχο του τραγουδιού  δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος και ακούγεται η εκδοχή του στα ελληνικά

Το τραγούδι έχει  απαγορευθεί στη Γερμανία, μαζί με όλα τα ναζιστικά σύμβολα αλλά στην Ελλάδα είναι ο ύμνος της Χρυσής Αυγής.

 

Όλες οι μεγάλες εκδόσεις των ξένων εφημερίδων συμπεριλαμβάνουν την είδηση στις ιστοσελίδες τους και το θέμα έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Η Χρυσή Αυγή πλέον δεν αποτελεί απειλή μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη (άνοδος φασισμού-νεοναζισμού) και το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πυγμή και αποφασιστικά. 

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να απαγορευτεί όπως ακριβώς και τα γερμανικά νεοναζιστικά κόμματα γιατί είναι άκρως επικίνδυνη.

 

http://parodynews.wordpress.com/2013/07/25/x%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η θανατική ποινή έχει (ευτυχώς) καταργηθεί στην Ελλάδα . 

 

πέρα από κει, συνήθως οι υποστηρικτές της αναφέρονται στο γεγονός ότι δρα αποτρεπτικά για άλλους  επίδοξους εγκληματίες 

εσύ βλέπω συνάδελφε την θες απλά για τιμωρία 

 

 

Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν δολοφονία, ούτε θανατική ποινή. Ήταν η κατάληξη μίας μεγάλης καταδίωξης.

Ο καταδιωκόμενος γνώριζε εξ αρχής ότι έπαιζε το κεφάλι του.

Θα μπορούσε να παραδοθεί και να σώσει τη ζωή του. Προτίμησε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Και έχασε.

Γνωρίζουμε όλοι ότι αν το θύμα ήταν Έλληνας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είχε ασχοληθεί τόσο όσο ασχολείται η Χρυσή Αυγή όταν ένας Έλληνας σκοτώνει έναν Έλληνα...

Δυστυχώς, η ιδεολογική τύφλωση δεν γνωρίζει όρια και πολιτικούς χώρους.

Καλημέρα σε όλους.

 

ΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

25/07/13 - 12:17
  54
 

MYALSL.jpg

Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπερ των "δικαιωμάτων" των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού. Επίσης διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η δικογραφία κατατέθηκε στο 19ο Πταισματοδικίο.
 
Η δίωξη αφορά μια σειρά αδικημάτων τα οποία στοιχειοθετούνται από τους απίστευτους, ακόμα και για μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισχυρισμούς, περί "αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του Στρατού", ενώ δικαιολογεί και εμμέσως τον θάνατο της άτυχης κοπέλας Κ.Ζώγαλη στον Ισθμό από τα πυρά των Αλβανών συμμοριτών γιατί καθώς αναφέρει "Οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία"!
 
Στην ανακοίνωση υπάρχουν και άλλα απίθανα όπως ότι "εκτελέστηκαν οι Αλβανοί με απόφαση του επικεφαλής του αποσπάσματος" και άλλα που εκφεύγουν της λογικής, αλλά  μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εχθρούς της χώρας...
 
Υπενθυμίζεται ότι στην αταδίωξη των Αλβανών συμμοριτών που είχαν αιματοκυλίσει μετά την δραπέτευσ'ή τους (που έγινε κατόπιν ημιστρατιωτικής υποστήριξης με χρήση βαρέων όπλων κλπ) τη Νότιο και Δυτική Ελλάδα, συμμετείχαν εκτός από την Αστυνομία, στην φάση της καταδίωξής τους στην ορεινή Ναυπακτία με υλικοτεχνική υποδομή, το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, αλλά και η ΜΥΑ/ΛΣ του Λιμενικού. Στην δεύτερη φάση, όπου σκοτώθηκε μετά από εμπλοκή ο Μ.Κόλα είχε μείνει η ΜΥΑ/ΛΣ
  
Η ανήκουστη ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
α αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία.
 
Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι.
 
Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα.
 
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων.
 
Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.
 
Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού.
 
Πέτρος Κωνσταντίνου
Συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ"
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25/07/13 - 12:45

  9

 
 

KOLA.jpg

Χθες έγινε η κηδεία του αδίστακτου κακοποιού Μάριον Κόλα ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς ύστερα από τέσσερις μήνες άγριου ανθρωποκυνηγητού και αφού ο ίδιος και η συμμορία του είχαν δολοφονήσει δύο άτομα. Με αφορμή το θάνατο του τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς έβγαλαν κατάπτυστη ανακοίνωση στην οποία γράφουν για τους αστυνομικούς «χαρά μας είναι να πενθείτε πάνω από τα φέρετρα συναδέλφων σας».
 
Αναφερόμενοι στον κακοποιό Μάριον Κόλα γράφουν «Ένα αντίο σε σένα φίλε. Ένα αντίο σε όλους αυτούς που «φύγανε» στην προσπάθεια τους να αποδράσουν από τα κλουβιά της Δημοκρατίας».
 
Παράλληλα στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο indymedia, αναφέρουν πως ο Αλβανός δραπέτης «ούτε αναρχικός ήταν, ούτε σύντροφός μας. Γνωρίζουμε όμως πως είχε ελεύθερη ψυχή, και πως τα μάτια του κοιτούσαν τον ορίζοντα, αναζητώντας διαρκώς την ευκαιρία να αποδράσουν από το νεκρό χωροχρόνο της φυλακής». Φυσικά ούτε λόγος για την 25χρονη Κατερίνα που πλήρωσε αυτές τις απόψεις περί ελευθερίας. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :
 
"Και τελικά πως κερδίζεται πραγματικά η ελευθερία; το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεται έξω από τα κλουβιά της Δημοκρατίας, έξω από τις αποθήκες ανθρώπινων ψυχών, έξω από τη χώρα του «σωφρονισμού», της υποταγής, της απάθειας και των ψυχοφαρμάκων.
 
Κάθε μέρα μια επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα. Κάθε πρωί, μεσημέρι, βράδυ ακούγεται ο ήχος των κλειδιών. Καταμέτρηση. Πρέπει να είναι σίγουροι ότι εξακολουθείς να βρίσκεσαι εκεί, κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους. Και μονάχα μια βόλτα στο προαύλιο, κοιτάζοντας το γαλάζιο του ουρανού, σε κάνει να αναπολείς το έξω... και αύριο πάλι από την αρχή... Σε μια καθημερινότητα που ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει...
 
Σε αυτό το περιβάλλον αν είσαι τυχερός, θα γνωρίσεις και ανθρώπους που το τσιμέντο δεν τους έχει φυλακίσει το μυαλό. Σκέφτονται διαρκώς πως θα ρίξουν τους τοίχους, πως θα δραπετεύσουν... Κάπου εκεί στα κολαστήρια των Τρικάλων γνωρίσαμε τον Μαριάν.
 
Δεν επιθυμούμε να πλέξουμε το εγκώμιο κανενός. Γνωρίζουμε ούτως ή άλλως ότι ο Μαριάν ούτε αναρχικός ήταν, ούτε σύντροφός μας. Γνωρίζουμε όμως επίσης πως είχε ελεύθερη ψυχή, και πως τα μάτια του κοιτούσαν τον ορίζοντα, αναζητώντας διαρκώς την ευκαιρία να αποδράσουν από το νεκρό χωροχρόνο της φυλακής.
 
Για αυτό θέλαμε να μιλήσουμε. Για τα λιγοστά λόγια που είχαμε ανταλλάξει μαζί του. Για το πώς ήθελε και απαιτούσε την ελευθερία του άνευ όρων. Για τον τρόπο που παθιασμένα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Για την ελευθερία που μάτωσε και έδωσε τελικά τη ζωή του. Για έναν δρόμο που ελάχιστοι επιλέγουν να ακολουθήσουν ως το τέλος. Για όλα όσα εκτιμήσαμε σε εκείνον όταν τον γνωρίσαμε.
 
Ένα αντίο σε σένα φίλε. Ένα αντίο σε όλους αυτούς που «φύγανε» στην προσπάθεια τους να αποδράσουν από τα κλουβιά της Δημοκρατίας.
 
Μερικά φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ
 
που βρέθηκαν μαζί με τον Μάριαν
 
στις φυλακές Τρικάλων
 
ΥΓ. Όσο για τις ενέδρες θανάτου και τους θρασύδειλους σύγχρονους κυνηγούς κεφαλών, τα λόγια περιττεύουν. Χαρά μας είναι να πενθείτε πάνω από τα φέρετρα συναδέλφων σας."
 
DEFENCENET
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xρυσή Αυγή: Διανομή τροφίμων με ναζιστικό άσμα του Horst Wessel

Υπό τους ήχους ενός  τραγουδιού του Horst Wessel , γνωστού επιφανούς στελέχους του ναζιστικού κινήματος μοίρασε τα τρόφιμα έξω από τα  κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή.

 

Την ώρα όπου τα μέλη της μοίραζαν σακούλες  τροφίμων και διάφορα είδη ένδυσης ,την ώρα που ο αρχηγό; της Νίκος Μιχαλολιάκος χαιρετούσε το πλήθος τα ηχεία των χρυσαυγιτών παιάνιζαν τα πολεμικά εμβατήρια  ναζιστών σαν τον Wessel.

 O Horst Ludwig Wessel ( 1907 – 1930) ήταν μέλος της παραστρατιωτικής μονάδας SA- Sturmführer  του κόμματος των εθνικοσοσιαλιστών  ο οποίος έγινε  ήρωας του ναζιστικού κινήματος, μετά τον  θάνατό του το 1930. ΈΓΡΑΨΕ τους στίχους για το τραγούδι “ Die Fahne hoch ”(“The Flag On High” ) γνωστό και ως Horst-Wessel-Lied που έγινε ο ύμνος των Ναζι και  ανεπίσημος εθνικός ύμνος της Γερμανίας από το 1933-1945. Ο θάνατός του οδήγησε επίσης στο να γίνει ο προστάτης της Luftwaffe .

Η Χρυσή Αυγή έχει ακριβώς το ίδιο μουσικό κομμάτι με ελληνικούς στίχους ως επίσημο ύμνο της.

Το βίντεο από την εκδήλωση, με  τον ήχο του τραγουδιού  δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος και ακούγεται η εκδοχή του στα ελληνικά

Το τραγούδι έχει  απαγορευθεί στη Γερμανία, μαζί με όλα τα ναζιστικά σύμβολα αλλά στην Ελλάδα είναι ο ύμνος της Χρυσής Αυγής.

 

Όλες οι μεγάλες εκδόσεις των ξένων εφημερίδων συμπεριλαμβάνουν την είδηση στις ιστοσελίδες τους και το θέμα έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Η Χρυσή Αυγή πλέον δεν αποτελεί απειλή μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη (άνοδος φασισμού-νεοναζισμού) και το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πυγμή και αποφασιστικά. 

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να απαγορευτεί όπως ακριβώς και τα γερμανικά νεοναζιστικά κόμματα γιατί είναι άκρως επικίνδυνη.

 

http://parodynews.wordpress.com/2013/07/25/x%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9/

 

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ....ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ??????

 

24/07/13 - 11:02
  81
 

XrysiAvgiTrofima2L.jpg

Απαγορεύτηκε τελικώς  με απόφαση του Αττικάρχη η διανομή τροφίμων στους άπορους Έλληνες από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, η οποία επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο συγκέντρωσης του κόμματος, αφού προηγουμένως ο δήμαρχος της Αθήνας Γ.Καμίνης είναι απαγορεύσει αυτή κατθ'αυτή την διανομή τοφίμων!
 
Η απόφαση της ΓΑΔΑ έχει ως εξής «Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής,  δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα  έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».
 
Φυσικά η απόφαση αυτή είναι βγαλμένη από τα έργα και τις ημέρες ολοκληρωτικών καθεστώτων, καθεστώτα που υποτίθεται όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" καταριώνται, αλλά εφαρμόζονται "a la cart" όταν το σύστημα νιώθει ότι κινδυνεύει...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ....ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ??????

 

 

Οι αποφάσεις που βγάζει η συντεταγμένη και θεσμική δημοκρατία δε νοούνται χουντικές. #anoixe_lexiko_twra

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι αποφάσεις που βγάζει η συντεταγμένη και θεσμική δημοκρατία δε νοούνται χουντικές. #anoixe_lexiko_twra

Ποια δημοκρατία ρε φίλε? Ενα προτεκτοράτο είμαστε που τη διοικεί ένα ξενόφερτο διευθυντήριο χρησιμοποιώντας μαριονέττες που εκλέχθηκαν απο ένα τρομοκρατημένο εκλογικό σώμα ραγιάδων...Επί χούντας δεν μπορούσες να μιλήσεις κατά του καθεστώτος. Σήμερα η διαφορά είναι ότι μπορείς να λές ότι θες αλλά σε έχουν γραμμένο. Αν βέβαια παραμιλήσεις θα σε πνίξουν στα δακρυγόνα.Οπωσδήποτε οιι νέκροι της χούντας του 67 ήταν λιγότεροι από τους νεκρούς της χούντας του 2010 (βλέπε αυτοκτονίες).

Εδώ γίνεται της που@@@ς. Το σύνταγμα ποδοπατείται καθημερινα. Ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια. Η διανομή τροφίμων σας πείραξε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...