Προς το περιεχόμενο

Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης - Ο φασισμός εξαπλώνεται επικίνδυνα.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητέ ΚΕΡΜΕΝ-ΤΟΝΙΑ-ΑΜΑΡΤΩΛΕ ή όπως αλλιώς ονομάζεις τον εαυτό σου, απαντώ από εδώ στο Π.Μ. που μου έστειλες, για να σε συγχαρώ για το "γνώθι σ' αυτόν" που έχεις, όπως με ειλικρίνεια γράφεις παραπάνω!  Και σε πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να "μασήσω" όσα ανενδοίαστα γράφεις εδώ μέσα και σε μένα προσωπικά και ότι δεν είμαι εγώ αυτός που ξέθαψε την ιστορία της "αμαρτωλής ΤΟΝΙΑΣ". Πάντως - και τελειώνω εδώ - αν πάσχεις από διχασμό προσωπικότητας ή καλύτερα, από έλλειψη προσωπικότητας, καλό θα ήταν για σένα και για όλους μας να πας  σε κάποιον ειδικό , μήπως λύσεις το πρόβλημά σου...Και όπως είπε ο Αρνι Σβαρτσ..  Hasta la vista baby!

Υ.Γ. Συναδέλφισες-συνάδελφοι, αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του, γιατί το σύνδρομο που τον διακατέχει μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο και όπως γράφει και ο ίδιος :ΕΛΕΟΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

 

Τώρα τι δουλειά έχει ο ΚΕΡΜΕΝ με τον Αμαρτωλό ακόμη προσπαθώ να καταλάβω.Σου έγραψα και σε πμ ότι σε καποια ηλικία το παιδικό χόμπυ σταματαει γιατί κάνει κακό στα αγγεία του εγκεφάλου.Δημιουργεί αλτσχαιμερ. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα τι δουλειά έχει ο ΚΕΡΜΕΝ με τον Αμαρτωλό ακόμη προσπαθώ να καταλάβω.Σου έγραψα και σε πμ ότι σε καποια ηλικία το παιδικό χόμπυ σταματαει γιατί κάνει κακό στα αγγεία του εγκεφάλου.Δημιουργεί αλτσχαιμερ. :D

 

Για πες πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ΚΕΡΜΕΝ, για πες... :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων από αλλοδαπούς – Οι δολοφονίες μέχρι τον Απρίλιο του 2013

04/18/2013 - 19:29

132

Συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή τάση μείωσης το κύμα δολοφονιών εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» χωρίς κανένας από το ανύπαρκτο κράτος αλλά και το λοιπό συνένοχο πολιτικό φάσμα «συνταγματικό τόξο» όπως αρέσκονται κάποιοι να αποκαλούν- να νιώθει την ανάγκη ζητήσει μια συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ένα από τα τελευταία εγκλήματα που εξιχνίασε η Αστυνομία η δολοφονία 67χρονης Ελληνίδας η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στις 3 Απριλίου στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της.

Δράστες της δολοφονίας δεν ήταν αλβανοί αυτή τη φορά, αλλά η άλλη εθνικότητα που διακρίνεται για τα άγρια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων αυτή των γεωργιανών.

Οι δύο γεωργιανοί, ηλικίας 30 και 36 ετών, συνελήφθησαν τη Δευτέρα στην Ομόνοια και στην Κυψέλη αντίστοιχα, ενώ κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.

Η 67χρονη αποτελεί ένα ακόμη από τα εκατοντάδες άγνωστα θύματα θυσία στο βωμό μιας φασίζουσας «πολυπολιτισμικότητας» που ντόπιοι και ξένοι πράκτορες προπαγανδίζουν αλλά και εφαρμοζουν τόσο ξεδιάντροπα.

Στις 10 Ιανουαρίου στα Κομνηνά της Ξάνθης δύο ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται άγρια δολοφονημένες Οι δολοφόνοι μπήκαν από το παράθυρο της διώροφης μονοκατοικίας των δύο γυναικών. Η μια εκ των ηλικιωμένων βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι της ενώ η άλλη κάτω στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Για το έγκλημα συνελήφθηκαν τρεις γεωργιανοί, - της γνωστής συνομοταξίας των καυκάσιων δολοφόνων- 24, 27 και 30 ετών.

Στις 18 Ιανουαρίου 56χρονος βρίσκεται δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμα του, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα 26, στην Αθήνα. Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και ο άνδρας δεμένος. Για τον λόγο αυτόν από την αστυνομία θεωρείται πιθανότερο κίνητρο του εγκλήματος η ληστεία.

Στις 30 Ιανουαρίου ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη δεμένη και με περασμένη θηλιά στο λαιμό της στην Κάρυστο. Κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Στις 13 Φεβρουαρίου δολοφονείται ηλικιωμένη γυναίκα στην κατοικία της στην Ιστιαία. Η άτυχη γριούλα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δύο ημέρες αργότερα η Αστυνομία θα συλλάβει ένα 23χρονο αλβανό υπεύθυνο για τη δολοφονία.

Στις 24 Φεβρουαρίου 75χρονη γυναίκα στην Τραγάνα της Λαμίας ληστεύθηκε καιν αφέθηκε από τους κακοποιούς να πεθάνει από πείνα και δίψα, δεμένη χειροπόδαρα. Συγγενείς της την βρήκαν νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με στρώμα. Το σπίτι της ήταν άνω κάτω κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια με στόχο τη ληστεία, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Στις 26 Φεβρουαρίου ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Φανερωμένη Θεσσαλονίκης δολοφονείται από «άγνωστους» δράστες. Τη βρίσκει ο γιός της ενώ ήταν φιμωμένη με πετσέτα στο πρόσωπο.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αυτοί που σκεπάζουν τα θύματά τους με πετσέτες ή ότι άλλο βρουν είναι οι αλβανοί καθώς θεωρούν κακοτυχία να κοιτούν τα πρόσωπα των νεκρών θυμάτων τους. Κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Την 1η Μαρτίου ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών βρίσκεται δολοφονημένη στην κατοικία της στο Μώλο Φθιώτιδας. Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της.

Στις 30 Μαρτίου δολοφονείται από σφαίρες αλβανών η 25χρονη Κατερίνα στα Ίσμθια. Οι δολοφόνοι –δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Στις 6 Απριλίου 85χρονος Έλληνας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα στην οδό Αριστείδου 77. Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι και ως κίνητρο της δολοφονίας η Αστυνομία αποδίδει τη ληστεία.

Στις 13 Απριλίου βρίσκεται δολοφονημένος 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη. Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, δεν έφερε χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο.

Στις 15 Απριλίου 82χρονη βρίσκεται νεκρή στην κατοικία της στα Βίλλια Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από μαχαίρι. Οι αστυνομικοί αποδίδουν το έγκλημα σε ληστεία.

Υπενθυμίζεται η εξιχνίαση της δολοφονίας του 45χρονου πρατηριούχου που διαπράχθηκε στον Δομοκό Φθιώτιδας στις 30 Δεκεμβρίου 2012.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, τριών 28χρονων και ενός 24χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία.

Τέλος υπενθυμίζεται πως το 2012 τουλάχιστον 41 Έλληνες δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς.

Οι παραπάνω δολοφονίες έχουν προκύψει από συλλογή στοιχείων από τον καθημερινό Τύπο, καθώς η ΕΛΑΣ δεν παρέχει συγκεντρωτικά στοιχεία δολοφονημένων Ελλήνων από αλλοδαπούς.

Www.defencenet.gr

 

 

υποθέτω ότι διαβάζεις τα κείμενα πριν τα ανεβάσεις 

αλλά μάλλον λάθος υποθέσεις κάνω γιατί αυτό που ανέβασες είναι μια μεγάλη παπαριά 

που γράφει σε όσα έχω κοκκινίσει ότι είναι αλλοδαποί οι δράστες ή έστω οι φερόμενοι ως δράστες ?

 

ψάχνεις στο διαδίκτυο , βλέπεις τα sos που υποδεικνύουν οι ομοϊδεάτες σου και χωρίς να ρίξεις μια ματιά τα ανεβάζεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πες πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ΚΕΡΜΕΝ, για πες... :ph34r:

 

Δεν εχει ανακαλυφθεί ακόμη μονάδα μετρησης για τόσο μεγάλα μεγέθη. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑDMIN ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ IP MOY KAI NA ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΕΑΝ ΕΧΩ KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ....

ΟΙ IP μΟΥ ΣΑΝ KERMEN EINAI 3 ΑΠΟ ΤΑ 3PC TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ....ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ PC

ME AΛΛΟ NICKNAME EΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ & ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΚΕRMEN ...ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΡΑΦΗ....

ΟΥΤΕ ΤΟΝΙΑ ,ΟΥΤΕ ΨΩΝΙΑ ,ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΔΙΠΛΟΕΝΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ & ΔΕΝ ΚΑΝΩ.....

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΣΑΣ & ΣΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ  ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ 2500 ΜΕΛΩΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΣΑς...

ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ & ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ (οι φιλοι) ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ...

Για σκέψου μόνο, στο φόρουμ τόσων μελών που κανείς δεν στηρίζει εσένα πρέπει αναγκαστικά όλοι να είναι κόκκινοι?

Κι όσοι σου απάντησαν (ανάμεσά τους κι εγώ) τελικά το μετάνιωσαν και σε άφησαν να παραληρείς και να "βγάζεις" στη φόρα το επίπεδο αυτών που ψηφίζεις.Νομίζεις εσφαλμένα πως όσοι δεν σου απαντούν συμφωνούν μαζί σου.Τα "άκουσες" καλά από αρκετούς διαβασμένους κι έτσι δεν ήταν ανάγκη να ξαναγράφουμε τα ίδια. Εκτός των άλλων καταλήγω ότι δεν προσφέρει τίποτα ένας διάλογος μαζί σου απλώς επιβεβαιώνει το επίπεδο της Χ.Α.Θα συμφωνήσω επίσης με τον Doctor ότι κάποιο απωθημένο κουβαλάς με κάποιον Κνίτη απ΄τα νεανικά σου χρόνια.Και θυμίσου:   1) Όσοι δεν στηρίζουν την Χ.Α. δεν είναι απαραίτητα κόκκινοι,     2) Όσοι δεν σου απαντούν δεν σημαίνει ότι συμφωνούν μαζί σου,        3) Διάβασε με την ησυχία σου όσα ωραία σου έγραψαν οι υπόλοιποι συνάδελφοι ,             4) Αυτά που υποστηρίζεις είναι για ντομάτες (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ)    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μοναστηράκι: Φασιστική επίθεση σε νεαρό

 

 

 

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεαρός άνδρας που βρισκόταν στη στάση μετρό «Μοναστηράκι» μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε με σκουπόξυλο από δύο 
 
Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεαρός άνδρας που βρισκόταν στη στάση μετρό «Μοναστηράκι» μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε με σκουπόξυλο από δύο χρυσαυγίτες. Συγκεκριμένα, δυο άνδρες φορώντας μπλούζες με λογότυπα της Χρυσής Αυγής με το σύνθημα «Μολών λαβέ» τον χτύπησαν κατ’ επανάληψη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και προέβησαν στη σύλληψή τους ενώ ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα όταν οι δύο χρυσαυγίτες επιτέθηκαν φραστικά σε έναν Πακιστανό που βρισκόταν στον σταθμό Μοναστηρακίου ενώ στη συνέχεια άρχισαν να τον σπρώχνουν και να τον χτυπούν. Στη θέα αυτών των ενεργειών, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος  πουλούσε κοσμήματα στο σημείο και βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του, θέλησε να παρέμβει. 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πες πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ΚΕΡΜΕΝ, για πες... :ph34r:

 

ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ

 

http://www.youtube.com/watch?v=vLDBQbhDV9I

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aγαπητη μου…

Εγώ έβαλα την ανακοίνωση της Χ/Α για να σας δείξω τι είπε

Καλά έκανες ,όμως τώρα πρέπει να διαδόσεις και το παρακάτω γιατί πάντα το κέρμα έχει 2 όψεις.

 

 

Ούτε την σημερίζομαι ούτε & συμφωνώ...ανέφερα παραπάνω την δική μου θέση…

Για μένα όποιος σηκώνει όπλο απέναντι σε συνάνθρωπο (ασχέτου φυλής ή χρώματος)με σκοπό να του αφαίρεση ζωή δεν λέγετε άνθρωπος.

Ούτε όμως πιστεύω ότι η Χ/Α προκάλεσε η προκαλεί τον κόσμο να κάνει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα..

Με την ιδία λογική το Παμε & ο  Σύριζα είναι πίσω από τα γεγονότα στις Σκουριές και το έγκλημα της Μαρφιν κτλ???

Το έγκλημα δεν έχει χρώμα & ιδεολογία είναι έγκλημα…..

Και εγώ να ήμουν στην θέση σου θα αγανακτούσα με αυτήν την αφίσα & το boykottaz.

 

(Επιστολή τσιφλικάδων φράουλας για τις συνθήκες εργασίας στα φραουλοχώραφα

Η επιστολή υπογράφεται από δύο ομάδες παραγωγών-εταιρείες, την “Υρμίνη” και την “Ηλιδα”, που όχι μόνο δεν μπαίνουν στην ουσία του προβλήματος αλλά ζητάνε από το κράτος να παρέμβει και να πληρώσει.

 

“Με αφορμή το χθεσινό θλιβερό περιστατικό που αφορά συγκεκριμένη Γεωργική Εκμετάλλευση και όχι το σύνολο των παραγωγών φράουλας, λάβαμε την τιμή να συντάξουμε την κοινή αυτή επιστολή, επειδή θεωρούμε πως μόνο εσείς μπορείτε να προσεγγίσετε με τη δέουσα σοβαρότητα το ζήτημα υψίστης σημασίας που αφορά στην υγιεινή, ασφάλεια αλλά και στις συνθήκες διαβίωσης των εργατών γης, στην ευρύτερης περιοχής της Βουπρασίας αλλά και την προστασία της οικονομικής βιωσιμότητας της περιοχής από την «ωρολογιακή βόμβα» του εργασιακού ζητήματος που απειλεί να καταστρέψει την καλλιέργεια.Αφορμή αυτής της επιστολής, εκτός από τα δυσμενή και ισοπεδωτικά δημοσιεύματα του τύπου για όλους τους παραγωγούς, που εσφαλμένα τους έχουν τοποθετήσει στο ίδιο «τσουβάλι», αποτελεί και το ουσιαστικό πρόβλημα διαβίωσης των εργατών γης, οι οποίοι στο σύνολό τους αποτελούν μετανάστες από χώρες όπως το Μπαγκλαντές και που βρίσκονται στην περιοχή μας για 5-6 περίπου μήνες, αποκλειστικά για να εργαστούν στην καλλιέργεια αυτή.

Προτού παραθέσουμε τις προτάσεις μας για το ζήτημα, θα επιθυμούσαμε να λάβετε σοβαρά υπόψη την υφιστάμενη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που διαμορφώνει μέχρι σήμερα η καλλιέργεια στην περιοχή:

•    Η Φράουλα, καλλιεργείται σε ποσοστό τουλάχιστον 95 % στην Ηλεία και Αχαΐα, με συνολική κάλυψη που σήμερα ξεπερνά τα 12.000 στρέμματα και με αλματώδη ρυθμό ανάπτυξης (την καλλιεργητική περίοδο 2003-2004 ήταν μόλις 1.200 στρέμματα).

•    Η καλλιέργεια της Φράουλας στη μικρή ζώνη που έχει εγκατασταθεί, προσφέρει ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 95 εκατομ. Ευρώ, ενώ το εμπορικό ισοζύγιο εξαγωγών της αγγίζει περίπου το 90 % της συνολικής παραγωγής.

•    Επομένως με τη διευρυμένη εξαγωγική δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει οι παραγωγοί μας, εισρέει χρήμα στην Ελλάδα από ξένες πηγές. Επίσης όλα τα χρήματα επενδύονται στην περιοχή, με επέκταση των εκτάσεων της φράουλας καθώς και των λοιπών εμπορικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας αφενός στην ανάπτυξη της περιοχής, αφετέρου στο ευρύτερο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, μέσα από καθαρά παραγωγικές κι εξαγωγικές δραστηριότητες που αποφέρουν εισροή χρήματος από ξένες χώρες.

•    Οι εξαγωγές των προϊόντων μας, γίνονται σε χώρες όπως Ρωσία, Ιταλία,  Γερμανία, Ουκρανία με απόλυτη επιτυχία, χωρίς ποτέ να είχαμε προβλήματα αφενός ποιοτικά, αφετέρου ασφαλείας του προϊόντος, ως προς τα υπολείμματα των φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Μάλιστα, στα Super Markets του εξωτερικού, το προϊόν μας απολαμβάνει ιδιαίτερης θέσης, επειδή είμαστε ίσως οι μοναδικοί που μπορούμε και καλύπτουμε όλες τις εμπορικές προδιαγραφές ασφάλειας, που αφορούν στην ανίχνευση ελαχίστων δραστικών ουσιών φυτοφαρμάκων και σε ανώτατα επιτρεπόμενα όρια κάτω του 30 % των Ευρωπαϊκών MRLs τους.

•    Το προϊόν μας, θεωρείται από τις αγορές του εξωτερικού ανώτερο ποιοτικά έναντι των ανταγωνιστών μας (πχ Ισπανία με περισσότερα από 100.000 στρέμματα αλλά και συνεχώς αναπτυσσόμενη Τουρκία) και γι αυτό απολαμβάνει σαφώς καλύτερης τιμής.

Αναφορικά στο θέμα των εργατών γης, τα τελευταία χρόνια και με την επέκταση της καλλιέργειας, έχουν ανακύψει ζητήματα ιδιαίτερα σοβαρά . Περιγραφικά αναφέρουμε το υπάρχουν καθεστώς:

-    Οι εργάτες γης είναι απολύτως απαραίτητοι. Η ανάγκη της καλλιέργειας ανέρχεται σε τουλάχιστον 80-90 ημερομίσθια / στρέμμα / έτος και αφορούν κυρίως τη συγκομιδή.

-    Το καθεστώς εργασίας είναι αυστηρά 6-6,5 ωρών (δεδομένου πως στις 13.00 το μεσημέρι το προϊόν πρέπει να έχει φορτωθεί και να ταξιδεύει, επειδή είναι ιδιαίτερα ευπαθές). Εργάζονται από τις 7.00 πμ έως και τις 13.00 ή 13.30.

-    Οι εργάτες γης είναι παράνομοι μετανάστες κυρίως από χώρες όπως το Μπαγκλαντές

-    Διαμένουν περιοδικά στην περιοχή της Βουπρασίας και σε άσχημες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που δεν μπορούμε εμείς να λύσουμε, δεδομένου πως οι υπάρχουσες υποδομές στην περιοχή (ενοικιαζόμενες οικίες κλπ) αδυνατούν να τους απορροφήσουν ακόμα και στο ελάχιστο.

Επίσης αν κάποιος παραγωγός φράουλας προσπαθήσει να προσφέρει καταλύματα (πχ κοντέινερ με ρεύμα, νερό, τουαλέτα κλπ, αφενός αντιμετωπίζει προβλήματα αδειοδότησης από δημόσιους φορείς πχ την πολεοδομία, αφετέρου δεν έχουν οριστεί επίσημες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, ώστε τεκμηριωμένα να εξασφαλίζεται η ευημερία των εργαζόμενων κατά την προσωρινή διαμονή τους στην περιοχή.

-    Το ημερομίσθιο των 6 ωρών εργασίας, ανέρχεται σήμερα στα 23-25 Euro. Το ετήσιο κόστος εργασίας  (μαζί με το κόστος εγκατάστασης των παγίων) συμμετέχει κατά 45-55 % στο συνολικό κόστος της καλλιέργειας και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν το οικονομικό της αποτέλεσμα (δείτε Συνημμένο 1 – Χρηματο-οικονομική ανάλυση της καλλιέργειας).

-    Ο ανταγωνισμός του κόστους πχ  στην Τουρκία, ανέρχεται για τις ίδιες ώρες εργασίας, περίπου στα 6 – 10 δολλάρια, όταν εμείς για 6 ώρες εργασίας, παρέχουμε 25 ευρώ.

-    Πως ουσιαστικά ολόκληρη η επιχειρηματική δραστηριότητα της Φράουλας, στηρίζεται στην παράνομη μετανάστευση καθιστώντας το μέλλον της καλλιέργειας ιδιατέρως επισφαλές.

Παρά όμως τα δημοσιεύματα, αναγνωρίζουμε πως υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τις συνθήκες διαβίωσης των εργατών γης. Οι εργάτες αυτοί δεν ήρθαν στη χώρα μας με σκοπό να προωθηθούν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, αλλά αποκλειστικά για να εργαστούν στη συγκεκριμμένη καλλιέργεια. Εργάζονται 6 ώρες, λαμβάνουν 23-25 ευρώ και τα χρήματα αυτά τα προωθούν στη χώρα. Παράλληλα, είναι πρακτικά αδύνατο οι υπάρχουσες υποδομές των τοπικών χωριών, να φιλοξενήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους, των οποίων η εργασία είναι πολύτιμη, δεδομένου πως κανείς Έλληνας δεν επιθυμεί την εργασία του ως εργάτης γης.

Για τον λόγο αυτό, πολλοί παραγωγοί, μη έχοντας εναλλακτικές λύσεις και προκειμένου να μην προωθηθούν οι εργάτες γης σε άλλες περιοχές και οδηγηθεί η καλλιέργεια στον κατάρρευση, τους παρέχουν, φυσικά χωρίς κόστος, γη σε δικά τους χωράφια ώστε από μόνοι τους να εγκαταστήσουν παραπήγματα, τα οποία όμως είναι κακής ποιότητας και δεν εξασφαλίζουν ποιοτική και άνετη διαβίωση, έστω και προσωρινά.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και δεδομένου που επιθυμούμε την βέλτιστη λύση του προβλήματος, παρακαλούμε λάβετε υπόψη τις παρακάτω προτάσεις, που ήδη υλοποιούνται σε άλλες χώρες όπως πχ στην Ισπανία:

Θεσμοθέτηση ειδικών και συγκεκριμένων προδιαγραφών διαβίωσης για τους εργάτες γης. Δηλαδή ανά πόσα άτομα θα πρέπει να εγκαθίστανται μονάδες στέγασης, υγιεινής και θέρμανσης, ταχύτατη αδειοδότηση χωρίς ή με ελάχιστο κόστος, ταχύτατη ρευματοδότηση και γενικότερα εξειδίκευση όλων των απαραίτητων παραμέτρων, ώστε να είναι βιώσιμη η προσωρινή διαμονή τους.

Τις παραπάνω ειδικές προδιαγραφές θα αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν είτε η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε οι ίδιοι οι παραγωγοί φράουλας. Στη δεύτερη περίπτωση, θα πραγματοποιείται συνεχής έλεγχος αποτελεσματικότητας της υλοποίησης των προδιαγραφών, από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Απασχόλησης ή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μέρος του κόστους υλοποίησης να το αναλάβουν οι ίδιοι οι αγρότες, ενώ παράλληλα να χορηγείται η δυνατότητα επιδότησης από προγράμματα όπως πχ το ΕΣΠΑ.

Να υπάρχει η δυνατότητα εύκολης αδειοδότησης για τις παραπάνω εγκαταστάσεις, χαμηλού κόστους.

Χορήγηση Visa ορισμένου στους εργάτες γης που επιθυμούν να εργαστούν στην Ελλάδα, ενδεχομένως, αν αυτό το επιτρέπει ο Νόμος,  κατ΄ αποκλειστικότητα σε κάθε καλλιέργεια και παραγωγό. Οι παραγωγοί της φράουλας να καταρτίζουν τη λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των εργατών που επιθυμούν να απασχολήσουν στην καλλιέργειά τους κι εφόσον οι εργάτες το επιθυμούν, τότε να προσέρχονται νόμιμα ώστε να διαμείνουν στις περιοχές με τις ειδικές προδιαγραφές που αναφέραμε, για τις οποίες υπεύθυνος ως προς την υγιεινή και ασφάλεια θα είναι ο κάθε παραγωγός και που θα ελέγχεται από τους φορείς που προαναφέραμε.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε τη δημιουργία μεγάλων καταυλισμών. Τέτοιες ενέργειες θα δράσουν ως «γκέτο» στην περιοχή και γρήγορα θα δημιουργηθούν προβλήματα στην κοινωνική συνοχή τόσο για τους μετανάστες-εργάτες γης όσο και για την τοπική κοινωνία. Επιθυμούμε οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε περιοχές ευθύνης των παραγωγών, για τις οποίες υπεύθυνοι θα είναι οι παραγωγοί, με ονομαστική διαμονή, ώστε να γνωρίζουν οι τοπικοί φορείς που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, προσφέροντάς τους παράλληλα, όπως και σήμερα, τη δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα στην περιοχή μας και να αναπτύσσουν την κοινωνική τους ζωή στην τοπική κοινωνία, πέραν του 6ώρου εργασίας τους.

Θεωρούμε πως με την παραπάνω πρόταση που θέτουμε προς διαβούλευση, είναι εφικτό να δοθεί λύση στο σπουδαίο αυτό πρόβλημα το οποίο αφενός αναγνωρίζουμε κι επιθυμούμε να επιλύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφετέρου δεν έχουμε από μόνοι μας την αρμοδιότητα και τα μέσα για να το πετύχουμε.

Δυστυχώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στηριζόμενα σε ένα μεμονωμένο αλλά απερίφραστα κατακριτέο περιστατικό, έχουν λάβει ισοπεδωτική στάση, κατασυκοφαντώντας το προϊόν, τους αγρότες της περιοχής αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Όλοι όμως γνωρίζουμε πως η αγροτική οικονομία στηρίζεται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα σε μετανάστες. Το ίδιο δεν συμβαίνει άλλωστε και σε άλλες καλλιέργειες; Οι μετανάστες δε συγκομίζουν ελιές, εσπεριδοειδή, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα ;

Το ζήτημα επίλυσης του ουσιαστικού ζητήματος των εργατών γης είναι υψίστης σημασίας. Αν η Πολιτεία αδρανήσει, τότε σίγουρα, πέραν του ανθρωπιστικού προβλήματος που διογνώνεται, θα στείλουμε στις καλένδες άλλη μια σοβαρή παραγωγική δραστηριότητα, από την οποία το κράτος άμεσους φόρους χιλιάδες ευρώ ημερησίως. Από αυτά τον τζίρο της φράουλας, περίπου τα 90 % αποτελούν ξένα χρήματα και όχι αναμόχλευση Ελληνικών «δανεικών» χρημάτων. Αν η πολιτεία αδρανήσει, τότε απλά η καλλιέργεια θα οδηγηθεί πολύ γρήγορα στον μαρασμό.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όπως εξετάσετε με τη δέουσα προσοχή την επιστολή μας και στη συνέχεια να συζητήσουμε από κοντά για την αναζήτηση της βέλτιστης δυνατής λύσης”.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα τι δουλειά έχει ο ΚΕΡΜΕΝ με τον Αμαρτωλό ακόμη προσπαθώ να καταλάβω.Σου έγραψα και σε πμ ότι σε καποια ηλικία το παιδικό χόμπυ σταματαει γιατί κάνει κακό στα αγγεία του εγκεφάλου.Δημιουργεί αλτσχαιμερ. :D

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, έχω σαν αρχή , πάγια, να μη δημοσιοποιώ Π.Μ. Όμως ο επονομαζόμενος amartolos amartolos μου έστειλε δύο Π.Μ., και επειδή έκανε τον κόπο να δημοσιοποιήσει επιλεγμένα  αποσπάσματα, από το δεύτερο που έστειλε σήμερα, παραθέτω και τα δύο. Στο πρώτο όπως θα δείτε ομολογεί ότι έχει χρησιμοποιήσει και  έχει αλλάξει πολλά ονόματα, μεταξύ αυτών και την ΤΟΝΙΑ (!) και υποθέτω και τα άλλα με τα οποία εμφανίζεται σήμερα ο εκ Κερκύρας ορμώμενος συνάδελφος amartolos, όπως αυτός θέλει να αποκαλείται , γιατί έχω χάσει το μέτρημα. Και να τον πληροφορήσω ότι δεν πάσχω εγώ από Αλτσχάϊμερ, όπως αυτός, που έχει ξεχάσει πια ποιος είναι, ούτε από διχασμό προσωπικότητας , αφού δεν είπα ποτέ ότι είμαι η ΤΟΝΙΑ ή δεν ξέρω ποιος άλλος (π.χ. ΚΕΡΜΕΝ) !

  Και τέλος, ότι μακάρι να συνέχιζε και αυτός στην ηλικία μου, αλλά είναι κρίμα που ακόμα ασχολείται με το παιδικό χόμπυ του, που νομίζει ότι όλοι το έχουν , εκτός από αυτόν. Άλλο ένα σύμπτωμα παλιμπαιδισμού, για τον ταλαίπωρο…Φυσικά , αν ξαναστείλει Π.Μ., την άλλη στιγμή θα το δει δημοσιευμένο στο forum.

 

 Σας τον παραδίδω, με τους χαρακτηρισμούς του για μένα και - κυρίως - για σας όλους και ειδικά για όσους έγραψαν κατά καιρούς για αυτόν και τα πολλά προσωπεία του, για να  καταλάβετε ποιος είναι. Τα συμπεράσματα δικά σας…

__________________________________________________________________

amartolos amartolos *

Απεσταλμένο 17 Απρίλιος 2013 - 09:32 πμ

Φίλε τρέχει τίποτε με την τόνια?Γνωρίζεις πολύ καλά ότι εγώ είμαι αυτός που αλλαζε ονοματα γιατί κάτι μαλάκες εδώ μέσα προσπαθαυσαν να μου αφαιρέσουν τον λόγο με το ετσι θέλω.Είναι παλιά ιστορία και είναι μαλακία να την βγάζεις στην επιφάνεια μετά απο τόσο καιρό.

Αν εχεις προσωπικό προβλημα μαζί μου μπορείς να μου στείλεις πμ καινα το λύσουμε ότι ωρα θέλεις και οπου θέλεις

Αν δεν έχεις τότε μη δημιουργείςς και κόψε τις εξυπνάδες ( θα μπορούσα να τις ονομάσω διαφορετικά).Αν δεν έχεις με τι να ασχοληθείς υπάρχουν διάφορα αλλα πράγματα να σκοτώσεις την ώρα σου.

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟN ΒΑΛΕΤΩ

________________________________________________________________________

 

amartolos

amartolos

Απεσταλμένο Σήμερα, 09:35 πμ  (19/4/13)

Καλά ρε φίλε,σε τόση μεγαλη ηλικία και ακόμη συνεχίζεις?Σε κάποια ορισμένη ηλικία το παιδικό χόμπυ σταματάει γιατί κάνει κακό στα αγγεία του εγκεφάλου.

Τώρα εγινα και ΚΕΡΜΕΝ?

χαχαχαχαχαχα

Την διχασμένη προσωπικότητα ψαχτην στον εαυτό σου.Το ποιος είμαι εγω και το τι πρεσβεύω το γνωρίζουν πάρα πολλά ευυπόληπτα άτομα και όχι τα τσούκια με τα οποία συναναστρέφεσαι.

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟN ΒΑΛΕΤΩ

 _________________________________________________________________

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει ανακαλυφθεί ακόμη μονάδα μετρησης για τόσο μεγάλα μεγέθη. :lol:

Εγώ πάντως στο είχα πει και δεν με πίστευες, δεν μπορείς να πεις ότι δεν στο είπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βιασμός της κοινής λογικής είναι αυτά τα κείμενα των νεοφιλελέδων. 

Και όλα έχουν κοινή δομή στον λόγο τους, λες και τα γράφει ένας με πολλά ονόματα. Θυμίζουν δογματικά κείμενα, σαν να διαβάζεις περιοδικό παραθρησκευτικής οργάνωσης ή Ριζοσπάστη (Ypeeeeeeeeee!).

 

 

Κύριε Τόλη, πιο τραμπούκος πεθαίνεις!

 

 

Πρόσφατα ο Δημήτρης Ψυχογιός δημοσίευσε κείμενο για τα «καυτά» και εν πολλοίς ακατανόητα, που συμβαίνουν εσχάτως στις Σκουριές. Με τίτλο «Ιερισσός», ο δημοσιογράφος -πέρα από τη συνήθη, ισχυρή, διατμητική του ανάλυση- παρουσίασε και δεινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, σχετικά με τα «αγωνιστικά» ήθη κάποιων που δεν θέλουν να δούνε την επένδυση να αναπτύσσεται.

Αξίζει-δεν αξίζει η επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός», εστιάζουμε στο σοβαρό ζήτημα Δημοκρατίας, που αποκαλύπτει ο Ψυχογιός. Προκύπτει απεχθής δολιότητα, τόσο στις πρακτικές, όσο και στην επικοινωνιακή διαχείριση που μετέρχονται οι εχθροί της επένδυσης. Οι έσχατες πονηρές μέρες στη Χαλκιδική αναθερμαίνουν την αποκάλυψη. Νέες ανακατωσούρες, αστυνομικές επιχειρήσεις, νυχτερινές συλλήψεις, ανακρίσεις, προφυλακίσεις. «Με ΜΑΤ, βία και καταστολή, χρυσάφι δεν θα πάρετε απ’ τη Χαλκιδική!», νέας πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες…

Πρόσωπο-κλειδί πίσω από αυτά είναι ο πρόεδρος του «Παρατηρητήριου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων», Τόλης Παπαγεωργίου. Όπως αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ, είναι ηγετική φυσιογνωμία του «αντι-μεταλλευτικού κινήματος» της Χαλκιδικής. Αλλά η χάρη του φτάνει συχνά και αλλού, όπως οι δηλώσεις του τεκμηριώνουν την ακτιβιστική, υπερκινητική πολυπραγμοσύνη του.

Η

: «Όταν, λοιπόν, υπήρχε γεωτρύπανο σε μας, πηγαίναμε και το καίγαμε!...», «…Δεν δούλεψε γεωτρύπανο σε μας! Όλα τα κάψαμε και τα ανατινάξαμε!...» και «…Όταν ξεκινήσει γεωτρύπανο να δουλεύει στις Σάππες ή στο Πέραμα, πρέπει εμείς να είμαστε εκεί! Και θα συνειδητοποιήσουν τότε ότι πρέπει να κάνουν κάτι: να φωνάξουνε τα ΜΑΤ. Και από τη στιγμή που θα ‘ρθουνε μονάδες των ΜΑΤ σ’ εκείνο τον χώρο, το παιγνίδι το ‘χουνε χάσει! Πρέπει, δηλαδή, να προκαλέσουμε τα ΜΑΤ να ‘ρθουν εκεί πάνω!...»…

Και η δεύτερη: «Όσο με βαστούν οι δυνάμεις μου, εγώ θα παλεύω επάνω στο βουνό. Και όταν χρειαστεί, θα παλέψω και με τρόπο παράνομο», «…Εχτές, ο Βαγγέλης ο Λαμπάκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, είπε στους κατοίκους της περιοχής: "αν δεν το καταλάβατε, κηρύχτηκε ο πόλεμος". Εγώ λοιπόν σας καλώ σε ανταρτοπόλεμο! Από αύριο το πρωί, με πρώτον εμένα…».

Καλός, ε; Ο κ. Τόλης καμαρώνει, δείχνοντας στον αρμόδιο εισαγγελέα, πώς να φωτίσει εύκολα ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα τραμπουκοβανδαλισμών. Η συνέχεια όμως γίνεται εξαιρετικά αποκαλυπτικότερη. Ο κ. Τόλης εξηγεί πώς, με «επιστημονικό», γκεμπελσικό, επικοινωνιστικό τρόπο, στήνονται κάποιες «αριστερές» μηχανές… «Έτσι και έρθουνε τα ΜΑΤ, το παιγνίδι το έχουνε χάσει»… Θυμηθείτε πόση κλαψοπροβολή, για τα δακρυγόνα κοντά σε σχολείο και «λιπόθυμες μαθήτριες», αφού ήταν δίπλα στο Α.Τ. Ιερισσού, όπου είχαν παρασύρει οι τύποι τα ΜΑΤ. Πόσο κλαψοβόλαγε το πανελλήνιο για τις αιφνίδιες νυχτερινές συλλήψεις, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τις βαριές κατηγορίες εις βάρος των συλληφθέντων. Τέλος, ο νταής κ. Τόλης καλεί τους πολίτες σε ανταρτοπόλεμο και ανατροπή και κατάλυση της δημοκρατικής νομιμότητας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας μπορεί να αναζητήσει τη συντεταγμένη δυναμική διαλεκτική συνάφεια μεταξύ αυτών των δηλώσεων και της δολοφονικής επίθεσης των κουκουλοφόρων στις Σκουριές. Ιδιαίτερα τώρα που η προανάκριση απέφερε και προφυλακισμένους με βαριές κατηγορίες. Γιατί να μην ερευνηθεί εάν είναι ο κ. Τόλης ηθικός (τουλάχιστον) συναυτουργός εκείνης της θλιβερής οργανωμένης δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης; 

Αυτή η εξαιρετικά υποτιμημένη δολιότητα που προαναφέραμε, εντοπίζεται στην «αριστερή» βάση μιας πολύ διαδεδομένης πρακτικής του «Κινήματος». Το ακροδεξιό παρακράτος των αντιπολιτικών τραμπούκων του τύπου «κ. Τόλης» είναι παντού πανομοιότυπο. Αρχίζουμε με σκληρούς τσαμπουκάδες, που εξελίσσονται σε τραμπουκάδες, αναγκάζοντας το κράτος να στείλει τα ΜΑΤ, πέφτουνε οι μπούφλες και τα χημικά… Και ακολουθεί η «δικαιολογημένη αγανάκτηση» για τη βάρβαρη καταστολή, όπου τα ΜΑΤ χτυπήσαν τα παιδιά. Έτσι ενεργοποιείται το σενάριο του κ. Τόλη και «το παιγνίδι το ‘χουνε χάσει»…

Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε έναν νέο όρο πλέον, για να περιγράφουμε αυτή την προσφυή δολιότητα: «Αριστερός» ακτιβιστικός επικοινωνισμός (ΑΡ.ΑΚ.ΕΠ). Το βλέπουμε εσχάτως παντού, στα χρόνια της κρίσης. Πώς κάποια ριζισπαστικοποιημένα νούμερα διεκδικούν, προκαλούν και κερδίζουν πόντους «στου λαού την καρδιά». Εξασφαλίζουν λίγη καταστολή από τα ΜΑΤ (που πάντα ανταποκρίνονται με ευήθεια) και κερδίζουν τη μήνι του οχλοπολτού και την απώλεια του ηθικού ερείσματος των «μνημονιακών» κυβερνήσεων. Στις Πλατείες της αγανάκτησης, στα «δεν πληρώνω», στις Κερατέες, σε κάθε εκδήλωση αντιπολιτικής, όπου θεριεύει το Ποικιλόχρουν Ακροδεξιό Φαινόμενο (Π.Α.Φ.)… Η επικοινωνιακή στρατηγική ΑΡ.ΑΚ.ΕΠ. του κ. Τόλη ερεθίζει το θυμικό, ώστε να μη βλέπει το μυαλό. Και τον επιβεβαιώνει: «Έτσι και έρθουνε τα ΜΑΤ, το παιγνίδι το έχουνε χάσει»...

Όταν η Αριστερά διαπλέκεται δομικά με το Τρελοκομείο της Αυτοδικίας, χάνει την ηθική της υπεροχή, γίνεται ακυρωμένη «Αριστερά». Βέβαια, σιγά μην κλάψει η «Αριστερά», η πρόμαχος του Πελατειακού Ιδιωτικού Παρακράτους και μπροστάρισσα του Π.Α.Φ., που μόνο για παίγνια εξουσίας ενδιαφέρεται. Είτε δολίως είτε βλακωδώς, οι παρακρατικές τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως τις περιγράφει ο προανακριτής που προφυλάκισε τους δύο (πιθανότατα συνεργάτες του κ. Τόλη) νύκτωρ συλληφθέντες, είναι οι σημερινές «Καρφίτσες». Ακριβώς στα χνάρια εκείνων που σκότωσαν τον Λαμπράκη. Τότε η Αριστερά ήταν θύμα των τραμπουκισμών. Σήμερα η «Αριστερά» είναι θύτης των τραμπουκισμών. Τότε οι Γκοτζαμάνηδες σκότωσαν τον Λαμπράκη για το «καλό του Έθνους». Τώρα οι Τόληδες σκοτώνουν τις επενδύσεις και τα Μαντεμοχώρια για το «καλό της Κοινωνίας». Και οι μεν και οι δε βλάπτουν τη Συρία το ίδιο.

Μεγάλη πίκρα, να κάνεις πράματα που νομίζεις ότι είναι «αριστερά» και να σου βγαίνουν ακροδεξιά… Να νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και να μαθαίνεις ότι είσαι απλώς ένα πυροβολημένο νούμερο. Φοβερά πράματα συμβαίνουν πλέον μέσα στην ψεκασμένη ελληνική κοινωνία. Πορεύεται με καμένο λογισμικό, χωρίς πολιτική διεύθυνση, έτοιμη να ακολουθήσει κάθε ξελιγωμένο δημεγέρτη εξουσιαστή.

Αλλά υπάρχει και ένας μειονοτικός, μειοψηφικός στο εκλογικό σώμα κόσμος, που συλλαμβάνει τις δονήσεις στην ατμόσφαιρα και είναι καιρός να ξυπνήσει. Και να περιγράψει τι ρόλο παίζει κάθε θεατρίνος της Εθνικής Σόου Μπίζνες. Να νιώσει ότι η χώρα θα ανακάμψει, όταν έρθει η στιγμή της θετικής αγανάκτησης. Όταν κάτι τέτοια ακροδεξιά νούμερα, αντί να τα υποδεχόμαστε με χειροκροτήματα, θα τα κάνουμε να τρέχουνε μακριά, για να γλιτώσουνε τη χλεύη, την πίσσα και τα πούπουλα. Μόνο τότε!

ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

 

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=23748

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύριε Τόλη, πιο τραμπούκος πεθαίνεις!

 

 

 

 

Αγαπητέ Lucky........

 

1. Είσαι μήπως σε λάθος θέμα ή υπάρχει κάποια σκοπιμότητα  για τη δημοσίευσή σου εδώ;

 

2. Εγώ δεν τον ξέρω το κ. Τόλη, ο αρθρογράφος όμως έπρεπε να τον ξέρει για να μην δημιουργεί εντυπώσεις στο αναγνωστικό του κοινό. Παραθέτω λοιπόν το πρώτο σχόλιο στο άρθρο .......

Ο/Η Στρατονίκη • Μαντεμοχώρια • Μεταλλεία έγραψε: (πριν 2 ώρες)

Αγαπητέ κύριε αρθρογράφε μάλλον σας διαφεύγουν ορισμένα ζητήματα. 1ον: Ο εν λόγω κύριος προφανώς δεν "είναι ηγετική φυσιογνωμία του «αντι-μεταλλευτικού κινήματος» της Χαλκιδικής" όπως τον χαρακτηρίζετε κι όσο ο ίδιος, με νύχια και δόντια αυτοπαρουσιάζεται και δυστυχώς (ή και σκοπίμως) τα κανάλια «τσιμπάνε»! Μάλιστα, ούτε μέλος των Επιτροπών Αγώνα δεν είναι! 2ον: Το εν λόγω «Παρατηρητήριο» αποτελείται μόνον από τον ίδιο, που είναι το μοναδικό μέλος, πρόεδρος και οπαδός. Ίσως και τη συμβία του... 3ον: Έχει τόση σχέση με την Αριστερά όσο εσείς με τη Χαλκιδική (που είναι πιθανόν να έχετε). Ο κύριος αυτός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και παλιός ΕΚΟΦίτης. Μάλλον, πρέπει να αναζητήσετε τη σχέση του με τις μεταλλευτικές εταιρείες και με την (παρά)εξουσία...

 

3. Η τακτική του σχολιασμού αποσπασμάτων από μια ομιλία είναι προσφιλής στη ΝΔ και μάλλον η συναναστροφή μαζί της δεν σας βγαίνει σε καλό εκεί στη ΔΗΜΑΡ. :)

 

Τι πραγματικά είπε ο Τόλης Παπαγεωργίου στη Διανομαρχιακή Θράκης τον Σεπτέμβριο του 2012

Καλό το παραμύθι και η προπαγάνδα αλλά ας δούμε τι πραγματικά είπε ο Τόλης Παπαγεωργίου συζητώντας με πολίτες της Θράκης το Σεπτέμβριο του 2012. Το συμπέρασμα των λεγόμενων του κ. Παπαγεωργίου είναι πως θα πρέπει να οπλιστούμε με κουράγιο και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ως γνωστόν οι ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα στελέχη των εταιριών εξόρυξης χρυσού ηδονίζονται όταν ρέει αίμα αθώων ανθρώπων. Δεν είναι δε λίγες οι φορές που έχουν προχωρήσει και σε εκτελέσεις πολιτών που εναντιώνονται στην εκάστοτε εξόρυξη. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που είπε ο Τόλης? Ολόκληρο το βίντεο
 
 
 

 

4. Για την πληρότητα του θέματος και της άποψής του αλλά και την πολιτική του ένταξη αλλά και μια περιγραφή όσων συμβαίνουν εκεί δείτε κι αυτό.

 

 

 

5. Επί της ουσίας..... η άποψη της ΔΗΜΑΡ για οσα συμβαίνουν στις σκουριές ποιά ακριβώς είναι; Με τους επενδυτές ή με τους κατοίκους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ Lucky........

 

1. Είσαι μήπως σε λάθος θέμα ή υπάρχει κάποια σκοπιμότητα  για τη δημοσίευσή σου εδώ;

 

2. Εγώ δεν τον ξέρω το κ. Τόλη, ο αρθρογράφος όμως έπρεπε να τον ξέρει για να μην δημιουργεί εντυπώσεις στο αναγνωστικό του κοινό. Παραθέτω λοιπόν το πρώτο σχόλιο στο άρθρο .......

 

3. Η τακτική του σχολιασμού αποσπασμάτων από μια ομιλία είναι προσφιλής στη ΝΔ και μάλλον η συναναστροφή μαζί της δεν σας βγαίνει σε καλό εκεί στη ΔΗΜΑΡ. :)

 

 

4. Για την πληρότητα του θέματος και της άποψής του αλλά και την πολιτική του ένταξη αλλά και μια περιγραφή όσων συμβαίνουν εκεί δείτε κι αυτό.

 

 

 

5. Επί της ουσίας..... η άποψη της ΔΗΜΑΡ για οσα συμβαίνουν στις σκουριές ποιά ακριβώς είναι; Με τους επενδυτές ή με τους κατοίκους;

 

Στο θέμα των χρυσωρυχείων υπάρχει μεγάλη σαπίλα, τεράστια διαπλοκή των πληρωμένων κονδυλοφόρων και πλήρης άγνοια από τους περισσότερους.

Είμαι σίγουρος ότι ο Lucky Luke δεν έχει ασχοληθεί αμέσως με το θέμα (να δει δηλ.κάποια εκπομπή -παρέθεσε ο Σούλης στο άλλο θέμα εξαιρετικά links) και δυστυχώς παρασύρεται από τις πληρωμένες δημοσιεύσεις των φερεφώνων (μην ξεχνάτε ότι η eldorado βάζει καταχωρήσεις στα ΜΜΕ, ρίχνει χρήμα και μάλιστα και για πληρωμένα "ρεπορτάζ"). Ως καταγόμενος από τον νομό Έβρου, έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα της "επένδυσης" στο Πέραμα.

Σύσσωμοι οι κάτοικοι είναι αντίθετοι και υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την περιβαλλονική επιβάρυνση-καταστροφή της περιοχής από αυτού του είδους την "επένδυση".

Να σημειώσω ότι ο εκ των μεγαλύτερων εχθρών της "επένδυσης",  ο Βαγγέλης ο  Λαμπάκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, έχει εκλεγεί με την Νέα Δημοκρατία. Επίσης αντίθετος είναι ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης (βουλευτής ΝΔ στον νομό Ροδόπης) καθώς και όλοι οι βουλευτές και οι δήμαρχοι της περιοχής, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Υπάρχει χοντρό παρασκήνιο με τις πρακτικές των χρυσοθήρων το οποίο γνωρίζω πάρα πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω δημόσια.

Μία παράκληση: μην τσιμπάτε από τον κάθε τυχάρπαστο πληρωμένο κονδυλοφόρο. Διαβάστε προσεκτικά τα πάντα, σχηματίστε τη ΔΙΚΗ σας γνώμη και μην αναπαράγετε άκριτα ό,τι σας σερβίρουν.

Υπάρχει μεγάλη βρωμιά, απίστευτη μπόχα και δυσωδία σε αυτή την υπόθεση.

Κυρίως όμως, σκεφτείτε αν έχετε το δικαίωμα να αποφαίνεστε με τόση άνεση για τοπικά θέματα που δεν κατέχετε, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που ζούνε εκεί.

Αν αύριο φέρουν χωματερή έξω από το σπίτι σας, τότε θα το καταλάβετε. Προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τις ανησυχίες των κατοίκων.

Θυμάμαι τον μεγάλο και νικηφόρο αγώνα της Κερατέας ενάντια στον ΧΥΤΑ  του Μπόμπολα.

Είχαν φέρει δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ έξω από την πόλη. Έπαιρναν οι ματατζήδες τηλέφωνο σε πιτσαρίες και ταβέρνες της Κερατέας για να παραγγείλουν φαγητό και δεν τους πήγαινε κανένας. Τους έκλειναν το τηλέφωνο. Σκεφτήκατε γιατί;

Ο αγώνας για δημοκρατία και για ισονομία είναι κάτι που υπερβαίνει τον κάθε εξυπνάκια του Protagon που από την Φιλοθέη ή την Κηφισιά γράφει για τον Έβρο ή την Χαλκιδική χωρίς να ξέρει τίποτα απολύτως για αυτά που περιγράφει.

Ντροπή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ Lucky........

 

1. Είσαι μήπως σε λάθος θέμα ή υπάρχει κάποια σκοπιμότητα  για τη δημοσίευσή σου εδώ;

 

2. Εγώ δεν τον ξέρω το κ. Τόλη, ο αρθρογράφος όμως έπρεπε να τον ξέρει για να μην δημιουργεί εντυπώσεις στο αναγνωστικό του κοινό. Παραθέτω λοιπόν το πρώτο σχόλιο στο άρθρο .......

 

3. Η τακτική του σχολιασμού αποσπασμάτων από μια ομιλία είναι προσφιλής στη ΝΔ και μάλλον η συναναστροφή μαζί της δεν σας βγαίνει σε καλό εκεί στη ΔΗΜΑΡ. :)

 

 

4. Για την πληρότητα του θέματος και της άποψής του αλλά και την πολιτική του ένταξη αλλά και μια περιγραφή όσων συμβαίνουν εκεί δείτε κι αυτό.

 

 

 

5. Επί της ουσίας..... η άποψη της ΔΗΜΑΡ για οσα συμβαίνουν στις σκουριές ποιά ακριβώς είναι; Με τους επενδυτές ή με τους κατοίκους;

 

1. Θυμόμουν ότι το θέμα είχε ξανασυζητηθεί κάπου. Όταν είδα ότι είχε συζητηθεί εδώ, κι εγώ προβληματίστηκα, αλλά, εν τέλει, δεν το θεώρησα και τόσο τραγικό. Δεν ήξερα ότι καιροφυλακτούσες... :D  Τώρα, για τις σκοπιμότητες, τι να πω.... Απλά είναι έξω από την κουλτούρα μου... Στο κάτω κάτω η αναφορά μου δεν επικεντρώνεται στο βασικό ερώτημα: "ναι ή όχι στην επένδυση", αλλά στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που αναπτύσσονται εκατέρωθεν.

 

2 & 3 & 4 Διάλογος να γίνεται, και να ακούγονται όλες οι απόψεις, ενθεν κακείθεν, χωρίς απολυτότητες και φανατισμό. Υπάρχουν και στο παραπάνω κείμενο απόψεις που αξίζει να μας προβληματίσουν.

 

5) Όσον αφορά τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, δε θέλω να κάψω κι άλλο το παρόν θέμα. Επιφυλάσσομαι σε άλλο, νέο, τις επόμενες ημέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5. Επί της ουσίας..... η άποψη της ΔΗΜΑΡ για οσα συμβαίνουν στις σκουριές ποιά ακριβώς είναι; Με τους επενδυτές ή με τους κατοίκους;

 

 

Σε κυβέρνηση που θα υπάρχει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουμε

 

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιμοποίηση των λάθρο της Μανωλάδας και "Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες"!

04/19/2013 - 18:02

22

Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για "ανθρωπιστικούς λόγους" στος λαθρομετανάστες Μπαγκλαντεσιανούς που τους έριξαν με καραμπίνα οι επιστάτες μιας φυτείας στην Μανωλάδα Ηλείας!

Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Μανωλάδα Ηλείας, κατά τα οποία αλλοδαποί εργαζόμενοι υπέστησαν εγκληματική επίθεση, καταδεικνύουν την ανάγκη, αφενός να αντιμετωπιστούν νοοτροπίες ρατσισμού, αφετέρου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία».

Ο υπουργός τονίζει ότι «η Ελλάδα του μέλλοντος χρειάζεται οργανωμένη, νόμιμη μετανάστευση, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».

Δηλαδή ο υπουργός κάνει κάλεσμα για "οργανωμένη μετανάστευση" που θα "ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και Οικονομίας"!

Αν είναι δυνατόν!

Τέλος, καταδικάζει «με απερίφραστο τρόπο, την εγκληματική αυτή ενέργεια, που εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας και επισημαίνουμε την αναγκαιότητα να σέβονται όλοι το νομικό πλαίσιο της χώρας, με την υποχρέωση καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζομένους και τήρησης των νόμων».

Ομπρέλα προστασίας στα θύματα της επίθεσης στη Μανωλάδα απλώνει και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας τόνισε στις δηλώσεις του έξω από το αστυνομικό τμήμα Βάρδας ότι οι μετανάστες ούτε θα απελαθούν, ούτε θα κρατηθούν. «Θα τους προστατεύσω εγώ», είπε ο υπουργός μέσα από ένα πλαίσιο νόμου που υπάρχει.

Το ότι πρέπει "να κόψουν τα πόδια" στον εργοδότη που απασοχλούσε λαθρομετανάστες, δεν το συζητάμε, είναι αυτονόητο. Το ίδιο αυτονόητο με το να τιμωρηθεί παραδειγματικά και σκληρά ο ένοχος που πυροβόλησε "στο σωρό" αφού βέβαια το δικαστήριο εξετάσει όλα τα δεδομένα.

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι λαθρομετανάστες που εργάζονται στα χωράφια είναι απλά παράνομοι, δεν είναι ζώα για να τους πυροβολείς "στο ψαχνό". Και βέβαια είναι παράνομοι 100% αυτοί που επιτρέπουν σε μια στρατιά λαθρομεταναστών να εργάζεται στα χωράφια τους.

Από εκεί και πέρα πρέπει να τηρηθεί ο νόμος: Δηλαδή, αφού νοσηλευθούν και αναρρώσουν πλήρως, να τηρηθεί ο νόμος και επαναπροωθηθούν στην χώρα τους από την οποία προήλθαν και εισέβαλλαν εντελώς παράνομα στην Ελλάδα και φυσικά παράνομα εργάζονταν (τυπικά δεν είχαν καν το δικαίωμα να ζητήσουν τα δεδουλευμένα αφού "δεν υπήρχαν") θα τους δώσουν "για ανθρωπιστικούς λόγους" και άδεια παραμονής και σε δεύτερο χρόνο κια την ελληνική υπηκοότητα!

Σε τρίτο χρόνο, υποθέτουμε ότι θα τους κάνουν και τον ανδριάντα στην κεντρική πλατεία της Μανωλάδας.

Αυτή λέγεται "τήρηση της νομοθεσίας για τους λαθρομετανάστες"!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Θυμόμουν ότι το θέμα είχε ξανασυζητηθεί κάπου. Όταν είδα ότι είχε συζητηθεί εδώ, κι εγώ προβληματίστηκα, αλλά, εν τέλει, δεν το θεώρησα και τόσο τραγικό. Δεν ήξερα ότι καιροφυλακτούσες... :D  Τώρα, για τις σκοπιμότητες, τι να πω.... Απλά είναι έξω από την κουλτούρα μου... Στο κάτω κάτω η αναφορά μου δεν επικεντρώνεται στο βασικό ερώτημα: "ναι ή όχι στην επένδυση", αλλά στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που αναπτύσσονται εκατέρωθεν.

 

2 & 3 & 4 Διάλογος να γίνεται, και να ακούγονται όλες οι απόψεις, ενθεν κακείθεν, χωρίς απολυτότητες και φανατισμό. Υπάρχουν και στο παραπάνω κείμενο απόψεις που αξίζει να μας προβληματίσουν.

 

5) Όσον αφορά τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, δε θέλω να κάψω κι άλλο το παρόν θέμα. Επιφυλάσσομαι σε άλλο, νέο, τις επόμενες ημέρες.

 

 

Δεν συνηθίζω να ζητώ παρέμβαση των διαχειριστών θέλω όμως αυτή τη φορά να ζητήσω την μεταφορά των δημοσιεύσεων από 887 ως και την παρούσα δική μου σε άλλο θέμα.

Κατά προτίμηση στις ειδήσεις όπου υπάρχουν και τα σχετικά άρθρα 2406 και επόμενα.

 

Ο λόγος είναι πως το άρθρο που παραθέτει ο Lucky αναφέρεται στη δράση ενός ανθρώπου (τον οποίο δεν γνωρίζω)  και στέκεται σε αποσπάσματα μιας ομιλίας ταυτίζοντας όλη την κινητοποίηση της Χαλκιδικής με τραμπουκισμούς τους οποίους επίσης βαφτίζει με την έκφραση «Αριστερός» ακτιβιστικός επικοινωνισμός (ΑΡ.ΑΚ.ΕΠ).

 

Νομίζω πως η μόνη σχέση που έχει με το θέμα που συζητήσαμε έδώ είναι η φασίζουσα προπαγανδιστική διαστρέβλωση του αρθρογράφου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσος δηθενισμος πισω απο καθε πραξη τελικα. Το προβλημα δεν ειναι ουτε η φραουλα -απλα ειναι ακριβοτερη και πολυεξοδη απο πλευρας εργατικων- ουτε το λαδι-οι ιδιοι το μαζευουν εχε υποψη σου-να το μποικοταρουμε και αυτο???εχε γουστο....Ειναι μια ολοκληρη κοινωνια που σοκαρεται δυστυχως μονο απο πυροβολισμους...Τα θερμοκηπια και τα λιοστασια διπλα στις Εθνικες οδους ειναι παντως...

 

 

Νομιμοποίηση των λάθρο της Μανωλάδας και "Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες"!
04/19/2013 - 18:02
22

Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για "ανθρωπιστικούς λόγους" στος λαθρομετανάστες Μπαγκλαντεσιανούς που τους έριξαν με καραμπίνα οι επιστάτες μιας φυτείας στην Μανωλάδα Ηλείας!

Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Μανωλάδα Ηλείας, κατά τα οποία αλλοδαποί εργαζόμενοι υπέστησαν εγκληματική επίθεση, καταδεικνύουν την ανάγκη, αφενός να αντιμετωπιστούν νοοτροπίες ρατσισμού, αφετέρου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία».

Ο υπουργός τονίζει ότι «η Ελλάδα του μέλλοντος χρειάζεται οργανωμένη, νόμιμη μετανάστευση, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».

Δηλαδή ο υπουργός κάνει κάλεσμα για "οργανωμένη μετανάστευση" που θα "ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και Οικονομίας"!

Αν είναι δυνατόν!

Τέλος, καταδικάζει «με απερίφραστο τρόπο, την εγκληματική αυτή ενέργεια, που εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας και επισημαίνουμε την αναγκαιότητα να σέβονται όλοι το νομικό πλαίσιο της χώρας, με την υποχρέωση καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζομένους και τήρησης των νόμων».

Ομπρέλα προστασίας στα θύματα της επίθεσης στη Μανωλάδα απλώνει και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας τόνισε στις δηλώσεις του έξω από το αστυνομικό τμήμα Βάρδας ότι οι μετανάστες ούτε θα απελαθούν, ούτε θα κρατηθούν. «Θα τους προστατεύσω εγώ», είπε ο υπουργός μέσα από ένα πλαίσιο νόμου που υπάρχει.

Το ότι πρέπει "να κόψουν τα πόδια" στον εργοδότη που απασοχλούσε λαθρομετανάστες, δεν το συζητάμε, είναι αυτονόητο. Το ίδιο αυτονόητο με το να τιμωρηθεί παραδειγματικά και σκληρά ο ένοχος που πυροβόλησε "στο σωρό" αφού βέβαια το δικαστήριο εξετάσει όλα τα δεδομένα.

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι λαθρομετανάστες που εργάζονται στα χωράφια είναι απλά παράνομοι, δεν είναι ζώα για να τους πυροβολείς "στο ψαχνό". Και βέβαια είναι παράνομοι 100% αυτοί που επιτρέπουν σε μια στρατιά λαθρομεταναστών να εργάζεται στα χωράφια τους.

Από εκεί και πέρα πρέπει να τηρηθεί ο νόμος: Δηλαδή, αφού νοσηλευθούν και αναρρώσουν πλήρως, να τηρηθεί ο νόμος και επαναπροωθηθούν στην χώρα τους από την οποία προήλθαν και εισέβαλλαν εντελώς παράνομα στην Ελλάδα και φυσικά παράνομα εργάζονταν (τυπικά δεν είχαν καν το δικαίωμα να ζητήσουν τα δεδουλευμένα αφού "δεν υπήρχαν") θα τους δώσουν "για ανθρωπιστικούς λόγους" και άδεια παραμονής και σε δεύτερο χρόνο κια την ελληνική υπηκοότητα!

Σε τρίτο χρόνο, υποθέτουμε ότι θα τους κάνουν και τον ανδριάντα στην κεντρική πλατεία της Μανωλάδας.

Αυτή λέγεται "τήρηση της νομοθεσίας για τους λαθρομετανάστες"!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

http://tvxs.gr/news/blogarontas/nea-manolada-ileia-kolombia

 

της «Ελευθεροτυπίας»

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών ανταποκρίθηκαν 19 Ελληνες και 4.885 Αλβανοί! Την ώρα που η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία μαστίζει, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας. 

http://www.thessalikigi.gr/component/content/article/3002

 

 

Στην κορύφωση της η συγκομιδή πορτοκαλιών στον Αργολικό κάμπο [...] Πάντως παρόλο την μεγάλη κρίση στην Ελλάδα και την ανεργία που πλήττει κυρίως τους νέους, τα χωράφια είναι γεμάτα από αλλοδαπούς εργάτες κυρίως από την Ρουμανία, Βουλγαρία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ινδία κι άλλες χώρες οι οποίοι άλλοι νόμιμοι κι άλλοι παράνομοι στην Ελλάδα από τις Αρχές Δεκεμβρίου έρχονται στην Αργολίδα για να δουλέψουν στην συγκομιδή του πορτοκαλιού. Ούτε ένας Έλληνας θα μας πουν οι παραγωγοί δεν έρχεται στην δουλειά, όλα τα συνεργεία είναι από ξένους.

http://www.report24.gr/para-tin-krisi-kanis-ellinas-den-pai-sta-xwrafia.htm

 

Σε περιοχές με ανεργία 25% οι νέοι δεν εργάζονται στα χωράφια

 

http://phestos.blogspot.gr/2012/05/25.html

 

 

Οι Ελληναράδες προτιμούν να είναι άνεργοι,παρά να πάνε να δουλέψουν σε χωράφια και να καλλιεργήσουν τη γη των προγόνων τους.

http://www.inews.gr/135/oi-ellinarades-protimoun-na-einai-anergoipara-na-pane-na-doulepsoun-se-chorafia-kai-na-kalliergisoun-ti-gi-ton-progonon-tous.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών ανταποκρίθηκαν 19 Ελληνες και 4.885 Αλβανοί! Την ώρα που η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία μαστίζει, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας. 

http://www.thessalikigi.gr/component/content/article/3002

 

 

Στην κορύφωση της η συγκομιδή πορτοκαλιών στον Αργολικό κάμπο [...] Πάντως παρόλο την μεγάλη κρίση στην Ελλάδα και την ανεργία που πλήττει κυρίως τους νέους, τα χωράφια είναι γεμάτα από αλλοδαπούς εργάτες κυρίως από την Ρουμανία, Βουλγαρία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ινδία κι άλλες χώρες οι οποίοι άλλοι νόμιμοι κι άλλοι παράνομοι στην Ελλάδα από τις Αρχές Δεκεμβρίου έρχονται στην Αργολίδα για να δουλέψουν στην συγκομιδή του πορτοκαλιού. Ούτε ένας Έλληνας θα μας πουν οι παραγωγοί δεν έρχεται στην δουλειά, όλα τα συνεργεία είναι από ξένους.

http://www.report24.gr/para-tin-krisi-kanis-ellinas-den-pai-sta-xwrafia.htm

 

Σε περιοχές με ανεργία 25% οι νέοι δεν εργάζονται στα χωράφια

 

http://phestos.blogspot.gr/2012/05/25.html

 

 

Οι Ελληναράδες προτιμούν να είναι άνεργοι,παρά να πάνε να δουλέψουν σε χωράφια και να καλλιεργήσουν τη γη των προγόνων τους.

http://www.inews.gr/135/oi-ellinarades-protimoun-na-einai-anergoipara-na-pane-na-doulepsoun-se-chorafia-kai-na-kalliergisoun-ti-gi-ton-progonon-tous.htm

 

TO EIΔΑ & ΕΙΔΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ & ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ....

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... :( :( :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσος δηθενισμος πισω απο καθε πραξη τελικα. Το προβλημα δεν ειναι ουτε η φραουλα -απλα ειναι ακριβοτερη και πολυεξοδη απο πλευρας εργατικων- ουτε το λαδι-οι ιδιοι το μαζευουν εχε υποψη σου-να το μποικοταρουμε και αυτο???εχε γουστο....Ειναι μια ολοκληρη κοινωνια που σοκαρεται δυστυχως μονο απο πυροβολισμους...Τα θερμοκηπια και τα λιοστασια διπλα στις Εθνικες οδους ειναι παντως...

 

 

 

http://tvxs.gr/news/blogarontas/nea-manolada-ileia-kolombia

 

της «Ελευθεροτυπίας»

 

 

  "Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κόμματος καθώς, όπως υποστήριξε, αυτοί που πυροβόλησαν κατά των αλλοδαπών στη Μανωλάδα Ηλείας δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά του ΠΑΣΟΚ.  To ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πήρε στην Μανωλάδα διπλάσιο ποσοστό ψήφων 25-30% ενώ πανελαδικα δεν ξεπέρασε το................"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε όμως πιστεύω ότι η Χ/Α προκάλεσε η προκαλεί τον κόσμο να κάνει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα..

Με την ιδία λογική το Παμε & ο  Σύριζα είναι πίσω από τα γεγονότα στις Σκουριές και το έγκλημα της Μαρφιν κτλ???

Το έγκλημα δεν έχει χρώμα & ιδεολογία είναι έγκλημα…..

Και εγώ να ήμουν στην θέση σου θα αγανακτούσα με αυτήν την αφίσα & το boykottaz.

 

 

Δεν συνηθίζω να ζητώ παρέμβαση των διαχειριστών θέλω όμως αυτή τη φορά να ζητήσω την μεταφορά των δημοσιεύσεων από 887 ως και την παρούσα δική μου σε άλλο θέμα.

Κατά προτίμηση στις ειδήσεις όπου υπάρχουν και τα σχετικά άρθρα 2406 και επόμενα.

 

Ο λόγος είναι πως το άρθρο που παραθέτει ο Lucky αναφέρεται στη δράση ενός ανθρώπου (τον οποίο δεν γνωρίζω)  και στέκεται σε αποσπάσματα μιας ομιλίας ταυτίζοντας όλη την κινητοποίηση της Χαλκιδικής με τραμπουκισμούς τους οποίους επίσης βαφτίζει με την έκφραση «Αριστερός» ακτιβιστικός επικοινωνισμός (ΑΡ.ΑΚ.ΕΠ).

 

Νομίζω πως η μόνη σχέση που έχει με το θέμα που συζητήσαμε έδώ είναι η φασίζουσα προπαγανδιστική διαστρέβλωση του αρθρογράφου

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥPE...

ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ????

ΕΔΩ ΣΥΝΔΕΣΑΝΕ ΤΗΝ Χ/Α ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ????

 

ΤΟ ΞΑΝΑΠΑ " Τα δικά μας ελατώματα είναι σύκα και δεν βροντούν, των άλλων είναι καρύδια και τρίζουν"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  "Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κόμματος καθώς, όπως υποστήριξε, αυτοί που πυροβόλησαν κατά των αλλοδαπών στη Μανωλάδα Ηλείας δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά του ΠΑΣΟΚ.  To ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πήρε στην Μανωλάδα διπλάσιο ποσοστό ψήφων 25-30% ενώ πανελαδικα δεν ξεπέρασε το................"(http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231218126) Ενα απο τα πολλα

 

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥPE...

ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ????

ΕΔΩ ΣΥΝΔΕΣΑΝΕ ΤΗΝ Χ/Α ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ???? Να την αποσυνδεσουμε λοιπον .

 

ΤΟ ΞΑΝΑΠΑ " Τα δικά μας ελατώματα είναι σύκα και δεν βροντούν, των άλλων είναι καρύδια και τρίζουν"

 

 

http://oreini-ileia.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2277.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...