Προς το περιεχόμενο

Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης - Ο φασισμός εξαπλώνεται επικίνδυνα.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμείς μαζί σας, επειδή μάλλον έρχεται η σειρά μας!

 

http://agiotika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1472.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κράτος των βαρώνων και της ύπατης αρμοστίας δεν είναι υπό διάλυση, δουλεύει πάρα πολύ καλά ... για τα αφεντικά του όμως. Έστειλαν 6 διμοιρίες ΜΑΤ εναντίον των κατοίκων.

 

http://www.dailymotion.com/video/xy1kmf_yyyyyyyy_news

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

poreia_VASIKO_02.jpg

 

Οι ....5-6 γραφικοί που αντιδρούν στα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής...

 

http://left.gr/news/syllalitirio-simera-sti-thessaloniki-enantia-sta-metalleia-hrysoy-fotografies-kai-vinteo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

383x540_913cb2ba94df4fd86f32524789fd58cb

Τα πράγματα είναι πιο σκοτεινά απ’ όσο δείχνουν. Πάλι χθες, ομιλών ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στη θεωρία των «δύο άκρων». Τα χαρακτήρισε

μάλιστα «συγκοινωνούντα δοχεία» - μια παμπάλαιη και παλαιοκομματική προσέγγιση που χρησιμοποιούσε στην προπαγάνδα της η αστική εξουσία, όταν,

μέσω βαλτών ιεροκηρύκων ή εγκάθετων δασκάλων απευθυνόταν στον χρήσιμο κατιμά των καφενέδων της επικράτειας, για να προσεταιρισθεί αμόρφωτους και να προσπορισθεί σμπίρους.

 Ουδείς άλλος Ελληνας Πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση και ύστερα έχει επαναλάβει τη θεωρία των «δύο άκρων» τόσο πολύ και τόσο συχνά όσον ο κ. Σαμαράς. Κατά τον προσφιλή του μάλιστα τρόπο συνέδεσε με το ένα άκρο, το «αριστερό», τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των αναρχικών και των μπάχαλων.

Στο παρελθόν η θεωρία των «δύο άκρων» χρησιμοποιείτο προκειμένου η ενοχοποίηση της Αριστεράς να συμψηφίζεται με την απενοχοποίηση του φασισμού και του ναζισμού.

Κι έτσι, όταν ο κάθε βλαξ άκουγε, φέρ’ ειπείν, για το Ολοκαύτωμα μπορούσε να απαντά ότι «κι εσείς καταπιέζετε τους νέγρους», τουθόπερ μεθερμηνευόμενο, «κι εσείς είσθε ορφανά του Στάλιν».

 Δεν είναι τυχαίο ότι η αποδομητική (ανα)θεώρηση της Ιστορίας εμφανίσθηκε προκειμένου να υποσκάψει την αυτογνωσία των λαών, την εποχή της αντιδραστικής παλινόρθωσης μέσα απ’ τον νεοφιλελευθερισμό, την παγκοσμιοποίηση και τη νέα (ω τι σύμπτωσις!) τάξη.

Αγαπημένα θέματα των αναθεωρητών της Ιστορίας, ιδίως της σχολής του μεταμοντερνισμού, αλλά και των ακροδεξιών, εκτός από την καθ’ ημάς φασαρία για την ασυνέχεια του έθνους, υπήρξαν η  αμφισβήτηση  του Ολοκαυτώματος, ο χαρακτηρισμός του βομβαρδισμού της Δρέσδης ως εγκλήματος πολέμου κι άλλες «αφηγήσεις» που επ’ εσχάτοις έχουν κοπάσει, διότι συστηματικώς εξευτελίσθηκαν υπό τη βάσανο της έρευνας, έχοντας όμως αφήσει πίσω τους ικανή ζημιά. Και στα γράμματα και στην πολιτική.

Ως φαίνεται λοιπόν, ο κ. Σαμαράς, πολέμιος κάποτε αυτών των θεωριών, μέσα στο πλαίσιο της οβιδιακής μεταμόρφωσής του, τις μετέρχεται τώρα με ζήλο.

Γιατί;

Διότι δεν έχει άλλο δρόμο. Ο κ. Σαμαράς εφαρμόζει μιαν ακροδεξιά πολιτική, συνεπώς χρειάζεται και μιαν ακροδεξιά ρητορική. Ο θεός να βάλει το χέρι του να μη χρειασθεί και μιαν ακροδεξιά επικουρία.

Κι όταν λέω «ακροδεξιά επικουρία», εννοώ την εξωθεσμική, τη Χρυσή Αυγή, διότι τη θεσμική ο κ. Πρωθυπουργός ήδη τη χρησιμοποιεί. Οταν αμολάει την καταστολή με τα δακρυγόνα και το ξύλο. Οταν καταφεύγει στον αυταρχισμό με τα προεδρικά διατάγματα και τις επιστρατεύσεις. Οταν χαλκεύει, συκοφαντεί και συνωμοτεί ο κ. Κεδίκογλου. Οταν δεξί χέρι του κ. Σαμαρά είναι η αισχρή προπαγάνδα των καναλιών τύπου Mega, η διεφθαρμένη διαπλοκή και τα αργυρώνητα κοράκια των Δυνατών - αυτή είναι η θεσμική ακροδεξιά.

Ομως ο κ. Σαμαράς με τη θεωρία των «δύο άκρων» φλερτάρει και με την εξωθεσμική ακροδεξιά. Πώς; Οταν άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, όπως ο κ. Κωτούλας, γράφουν βιβλία που εξωραΐζουν τον ναζισμό. Βιβλία που θα μπορούσε (αν ήξερε κάποια γράμματα) να έχει γράψει ο κ. Μιχαλολιάκος ιδιοχείρως.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι το εν λόγω βιβλίο του κ. Κωτούλα είναι ανεκδιήγητο, ένα αντιεπιστημονικό παραλήρημα, αλλά το ότι άνθρωποι πάλι του στενού περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά, όπως ο κ. Μουρούτης, υπερασπίζονται τον κ. Κωτούλα, ο οποίος, άλλωστε, υπηρετεί στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, κ. Χαρ. Αθανασίου.

Δηλαδή στην καρδιά του κράτους ιδεολογικοί θύλακοι του παρακράτους. Φιλοναζιστικοί.

Γιατί φιλοναζιστικοί; Διότι παρά πάσαν κι άπασαν την ιστορική βιβλιογραφία αριστερών και δεξιών ιστορικών κύρους (ακόμα και των ησσόνων), ο φωστήρας κ. Κωτούλας διαπιστώνει (για παράδειγμα) ότι «ο αντιεβραϊσμός ήταν απλώς μια δευτερεύουσα συνισταμένη του εθνικοσοσιαλιστικού προγράμματος»!

Οτι «από τις παραστρατιωτικές οργανώσεις η πιο βίαιη ήταν των κομμουνιστών κι ακολούθησαν οι εθνικοσοσιαλιστές»!!! - ακριβώς η θεωρία των «δύο άκρων»» που επικαλείται ο κ. Σαμαράς, μόνον που στην περίπτωση του κ. Κωτούλα η ζυγαριά γέρνει λίγο περισσότερο εις βάρος των κομμουνιστών. Οσο πατάει η γάτα.

Και γιατί να μη γέρνει; Οταν ένας άνθρωπος, ο κ. Κωτούλας, γράφει ότι «οι ευγονικές θανατώσεις μετά την έναρξη του πολέμου έγιναν ώστε να εξασφαλισθεί η περίθαλψη των τραυματιών του πολέμου» είναι ικανός να γράψει τα πάντα!

Και τα γράφει: «Τα Τάγματα Εφόδου» ήταν απλώς «ομάδες προστασίας της εθνικοσοσιαλιστικής πολιτικής δράσης». Δεν έσπαζαν δηλαδή κόσμο στο ξύλο τα ES-A, δεν δολοφονούσαν, δεν βασάνιζαν, απλώς προστάτευαν «την εθνικοσοσιαλιστική πολιτική δράση»!!! Προφανώς απ’ τα θύματά της. Δεν ξέρω αν

ο άνθρωπος αυτός, ο κ. Κωτούλας, είναι η χαρά του κ. Σαμαρά, πάντως είναι σίγουρα η χαρά του κ. Κασιδιάρη.

 Χαρά μεγάλη, διότι ο κ. Κωτούλας αμολάει το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο, όπως ότι (αντιγράφω απ’ την «Αυγή») σε επίπεδο καταστολής ο κομμουνισμός ήταν ανελέητος, ενώ ο φασισμός πιο ανεκτικός, ότι το «τελετουργικό κάψιμο των βιβλίων ήταν μια απ’ τις εκφράσεις του ανανεωτικού επαναστατικού (sic) πνεύματος», ότι ο Αϊνστάιν το παράκανε με την αντιναζιστική του στάση - ώπα, κυρ Κωτούλα μου, εσένα θα σε ζήλευε και ο Μιχαήλ Ψελλός ως ύπατον των ιστορικών κι απόπατο των φιλοσόφων. Πού

τα βρήκες, χρυσέ μου, γραμμένα αυτά που γράφεις; Ούτε οι ίδιοι οι ναζί δεν έλεγαν στις μπυραρίες τέτοιες ηλιθιότητες.

 Το όλο θέμα θα ήταν αστείο (τραγικά αστείο) αν δεν ήταν δραματικά σοβαρό. Και δεν περιορίζεται μόνον στην ταύτιση απόψεων ανθρώπων του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, αλλά

στην κατ’ επανάληψιν επίκληση από μέρους του κ. Πρωθυπουργού της θεωρίας των «δύο άκρων», σε μια προσπάθεια διά του στερεότυπου των «συγκοινωνούντων δοχείων να χρεώσει το ένα στο άλλο – εν

προκειμένω, τον κ. Κωτούλα στον... κ. Λαφαζάνη και τον κ. Μουρούτη στον... κ. Τσίπρα. Λογικόν ανακόλουθον. Δεν επικοινωνούν τα δύο άκρα, κ. Πρωθυπουργέ, είναι άκρα αντίθετα.

Αντιθέτως, στον ίδιο παρονομαστή με τη δική σας ακροδεξιά ρητορική κινούνται ο κ. Κωτούλας και η συγγενής του Χρυσή Αυγή, μέσες - άκρες τα ίδια λένε.

Απλώς οι Χρυσαυγίτες ντρέπονται να ομολογήσουν ότι είναι ναζιστές, ενώ ο δικός σας ο κ. Κωτούλας δεν ντρέπεται να εξωραΐζει τον ναζισμό.

Ντροπή.

 Ντροπή. Μεγάλη ντροπή.

 ΥΓ.:  Κύριε Κωτούλα, για να βοηθήσω λιγάκι τις κοπιώδεις ιστορικές σας έρευνες, οι Σοβιετικοί δεν έδωσαν στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο θυσία 22.000.000 ψυχές για να σωθεί η Ανθρωπότητα απ’ το ναζιστικό θηρίο, πέντε έξι χιλιάδες χάθηκαν για «ευγονικούς λόγους» - υπάνθρωποι ήταν, Πακιστανοί, Εβραίοι, κομμουνιστές, αδερφάρες, χιλιαστές, τρελοί, άχρηστα πλάσματα...

Αϊ χάσου, κνώδαλο…

 

http://www.enikos.gr/stathis/128384,Megalh_Ntroph.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

"Και αυτός ο νούς μας, που βλέπει με πολλή ακρίβεια & γρήγορα το ξένο αμάρτημα, είναι βραδυκίνητος στο να αντιληφθεί τα δικά μας ελλατώματα ". Μ. Βασίλειος

 

η όπως λέν στο χωριό μου

 

" Τα δικά σας είναι σύκα και των αλλωνών καρύδια και βροντάν "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Και αυτός ο νούς μας, που βλέπει με πολλή ακρίβεια & γρήγορα το ξένο αμάρτημα, είναι βραδυκίνητος στο να αντιληφθεί τα δικά μας ελλατώματα ". Μ. Βασίλειος

 

η όπως λέν στο χωριό μου

 

" Τα δικά σας είναι σύκα και των αλλωνών καρύδια και βροντάν "

 

Τα δικά σας ποια είναι ρε μεγάλε; Δεν ντρέπεσαι να δηλώνεις ναζί; 

Δες αυτό και σταμάτα να προσβάλλεις τη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που πέθαναν κατά την διάρκεια της Κατοχής.

Με τα κάρα μαζεύαν τα πτώματα στην Αθήνα ρε άθλιε. 

Επιτέλους πια. Πόσο αστοιχείωτος και ανιστόρητος  είσαι; 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα δικά σας ποια είναι ρε μεγάλε; Δεν ντρέπεσαι να δηλώνεις ναζί; 

Δες αυτό και σταμάτα να προσβάλλεις τη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που πέθαναν κατά την διάρκεια της Κατοχής.

Με τα κάρα μαζεύαν τα πτώματα στην Αθήνα ρε άθλιε. 

Επιτέλους πια. Πόσο αστοιχείωτος και ανιστόρητος  είσαι; 

Doctor μη εξάπτεσαι.

Δεν δήλωσα ποτέ ΝΑΖΙ & αντίθετα μάλιστα δήλωσα ότι  είμαι ενάντια σε ότι έκαναν οι χιτλερικές δυνάμεις & στην χώρα μου & στα άλλα κράτη. Πως θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά & αλίμονο σε όποιον λέει το αντίθετο δεν αξίζει να λέγετε Έλληνας

Και αν τώρα γινόταν αντίσταση εγώ στα βουνά θα ήμουν.

Όπως ήμουν & στην διαδήλωση που ανέφερες πριν στην Θεσ/νικη (λόγω εντοπιότητας)

Η αναφορά μου ήταν για τα δυο άκρα που μίλησε ο Σαμαράς & για το πώς εσείς

φέρνετε την συζήτηση για το ένα άκρο αγνοώντας το άλλο στο οποίο όμως εσείς μετέχετε.

Από τα πρώτα πόστ μου είχα αναφερθεί σε δυο άκρα τα οποία ανεβαίνουν και τυγχάνουν πλέον μεγάλης αποδοχής από την κοινωνία.

Μίλησα & για τον λόγω της ανόδου αυτής που δεν είναι άλλος από την απουσία  της έννοιας του κράτους. Ο Σαμαρας είπε «αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας, οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης»

 

Γιατί εσείς αρνείστε την ύπαρξη του άλλου άκρου????

Ίσως γιατί είστε τόσο άκρη που δεν μπορείτε να δείτε με την κόρη του ματιού σας αυτό που πραγματικά είστε……. το αντίθετο άκρο…..

Κάποιος που είναι ποιο κέντρο βλέπει τα δυο άκρα & τα καταδικάζει, & τα δυο ,εσείς όμως όχι απλά δεν καταδικάζετε τα άλλο άκρο, αλλά αρνειστε την ύπαρξη του.

Προσωπικά είμαι υπέρ των ακρών την παρούσα στιγμή.

Και μου αρέσει όπως αντιδρά & η ANTAΡΣΥΑ & είναι προς τιμή της ειρήνης αν δεν κάνω λάθος που είπε πως τους στηρίζει…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συγγνωμη, βαζεις την ΑΝΤΑΡΣΥΑ απεναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ? και πιστευεις οτι ξερεις τι σου γινεται και εισαι σε θεση να αποδιδεις και τιμες ?

 

το τι δηλωνεις και τι δε δηλωνεις , ποσως μας ενδιαφερει.....καταλαβαμε αρκετα .....

δατς ιναφ ....που λεει....

 

το θεμα εγινε: εδω γελαμε Νο 3....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά είμαι υπέρ των ακρών την παρούσα στιγμή.

Και μου αρέσει όπως αντιδρά & η ANTAΡΣΥΑ & είναι προς τιμή της ειρήνης αν δεν κάνω λάθος που είπε πως τους στηρίζει…

 

Ωραία ,

οπότε μπορείτε κάλλιστα να ψηφίσετε ανταρσύα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. :wacko:

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=eKzPIUEuoIc

 

 

 

Εγώ μια φορά σας προειδοποίησα..... :lol:   :blink:  :o .............

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά έκανε ο συγχωρεμένος ο Χατζηδάκης και απαγόρεψε την αναμετάδωση και την εκτέλεση των τραγουδιών του χωρίς τη δική του άδεια η των κληρονόμων του. Βγαίνει ο κάθε βαρεμένος, και χρησιμοποιεί την πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου για να προωθήσει τα σκατά που έχει στο κεφάλι του... Άει σιχτίρ πιά... :angry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Doctor μη εξάπτεσαι.

Δεν δήλωσα ποτέ ΝΑΖΙ & αντίθετα μάλιστα δήλωσα ότι  είμαι ενάντια σε ότι έκαναν οι χιτλερικές δυνάμεις & στην χώρα μου & στα άλλα κράτη. Πως θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά & αλίμονο σε όποιον λέει το αντίθετο δεν αξίζει να λέγετε Έλληνας

Και αν τώρα γινόταν αντίσταση εγώ στα βουνά θα ήμουν.

Όπως ήμουν & στην διαδήλωση που ανέφερες πριν στην Θεσ/νικη (λόγω εντοπιότητας)

Η αναφορά μου ήταν για τα δυο άκρα που μίλησε ο Σαμαράς & για το πώς εσείς

φέρνετε την συζήτηση για το ένα άκρο αγνοώντας το άλλο στο οποίο όμως εσείς μετέχετε.

Από τα πρώτα πόστ μου είχα αναφερθεί σε δυο άκρα τα οποία ανεβαίνουν και τυγχάνουν πλέον μεγάλης αποδοχής από την κοινωνία.

Μίλησα & για τον λόγω της ανόδου αυτής που δεν είναι άλλος από την απουσία  της έννοιας του κράτους. Ο Σαμαρας είπε «αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας, οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης»

 

Γιατί εσείς αρνείστε την ύπαρξη του άλλου άκρου????

Ίσως γιατί είστε τόσο άκρη που δεν μπορείτε να δείτε με την κόρη του ματιού σας αυτό που πραγματικά είστε……. το αντίθετο άκρο…..

Κάποιος που είναι ποιο κέντρο βλέπει τα δυο άκρα & τα καταδικάζει, & τα δυο ,εσείς όμως όχι απλά δεν καταδικάζετε τα άλλο άκρο, αλλά αρνειστε την ύπαρξη του.

Προσωπικά είμαι υπέρ των ακρών την παρούσα στιγμή.

Και μου αρέσει όπως αντιδρά & η ANTAΡΣΥΑ & είναι προς τιμή της ειρήνης αν δεν κάνω λάθος που είπε πως τους στηρίζει…

Αγαπητε Κερμεν ,

Δυστυχώς η ψήφος είναι για τους περισσοτέρους από εμάς είτε συναισθηματική είτε οικονομική , με βάσει τα λεγόμενά σας αν τα κατάλαβα  είναι ψήφος αντίδρασης με συναίσθηση που ακριβώς θα κλείνετε πολιτικά.Το λέω αυτό γιατί άκουσα βολεμένους ψηφοφόρους των προηγούμενων κυβερνητικών παρατάξεων να στηρίζουν Σύριζα γιατί ξεβολεύονται .
 
Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι τι σας πείθει σε αυτή την παράταξη που ονομάζεται ΧΑ που θέλετε να στηρίξετε είτε από τις θέσεις της παράταξης στην θεωρία τους είτε από τις πράξεις τους ?
 
 
 
Ευχαριστώ,
Ελένη
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά έκανε ο συγχωρεμένος ο Χατζηδάκης και απαγόρεψε την αναμετάδωση και την εκτέλεση των τραγουδιών του χωρίς τη δική του άδεια η των κληρονόμων του. Βγαίνει ο κάθε βαρεμένος, και χρησιμοποιεί την πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου για να προωθήσει τα σκατά που έχει στο κεφάλι του... Άει σιχτίρ πιά... :angry:

 

Ξαναδιάβασε τη σκέψη σου......και αναλογίσου πόσο ''φασιστικό'' ακούγεται στα αυτιά κάποιου που θέλει να εκφράσει το ''συναίσθημα'' του μέσα από τη ''τέχνη''.

 

''Παράλογο, αλλά ανθρώπινο''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι ΝΑΖΙ είναι <_<

 

 

Κλασσική (άστοχη) επιχειρηματολογία εξομοίωσης του φασισμού με τον κομμουνισμό, πού είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια-υπό τις ευλογίες της ΕΕ. Όπως επίσης καί (αποπροσανατολιστική) επιχειρηματολογία φασιστοειδών...

Ναι...."δίκιο" έχεις... Αλήθεια....εκείνα τα "καλόπαιδα" που έκαψαν τυς υπαλλήλους της Marfin τους εντόπισαν??? Λέω εγώ τώρα! ....Ο "φασισμός" δεν είναι μόνο δεξιόστροφος! Ο αριστερόστροφος είναι χειρότερος γιατί είναι και ιμιτασιόν!

 

Παιδία... Αλήθεια! Οι καθηγητές που είναι αριστερών αποχρώσεων και κάνουν με τις ευλογίες της πολιτείας και τα λεφτά του φορολογούμενου ελληνα πολίτη την γνωστή "προπαγάνδα" στα ελληνικά σχολεία είναι καλύτεροι από τους φροντιστές των κατηχητικών της Χρυσής Αυγής...??? Εγώ μια ζωή θυμάμαι στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου να μου κάνουν ένα είδος πλύσης εγκεφάλου ..... και κατόπιν να μαθαίνω από την Ρεπούση ότι στη Μ. Ασία είχε συνοστισμό και κάποιοι έπεφταν στη θάλασσα για να προλάβουν το καράβι των διακοπών........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξαναδιάβασε τη σκέψη σου......και αναλογίσου πόσο ''φασιστικό'' ακούγεται στα αυτιά κάποιου που θέλει να εκφράσει το ''συναίσθημα'' του μέσα από τη ''τέχνη''.

 

''Παράλογο, αλλά ανθρώπινο''

 

Επειδή λίγο έχουμε μπερδεψει τη βούρτσα.... Οι λέξεις πνευματική ιδιοκτησία, σου λένε κάτι; Η έκφραση μέσω της τέχνης, σημαίνει δημιουργία, και όχι καπηλεία. Δεν δημιουργώ ούτε εκφράζομαι χρησιμοποιώντας όπως εμένα μου γουστάρει το έργο κάποιου άλλου. Ο κάθε συνθέτης, ποιητής, στοιχουργός,  συγγραφέας,ζωγράφος,γλύπτης κ.ο.κ. δημιουργεί κάτι το οποίο εκφράζει τα δικά του συναισθήματα και τη δική του οπτική, είναι ιδιοκτησία του, είναι το παιδί του. Αλλά τι ψάχνω εγώ τώρα να βρώ... Όταν έχουμε κάνει "κουλουβάχατα" τις έννοιες στο μυαλό μας, και θεωρούμε φασιστική την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας....Όταν καπηλευόμαστε την τέχνη,  μόνο και μόνο για να καλύψουμε την πνευματική μας ανεπάρκεια...

Ξαναλέω άει σιχτίρ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι...."δίκιο" έχεις... Αλήθεια....εκείνα τα "καλόπαιδα" που έκαψαν τυς υπαλλήλους της Marfin τους εντόπισαν??? Λέω εγώ τώρα! ....Ο "φασισμός" δεν είναι μόνο δεξιόστροφος! Ο αριστερόστροφος είναι χειρότερος γιατί είναι και ιμιτασιόν!

 

Παιδία... Αλήθεια! Οι καθηγητές που είναι αριστερών αποχρώσεων και κάνουν με τις ευλογίες της πολιτείας και τα λεφτά του φορολογούμενου ελληνα πολίτη την γνωστή "προπαγάνδα" στα ελληνικά σχολεία είναι καλύτεροι από τους φροντιστές των κατηχητικών της Χρυσής Αυγής...??? Εγώ μια ζωή θυμάμαι στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου να μου κάνουν ένα είδος πλύσης εγκεφάλου ..... και κατόπιν να μαθαίνω από την Ρεπούση ότι στη Μ. Ασία είχε συνοστισμό και κάποιοι έπεφταν στη θάλασσα για να προλάβουν το καράβι των διακοπών........

Δεν υπάρχουν αριστερόστροφοι  φασίστες καθηγητές.

Απλά και "δημοκρατικά" επιβάλουν τον δικό τους "σωστό" τρόπο σκέψης στα παιδιά μας.

Διαβάστε εδώ:

 

"Οι καθηγητές σε ένα σχολείο της Αρεόπολης Λακωνίας απείλησαν να αποβάλουν μαθήτρια επειδή θεώρησαν ότι έγραψε εθνικιστικά σχόλια στο facebook!

Γι’ αυτό το λόγο η μητέρα της μαθήτριας έκανε μια έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης.

Συγκεκριμένα η κυρία Στραβοκέφαλου καταγγέλλει ότι καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης απείλησαν την κόρη της με αποκλεισμό από όλα τα σχολεία καθώς και αλλαγή της διαγωγής της από κοσμιοτάτη σε κόσμια «για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Δικτύωσης που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις».

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η μητέρα..

«Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:

Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (facebook) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του. Προσέβαλαν την προσωπικότητα του παιδιού μου ενώπιων τρίτων γεμίζοντας το ανασφάλειες και ενοχές για τις πολιτικές πεποιθήσεις και την ελληνική του υπηκοότητα.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιπλήττουν το παιδί μου για καυγά που είχε με άλλη μαθήτρια εκτός σχολείου αλβανικής υπηκοότητας η οποία την προκαλούσε αρκετές φορές κατά τρόπο ανάρμοστο, αγενή, και εξυβριστικό τόσο για την ίδια όσο και για οικείους της. Ερωτάτε έχει δικαίωμα το λύκειο Αρεόπολης καθηγητές και λυκειάρχης να ασχολείται με εξωσχολικά γεγονότα μαθητών απειλώντας μάλιστα με παιδοψυχολόγους τα παιδία, όταν αυτά ως συνηδιτοποιημένα άτομα στην ηλικία των 17 ετών έχουν πολιτική συνείδηση, να τα κρίνουν για αυτή όταν πιθανός δεν τους αρέσει η θέλουν οι ίδιοι καθηγητές ίσως καθοδηγούμενοι να καταπνίγουν κάθε εθνικιστική άποψη και γνώμη επιβάλλοντας κατά αυτό τον τρόπο τις δικές τους απόψεις.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου σε βάρος οποιουδήποτε ξανά καθʼ οποιοδήποτε τρόπο ενεργήσει σε βάρος του παιδιού μου απαιτώντας την παραδειγματική ποινική τιμωρία του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμώ τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαιτίων επιφυλασσόμενη ποινικού καταλογισμού.

Τέλος στο Λύκειο- Γυμνάσιο Αρεόπολής που συστεγάζονται κυκλοφορεί ,αν δυνατόν καθηγήτρια που προέβηκε σε χειροδικία σε βάρος ανηλίκου μαθήτριας . Είναι δυνατό κυκλοφορεί εκεί χωρίς συνέπειες της πράξης της θέτοντας σε κίνδυνο την αφέλεια των παιδιών μαζί και της κόρης μου; Τι μέτρα πήρατε η θα πάρετε; Θα ξανακλείσουν τα παιδιά στις τουαλέτες για να αποφύγουν την επίθεση της μαινόμενης καθηγήτριας; 

Σας γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση όπως σας προαναφέρω μην τολμήστε ξανά να ασχοληθείτε με της πολιτικές πεποιθήσεις της κόρης μου διότι αυτό δεν σας αφορά διότι δε λαμβάνει χώρα εντός σχολείου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε λόγο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Παρακαλώ για την διεξαγωγή έρευνας και την εγγραφή απάντησή σας.

ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ»

http://www.madata.gr

 

Δεν μου αρέσει ούτε αυτιό ομως που πρότεινε η Χ/Α για διαχωρισμό των τάξεων σε ελληνικές & μεταναστών.

Αστοχη ενέργεια......& απαράδεχτη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε Κερμεν ,

Δυστυχώς η ψήφος είναι για τους περισσοτέρους από εμάς είτε συναισθηματική είτε οικονομική , με βάσει τα λεγόμενά σας αν τα κατάλαβα  είναι ψήφος αντίδρασης με συναίσθηση που ακριβώς θα κλείνετε πολιτικά.Το λέω αυτό γιατί άκουσα βολεμένους ψηφοφόρους των προηγούμενων κυβερνητικών παρατάξεων να στηρίζουν Σύριζα γιατί ξεβολεύονται .
 
Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι τι σας πείθει σε αυτή την παράταξη που ονομάζεται ΧΑ που θέλετε να στηρίξετε είτε από τις θέσεις της παράταξης στην θεωρία τους είτε από τις πράξεις τους ?
 
 
 
Ευχαριστώ,
Ελένη

 

Aγαπητη ελένη

Ο πολιτικός χώρος μου, όπως προείπα είναι αυτός της δεξιάς. Από τα κόμματα που είναι τώρα στην βουλή, ιδεολογικά θα έλεγα ότι ταυτίζονται οι απόψεις μου με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν μπορώ να εμπιστευτώ όμως, ένα κόμμα που ο αρχηγός του & η πλειοψηφία των βουλευτών του προήρθε από τα σπλάχνα της ΝΔ & δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι με το που θα εκλεγούν θα ξαναγυρίσουν σε αυτήν.

Δεν με εμπνέει ο Αρχηγός τους & τον θεωρώ μέρος του συστήματος.

Αν ο σύριζα δεν είχε αυτές τις ανθελληνικές απόψεις για την εξωτερική πολιτική & την ασφάλεια θα τον ψήφιζα γιατί συμφωνώ με το πρόγραμμα για την οικονομία που έχει.

Θεωρούσα την Χ/Α ως την αντίδραση στο κατεστημένο.

Βλέπω όμως ότι έχει ρίξει πολύ τους τόνους της & αυτή & προσπαθεί να «κάνει» παιχνίδι με κινήσεις που με βρίσκουν αντίθετο.

Τους θέλω ποιο δυναμικούς αλλά βλέπω πως κώλωσαν & αυτοί.

 

Όλοι οι άλλοι είναι για γέλια & για κλάματα. Το ΚΚΕ μόνο μένει σταθερό στις απόψεις του αλλά προκλητικά απέχει από το να γίνει ρυθμιστής των καταστάσεων όπως κάποτε με τον Φλωράκη.

Ίσως να φταίει η Γεν.Γραμματέας του & γιαυτό πάλεψε & θα παλέψει  να μπει στην βουλή.

 

Είμαι της άποψης πως για να ξυπνήσουμε από το λήθαργο σαν έθνος χρειαζόμαστε κάτι δυνατό.

Δεν αρκούν τα απλά «σκουντήματα» & το νερό στο πρόσωπο.

Θέλουμε κάτι να μας ταρακουνήσει πραγματικά & να μας ρίξει κάτω από το κρεβάτι…

Μόνο τότε θα ξυπνήσουμε… Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό…

Πρέπει να γίνει όμως γρήγορα πριν βρεθούμε χωρίς ρούχα ,στα τέσσερα & με κάτι σκληρό στον κώλο μας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Όταν έχουμε κάνει "κουλουβάχατα" τις έννοιες στο μυαλό μας, και θεωρούμε φασιστική την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας....Όταν καπηλευόμαστε την τέχνη,  μόνο και μόνο για να καλύψουμε την πνευματική μας ανεπάρκεια...

Ξαναλέω άει σιχτίρ...

 

Καλή μου Ειρήνη, πιάστηκες στη φάκα σαν ένα ακροδεξιό ποντίκι. Πως είναι δυνατόν να ζητάς να εφαρμόζονται τα αυτονόητα?? Να εφαρμόζονται οι νόμοι??? Είσαι φασίστρια και ακροδεξιά κατά τα λεγόμενα αρκετών Ελλήνων συμπολιτών μας. Καμιά φορά μπορεί και να σε πουν ρατσίστρια αλλά μη παρεξηγηθείς. Είναι που έχουν κάνει κουλουβάχατα τις έννοιες στο μυαλό τους.

 

Από κει και πέρα...υποθέτω ότι είσαι από τους πολύ λίγους που αγοράζουν cd ή βινύλια για να ακούς τη μουσική διαφόρων καλλιτεχνών της αρεσκείας σου. Ούτε ''κατεβάζεις'' παράνομα mp3 από το διαδίκτυο, ούτε παίρνεις παράνομες κόπιες cd από φίλους σου. Έτσι για να προστατεύεις τα πνευματικά δικαιώματα του εκάστοτε μουσικού. Πολλά μπράβο από μένα εάν το εφαρμόζεις! Και να είσαι σίγουρη ότι γι'αυτό δε θα σε πω φασίστρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή μου Ειρήνη, πιάστηκες στη φάκα σαν ένα ακροδεξιό ποντίκι. Πως είναι δυνατόν να ζητάς να εφαρμόζονται τα αυτονόητα?? Να εφαρμόζονται οι νόμοι??? Είσαι φασίστρια και ακροδεξιά κατά τα λεγόμενα αρκετών Ελλήνων συμπολιτών μας. Καμιά φορά μπορεί και να σε πουν ρατσίστρια αλλά μη παρεξηγηθείς. Είναι που έχουν κάνει κουλουβάχατα τις έννοιες στο μυαλό τους.

 

Από κει και πέρα...υποθέτω ότι είσαι από τους πολύ λίγους που αγοράζουν cd ή βινύλια για να ακούς τη μουσική διαφόρων καλλιτεχνών της αρεσκείας σου. Ούτε ''κατεβάζεις'' παράνομα mp3 από το διαδίκτυο, ούτε παίρνεις παράνομες κόπιες cd από φίλους σου. Έτσι για να προστατεύεις τα πνευματικά δικαιώματα του εκάστοτε μουσικού. Πολλά μπράβο από μένα εάν το εφαρμόζεις! Και να είσαι σίγουρη ότι γι'αυτό δε θα σε πω φασίστρια.

 

Όντως αγοράζω και δεν κατεβάζω τραγούδια από το διαδύκτιο, έμαθα πολύ νωρίς να σέβομαι την πνευματική ιδιοκτησία και γενικά τον κόπο των συνανθρώπων μου, και να μην καπηλεύομαι τις ιδέες τους. Και εδώ δεν μιλάω μόνο για τα πνευματικά δικαιώματα...

Από την άλλη όμως, μην καπιλεύεσαι και εσύ τις απόψεις μου για να δημιουργήσεις ανύπαρκτες συγκρίσεις και εντυπώσεις. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμμία σχέση με την προστασία του πνευματικού έργου, εκτός αν θες να πείς ότι όλοι αυτοί οι συνθέτες - μια και μιλάμε για το τραγούδι - όπως π.χ.ο  Λοίζος, ο Άκης Πάνου οι οποίοι ήταν από τους πρωτεργάτες για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων χαρακτηρίζονται ως φασίστες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι...."δίκιο" έχεις... Αλήθεια....εκείνα τα "καλόπαιδα" που έκαψαν τυς υπαλλήλους της Marfin τους εντόπισαν??? Λέω εγώ τώρα! ....Ο "φασισμός" δεν είναι μόνο δεξιόστροφος! Ο αριστερόστροφος είναι χειρότερος γιατί είναι και ιμιτασιόν!

 

Παιδία... Αλήθεια! Οι καθηγητές που είναι αριστερών αποχρώσεων και κάνουν με τις ευλογίες της πολιτείας και τα λεφτά του φορολογούμενου ελληνα πολίτη την γνωστή "προπαγάνδα" στα ελληνικά σχολεία είναι καλύτεροι από τους φροντιστές των κατηχητικών της Χρυσής Αυγής...??? Εγώ μια ζωή θυμάμαι στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου να μου κάνουν ένα είδος πλύσης εγκεφάλου ..... και κατόπιν να μαθαίνω από την Ρεπούση ότι στη Μ. Ασία είχε συνοστισμό και κάποιοι έπεφταν στη θάλασσα για να προλάβουν το καράβι των διακοπών........

 

Έχετε μία σύγχυση στο μυαλό σας. Όσο για τον συνωστισμό (όχι συνοστισμό) διαβάστε λίγο ιστορία να δείτε για ποιον λόγο συνωστίσθηκαν στην προκυμαία της Σμύρνης οι Έλληνες. 

http://doctordimitris.blogspot.gr/2008/04/blog-post_15.html

 

Κι εσείς οι ... δεξιόστροφοι καλό είναι να σιωπάτε όταν αναφέρεστε στους πρόσφυγες από την Μικρά Ασία, την Ανατολική Θράκη και τον Πόντο, διότι -για κακή σας τύχη- οι παππούδες μας, μας είπαν πόσο ωραία τους "υποδεχτήκατε" εδώ εσείς οι γηγενείς βιολογικοί απόγονοι του Περικλέους.

http://dimitrisdoctor2.blogspot.gr/2008/05/blog-post_4371.html

 

Επίσης, η προσπάθεια που κάνετε (ακόμη και αυτός ο ανεκδιήγητος Κουϊσλιγκ-Τσολάκογλου ο Σαμαράς) να ισοπεδώσετε τα πάντα δεν πρόκειται να περάσει.

Δεν πρόκειται, ότι κι αν κάνετε, να εξισωθεί το ηρωικό ΕΑΜ και η εθνική αντίσταση του ελληνικού λαού με τους γερμανοτσολιάδες, τους Ράληδες, τους χίτες και τους ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Δεν θα σας περάσει που να χτυπιέστε κάτω σαν χταπόδια. Η ιστορία γράφτηκε με αίμα και δεν πρόκειται να ξαναγραφεί από τους Κοτούλες, του Φαήλους και τους Κασιδιάρηδες....

 

eam2.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή μου Ειρήνη, πιάστηκες στη φάκα σαν ένα ακροδεξιό ποντίκι. Πως είναι δυνατόν να ζητάς να εφαρμόζονται τα αυτονόητα?? Να εφαρμόζονται οι νόμοι??? Είσαι φασίστρια και ακροδεξιά κατά τα λεγόμενα αρκετών Ελλήνων συμπολιτών μας. Καμιά φορά μπορεί και να σε πουν ρατσίστρια αλλά μη παρεξηγηθείς. Είναι που έχουν κάνει κουλουβάχατα τις έννοιες στο μυαλό τους.

 

...................

 

 

Δηλαδή μας λές ότι τα χρυσαύγουλα ζητούν να εφαρμόζονται τα αυτονόητα και οι νόμοι; :lol: :lol: :lol:

 

Ποιος νόμος λέει ότι στους παιδικούς σταθμούς πρέπει να ελέγχετε το χρώμα του δέρματος για να γίνει δεχτό ένα παιδάκι;

Ποιός νόμος λέει ότι στα νοσοκομεία πρέπει να ελέγχεται η εθνικότητα του ασθενούς για να νοσηλευτεί

Ποιός νόμος λέει ότι τα μέλη της ΧΑ μπορούν να οπλοφορούν; να μαχαιρώνουν αλλοδαπούς;

Ποιός νόμος λέει ότι μπορούν να σπάνε πάγκους μικροπωλητών; (ακόμη κι αν δεν έχουν άδεια)

Ποιος νόμος ορίζει ότι μπορεί ο κάθ' ένας να κάνει έλεγχο στοιχείων στο δρόμο; Έστω και βουλευτής;

 

 

Όχι απλά σύγχυση.........

Τρικυμία εν κρανίω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως αγοράζω και δεν κατεβάζω τραγούδια από το διαδύκτιο, έμαθα πολύ νωρίς να σέβομαι την πνευματική ιδιοκτησία και γενικά τον κόπο των συνανθρώπων μου, και να μην καπηλεύομαι τις ιδέες τους. Και εδώ δεν μιλάω μόνο για τα πνευματικά δικαιώματα...

Από την άλλη όμως, μην καπιλεύεσαι και εσύ τις απόψεις μου για να δημιουργήσεις ανύπαρκτες συγκρίσεις και εντυπώσεις. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμμία σχέση με την προστασία του πνευματικού έργου, εκτός αν θες να πείς ότι όλοι αυτοί οι συνθέτες - μια και μιλάμε για το τραγούδι - όπως π.χ.ο  Λοίζος, ο Άκης Πάνου οι οποίοι ήταν από τους πρωτεργάτες για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων χαρακτηρίζονται ως φασίστες...

 

Ειρήνη αν όντως το κάνεις απλά σου ξαναλέω μπράβο!

 

Για το δεύτερο κομμάτι της συζήτησης πρέπει να καταλάβεις ότι έχει ειρωνικό πνεύμα και αντικατοπτρίζει μια κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα σήμερα. Απλά χρησιμοποίησα ένα παράδειγμα εφαρμογής του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και περί φασισμού. Κάτι τέτοιες αντιστοιχίες σε άλλα ποιο σοβαρά θέματα βλέπουμε βουλευτές π.χ. του ΚΚΕ και του Σύριζα να χαρακτηρίζουν άλλους βουλευτές κομμάτων ως φασίστες επειδή φωνάζουν να εφαρμόζονται οι νόμοι. Πάρε παράδειγμα τις τραγελαφικές φιγούρες Καννέλη vs Γεωργιάδης. Κατ' επέκταση βέβαια τέτοια παραδείγματα του κοινοβουλίου εφαρμόζονται και στη κοινωνία.

 

Το ρατσισμό τον ανέφερα για να το πάω λίγο παραπέρα σχετικά με τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Ένα αρκετά σοβαρό θέμα που είχαμε φτάσει σε σημείο στη κοινωνία μας να λέμε ρατσιστές και φασίστες όσους θέλουν επιτέλους να σταματήσει αυτό το πρόβλημα και να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι ελληνικοί & ευρωπαϊκοί νόμοι. Δυστυχώς έχοντας φτάσει σε αυτό το έσχατο σημείο λαθρομετανάστευσης ακουγόντουσαν και ακραίες λύσεις. Ακραίες λύσεις δηλαδή μέσα από την άμεση εφαρμογή των νόμων. Από την άλλη κατάφεραν να φτάσουν τον Έλληνα σε ένα σημείο ακόμα και τους νόμιμους μετανάστες να του βλέπει με μισό μάτι. Αν και αυτό δεν είναι ελληνικό πρόβλημα, αλλά υφίσταται σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες χώρες (Ευρώπη, Αμερική)

 

Ελπίζω να κατάλαβες το ειρωνικό πνεύμα που σου ανέφερα και που ήθελα να το πάω...χωρίς να θέλω να προσβάλω εσένα προσωπικά! ;) Δεν έχω ποτέ τέτοιο σκοπό για κανέναν. Συζήτηση να γίνεται και όχι προσωπικές βολές ο ένας στον άλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι απλά σύγχιση.........

Τρικυμία εν κρανίω.

Ype εγώ δεν ανέφερα τη Χ.Α. στη συζήτηση με την Ειρήνη.

 

Άρα μήπως εσύ βρίσκεσαι σε σύγχυση??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα του φασισμού στην Ελλάδα του 2013 έχει όνομα και λέγεται Χρυσή Αυγή.

 

Και δε θα ήταν τόσο επιτακτική η ανάγκη αντιμετώπισής του εάν η διαμάχη παρέμενε στα λόγια ως πάλη ιδεών.

 

Η ουσία είναι ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να εφαρμόσει αυτά που πιστεύει με βία, τραμπουκισμούς, φανατισμό και μισαλλοδοξία.

 

Και, παρ΄όλα αυτά, ή μάλλον εξ αιτίας αυτών, έχει τσιμπήσει το δεκαράκι στην προτίμηση του λαού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...