GEORGEPAP Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Συνάδελφοι μήπως έκανε κανείς έναρξη ή παύση ΗΦΤΜ χωρίς να απευθυνθεί στη ΔΟΥ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kostas2123 Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Καλημέρα!!Θέλω να κάνω έναρξη ταμειακής μηχανής από το taxis; Πηγαίνω από το Δ13 (έναρξη ΦΗΜ); Από εκεί δηλώνονται και οι ταμειακές; Και απότι έχω καταλάβει το βιβλιαράκι δεν πάει για θεώρηση στη ΔΟΥ,σωστά; PATDINA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sofiabad Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Καλημέρα!!Θέλω να κάνω έναρξη ταμειακής μηχανής από το taxis; Πηγαίνω από το Δ13 (έναρξη ΦΗΜ); Από εκεί δηλώνονται και οι ταμειακές; Και απότι έχω καταλάβει το βιβλιαράκι δεν πάει για θεώρηση στη ΔΟΥ,σωστά;Σωστά... καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PATDINA Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Καλημερα . Σε διακοπη επιχ/σης που εχει χαθει το βιβλιαρακι της ταμειακης γνωριζεται ποσο ειναι το προστιμο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EVI5 Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Καλημερα . Σε διακοπη επιχ/σης που εχει χαθει το βιβλιαρακι της ταμειακης γνωριζεται ποσο ειναι το προστιμο???πέρσι πληρώσαμε 200 ευρώ. η ταλαιπωρία ήταν ότι έπρεπε να πάμε στην εταιρεία, να πάρουμε καινούριο βιβλίο να θεωρηθεί και μετά να γίνει η διακοπή της ταμειακής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAMMERGEIER Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Καλημέρα!!Θέλω να κάνω έναρξη ταμειακής μηχανής από το taxis; Πηγαίνω από το Δ13 (έναρξη ΦΗΜ); Από εκεί δηλώνονται και οι ταμειακές; Και απότι έχω καταλάβει το βιβλιαράκι δεν πάει για θεώρηση στη ΔΟΥ,σωστά;Γιατί δεν διαβάζετε λίγο τα θέματα από την αρχή ρε γαμώτο..???? Λίγο πιο πίσω είναι η απάντηση! Δεν πάει στη ΔΟΥ, όμως πρέπει να αναγράψετε το πλήθος των σελίδων του βιβλίου.http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=89835&p=597581 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zeus1984 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 επιχειρηση εκανε μεταβολη εδρας! για την ταμειακη κανω μεταβολη στο taxis με κωδικο 7 αλλαγη τοπου εγκαταστασης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kostas2123 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Πόσες μέρες έχω περιθώριο να δηλώσω τη ΦΤΜ στο taxis από την ημερομηνία αγοράς; 10; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAMMERGEIER Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Πόσες μέρες έχω περιθώριο να δηλώσω τη ΦΤΜ στο taxis από την ημερομηνία αγοράς; 10;15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Επιχειρηση χρησιμοποιουσε μηχανισμο σημανσης για την εκδοση των τιμολογιων παραστατικων τηςΕδω και καμποσους μηνες τα εκδιδει χωρις σημανση , μιας και δευ υποχρεουται σε σημανση.Θα επρεπε να εχει γινει καποια γνωστοποιηση οτι ο μηχανισμος μπαινει στο "χρονοντουλαπο";Και αν ναι ποιο ειναι το προστιμο του εκπροθεσμου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HARYK Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Μπορείτε να κάνετε τώρα παύση λόγω μη χρήσης του.Δεν υπάρχει δέσμευση χρόνου.Δείτε την ΠΟΛ 1063/2014.Καλησπέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Καλημερα.Ευχαριστω για την απαντηση σου. Διαβασα την πολ. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν ειναι υποχρεωτικο να το κανω. Γιατι στο τελος λεει οτι δε μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HARYK Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Δυνατότητα δίνεται κατά την άποψή μου. Παύση υποχρεωτικά γίνεται σε βλάβη, πλήρωση ή αντικατάσταση με νέου τύπου ΦΗΜ.Έτσι, θεωρώ ότι αν θέλετε μελλοντικά να τον χρησιμοποιήσετε πάλι, μπορείτε να κάνετε προσωρινή αναστολή λειτουργίας με κωδικό 34, προαιρετικά.Καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 aellovel Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Καλημερα , μηπως ξερει καποιος πως δηλωνουμε στα αγγλικα τον αριθμο μητρωου ταμειακης στο ταχις? οι καινουργιες εχουν αγγλικα γραμματα κ το ταχις βγαζει σφαλμα μονο για ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Δυνατότητα δίνεται κατά την άποψή μου. Παύση υποχρεωτικά γίνεται σε βλάβη, πλήρωση ή αντικατάσταση με νέου τύπου ΦΗΜ.Έτσι, θεωρώ ότι αν θέλετε μελλοντικά να τον χρησιμοποιήσετε πάλι, μπορείτε να κάνετε προσωρινή αναστολή λειτουργίας με κωδικό 34, προαιρετικά.ΚαλημέραΚαλημέρα Τελικά στην δου που πήγα να ρωτήσω μου είπαν να μην κάνω τίποτα , γιατί ολα ισχυουν μεχρι 31/12/14 και ποιος ξερει τι γινεται το 2015 .Σε ευχαριστω πολυ παντως . HARYK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HARYK Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Καλημερα , μηπως ξερει καποιος πως δηλωνουμε στα αγγλικα τον αριθμο μητρωου ταμειακης στο ταχις? οι καινουργιες εχουν αγγλικα γραμματα κ το ταχις βγαζει σφαλμα μονο για ελληνικα Γράψτε τα σε γκρίνγκλις... π.χ. ΣΙ ΤΖΕΙ 089555 Ας τους τρελάνουμε εμείς, πριν το κάνουν αυτοί. Αν και μου φαίνεται, ότι τη χάσαμε και αυτή την παρτίδα... Καλημέρα LAMMERGEIER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 aellovel Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 καλημερα ωραια ιδεα αλλα και παλι νομιζω χωραει μονο 3 γραμματα!!!!!! καμμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 aellovel Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 απο ιντερνετ παιρνει αγγλικα απο mozilla δεν μπορεσα αλλα γενικα πεφτει το ταχιςςςςςςςςς...αρχισαμμμμεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solwn 1 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Αγορά καινούργιας ταμειακής.....βάζω αριθμό μητρώου...μου βγάζει τον τυπο...καταχωρώ στοιχεία προμηθευτή....και υποβολή....βγάζει μήνυμα...η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία...δεν έχει γίνει παύση της.....τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 STRIGKLA Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 το ίδιο μου έκανε κι εμένα χθες,τσέκαρα ξανά και ξανά μήπως έκανα λάθος στα στοιχεία, αλλά είναι σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 200266 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Τέλεια πράγματα!!! όλα εν.....τάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 STRIGKLA Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 το θέμα είναι ότι στο τέλος θα μας στείλουν όλους με εγκεφαλικά και ανακοπές. Και σήμερα τα ίδια μου κάνει και οι μέρες της προθεσμίας τρεεεέχχχοοοουυυνννν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solwn 1 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Τελικά την πήρε?....εμένα όχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solwn 1 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Εξακολουθεί και βγάζει το ίδιο μήνυμα.....τελικά οι εκλογές έφεραν σταθερότητα (στην αστάθεια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 STRIGKLA Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Τελικά την πήρε?....εμένα όχι....όχι !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solwn 1 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Τι κάνουμε τώρα?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
GEORGEPAP
Συνάδελφοι μήπως έκανε κανείς έναρξη ή παύση ΗΦΤΜ χωρίς να απευθυνθεί στη ΔΟΥ?
Top Posters For This Question
10
8
7
9
Popular Days
Jan 22
20
Feb 12
10
May 31
9
Feb 26
8
Top Posters For This Question
LAMMERGEIER 10 posts
raniax 8 posts
STRIGKLA 7 posts
v.kourtis 9 posts
Popular Days
Jan 22 2013
20 posts
Feb 12 2013
10 posts
May 31 2014
9 posts
Feb 26 2013
8 posts
Popular Posts
raniax
ΜΕΧΡΙ 31/8/2013 Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥ.... ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2013 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΑΞΙΣ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΓΙΑ Ν
HARYK
Έχετε δίκιο. Ας ακολουθήσουμε το "παράδειγμα" της φορολογικής διοίκησης... Καλημέρα, καλή εβδομάδα.
NTL
Έντυπο Παραστατικών Μεταβίβασης Φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών πωλητών-dealer (Δ11). ] Έντυπο Δήλωσης Έναρξης - Μεταβολής - Παύσης Λειτουργίας Φ.Η.Μ.(Δ13). Άρα μπορεί κάποιος να κάνει με το έντυ
Posted Images
189 answers to this question
Recommended Posts