Jump to content

Recommended Posts

My Tax Friend

Δείτε και κατεβάστε το αρχείο

Το My Tax Friend for Windows είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών φορέων του Δημοσίου, όπως η ΑΑΔΕ, ο ΕΦΚΑ, ο ΟΑΕΔ και άλλοι. Περιηγηθείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι φορείς αυτοί και εγγραφείτε μέσα σε δευτερόλεπτα, χάρη στην αυτόματη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Αν δεν θέλετε να εγγραφείτε, υπάρχει πλήθος υπηρεσιών που δεν απαιτούν λογαριασμό χρήστη. Και οι περισσότερες βρίσκονται στο My Tax Friend for Windows.

Παράλληλα, τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή, όπως η αποφορολόγηση ποσού ή ο έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ή αριθμού IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού διευκολύνουν τις καθημερινές σας οικονομικές εργασίες, ενώ η εφαρμογή εμπλουτίζεται με νέες λειτουργίες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εφαρμογής εδώ.


 

Link to comment
Share on other sites

 • 7 years later...

Το My Tax Friend 4 for Windows είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών φορέων του Δημοσίου, όπως η ΓΓΠΣ, το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ, ο ΟΑΕΔ και άλλοι. Περιηγηθείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι φορείς αυτοί και εγγραφείτε μέσα σε δευτερόλεπτα, χάρη στην αυτόματη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Αν δεν θέλετε να εγγραφείτε, υπάρχει πλήθος υπηρεσιών που δεν απαιτούν λογαριασμό χρήστη. Και οι περισσότερες βρίσκονται στο My Tax Friend 4 for Windows.

Παράλληλα, τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή, όπως η αποφορολόγηση ποσού, ή ο έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ή αριθμού IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού διευκολύνουν τις καθημερινές σας οικονομικές εργασίες, ενώ η εφαρμογή εμπλουτίζεται με νέες λειτουργίες.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εφαρμογής εδώ.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Νομίζω ότι το εργαλείο αυτόματης αναζήτησης νέων μηνυμάτων θα βοηθήσει αρκετά τους συναδέλφους για μια κόσμια απάντηση στην παράκληση: "Για δες αν μου ήρθε κανένα μήνυμα στο taxisnet". 🙂 Προσοχή μόνο μην το παρακάνουμε με τους χρήστες γιατί η διαδικασία χρειάζεται χρόνο.

Αν το δοκιμάσει κάποιος, ας μου πει εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Στην έκδοση 5.0.1 ο αυτόματος έλεγχος εμπλουτίστηκε με τις οφειλές εκτός ρύθμισης (γιατί αυτές είναι οι ξαφνικές, τις ρυθμισμένες τις ελέγχεις!). Έτσι, πλέον με ένα κλικ μπορεί να γίνει έλεγχος είτε για νέα μηνύματα είτε για υπόλοιπο οφειλών.

Επίσης, έγιναν κάποιες φόρμες επικοινωνίας ώστε αν κάποιος θέλει να πει κάτι, να το κάνει εύκολα και λιτά. Και για να λύσω επιτέλους την απορία που χρόνια έχω αν χρησιμοποιώ την εφαρμογή μόνο εγώ ή είναι κι άλλοι σαν εμένα (δεν χαρακτηρίζω). 😋🤩

Καλοφάγωτο... 😇

Link to comment
Share on other sites

Αυτόν που έχουμε ορίσει κατά την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής. Αν δεν θυμόμαστε τον κωδικό, πατάμε την επιλογή "Ξέχασα τον κωδικό μου" ώστε να γίνει αρχικοποίηση της εφαρμογής.

mtf5_new.png

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Στη νέα έκδοση 5.0.2 έγινε διόρθωση κάποιων θεμάτων με ειδικούς χαρακτήρες στο πεδίο του password και προστέθηκαν πεδία για κωδικούς e-timologio της ΑΑΔΕ ώστε να γίνεται πιο εύκολη η είσοδος στην πλατφόρμα. Χρήσιμο για όσους δεν είναι συγγενείς του Αϊνστάιν και δεν μπορούν να θυμούνται το subscription key τους. 😋

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Έκδοση 5.0.3 με μια προσθήκη καθαρά για λογιστές. Υποδεχόμαστε τις φόρμες στοιχείων. Όλα τα δεδομένα της εφαρμογής μπορούν να εξαχθούν σε πρότυπα έγγραφα με τη μορφοποίηση που θέλουμε. Προς το παρόν έχουν προστεθεί δύο πρότυπα έγγραφα, ένα για παράδοση των κωδικών taxisnet και ένα για εκτύπωση κάποιων βασικών στοιχείων. Ο χρήστης μπορεί να προσθέσει κι άλλα πεδία ή να φτιάξει το δικό του πρότυπο έγγραφο με τα δεδομένα που θέλει να εμφανίζονται.

Αν δεν σας αρέσει η νέα δυνατότητα... χμμ... δεν ήταν δική μου ιδέα! 😄😇

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες να αυξάνονται συνεχώς, ήταν αναγκαία η δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης της υπηρεσίας που μας ενδιαφέρει. Αυτό και έγινε, στη νέα έκδοση 5.0.4 της εφαρμογής.

Μετά από δική σας απαίτηση, προστέθηκαν νέες στήλες στη λίστα χρηστών, ώστε να βλέπουμε με μια ματιά ποιοι χρήστες έχουν καταγεγραμμένο email ή τηλέφωνο. Μπορούμε να επιλέξουμε τις στήλες που θέλουμε από τις Επιλογές, μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε στη νέα έκδοση. Από τις Επιλογές μπορούμε να επιλέξουμε τον τρόπο αποθήκευσης της βάσης δεδομένων (αν έχουμε πολλούς χρήστες, προτείνεται η αποθήκευση χειροκίνητα ή κατά την έξοδο) και αν θα γίνεται αναζήτηση κατά την πληκτρολόγηση.

Στις υπηρεσίες, φτάσαμε αισίως στις 111. 🥶🤩

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Δώστε βάση γιατί εδώ έχουμε μεγάλη αναβάθμιση. 😇😄😁

Στη νέα αυτή έκδοση 5.1.0 έχουμε δεκάδες νέα πεδία με πληροφορίες για τον χρήστη, το εργασιακό του προφίλ, την οικογένεια, πληροφορίες για το σπίτι που διαμένει, τα αυτοκίνητά του και πολλά άλλα. Στόχος να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για τη συμπλήρωση πεδίων σε αιτήσεις επιδομάτων και σε μελλοντικές φόρμες πεδίων. Πλέον, μπορούμε να συμπληρώσουμε αυτόματα την αίτηση Α21 με τα στοιχεία των τέκνων ή να προσθέσουμε μέλη στο επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ ή να συμπληρώσουμε τα στοιχεία συμβολαίου στο επίδομα στέγασης.

Χρήσιμη και η λειτουργία αλλαγής χρήστη στη διαδικασία βημάτων. Για παράδειγμα, στην εξουσιοδότηση του gov.gr και στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων αυτού που θέλουμε να εξουσιοδοτήσουμε, μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε χρήστη και να συμπληρωθούν τα στοιχεία αυτού αντί για τον χρήστη με τον οποίο ξεκινήσαμε τη διαδικασία. Το ίδιο μπορεί να γίνει πχ και στην αίτηση για πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών όπου ζητούνται τα στοιχεία θανόντος. Και οι δυνατότητες είναι αμέτρητες…

Και επειδή πολλοί αλλάζουν τους υπολογιστές σαν τα πουκάμισα 😋, προστέθηκε η διαδικασία backup/restore για τη μεταφορά της βάσης δεδομένων και των ρυθμίσεων σε άλλο υπολογιστή ή για να τα έχουμε εύκαιρα σε περίπτωση ανάγκης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...