ΚΠ 175 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Για την νέα έκδοση του taxis (beta edition) τι λέτε;Κατά τη γνώμη μου είναι μια ακόμα σημαντική βελτίωση. Link to post Share on other sites
CHRIS HARRISON 22 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ? ΤΟ ΠΕΡΙΤΙΛΙΓΜΑ? Link to post Share on other sites
ΚΠ 175 Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ? ΤΟ ΠΕΡΙΤΙΛΙΓΜΑ?Βασικά άλλαξε το menu.Το προηγούμενο ήταν μερικές σελίδες τουλάχιστον και εγώ δε μπορούσα να καταλάβω ποιό ήταν το σημαντικό, ποιό το λειτουργικό και ποιό το πληροφοριακό τμήμα. Link to post Share on other sites
Guest ΓΙΑΝΝΗΣ Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Βασικά άλλαξε το menu.Το προηγούμενο ήταν μερικές σελίδες τουλάχιστον και εγώ δε μπορούσα να καταλάβω ποιό ήταν το σημαντικό, ποιό το λειτουργικό και ποιό το πληροφοριακό τμήμα.Καλημέρα σε όλους τους συναδελφούς.Μία βοηθεια παρακαλώ, γιατι κόλησα .Γιατί δεν μπορώ να μπω στο νέο taxis παρά μόνο στις υπηρεσίες προς τους πολίτες ;;Βγαζει το παρακάτω μυνημαΑδυναμία σύνδεσης Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με beta.gsis.gr. Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σαςστο δίκτυο. Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό. Link to post Share on other sites
ashetos 12 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 αλλαξε ο μανωλιος...απ το e-εντυπα μπορειτε να τυπωσετε εντυπα ή ειναι δικο μου το θεμα?εχω adobe XI Link to post Share on other sites
ashetos 12 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Καλημεραξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να εκτυπωσω απο mozilla firefox εντυπα,δεν μου εμφανιζει το αρχειο του adobe,ενω απο exrlorer το εμφανιζει κανονικα Link to post Share on other sites
stavr 634 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Καλημεραξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να εκτυπωσω απο mozilla firefox εντυπα,δεν μου εμφανιζει το αρχειο του adobe,ενω απο exrlorer το εμφανιζει κανονικακανε update το pdf. Link to post Share on other sites
ashetos 12 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 κανε update το pdf.μπα δεν ειναι αυτο εχω κανει update σε adobe11 και δεν μου εμφανιζει στη σελιδα το εικονιδιο του pdf διπλα στο εντυπο,ενω στον explorer φαινεται Link to post Share on other sites
Στέλιος 3,097 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 μπα δεν ειναι αυτο εχω κανει update σε adobe11 και δεν μου εμφανιζει στη σελιδα το εικονιδιο του pdf διπλα στο εντυπο,ενω στον explorer φαινεταιΚαλημέρα , ποιόν mozilla έχεις ? τον 19? Link to post Share on other sites
ashetos 12 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Καλημέρα , ποιόν mozilla έχεις ? τον 19?ναι αυτον Link to post Share on other sites
Στέλιος 3,097 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 ναι αυτον Μια από τις καινοτομίες του mozilla firefox 19 είναι ότι έχει acrobat reader . Πάνω στη δεξιά πλευρά του ενσωματωμένου reader , δες την παρακάτω φωτό υπάρχει το βελάκι , πατάς πάνω του και σου ανοίγει σε adobe Link to post Share on other sites
Recommended Posts