Jump to content

κενό Ε.Τ.Α.Κ φορολογούμενος έλαβε κενό Ε.Τ.Α.Κ με μηδενικό ποσό,ακούω την γνώμη σας ευχαριστώ

Recommended Posts

Κανονικά

:D :D

Αγαπητε Soulis,

Αν εχετε παιδακια μπορειτε να τα δηλωσετε και αυτα στον Κιμων θα γινει πολυτεκνος θα περνει και ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ! :P

Με Εκτιμηση,

Ελενη

Καλημέρα!Το ίδιο συνέβη σε πελάτη μου την προηγούμενη εβδομάδα,του ήρθε κενό ΕΤΑΚ αφού όντως ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα ακινητο στο ονομά του.Ρε σεις λέτε να τα στέλνουν κενά για να τα συμπληρώσουμε χειρόγραφα,να υπολογίσουμε το φόρο και να τους τα επιστρέψουμε??

εγω πιστευω οτι ερχονται σκοπιμως τα κενα ετακ στους μη κατεχοντες ακινητα!!

στοχος ειναι η μειωση των συνταξιουχων!!

σου λεει.....δεν μπορει....καποιο ραμολι μολις παραλάβει τον φάκελο θα τα κακαρώσει!!!

επιτοπου μια συνταξη λιγότερη!!! :D

Εμενα μου ήρθε με τα ακίνητα του souli

τί να κάνω ??

χρησικτησία !!! :) :) :P:D:lol:

-Εμένα μου ήρθε με τα ακίνητα του Κίμωνα, που του ήρθε με τα ακίνητα του Souli....

Αγαπητε Soulis,

Αν εχετε παιδακια μπορειτε να τα δηλωσετε και αυτα στον Κιμων θα γινει πολυτεκνος θα περνει και ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ! :P

Με Εκτιμηση,

Ελενη

Λοιπόν ...

Κοιμήθηκα χθες στο σπίτι μου.. δίπλα στην γυναίκα μου.. και στο διπλανό δωμάτιο είχα τον Λευτέρη και την Δέσποινα..

Σήμερα που ξύπνησα.. ήμουν στην μέση του δρόμου ..χωρίς σπίτι και παιδιά..

Εσείς που μου τα πήρατε όλα.. έχω να σας πω .. πως ..

1) Ξεχάσατε την γυναίκα.. :P

2) Μην ξεχάσετε το χαρτζιλίκι των παιδιών για το σχολείο..

3) Μην ξεχάσετε τις δόσεις του στεγαστικού..

Χα, χα το Νο 1) είναι δώρο με το σπίτι??? Ευχαριστώ αλλά μία μου αρκεί!! :) :)

Καλημέρα άρχοντα.

η επιδημια χτυπησε και εμενα ,κενα ετακ 2009 ενω το 2008 ειχαν ερθει με τα ακινητα κανονικα και ενω το περιουσιολογιο ειναι ενταξει και εμφανιζονται κανονικα τα ακινητα (δεν μιλω για αγροτεμαχια),περιμενω με ανυπομονησια την ημερα που θα μας πουν να μεταβουμε στην δου για διορθωσεις του ετακ 2009,ναι αυτο που το διορθωσαμε το ξαναοριστικοποιησαμε και εχουμε και τα προ περιουσιολογιου ε9 κατατεθιμενα.επος....

Αν υπήρχε μια ομοσπονδία που να μπορουσε να ασχοληθεί με τα του κλάδου,

τέτοια προβλήματα θα είχαν λυθεί εξ αρχής και θα είχαν μπει φυλακη

μερικές δεκάδες λαμογια του δημοσιου και ιδιωτικου τομεα που έχουν

κατασπαραξει δις για να οργανώσουν  και καλά , όλο αυτο το ρημάδι .

Είπα άν ρε παιδιά .... τι γελάτε ??

Κατα τα άλλα μην αγχωνεσται για τις εξαφανισμένες εγγραφες σας

και για τις δεκάδες χαμένες εργατώρες μας ,

θα τους κανει ντα ντα ο επιθεωρητης Δημόσιας Διήκησης με την επόμενη εκθεσή του .

Η βεβαιότητα της τιμωρίας είναι η μόνη σίγουρη λύση κατά της εγκληματικότητας (περιλαμβάνοντας μέσα μίζες, κλεψιές, ΔΝΤ, κλπ.)

Και σε δικούς μου πελάτες ήλθαν κενά και αυτό είναι ανησυχητικό. Το σύστημα είναι αυτόματο. Πατάς ένα κουμπί και δεν τραγουδάει η χοντρή, αλλά τυπώνει ότι βρει. Συνεπώς δεν βρήκε τίποτε γιατί, απλούστατα δεν υπάρχει τίποτα, ούτε Ε9, ούτε περιουσιολόγιο, που βγάλαμε τα μάτια μας για να το φτιάξουμε (τζάμπα φυσικά), τίποτα... Τζάμπα και τα παρακάλια για παρατάσεις, Επειδή προβλέπω νέα σημειώματα του τύπου "αν και δεν είναι δικό σας λάθος, παρακαλούμε ξαναστείλτε μας τα Ε9 σας", ρωτάω : μήπως θα ήταν καλύτερα να μας ζητούσαν ότι κάναμε το 2005; Από την αρχή η περιουσιακή κατάσταση; Η μήπως θα γίνω κακός, αν ζητήσω από την νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΠΟΦΕΕ να φροντίσει αυτό το θεματάκι, αμέσως τώρα;;;

• 2 weeks later...