εγω: θέλω να καταθέσω αυτά τα δικαιολογητικά και ο υπάλληλος δεν κάνει δεκτό το εκκαθαριστικό που εκτύπωσα από το gsis
πρ: ε ναι κύριε μου αυτό δεν είναι γνήσιο.
εγω: υπάρχει νόμος από το 2003 είστε υποχρεωμένοι να το δεχτείτε ορίστε η στρογγυλή και η απόφαση που λέει οτι είναι γνήσιο.
πρ: όχι να πάτε στην εφορία να το σφραγίσει
εγω: τι να σφραγίσει κύριε μου να γράψει πρωτότυπο εκ του πρωτοτύπου πάμε καλά αφού αυτό το γνήσιο
πρ: σας παρακαλώ κύριε μου αυτή είναι η πολιτική της τράπεζας καλημέρα σας.
και αναρωτιέμαι εγώ ο λογιστάκος της κακίας ώρας με μεταπτυχιακό εξειδικεύσεις και δεκαετή πλέον εμπειρία στον κλάδο να απευθυνθώ στον συνήγορο του πολίτη η να μην παλέψω με την βλακεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Question
christodou
ΜΙA ΩΡAΙA ΙΣΤΟΡΙA ΓΙA ΤΗΝ ΨΗΦΙAΚΗ ΕΛΛAΔA ΤΟΥ 2012
Πρωί πρωί στην ALPHA BANK Σερρών στο κατάστημα της 29ης Ιουνίου να καταθέσω φάκελο για τον πατέρα μου στο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ οίκον.
Εγω: καλημέρα
υπαλ: καλημέρα
εγω ο φάκελος για το πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ οίκον
Υπαλ: εξετάζει τα δικαιολογητικά φτάνει στα εκκαθαριστικά που εκτύπωσα από το gsis τα κοιτά τα ξανακοιτά σηκώνει το κεφάλι θέλω και τα γνήσια
εγω: αυτά είναι τα γνήσια
υπαλ: αυτά είναι φωτοτυπίες θέλω τα γνήσια
εγω: (σοκ) αυτά είναι τα γνήσια εκτυπωμένα από το gsis.
υπαλ α εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δεκτό απευθυνθείτε στον προϊστάμενο
εγω στο δρόμο για τον προϊστάμενο [email protected]#$!#[email protected]$#[email protected][email protected][email protected][email protected]#$&&*(^&(($%
εγω καλημέρα
πρ: καλημέρα παρακαλώ
εγω: θέλω να καταθέσω αυτά τα δικαιολογητικά και ο υπάλληλος δεν κάνει δεκτό το εκκαθαριστικό που εκτύπωσα από το gsis
πρ: ε ναι κύριε μου αυτό δεν είναι γνήσιο.
εγω: υπάρχει νόμος από το 2003 είστε υποχρεωμένοι να το δεχτείτε ορίστε η στρογγυλή και η απόφαση που λέει οτι είναι γνήσιο.
πρ: όχι να πάτε στην εφορία να το σφραγίσει
εγω: τι να σφραγίσει κύριε μου να γράψει πρωτότυπο εκ του πρωτοτύπου πάμε καλά αφού αυτό το γνήσιο
πρ: σας παρακαλώ κύριε μου αυτή είναι η πολιτική της τράπεζας καλημέρα σας.
και αναρωτιέμαι εγώ ο λογιστάκος της κακίας ώρας με μεταπτυχιακό εξειδικεύσεις και δεκαετή πλέον εμπειρία στον κλάδο να απευθυνθώ στον συνήγορο του πολίτη η να μην παλέψω με την βλακεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 answers to this question
Recommended Posts