ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Εμεις απο Αρτα ειμαι ευπροσδεκτοι? Χαρά μας και τιμή μας η παρουσία σας. Roxanne, xoroxronos, Στέλιος and 1 other 4 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! 10η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ TAXHEAVEN ΠΡΕΒΕΖΑ 2013 Link to post Share on other sites
SCORPIOS 1,450 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Εμεις απο Αρτα ειμαι ευπροσδεκτοι? Παιδιά, οκ, ειστε ευπρόσδεκτοι αλλα..... θα ταλαιπωρηθείτε μεχρι να φτάσετε.... Ξανασκεφτήτε το πάντως.... τοσες ώρες δρόμο.... tocso, Roxanne, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ and 2 others 5 Link to post Share on other sites
broster 1,208 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Παιδιά, οκ, ειστε ευπρόσδεκτοι αλλα..... θα ταλαιπωρηθείτε μεχρι να φτάσετε.... Ξανασκεφτήτε το πάντως.... τοσες ώρες δρόμο.... Να σκεφτείς ότι εκ των διαχειριστών τη διαδρομή αυτή την έκανε σε 10 λεπτά άντε 15 ...... Μέχρι να δώσουμε ραντεβού είχε φθάσει !!!!! (Νικόπολις κλαμπ με ΚΛΜ ) Είναι και μηχανόβιος ..... Αλήθεια εκ της Διοικήσεως του Φόρουμ θα μας τιμήσει κανείς ή να βάλω τις φωνές ????? san and Roxanne 2 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Δεν το βλέπω Απόστολε, εκτός και άμα τον φέρουμε με το ζόρι. san, mk83 and Roxanne 3 Link to post Share on other sites
mk83 5,805 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Δεν το βλέπω Απόστολε, εκτός και άμα τον φέρουμε με το ζόρι. Αν πρόκειται για απαγωγή... παραχωρώ ακόμη και τις θέσεις μου στο πούλμαν ...για να μην πω και το 2-κλινό μου!!! (αν και νομίζω πως απ'αυτά υπάρχουν ακόμη) Roxanne 1 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Είναι άτομο που δεν μπαίνει σε καλούπια, πόσο δε μάλλον σε πούλμαν, του αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και προτιμά τους δύο τροχούς. Roxanne and ΕΙΡΗΝΗ 2 Link to post Share on other sites
ΑΛΕΚΟΣ 307 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 ... δεν θα πάει Άρτα εκείνο το ΣΚ;τι λέτε; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 1 Link to post Share on other sites
mk83 5,805 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Είναι άτομο που δεν μπαίνει σε καλούπια, πόσο δε μάλλον σε πούλμαν, του αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και προτιμά τους δύο τροχούς. Με το ζόρι... και σε 2Τ ??? Δύσκολο... Βρήκα όμως κάτι σε 3Τ... ??? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, xoroxronos and Roxanne 3 Link to post Share on other sites
Roxanne 858 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Αν πρόκειται για απαγωγή... παραχωρώ ακόμη και τις θέσεις μου στο πούλμαν ...για να μην πω και το 2-κλινό μου!!! (αν και νομίζω πως απ'αυτά υπάρχουν ακόμη) Εγώ τώρα θυμήθηκα μιά άλλη ...απαγωγή το 2007 ήταν; Γιατί μου λείπει τόσο πολύ;;; ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, MARKA and 1 other 4 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Αγορούλα. Roxanne 1 Link to post Share on other sites
KABONTOROS 859 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Εμεις απο Αρτα ειμαι ευπροσδεκτοι? Εσείς έχετε την Ευαγγελία ,ποιος σας πιάνει ,γειά σου Ευαγγελία,να φέρεις και τον άντρα σου,αλλά είστε και μακρυά λέμεεεεεεεεεε...........που να έρθει. Link to post Share on other sites
eyagelia 81 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Καλημέρα,ασφαλώς και θα τον φέρω και επειδήείμαστε πολύ μακριά θα έρθουμε την Πέμπτη νασας υποδεχτούμε,χαιρετήσουμε,καλωσορίσουμε,θε επιστρέψουμε σπίτι γατί τα παιδιά συμμετέχουνστη γιορτή του σχολείου και θα ξαναέρθουμε τηνΠαρασκεύη ετοιμότατοι για τα τσιπουράκια του Κώστα,τις κιθάρες και τα μπαγλαμαδάκια και όλα τ'άλλα τα ωραία. Πόσες μείνανε είπαμε? Πραγματικά περιμένουμε πως και πώς.... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, Roxanne, xoroxronos and 2 others 5 Link to post Share on other sites
broster 1,208 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Τελευταίες πινελιές και ανεβάζουμε πρόγραμμα μάλλον απόγευμα ή το αργότερο Σ/Κ . Το πρόγραμμα βεβαίως δεν θα είναι δεσμευτικό , απλά θα μπορέσουμε να έχουμε μια βάση και από εκεί και πέρα βλέπουμε είτε ανάλογα με το καιρό είτε ανάλογα με τις διαθέσεις (μου ). Επαναλμβάνω ...... Εκ της διοικήσεως του φόρουμ έχουμε τίποτα ή να αρχίζω τα τηλέφωνα ? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 1 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Το αρχείο έχει κλειδώσει, ο ψηλός είναι αυστηρός, όποιος όμως θέλει να έρθει μπορεί να επικοινωνεί απ’ ευθείας με το ξενοδοχείο και να κάνει κράτηση, δωμάτια υπάρχουν λογικά ακόμη, μην ξεχάστε να δηλώσετε τη μαγική λέξη taxheaven. Στο πούλμαν υπάρχουν ακόμη λίγες θέσεις γιατί θα πάρουμε 70άρι, οπότε όποιος ενδιαφέρεται το δηλώνει εδώ ή στέλνει αν είναι ντροπαλός π.μ. στους διοργανωτές.Φιλιά σε όλους σας. xoroxronos, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, mk83 and 1 other 4 Link to post Share on other sites
Roxanne 858 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Αγορούλα. Αγορούλαααα που είσαι;;;; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 1 Link to post Share on other sites
elezia 715 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Το αρχείο έχει κλειδώσει, ο ψηλός είναι αυστηρός, όποιος όμως θέλει να έρθει μπορεί να επικοινωνεί απ’ ευθείας με το ξενοδοχείο και να κάνει κράτηση, δωμάτια υπάρχουν λογικά ακόμη, μην ξεχάστε να δηλώσετε τη μαγική λέξη taxheaven. Στο πούλμαν υπάρχουν ακόμη λίγες θέσεις γιατί θα πάρουμε 70άρι, οπότε όποιος ενδιαφέρεται το δηλώνει εδώ ή στέλνει αν είναι ντροπαλός π.μ. στους διοργανωτές. Φιλιά σε όλους σας. Αγαπητε το καταλαβαμε , Ξημερωματα ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/2013 ωρα 03:00πμ ηταν αμπαρωμενο. Απορρω που δεν το εκανε να αυτακατασραφει 00:01. :P Με Εκτιμηση, Ελενη Στέλιος, TAG-AMAL, Roxanne and 1 other 4 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Μόλις γύρισε απο τα μπουζούκια το κλείδωσε. ΤΕΟ70 and elezia 2 Link to post Share on other sites
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2,209 Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Το λεωφορείο θα ξεκινήσει πάλι ξημερώματα από Καλαμάτα προς λιμάνι Πειραιά κ.τ.λ. ή έχουμε κάτι διαφορετικό;Λέμεεεεεεεεεε !!! Link to post Share on other sites
ΤΕΟ70 234 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Κωστη καλημερα, τι ωρα περιπου φτανετε Πειραια? Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Ψηλέ ξεκλειδώστε το, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει κλειδωμένο. Link to post Share on other sites
HARYK 11,287 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Προς Αχαϊρευτο, Αννίκα, = ωρες μετράω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Προς Αλέκο = δεν θελω να σε τρομάξω, αλλά υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο όνομα στην Ελλάδα. Συγνώμη που το μαθαίνεις από εμένα...... Εξάλλου, εσύ είσαι δεδομένος!!! Εσύ κανόνισε να φέρεις το πιοτό, γιατί πραγματικά θα είναι μετρημένες οι ώρες σου λέμεεεεε ... Link to post Share on other sites
HARYK 11,287 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Ψηλέ ξεκλειδώστε το, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει κλειδωμένο. Δημήτρη μου, μπορεί να μην είμαι τόσο ψηλός όσο "ο ψηλός", αλλά έχω κι εγώ τον τρόπο μου ... Άντε λέμεεεεε... Μένουν... μόνο... και σήμεραααααααα!!! Άντε να περνάνεεεεε ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! 10η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ TAXHEAVEN ΠΡΕΒΕΖΑ 2013 Καλησπέραααααααααα Link to post Share on other sites
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2,209 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Ξημερώματα, κάπου στις 06:00. Μπορούμε να περιμένουμε όμως όσο χρειάζεται. Και 5 ακόμα και μέχρι 10 λεπτά !! Αλήθεια περιμένουμε όσο χρειάζεται για να οργανωθούμε. stavrosmix and HARYK 2 Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από Πειραιά Κωστή, οι Πελοπόννησιοι θα μπουν στην Κόρινθο και στην Πάτρα. Link to post Share on other sites
Recommended Posts