Jump to content

Γνώμες για X-line λογιστικη σουιτα


Recommended Posts

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΨΑΞΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ?

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ DEMO ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

ΓΙΑ ALTEK ΕΙΔΙΚΑ ΦΟΡΟ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΟΛΛΛΛΛΑ ΛΑΘΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ .

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ( ΟΧΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ 200 € ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ .......

Link to post
Share on other sites

Γνώμη σας χρήστης.

Θετικά:

Ολα σε ένα πακέτο με άψογη μεταφορά δεδομένων.

Βασισμένο σε sql που σημαίνει ότι αν το στήσεις καλά, βγάζει παπάδες και όλες τις εκτυπώσεις σε ότι αρχείο θες, pdf,word,excell κ.λ.π.

Σχετικά με άλλες εταιρίες νομίζω ότι έχει λογική οικονομική πολιτική.

Καλή υποστήριξη χωρίς αναμονή.

Αρνητικά:

Σχετικά δύσκολο πρόγραμμα, με πολλές επιλογές και πολλαπλές παραμετροποιήσεις.

Ειδικά στη μιθοδοσία χρειαζόμαστε πολλές φορές υποστήριξη.

Link to post
Share on other sites

Κάποια αλλη γνώμη? Δεν χρησιμοποιούν αλλοι αυτο το πρόγραμμα? Κωστή τί εννοείς ότι φέτος η altec με τους φόρους ήταν απαράδεκτοι? Δεν είσαι δηλαδή ευχαριστημένος από την altec βιβλία εσοδων-εξοδων, φορολογικά έντυπα και μισθοδοσία?

Link to post
Share on other sites

Kαλησπέρα,

Πριν σου πω την γνώμη μου να σου πω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο πρόγραμμα για β΄ κατηγορίας,μισθοδοσία και φορολογικά έντυπα οπότε η γνώμη μου μπορεί να μην είναι "αντικειμενική¨

Για τα έσοδα-έξοδα θεωρώ ότι είναι αρκετά εύκολη εφαρμογή όσον αφορά την καταχώρηση των τιμολογίων,με την δυνατότητα ελέγχων για κεπυο,απόδοση φπα, καρτέλες λογ/σμων που κινήθηκαν ανά μήνα,δημιουργία λογ/σμων με επισήμανση για φορολογική αναμόρφωση κτλ με δυνατότητα εκτυπώσεων σε διάφορα έντυπα.

Η μισθοδοσία θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά μέχρι να την στήσεις όπως θέλεις αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα καθώς και για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν και αρκετά καλή υποστήριξη.

Τα φορολογικά έντυπα φέτος γενικά είχαν ένα θέμα φέτος με αρκετές ενημερώσεις επί ενημερώσεων αλλά πιστεύω ότι ήταν γενικά μια "περίεργη' χρονιά για τις φορολογικές δηλώσεις.

Από εκεί και πέρα ότι ερώτηση θέλεις να κάνεις που μπορεί να σε προβληματίζει πάνω στο τι θα αντιμετωπίσεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω αν μπορώ.

Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε panagiotithess,

Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εσένα όπως και τους υπολοιπους που μου απαντησαν και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες απορίες,

1. Απο ενημερώσεις η εταιρεία είναι τυπική ή τις βγαζει στο παρα πέντε?

2. Τι εννοείς ότι η μισθοδοσία θα με ταλαιπωρήσει αρκετά μέχρι να την στήσω? Έχει ελλήψεις δηλαδή και θέλει δικιά μου παραμετροποίηση?

3. Όσον αφορά τα έντυπα τί εννοείς ότι έχουν κάποιο θέμα? Υπολόγιζε λάθος εκκαθαρίσεις ή δεν έβγαζαν ενημερώσεις γρήγορα?

4. Μου το προτείνεις γενικά σαν πρόγραμμα ή να κοιτάξω και αλλού? Εσύ θα το αγόραζες πάλι εάν αρχιζες από την αρχή και το κόστος συντήρησης ήταν πιο υψηλό ή θα πήγαινες σε άλλη λύση?

Συγνώμη ειλικρινά άμα σε πρήζω απλώς είμαι στο ψαξιμο και θέλω να πάρω κάποιες γνώμες από άτομα οπως εσύ και άλλοι που το χρησιμοποιύν το πρόγραμμα και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα!

Link to post
Share on other sites

Καλημέρα,

1.Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα με ενημερώσεις.Γενικά η εταιρία είναι τυπική.Για παράδειγμα η μείωση του 1,1 έγινε εγκαίρως και δεν καθυστέρησα καθόλου στις μισθοδοσίες (άλλο που μετά ξανάλλαξε).

2.Την μισθοδοσία όταν την πρωτοξεκίνησα εκτός από την μεταφορά των υπαλλήλων έπρεπε για π.χ.να δημιουργήσω εκτυπώσεις μισθοδοσίας που να με εξυπηρετούν,να επεξεργαστώ την καρτέλλα κάθε υπαλλήλου με τα στοιχεία του και δημιουργώντας σε περιπτώσεις μερικης απασχόλησης το μοντέλο εργασίας κτλ.Αυτό εννοώ όταν λέω ότι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.Θέλει δουλειά δηλαδή μέχρι να στηθεί στα δεδομένα που θέλεις ,και από εκεί και πέρα σίγουρα με τον καιρό και αφού το έχεις συνηθήσει θα σου κάνει την δουλειά σου πολύ καλά.

3.Τα έντυπα είχαν κάποιο θέμα φέτος με τις ενημερώσεις και τις εκκαθαρίσεις αλλά σου ξαναλέω ότι όπως και εσύ ξέρεις ήταν γενικά περίεργη χρονιά.Για παράδεγμα άργησε αρκετό καιρό να λυθεί το θέμα με τον κωδ.175 και τις εκκαθαρίσεις που γινόταν σε σχέση με αυτά τα ποσά.

4.Γενικά θα σου το πρότεινα σαν πρόγραμμα γιατί μετά από χρόνια δουλειάς μου φαίνεται πολύ απλό.Αλλά σου ξαναλέω ότι δεν έχω εικόνα από άλλα προγράμματα.

Αν το επιλέξεις είμαι στην διαθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστέις.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...