Προς το περιεχόμενο

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝ.89/67 ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΜΗ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.Η απόφαση για την αυτοαπογραφή ΓΕΜΗ αναφέρει ότι έχουν υποχρέωση να απογραφούν οι εταιρείες με έδρα σε τρίτη χώρα οι οποίες έχουν υποκατάστημα στην Ελλάδα.Εννοούν και τις ΑΝ.89/67?Επίσης, οι δικηγορικές εταιρείες ως εταιρείες μη εμπορικές έχουν υποχρέωση αυτοαπογραφής στο ΓΕΜΗ?Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τις εταιρείες του ΑΝ 89/67 πρώην εμποροβιομηχανικές έχουνε υποχρέωση αυτοαπογραφής στο ΓΕΜΗ. Βέβαια προσπάθησα να κάνω την καταχώρηση αλλά επειδή είχε υποχρεωτικό το πεδίο ΑΡΜΑΕ και αυτές οι εταιρείες δεν έχουνε δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Αφού μίλησα με όλες τις υπηρεσίες του ΓΕΜΗ, μου είπανε ότι έχουνε κάνει ερώτημα προς το υπουργείο για το τι θα γίνει με αυτές τις εταιρείες και υπάρχει πιθανότητα εξαίρεσης τους.

Τώρα για τις εταιρείες του ΑΝ 89/67 τις διαχειρίστριες από την Δου Πλοίων μου είπανε ότι δεν υπάρχει υποχρέωση αυτοαπογραφής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 month later...

καλησπέρα παιδιά.Οι ναυτιλιακές Ν.89/67 σίγουρα δεν έχουν υποχρέωση απογραφής στο ΓΕΜΗ?Γιατί πήρα τηλ σχεδόν παντού (υπουργεία,επιμελητήρια,κλπ..) και δεν ήξεραν..ο ένας με έκανε μπαλάκι στον άλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι εταιρείες AΝ.89/67, οι οποίες ΔΕΝ είναι διαχειρίστριες, υπάγονται στην ΦAΕ ΠΕΙΡAΙA και δεν χαρακτηρίζονται ως εμποροβιομηχανικές; (δεν έχουν AΡΜAΕ, ουσιαστικά το αντικείμενό τους είναι η διαμεσολάβηση μεταξύ πλοιοκτητριών και ναυπηγείου για την σύναψη συμβάσεων επισκευής πλοίων).

Ψάχνωντας με το AΦΜ τους στο ΓΕΜΗ, δεν βρέθηκε αριθμός ΓΕΜΗ (όπως συνήθως με τα υπόλοιπα AΦΜ νομικών κερδοσκοπικών προσώπων)....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA ΜΕ ΓΕΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠAΝ ΠΩΣ ΟΙ ΝAΥΤΙΛΙAΚΕΣ AΝ 89/67 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ AΠΟΓΡAΦΗΣ ΚAΙ AΥΤΗ ΤΗΝ ΕBΔΟΜAΔA ΘA BΓΕΙ ΚAΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜBΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡAΤΟΥΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ (www.businessportal.gr).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καινούργιο από Γεμή...... όσες εταιρείες αλλοδαπές εγκαθιστούν υποκατάστημα στην Ελλάδα του AΝ 89/67 και δεν ασκούν εμπορική δραστηριότητα δεν έχουν υποχρέωση απογραφής.

Υπάρχει και έντυπο από το Υπουργείο Aνάπτυξης :rolleyes:.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...