panagiotis Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 βλέπω στο site για την υποβολή πίνακα προσωπικού κλπότι για υποβολή πίνακα ζητάει αρχείο μόνο με κατάληξη .xmlΣε αρχείο excel όμως που είναι από "γεννησιμιού" του .xlsβάζω την επιλογή να το σώσω ως xml και δεν το δέχεται.Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο;Αν στείλω xls θα το δεχτεί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ΚΠ Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ... Θεός !!! Ρε παιδιά , τι ασύληπτη παπαριά είναι τούτο που μας φόρτωσαν πάλι???? Δυο παρατηρήσειςΕχουν μεν τα στοιχεία απο ΙΚΑ - ΔΟΥ αλλα θέλουν να ξαναγράψουμε τα ΚΑΔ και τους υπευθυνους εργοδοτες κλπ Στις ειδικοτητες εργαζομενων , εχουν ειδικοτητα υπαλληλος λογοκρισιας (ημαρτον !!!) και για να βρεις υπαλληλο γραφειου σου βγαινει η πιστη!!! Πόση μαλακία να αντεξω ο ανθρωπος ?????Τουλάχιστον πιτσιρικάς το φχαριστιομουν κιολας, τωρα γερασα δεν μπορω αλλο........................Μην το λες...Ένας 16άρης ρωτάει έναν 70άρη:-Δε μου λες παππού πότε κόβεται η μαλακία;-Δεν ξέρω, δε ρωτάς κανένα μεγαλύτερο!!! FOROTEXNIKOS*, jim1970, gbasil2 and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PETTY Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Αν κάποιος δεν έχει υποβάλλει κανένα έγγραφο διαδικτυακά, πώς υποβάλλει τροποποίηση ωραρίου απασχόλησης? Η δήλωση της μεταβολής πρέπει να έχει συννημμένο και πίνακα αποδοχών της υφιστάμενης κατάστασης του προσωπικού σήμερα? Ή αρκεί μόνο το pdf αρχείου του ωραρίου εργασίας???Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EDP Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ pdf ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alexandra86 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ pdf ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ?ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ Κ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. Κ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alexandra86 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ?? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ??? ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥ) ΑΠΟ 01/03/2013 ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΒΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ.. ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ???? ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ...?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 FAZEXA Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ??????Αφου...στους πηρε γιατι να εχεις προβλημα? κανονικα...επρεπε να σου πη,<οχι Κυριε μου> δεν τους παραλαμβανω διοτι απο σημερα υποχρεουσαι σε ηλεκτρονικη υποβολη ας προσεχαν..εσυ καποια στιγμη με μνεια τον αριθμο πρωτοκολου στηλτον και ηλεκτρονικα.κανονικα ..στο ιδιο ,καλαθι> δεν πανε ειτε με την μια ειτε μετην αλλη μεθοδο? αφου τους πηραν ας τους καταχωρησουν αυτοι!!! ετσι για να εχουν και δουλεια... διοτι αφουτωρα ολα γινονται ηλεκτρονικα ,πως θα περνανε την ωρα τους!!! doctor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doctor Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Θεωρητικά διοτι αφουτωρα ολα γινονται ηλεκτρονικα ,πως θα περνανε την ωρα τους!!! Το ξαναγράφω: θα πέσει η εφεδρεία σύννεφο και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της εφαρμογής του νέου συστήματος. Οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως νομίζουν ότι θα λουφάρουν. Δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει... EVI5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Saga Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ.ΥΠΕΒΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ (ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ. Καμία βλακεία δεν έχεις κάνει ,έλεος δλδ ..Ακολούθησες τις οδηγίες ...,ελπίζω μόνο οτι στον «αρχικό» που υπέβαλες να έβαλες στις παρατηρήσεις α/π και ημ/νια κατάθεσης του ετήσιου χειρόγραφου πίνακα που κατατέθηκε τον 11/2012 .Αν το έκανες αυτό τότε ο α/π & η ημερομηνία κατάθεσης που πήρες με την 1η ηλεκτρονική σου υποβολή θα ισχύει για όλη την περίοδο του 2013 μέχρι να ξανά υποβάλλουμε Ετήσιο για το 2013 . Αν δεν το έκανες ...δλδ ξέχασες να αναγράψεις α/π & ημ/νία στον «αρχικό» ....και θές να είσαι τυπικός , διόρθωσε το με χειρόγραφη επανυποβολή του ηλεκτρονικού πίνακα και το σχετικό επισυναπτόμενο κείμενο που να εξηγεί τι εγινε.Ανάλογα ισχύει και για όσες περιπτώσεις «λαθών» θα κάνουμε απο εδω και πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doctor Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Καμία βλακεία δεν έχεις κάνει ,έλεος δλδ ..Ακολούθησες τις οδηγίες ...,ελπίζω μόνο οτι στον «αρχικό» που υπέβαλες να έβαλες στις παρατηρήσεις α/π και ημ/νια κατάθεσης του ετήσιου χειρόγραφου πίνακα που κατατέθηκε τον 11/2012 .Αν το έκανες αυτό τότε ο α/π & η ημερομηνία κατάθεσης που πήρες με την 1η ηλεκτρονική σου υποβολή θα ισχύει για όλη την περίοδο του 2013 μέχρι να ξανά υποβάλλουμε Ετήσιο για το 2013 . Αν δεν το έκανες ...δλδ ξέχασες να αναγράψεις α/π & ημ/νία στον «αρχικό» ....και θές να είσαι τυπικός , διόρθωσε το με χειρόγραφη επανυποβολή του ηλεκτρονικού πίνακα και το σχετικό επισυναπτόμενο κείμενο που να εξηγεί τι εγινε.Ανάλογα ισχύει και για όσες περιπτώσεις «λαθών» θα κάνουμε απο εδω και πέρα Παιδιά προσπαθήστε να τα στείλετε όπως όπως. Κανείς δεν θα τα δει. Ότι δεν στέλνεται με γραμμογράφηση, είναι αδύνατον να ελεγχθεί. Αν είναι δυνατόν να ρίξουν και πρόστιμο έτσι όπως τα έκαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Saga Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Παιδιά προσπαθήστε να τα στείλετε όπως όπως. Η ουσία είναι αυτή ....Η άποψη μου έιναι οτι πήγαν να αντιγράψουν ενα χειρόγραφο σύστημα σε ηλεκτρονικό και καταλήξαμε σε ένα ...χειρογραφοηλεκτρονικό ... Τέλος πάντων.. για τον συνάδελφο που ρώταγε πρίν ελπίζω να έγινα κατανοητός δλδ οτι ο α/π και η ημ/νία της 1ης ηλεκτρονικής υποβολής –ανεξάρτητα αν ξεχάστηκε να αναγραφούν στις παρατηρήσεις ο χειρόγραφος α/π & ημ/νία του ετήσιου 11/2012 -- θα είναι αυτά που θα τον ακολουθούν σε όλες τις αλλαγές του 2013 ..μέχρι τον ετησιο τον Νοέμβρη του 2103....δλδ και σε αυτή την αλλαγή ωραρίου που θέλει να κάνει αυτά θα βάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stavr Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Μια ερώτηση , τι θα κάνουν όσοι έχουν εποχιακές επιχ/σεις ? εχω 5 ξενοδοχεία να κάνω πρόσληψη από τον Μαιο. Ο πίνακας είναι εύκολος αλλά η αναγγελίες είναι μεγάλο μανίκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PETTY Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Επιχειρηση με πολλα υποκ/τα που κάνει συχνά μετακινήσεις στο προσωπικό του, πως θα το χειριστεί?? Πρέπει κάθε φορά να υποβάλλει και πίνακα αποδοχών και συννημένο pdf πρόγραμμα ωραρίου απασχόλησης ή αρκεί μόνο το pdf πρόγραμμα??? Eυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikoskoutras Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 καλημερα την αναγγελια προσληψης πρεπει να ανεβασω το εντυπο se pdf επισης εκει που λεει προγραμμα η κοπελα ειναι με βαρδιες τι θα γρψω μια βοηθεια γιατι εχω αγχωθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest neN9RT Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jordan81 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Server currently undergoing maintenance. Αυτό το μηνυμα μου βγάζει οταν πάω να μπω για υποβολή πινακα.Τι κάνω λοιπόν σήμερα που έχω κάνει πρόσληψη απο το πρωί???????Πως θα υποβληθει ο πίνακας???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doctor Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Server currently undergoing maintenance. Αυτό το μηνυμα μου βγάζει οταν πάω να μπω για υποβολή πινακα.Τι κάνω λοιπόν σήμερα που έχω κάνει πρόσληψη απο το πρωί???????Πως θα υποβληθει ο πίνακας???? Σοβαρά; Όχι ρε βρούτση μου! Υ.Γ. Αν δεν κάνεις πρώτα επιτυχώς την πρόσληψη και μάλιστα 1-2 μέρες πριν, μην ξεκινάς κανέναν εργαζόμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NadiaMic Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Παιδιά.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ υποτίθεται είναι για καλό;;;;;;; Τα νεύρα μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spirosvii Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Μια ερώτηση , τι θα κάνουν όσοι έχουν εποχιακές επιχ/σεις ? εχω 5 ξενοδοχεία να κάνω πρόσληψη από τον Μαιο. Ο πίνακας είναι εύκολος αλλά η αναγγελίες είναι μεγάλο μανίκι.http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/15844 θ) Ειδικά για τις περιπτώσεις εργοδοτών των κλάδων τουρισμού , επισιτισμού και συσκευασίας- διαλογής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που απασχολούν εποχικά εργαζόμενους καθώς και για τις Εταιρείες Προσωρινής Απασχόλησης ( ΕΠΑ) που προσλαμβάνουν ως άμεσος εργοδότης εργαζομένους, δύνανται να υποβάλλουν τα έντυπα Ε3 και Ε7, με ομαδικό τρόπο καταχώρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikoskoutras Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 μεταφερω το θεμα εδω γιατι δε βρισκω καμια ανταποκριση απο το ποστ που εκανα μπας και μπορεσει και βοηθησει καποιος γιατι δε παει αλλο... "Επεσα σημερα θυμα της τεχνολογιας της νεας εποχης, του νεου ηλεκτρονικου συστηματος ΣΕΠΕ ΟΑΕΔ, συγκεκριμενα επιχειρηση που ανηκει σε προγραμμα επιδοτουμενο του ΟΑΕΔ μου ανακοινωσε οτι θα προχωρησει σε απολυση με σημερινη ημερομηνια και προσληψη νεου υπαλληλου, πηγα απο εκει εχθες πηρα τα στοιχεια του υπαλληλου του καινουριου και το πρωι πρωι σηκωθηκα να στειλω για αρχη τον πινακα με τη νεα προσληψη, (τι το ηθελα πειτε μου) στη συνεχεια απο το γραφειο ξεκινησα να στειλω την καταγγελια για να παω ΟΑΕΔ να κανω την προσληψη στο προγραμμα την καινουρια Ε ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙΠΟΤΑ δεν παιρνει καμια καταγγελια τη τηλεφωνα σε ΟΑΕΔ και απαντηση ειμαι στο 100% εχει κρασαρει τι το ενα τι το αλλο στην επιθεωρηση να λενε εμεις δε ξερουμε τιποτα το θεμα ειναι οτι μειναμε με την καταγγελια στο χερι με ενα πινακα που λεει 04/03 και μια προσληψη που τελικα δεν εγινε..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doctor Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 μεταφερω το θεμα εδω γιατι δε βρισκω καμια ανταποκριση απο το ποστ που εκανα μπας και μπορεσει και βοηθησει καποιος γιατι δε παει αλλο... "Επεσα σημερα θυμα της τεχνολογιας της νεας εποχης, του νεου ηλεκτρονικου συστηματος ΣΕΠΕ ΟΑΕΔ, συγκεκριμενα επιχειρηση που ανηκει σε προγραμμα επιδοτουμενο του ΟΑΕΔ μου ανακοινωσε οτι θα προχωρησει σε απολυση με σημερινη ημερομηνια και προσληψη νεου υπαλληλου, πηγα απο εκει εχθες πηρα τα στοιχεια του υπαλληλου του καινουριου και το πρωι πρωι σηκωθηκα να στειλω για αρχη τον πινακα με τη νεα προσληψη, (τι το ηθελα πειτε μου) στη συνεχεια απο το γραφειο ξεκινησα να στειλω την καταγγελια για να παω ΟΑΕΔ να κανω την προσληψη στο προγραμμα την καινουρια Ε ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙΠΟΤΑ δεν παιρνει καμια καταγγελια τη τηλεφωνα σε ΟΑΕΔ και απαντηση ειμαι στο 100% εχει κρασαρει τι το ενα τι το αλλο στην επιθεωρηση να λενε εμεις δε ξερουμε τιποτα το θεμα ειναι οτι μειναμε με την καταγγελια στο χερι με ενα πινακα που λεει 04/03 και μια προσληψη που τελικα δεν εγινε..." Θεωρώ πως θα δώσουν και παράταση και ...αμνηστία και θα είναι τρελοί να ρίξουν πρόστιμα έτσι όπως τα έχουν κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NadiaMic Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Τί εννοεί ο ποιητής;;; Έχετε επιλέξει επισυναπτόμενο αρχείο Ωρών Εργασίας, ενώ δεν έχετε σε κάποιο εργαζόμενο επιλέξει το αντίστοιχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikoskoutras Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 αποφασισα να τα παω ολα αυριο χειρογραφα ακομα δε μπορω να στειλω τιποτα και ξεκιναει δουλεια στης 15.50 ημαρτον θεε μου τι αλλο εχουμε να τραβηξουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 logistakos Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.προσπαθω να στειλω το εντυπο Ε6 (καταγγελια συμβασης) αλλα μου ζηταει το επισυναπτομενο αρχειο να ειναι PDF, εγω ομως το εχω σκαναρει λογω των υπογραφών σε WORLD μπορει να βοηθησει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HARYK Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.προσπαθω να στειλω το εντυπο Ε6 (καταγγελια συμβασης) αλλα μου ζηταει το επισυναπτομενο αρχειο να ειναι PDF, εγω ομως το εχω σκαναρει λογω των υπογραφών σε WORLD μπορει να βοηθησει καποιος? Συνάδελφε, αν δεν μπορείτε να το σκανάρετε κατευθείαν σε pdf, υπάρχουν ελεύθερα προγράμματα στο διαδίκτυο, που κάνουν τέτοιου είδους μετατροπές. Κάντε μια αναζήτηση.Καλό μεσημέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 logistakos Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 ευχαριστω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
panagiotis
βλέπω στο site για την υποβολή πίνακα προσωπικού κλπ
ότι για υποβολή πίνακα ζητάει αρχείο μόνο με κατάληξη .xml
Σε αρχείο excel όμως που είναι από "γεννησιμιού" του .xls
βάζω την επιλογή να το σώσω ως xml και δεν το δέχεται.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο;
Αν στείλω xls θα το δεχτεί ;
Top Posters For This Question
57
39
35
29
Popular Days
Oct 16
50
Mar 1
49
Mar 5
47
Mar 13
37
Top Posters For This Question
doctor 57 posts
jim1970 39 posts
CEL 35 posts
HARYK 29 posts
Popular Days
Oct 16 2012
50 posts
Mar 1 2013
49 posts
Mar 5 2013
47 posts
Mar 13 2013
37 posts
Popular Posts
HARYK
ΚΠ
Μην το λες... Ένας 16άρης ρωτάει έναν 70άρη: -Δε μου λες παππού πότε κόβεται η μαλακία; -Δεν ξέρω, δε ρωτάς κανένα μεγαλύτερο!!!
Roxanne
Τηλεφώνησα σήμερα στο Τηλ.Υποστήριξης ΣΕΠΕ (έντυπα Ε4,Ε8,Ε9,Ε10) τηλ: 2105289281 ΟΑΕΔ (έντυπα Ε3,Ε5,Ε6,Ε7) τηλ: 2109989102 (τηλεφωνικό κέντρο) θαύμα-θαύμα! απαντήσανε! Εγώ: -Καλημέρα σας θα ήθελα
907 answers to this question
Recommended Posts