Προς το περιεχόμενο

ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (για να γίνετε Συστημικοί Σύμβουλοι)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχίζει νέος κύκλος σπουδών σε Ηράκλειο Κρήτης, Αθήνα και Γιάννενα

http://www.sosyti.gr/tetraetes_programma.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχίζει νέος κύκλος σπουδών σε Ηράκλειο Κρήτης, Αθήνα και Γιάννενα

http://www.sosyti.gr..._programma.html

Τι είναι η Συστημική Συμβουλευτική Επιχειρήσεων; Μερικές φορές αντίθετα με τις προσδοκίες μας η εργασία μας αντί να είναι δημιουργική αποδοτική και χαρούμενη γίνεται αφορμή για απογοητεύσεις και ματαιώσεις κάθε είδους. Τι συμβαίνει πραγματικά σε αυτές τις περιπτώσεις; Ποιες κρυφές δυναμικές μπλοκάρουν τη ροή των αποφάσεων και της ανάπτυξης; Γιατί ενώ νοιώθουμε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε, τα προβλήματα παραμένουν ενεργά; Η Συστημική Προσέγγιση μπορεί να μελετήσει τα θέματα αυτά και να δόσει αποτελεσματικές λύσεις. Σύμφωνα με τη Συστημική, κάθε σύστημα, όπως λ.χ. μία επιχείρηση, αναπτύσσεται οριζόντια, δηλαδή από τα τμήματα και τις λειτουργίες της επιχείρησης στο παρόν, αλλά και κάθετα, δηλαδή από τη διαδρομή που διένυσε από την ίδρυσή της μέχρι τώρα. Μέσα σ αυτά τα πλαίσια δημιουργούνται συχνά προβλήματα που εχουν σαν αποτέλεσμα προβλήματα στις σχέσεις, χαμηλή παραγωγικότητα, αδυναμία επίτευξης στόχων κ.ο.κ.

Σήμερα πια, αξιοποιώντας τη Συστημική, μπορούμε να εξετάσουμε όλους τους παράγοντες που προκαλούν τα προβλήματα, διορθώνουμε και αναπρογραμματίζουμε τις συνθήκες που τα δημιουργούν,και σε συνεργασία με τον επιχειρηματία ή τον επικεφαλής της ομάδας, θέτουμε σε λειτουργία τις νέες λύσεις.

Η Συστημική λειτουργεί αποτελεσματικά, όχι μόνο στο βάθος, αλλά και στην επιφάνεια. Σε ζητήματα, απλά και πρακτικά, όπως διλήμματα ή αποφάσεις τρεχουσών αναγκών, προσδιορισμό στόχων, πρόβλεψη εμποδίων κ.λπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...