Προς το περιεχόμενο

βεβαιωση αποδοχων Ναυτικου σε Ελλαδα και Κυπρο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και απο μένα και καλό κουράγιο. Μου έτυχε μια δήλωση λίγο περίεργη και θα ήθελα τη γνώμη σας. εχω μια βεβαιωση αποδοχών Ναυτικου απο 01/01-30/06 με καθαρό ποσό 11675,5 , φορο που αναλογει 350,26 και που παρακρατηθηκε 345,01 και μια βεβαιωση αποδοχων απο 01/07-31/12 με καθαρο ποσό 11074,29, φορο που αναλογεί 332,23 και στο φορο που παρακρατηθηκε μου γραφει το παρακατω! ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΦΟΡΟΣ. ΠΛΟΙΟ ΥΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

Αυτο που έκανα αρχικα ήταν να συμπληρώσω κλασικα τους κωδικους στον 301 το συνολο των αποδοχων στο 313,315 τα ποσα που μου γραφουν οι βεβαιωσεις και στο ειδικο ενημερωτικο κανονικα τα ποσα. με κωδικο 2 κατωτερο πληρωμα. Αφου πήγα να την στείλω και εφαγα απορριψη μου ζηταει να γράψω τα ποσα σε αλλους κωδικους οποτε εγραψα τα ελληνικα στους γνωστους κωδικούς και την βεβαιωση υπο κυπριακη σημαια στον κωδικο 389 (καθαρο ποσο απο μισθους αλλοδαπης προελευσης με αποτελεσμα να βγαζω φόρο 2000 περιπου ενω κανονικα εβγαινε γύρω στα 500 ευρω οσο δηλαδη ειναι η εισφορα αλλυλεγγυης. Έχω λίγο μπερδευτει τώρα και απο το πρωι στελνω δηλωσεις οπότε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα άλλο που σκέφτηκα τώρα αλλα ξέρω ότι δεν ειναι σωστο είναι να μην έβαζα καθόλου την βεβαιωση που ειναι υπο κυπριακη σημαία αλλα ξερω γω....?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα ειμαι μπαφιασμένος και τα σκεφτομαι λιγα λιγα. η βεβαιωση να διευκρινησω οτι ειναι απο την ιδια εταιρεία!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...