asteras5 139 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Καλησπέρα,Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?Βάζω κωδικούς για ηλεκτρονικη υποβολή ΑΠΔ και μου λέει ο χρήστης ειναι απενεργοποιημένος για υποβολέ μπορέι μόνο να δει? Τι κάνω ? επικοινωνώ με ΙΚΑ?Σαε ευχαριστώ,Είναι νέοι κωδικοί,νομιζω τους είχα ενεργοποιησει αφου έλαβα τα PIN & PUK. Link to post Share on other sites
0 ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 393 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Απενεργοποίηση γίνεται σε παλιούς κωδικούς που δεν χρησιμοποιήθηκαν για ένα αρκετό διάστημα...Περίεργο μιας και λες ότι είναι καινούριοι...Δοκίμασες αρχικοποίηση? Λέω μην τυχόν έχουν κολήσει σε κάτι τέτοιο...Η επανενεργοποίηση γίνεται στο τοπικό ΙΚΑ πάντως... Link to post Share on other sites
0 FOROTEXNIKOS* 61 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 εγκυκλίος 13 του 2012 του ΙΚΑ.χειρόγραφη ΑΠΔ στο υποκαταστημα , και να παραληφθει με τον κωδικο ¨"ρόλος προισταμένου", εαν δεν το ξερουν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ.έως 31/8/2012 η προθεσμία υποβολής Link to post Share on other sites
0 asteras5 139 Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Σας ευχαριστώ πολύ .Ο ΑΜΕ είναι παλιός.τους κωδικούς τους πήρα 31/05/2012. Ελπίζω να μου την πάρουν χειρόφραφη και χωρίς πρόστιμο γιατί ο ΑΜΕ λήγει σε 3. Εκπνέει δηλαδή αύριο.Τους έστειλα και mail να δω τι θα απαντήσουν. Link to post Share on other sites
0 Guest LSISSY Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Δεν έχεις προβλημα συναίβει, στο προηγούμενο τρίμηνο η προθεσμια έληγε Σ/Κ και την παρέλαβαν κανονικά στο ΙΚΑ την Δευτέρα Link to post Share on other sites
0 ΒΑΓΓΕΛΗΣ Φ. 17 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 εγκυκλίος 13 του 2012 του ΙΚΑ.χειρόγραφη ΑΠΔ στο υποκαταστημα , και να παραληφθει με τον κωδικο ¨"ρόλος προισταμένου", εαν δεν το ξερουν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ.έως 31/8/2012 η προθεσμία υποβολήςΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ Η' ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΩ)? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 13/2012 ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΑΠΔ (ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ)..!? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Link to post Share on other sites
0 ISIDORA 389 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ Η' ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΩ)? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 13/2012 ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΑΠΔ (ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ)..!? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΔεν προβλεπεται χειρογραφη αλλα με μαγνητικο μεσο και η εγκυκλιος δεν ειναι η 13/2012 αλλα το παρακατω γενικο εγγραφοGEN_G99_1_13_16-1-12.pdf Link to post Share on other sites
0 asteras5 139 Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Εγώ που ξεκίνησα το θέμα , την υπέβαλα με cd .Όμως το ΙΚΑ μου ζήτησε έντυπο πρόσληψης, έντυπο ΣΕΠΕ , και εξουσιοδότηση στο όνομα μου.Μ.Φ.Χ. Link to post Share on other sites
0 HURRICANE33 447 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Τι εννοεί με μαγνητικά μέσα?Εγώ δεν έχω πρόγραμμα μισθοδοσίας.Δεν θα τη δεχτεί χειρόγραφη? Link to post Share on other sites
0 HARYK 11,287 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Τι εννοεί με μαγνητικά μέσα?Εγώ δεν έχω πρόγραμμα μισθοδοσίας.Δεν θα τη δεχτεί χειρόγραφη?http://www.ika.gr/gr/infopages/downloads/apdprogs.cfmΚαλησπέρα Link to post Share on other sites
0 HURRICANE33 447 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ! Link to post Share on other sites
0 ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 393 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Έχω και εγώ μια τέτοια περίπτωση.Πέραν του μαγνητικού μέσου απαιτείται εξουσιοδότηση, όλα τα έγγραφα (πρόσληψη, πίνακας, σύμβαση μερικής) σε φωτοτυπία και αίτηση εκεί για επανενεργοποίηση των κωδικών.Μόλις τελειώσει η ιστορία με το 1,10% θα την πάω να δω αν χρειάζεται κάτι άλλο. Link to post Share on other sites
0 Guest ΧΑΤΖΙ Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΔ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ(CD Η ΔΙΣΚΕΤΑ)ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΔ. Link to post Share on other sites
0 Panos Kal. 0 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Επιχειρηση με ΑΜΕ στο ΙΚΑ εχει να στειλει ΑΠΔ πανω απο 3 τριμηναιες με αποτελεσμα οι κωδικοι να εχουν απενεργοποιηθει.Γνωριζει κανεις τι χρειαζεται να γινει για να ενεργοποιηθουν προκειμενου να γινει ηλεκτρονικη προσληψη; Link to post Share on other sites
0 ISIDORA 389 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Επιχειρηση με ΑΜΕ στο ΙΚΑ εχει να στειλει ΑΠΔ πανω απο 3 τριμηναιες με αποτελεσμα οι κωδικοι να εχουν απενεργοποιηθει.Γνωριζει κανεις τι χρειαζεται να γινει για να ενεργοποιηθουν προκειμενου να γινει ηλεκτρονικη προσληψη;Η προσληψη δεν εμποδιζεται απο την απενεργοποιηση υποβολης ΑΠΔ DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
0 Panos Kal. 0 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ευχαριστω πολυ. Link to post Share on other sites
0 DimitrisD 63 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Συνεχίζει να ισχύει το ίδιο; Δηλαδή για απενεργοποιημένο χρήστη στην ΑΠΔ πάμε στο ΙΚΑ για υποβολή ΑΠΔ με δισκέτα; Link to post Share on other sites
0 hapapa 15 Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 καλημέρα ναι κανονικά πρώτα ΑΠΔ με δισκέτα ΙΚΑ και από τον επόμενο μήνα θα σου ανο΄πιξουν το σύστημα για να στείλεις ηλεκτρονικά DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
Question
asteras5 139
Καλησπέρα,
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?
Βάζω κωδικούς για ηλεκτρονικη υποβολή ΑΠΔ και μου λέει ο χρήστης ειναι απενεργοποιημένος για υποβολέ μπορέι μόνο να δει? Τι κάνω ? επικοινωνώ με ΙΚΑ?
Σαε ευχαριστώ,
Είναι νέοι κωδικοί,νομιζω τους είχα ενεργοποιησει αφου έλαβα τα PIN & PUK.
17 answers to this question
Recommended Posts