HARYK 11,287 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 δηλαδη με την καταργηση κβσ (εαν και οποτε) τερμα τα προγραμματα και οι ετησιες συνδρομες? μας βγηκαν αχρηστα τα προγραμματα? ή καταλαβαινω κατι λαθος?ΚαλησπέραΆποψή μου είναι ότι, εφόσον εξακολουθήσουν να υπάρχουν επιχειρήσεις (και εμείς σαν λογιστές, λογιστικά γραφεία ...) τα λογιστικά προγράμματα, θα είναι πάντα απαραίτητα, για πολλούς λόγους, που προσωπικά έχω εκθέσει, κάτω από θέματα της εταιρείας που χρησιμοποιώ.Καλό μεσημέρι Link to post Share on other sites
mairi899 5 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 ΚαλησπέραΆποψή μου είναι ότι, εφόσον εξακολουθήσουν να υπάρχουν επιχειρήσεις (και εμείς σαν λογιστές, λογιστικά γραφεία ...) τα λογιστικά προγράμματα, θα είναι πάντα απαραίτητα, για πολλούς λόγους, που προσωπικά έχω εκθέσει, κάτω από θέματα της εταιρείας που χρησιμοποιώ.Καλό μεσημέριευχαριστω συναδελφε για την απαντηση σου. θα ψαξω , θα βρω , να διαβασω τις αποψεις σου. Link to post Share on other sites
stefanos_her 4,014 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 δηλαδη με την καταργηση κβσ (εαν και οποτε) τερμα τα προγραμματα και οι ετησιες συνδρομες? μας βγηκαν αχρηστα τα προγραμματα? ή καταλαβαινω κατι λαθος?Το ότι θα καταργηθεί ο κβσ δεν πάει να πει ότι δεν θα έχουμε ανάγκη από προγράμματα........Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν οι απαιτήσεις, αλλά το πιο πιθανό να γίνουν πιο απαιτητικές.........Για μένα, χειρόγραφα και τήρηση σε excel είναι ημίμετρα...... και το φθηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι......... Link to post Share on other sites
Aggelaki 1 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Ενα καλό πρόγραμμα εσόδων-εξόδων διατίθεται δωρεά από εδώ http://dfiles.eu/files/7pbn81emp Το αρχείο βοήθειας της εφαρμογής είναι μεταγλωτισμένη βοήθεια των windows και για να το ανοίξετε πρέπει να γίνει άρση αποκλεισμού από τις ιδιότητες του αρχείου bskordialos 1 Link to post Share on other sites
PONTOS 0 Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Καλησπέρα συνάδελφη Θέλω την βοήθεια σας, εργάζομαι σε λογιστήριο σε ναυτιλιακή εταιρία, μου έχουν προτείνει να κρατάω τα Βίλια σε 2 κιλικία ώστε να βγάζω κατή παραπάνω, το ερώτημα μου είναι μπορώ να κρατάω τα βιβλία σε excel ? η πρέπει να έχω πρόγραμμα. Και ποια είναι η αμοιβή για την τήρηση αυτών τον βιβλίων ? Όποιος έχει διάθεση ας βοηθήσει Ευχαριστώ Link to post Share on other sites
ponzi 1,722 Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 35 λεπτά πριν , PONTOS said: Καλησπέρα συνάδελφη Θέλω την βοήθεια σας, εργάζομαι σε λογιστήριο σε ναυτιλιακή εταιρία, μου έχουν προτείνει να κρατάω τα Βίλια σε 2 κιλικία ώστε να βγάζω κατή παραπάνω, το ερώτημα μου είναι μπορώ να κρατάω τα βιβλία σε excel ? η πρέπει να έχω πρόγραμμα. Και ποια είναι η αμοιβή για την τήρηση αυτών τον βιβλίων ? Όποιος έχει διάθεση ας βοηθήσει Ευχαριστώ Καλησπέρα, Ναι μπορείτε. Αλλά καλύτερα να τα κρατάτε στο word. Έχει αυτόματο διορθωτή. nick63, salonikios55 and sotiris210313 2 1 Link to post Share on other sites
noslave 35 Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 41 λεπτά πριν , ponzi said: Καλησπέρα, Ναι μπορείτε. Αλλά καλύτερα να τα κρατάτε στο word. Έχει αυτόματο διορθωτή. ...δεν υπάρχεις..!! Link to post Share on other sites
invoice 11 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Εμένα μου ήρθε αυτό το email από ένα σεμινάριο που είχα πάει και μου το έδωσαν δωρεάν. Υπόψιν έχει πολύ καλό Help desk https://us12.campaign-archive.com/?u=30e7db68d3d4abae6dd7ca752&id=5507761087 salonikios55 1 Link to post Share on other sites
invoice 11 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά salonikios55 1 Link to post Share on other sites
koukoulakis 30 Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 15 ώρες πριν, invoice said: Εμένα μου ήρθε αυτό το email από ένα σεμινάριο που είχα πάει και μου το έδωσαν δωρεάν. Υπόψιν έχει πολύ καλό Help desk https://us12.campaign-archive.com/?u=30e7db68d3d4abae6dd7ca752&id=5507761087 Μας κουράζεις! invoice and salonikios55 1 1 Link to post Share on other sites
invoice 11 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 On 29/11/2017 at 8:02 ΠΜ, koukoulakis said: Μας κουράζεις! Μα το θέμα λέει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και η απάντηση μου είναι σχετική. Link to post Share on other sites
Recommended Posts