Προς το περιεχόμενο

εφαρμογη galaxy singular και παρατηρήσεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

εάν χρησιμοποιείτε το Galaxy παρακαλώ ας με ενημερώσετε σχετικά με την εφαρμογή.

(παράπονα, σχόλια, κ.λ.π)

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να αναφέρω κάποια πράγματα σχετικά:

1. Δεν το έχω δουλέψει, το είδα όμως σε μια 4ωρη παρουσίαση (όπου βέβαια σου δείχνουν μόνον τα θετικά, μόνο τις ενότητες που δουλεύουν, που τους βολεύει όπως όλοι).

2. Η ίδια η εταιρεία έχει δείξει χειρίστη διαγωγή προς τους πελάτες της σε όλες τις προηγούμενες εφαρμογές της, ψάξε στο forum και θα βρεις πολλά σχετικά.

3. Δες τον τρόπο και το κόστος της υποστήριξης, έχει πολύ ενδιαφέρον, ζήτα τους να σου το πουν αναλυτικά.

4. Ζήτα να σου υποδείξουν χρήστες που το εφαρμόζουν μιλήσεις εδώ και καιρό (π.χ. 1 χρόνο), μίλα μαζί τους και πάρε τη γνώμη τους.

5. Οι πληροφορίες (κακόβουλες;, δεν ξέρω) λένε ότι είναι μια ημιτελής εφαρμογή, μια μεγάλη εφαρμογή, που πωλείται και τμηματικά, αλλά όπως και ο προκάτοχος του (SEN) θέλει ΠΟΛΥ καιρό να στηθεί και να δουλέψει.

Η γνώμη μου είναι να μην επαναπαυθείς ούτε σε όσα σου γράφω παραπάνω, αλλά να βρεις έναν dealer που να τον εμπιστεύεσαι, να τον ξέρεις, να σου πει το κόστος σε βάθος 3-5 χρόνων (αγορά, στήσιμο, και υποστήριξη) και να τον δεσμεύσεις όσο μπορείς για να εφαρμόσει ότι θα σου υποσχεθεί.

Μην εμπιστεύεσαι την ίδια την εταιρεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 years later...

Αναζητω επικαιροποιμενες αποψεις για το galaxy...

Το δουλευει κανεις; Ειναι λειτουργικο, κανει οτι λενε, σπαει τα νευρα στο σεταρισμα, η υποστηριξη, κρυφα κοστη και τσαλιμακια απο την εταιρια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναζητω επικαιροποιμενες αποψεις για το galaxy...

Το δουλευει κανεις; Ειναι λειτουργικο, κανει οτι λενε, σπαει τα νευρα στο σεταρισμα, η υποστηριξη, κρυφα κοστη και τσαλιμακια απο την εταιρια;

 

Επαναφέρω το θέμα μήπως και κάποιος έχει σχετική άποψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 year later...

Άργησα να δω το topic ελπίζω όμως να σε πρόλαβα. Έχω το πρόγραμμα εδώ και μερικά χρόνια. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός. Είναι ένα πρόγραμμα με τεράστιες εν δυνάμει δυνατότητες αλλά και με πάρα πάρα πολλά προβλήματα σαν εφαρμογή (λόγω του ότι είναι καινούριο) σε επίπεδο προγραμματισμού. Από εκεί κ πέρα θέλεις μια πάρα πάρα πολύ καλή εταιρεία η οποία θα αναλάβει ΥΠΕΥΘΥΝΑ να παραμετροποιήσει το πρόγραμμα πάνω στις ανάγκες σου. Προσωπικά μετά από τρία χρόνια χρήσης έχω τα εξής να πω:

 

Δυσλειτουργικό, καθόλου εύχρηστο, πολλοί περιορισμοί ακόμα και για τις πιο απλές καταχωρήσεις στο "εμπορικό", δύσκολα ελέγξιμο μεταξύ εμπορικής και γεν. λογιστικής, διπλά και τριπλά πεδία καταχώρησης της ίδιας πληροφορίας, πολλά ασαφή πεδία, πολλές ασαφής δυνατότητες, απαιτεί εξαιρετικά σωστή παραμετροποίηση για να λειτουργεί χωρίς να "γεννάει" εμπόδια, γεγονός που απαιτεί από εσένα αφενώς να πληροφορήσεις σωστά τον προγραμματιστή για τις ανάγκες σου και αφετέρου ο προγραμματιστής να "αποκωδικοποιήσει" σωστά τις ανάγκες σου έχοντας φορο-λογιστικές βασικές γνώσεις και να έχει και τις τεχνικές γνώσεις του Galaxy για να μπορέσει να αποτυπώσει σε "κινήσεις" τις ανάγκες σου. Αυτό το τελευταίο όσο κλισέ και αν σου "ακούγεται" είναι το 80% της επιτυχίας οποιουδήποτε προγράμματος και αν επιλέξεις.Επίσης η Singular κωλυσιεργεί σε θέματα αναβάθμισης, παρόλο που έχει τακτικές αναβαθμίσεις (5-6 τον χρόνο προς το παρών) εν τούτης δεν είναι όλες χρηστικές και δεν λύνουν πάντα τις παθογένειες του Galaxy, αντιθέτως σε κάποιες από αυτές έχουν αλλάξει κάποια πράγματα που ένας χρήστης είχε μάθει να τα χειρίζεται με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και μου έχει τύχει μετά από αναβάθμιση να μην λειτουργούν σωστά και απλά διαδικασίες που πριν την αναβάθμιση λειτουργούσαν κανονικά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα επέλεγα το Galaxy.

 

Στα θετικά του Galaxy

Ωραίο περιβάλλον

Πολλές δυνατότητες (όχι άμεσα αναγκαίες & ούτε άμεσα λειτουργικές)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...