Προς το περιεχόμενο

10 λόγοι που ΠΑ.ΣΟ.Κ & Ν.Δ θα πάρουν ποσοστό >60%


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραθέτω μία καταπληκτική, γεμάτη ουσία και εις βάθος κριτική για τις αναδιπλώσεις (κοινώς κωλοτούμπες) του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την στάση του έναντι του δημοσίου χρέους.

Πιστεύω στην αντιπαράθεση ως δομικό συστατικό του διαλόγου. Θεωρώ όμως αυτό το παιχνίδι που καλλιεργεί το MEGA κυρίως (τι είπε ο ένας του ΣΥΡΙΖΑ, τι είπε ο άλλος, τι εννοούσε ο αρχηγός κ.λπ.) ως ευτελισμό της δημόσιας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ξέχασες ρε αμαρτωλέ το αλαλούμ μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τους ημιυπαίθριους (Οικονόμου κ.λπ.) και τις αλληλοαντικρουόμενες δηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια; Για τα μέτρα που εξαγγέλονταν και μετά παίρνονταν πίσω; Για τις δηλώσεις του κ.Παπακωνσταντίνου και τα αδειάσματα από Πάγκαλο; Για τις κόντρες του Λοβέρδου με την Κατσέλη, για τις καφρίλες του Κουλούρη με τον ....Χρηστάκη Παππουτσή;;;

Είναι κι αυτό ίδιον της ανθρώπινης φύσης, να υπάρχει δηλαδή και η προσωπική γνώμη. Μόνο το ΚΚΕ έχει καταφέρει να έχει μία γραμμή (όποιος βγει από αυτήν απλώς διαγράφεται, βλ. Μήτσος Κωστόπουλος, Μάκης Κοψίδης κ.λπ.).

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επίσημο πρόγραμμα.

Επ' αυτού είναι δυνατή μία κριτική και όχι επί κάποιων προσωπικών γνωμών ή δηλώσεων. Συμφωνώ ότι ήταν λάθος του Τσίπρα να χρησιμοποιήσει ....πασοκτσίδικες μεθόδους για να καλύψει τον Μανώλη Γλέζο... :)

Στην πολύ καλή κριτική λοιπόν που ασκεί ο οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης, και μάλιστα από τα αριστερά, υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα τεχνική ανάλυση σχετικά με την σύνθεση του ελληνικού δημοσίου χρέους πριν και μετά το PSI:

http://leonidasvatik...81%CE%AD%CE%BF/

Πολύ καλή η ανάλυση αν και περιληπτική του Βατικιώτη.

Καταλήγει σε ένα συμπέρασμα.

Η λύση προϋποθέτει σύγκρουση με την ΕΕ.

Αυτό δεν λέει και το κκε και το κατηγορούν για απομονωτισμό;

ΥΓ: Δυστυχώς δεν είμαστε έτοιμοι εμείς. Μονίμως περιμένουμε το μεσσία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι δεν χωρούν αστεϊσμοί όταν μιλάμε για συμμορίες.

Και ποιός σου είπε ότι είναι αστεϊσμός; Ο Δημήτρης βέβαια σίγουρα αστειεύεται, όμως οι πολιτικές της υπευθυνότητας" και της "σοβαρότητας" εκεί οδήγησαν. Άσε που δε μάθαμε ποτέ σε τι συντελεστή είναι το κρουασάν βουτύρου.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ποιός σου είπε ότι είναι αστεϊσμός; Ο Δημήτρης βέβαια σίγουρα αστειεύεται, όμως οι πολιτικές της υπευθυνότητας" και της "σοβαρότητας" εκεί οδήγησαν. Άσε που δε μάθαμε ποτέ σε τι συντελεστή είναι το κρουασάν βουτύρου.....

Συμφωνώ συνάδελφε Αχιλλέα για τα αίτια αλλά αυτό που λέω (συνεχώς) είναι πως πρέπει να είμαστε κάθετοι απέναντι σε αυτό το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ποιός σου είπε ότι είναι αστεϊσμός; Ο Δημήτρης βέβαια σίγουρα αστειεύεται, όμως οι πολιτικές της υπευθυνότητας" και της "σοβαρότητας" εκεί οδήγησαν. Άσε που δε μάθαμε ποτέ σε τι συντελεστή είναι το κρουασάν βουτύρου.....

Φυσικα και αστειεύομαι. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αρκεί να μου απαντήσουν εμπεριστατωμένα σε ποιόν συντελεστή ΦΠΑ (13% ή 23%) πάει το κρουασάν βουτύρου που αγοράζω από το φαστφουντάδικο και κάθομαι και τρώω απ' έξω απ' το μαγαζί, καθιστός σε μια καρέκλα. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, δηλαδή....

Συνάδελφε , παρότι παλαιός και καταξιωμένος , δε μας δίνεις όλα τα στοιχεία στερώντας μας τη δυνατότητα να σου απαντήσουμε με βεβαιότητα.

Η καρέκλα είναι πλαστική ή ψάθινη ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Μέρκελ κι Εγώ!

590_a723b3968ba89f8422ba27d34a3b4aa1.jpg

Με πήρε η φράου Μέρκελ τηλέφωνο!

Γύρω στις 8 και 38΄ το πρωί!

Από την Τράπεζα, λέω θα είναι, για την καθυστερημένη δόση – ποιαόμως απ’ όλες τις τράπεζες και για ποια απ’ όλες τις δόσεις;

«Δεν είμαι εδώ», λέω στο τηλέφωνο και το κλείνω. Ξαναχτυπάει το ρημάδι, «δεν είμαι εδώ είπαμε!», ξαναλέω και το ξανακλείνω.

Και τότε ακούω τη συσκευή να μου λέει κάτι σαν: «Χακενχόφτεν χέχτερινγκ ντας γκιουντερμπρίνερ!!» - Θεέ μου, λέω! Ακούω φωνές!

«Δεν ακούς φωνές!», μου λέει η συσκευή, «ακούς τη φράου Μέρκελ

«Γιαβόλ», ψιθυρίζω συντετριμμένος και σηκώνω τη συσκευή!

«Ντας ιστ Στάζις Σταυρόπουλος;», ακούω μια φωνή υμπεργκρουπενφίρερ να με ρωτάει;

«Μανδάμ Μέρκελ;», ψιθυρίζω.

«Νάιν Μανδάμ! Ο Τζίπρας είσαι και με λες μανδάμ

«Νάιν Τσίπρας, μάιν Φιούρερ, Sorry…μάιν, κυρία μου!» της λέω έτοιμος να παραδοθώ, «εγώ, Στάθης, απλώς Στάθης», ψιθυρίζω ξέπνοος.

«Για, Στάζις! Είσαι τεμπέλης, Στάζις

«Οχι, κυρία μου

«Θέλεις να βγεις απ’ το ευρώ, Στάζις

«Οχι εγώ, μάιν ντάμε Μέρκελ, ο Λαφαζάνης», καρφώνω τον Πάνο, καλού κακού, μπας και τη γλιτώσω

«Λαφαζάνης καπούτ! Δραγκαζάκις καπούτ! Ράους ΣΥΡΙΖΑ

«Κι εγώ τους τα λέω, αλλά δεν με ακούνε, οι συνιστώσες μάιν καπιτέν!», παίρνω θάρρος.

«Σκασμός

«Μπογιουρούμ», της κάνω.

«Παρντόν

«Με συγχωρείτε! Αλλά όλο τούρκικα και γερμανικά ακούω τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, καμιά φορά τα μπερδεύω...»

«Σκασμός

«Γιαβόλ

«Στάζις...»

«Διατάξτε

Σιωπή στο ακουστικό. Μόνον η ανάσα της κυρίας Μέρκελ ακούγεται! Η προσπάθειά της να κάνει υπομονή μαζί μου είναι εμφανής – τη νιώθω, δάκρυα μου ανεβαίνουν στα μάτια, «Στάζις», μου λέει,

«το Σύνταγμα»...

«Ποιο Σύνταγμα;» τη διακόπτω όλο χαρά, «το Σύνταγμα Βάφεν Ες Ες Εντελβάις;! Ξανάρχεται η Παντσερντιβιζιόν Εντελβάις

«Νάιν, ηλίτιε! Το Ελληνικό Σύνταγμα

«Τι το Ελληνικό Σύνταγμα;» ρωτάω όσο πιο προσεκτικά μπορ

«Παπούλιας!», μου λέει η κυρία Μέρκελ. «Είπα στον Πρόεδρο ντης Ντημοκρατίας σας να τηρήσετε το Ζύνταγμά σας και να κάνετε Ντημοφήφισμα αν θέλετε να σας μπαίρνω τηλέφωνο να σας λέω ντι να γκάνετε ή όχι».

Ηταν η σειρά μου να σωπάσω. Εντρομος! Ψιθύρισα: «Μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει, καλή μου κυρία. Εγώ Στάθης, νάιν Παπούλιας, μας συμβαίνει κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο...».

«Σπασμένο τηλέφωνο σπάσω σπασμένο κεφάλι σου, σβάιν!» ακούω την Καγκελάριο να ουρλιάζει και να μου κλείνει το τηλέφωνο καταπρόσωπο!

«Αντε από ‘κει, κυρά μου!», της λέω! «Σε ποιον μιλάς έτσι; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ

Τσιμουδιά η συσκευή.

«Α, να χαθείτε, παλιογερμαναράδες!», προσθέτω, και πάω στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και να ταΐσω τον Μπαλλάκια, τον γάτο μου, όταν ξαναχτυπάει το τηλέφωνο.

«Α, δεν υποφέρεσθε», φωνάζω και σηκώνω το ακουστικό έτοιμος για καβγά!

«Γιαβόλ, φράου Μέρκελ», λέω όσο πιο γλυκά μπορώ.

«Ποια Μέρκελ; Από την Τράπεζα Τάδε είμαστε! Ο κ. Σταυρόπουλος

Φτου!

«Βεβαίως!», λέω ψύχραιμα. «Μόλις τώρα μιλούσα με την κυρία Μέρκελ! Μέρκελ! Ξέρετε, την καγκελάριο της Γερμανίας! Κολλητή μου! Τι με θέλετε; Για εκείνο το δανειάκι; Αυτό συζητούσα και με τη συντρόφισσα Μέρκελ! – μήπως μπορούμε να κάνουμε καμιά ρυθμισούλα;».

«Νάιν!» μου λέει ξερά η υπάλληλος!

«Πόρκα μιζέρια!», αναστενάζω.

«Τι; Καταρρέει και η Ιταλία

«Ορίστε

«Παιδιά», ακούω μέσα απ’ το τηλέφωνο την υπάλληλο να φωνάζει, «έχω εδώ έναν μαλάκα που μιλάει με τη Μέρκελ και μου λέει ότι καταρρέει η Ιταλίααααα!!!»

ΥΓ.: Αν με πάρει ο Κρούγκμαν να μάθει για το ντόμινο που άρχισε, δεν είμαι εδώ...!

http://www.enikos.gr/stathis/45564,H_Merkel_ki_Egw!.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ήττα, αλλά δεν είναι αργά.

Τηλεφώνημα της Αγκελάς Μέρκελ στον Κάρολο Παπούλια, με το οποίο ζήτησε οι ιθαγενείς, μαζί με τις εκλογές να κάνουμε δημοψήφισμα, για την παραμονή μας στο ευρώ. Δηλώσεις παραγόντων της Ευρώπης, για τους επιπόλαιους έλληνες οι οποίοι πρέπει να υπακούσουν. Δημοσιεύματα των ελεγχόμενων καναλιών, εφημερίδων και περιοδικών του εξωτερικού για τους τεμπέληδες και ατίθασους έλληνες, που πρέπει να συμμορφωθούν. Δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ, που εμμέσως συστήνει να επιλέξουμε υπεύθυνα κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και όχι τα περιθωριακά…

Όλα αυτά τα φανερά και ποιος ξέρει πόσα άλλα υπόγεια, συμβαίνουν το 2012, στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο και στην αλληλέγγυα Ευρώπη της προόδου και της ανάπτυξης… Και όλα αυτά συμβαίνουν σε έναν λαό, που επί 2,5 χρόνια τώρα είναι δεμένος στο κρεβάτι του χειρουργείου και του εφαρμόζονται, χωρίς αναισθητικό, ταυτόχρονα οικονομικές συνταγές αλληλοσυγκρουόμενες, σε ένα πρωτοφανές παγκόσμιο πείραμα, ταχύρυθμης φτώχειας και μαζικής καταστροφής.

Και καθόμαστε και παρακολουθούμε την σφαγή μας. Και καθόμαστε και προσευχόμαστε να μας κόψουν το ένα πόδι με ανώδυνο τρόπο και από το άλλο να κόψουν μόνο μερικά δάχτυλα. Και καθόμαστε και παρακαλούμε να μην μας κόψουν το ένα χέρι, για να μπορούμε κάνοντας ζάπινγκ να βλέπουμε λάιβ την εξόντωσή μας. Ακόμη και τώρα ονειρευόμαστε, φαντασιωνόμαστε το τέλος όλης αυτής της φρικτής ιστορίας, όταν μόλις αρχίζει η εφαρμογή της και σε άλλους λαούς.

Πιστεύουμε ότι μπορεί με την ψήφο μας, να αλλάξουμε αν όχι τα πάντα τουλάχιστον πολλά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι ναι. Φοβάμαι πως όχι. Με τίποτα όμως δεν λέω όχι στην προσπάθεια, με την ελπίδα να μην γίνει απόπειρα… Αυτό που λέω, πάντως σίγουρα, είναι ότι μπαίνουμε ήδη ηττημένοι, στην ιστορία. Πέρασαν 2,5 χρόνια πειράματος, πέρασαν 2,5 χρόνια με πακέτα μέτρων και συνεχή αφαίμαξη, πέρασαν 2,5 χρόνια που μας πήραν τόσα πολλά και τώρα νιώθω ότι θα μείνουμε ικανοποιημένοι με τόσα λίγα. Και αυτό είναι μια κάποια ήττα.

Όπως είναι ήττα, να τηλεφωνεί η Μέρκελ, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να απαιτεί συμμόρφωση. Όπως είναι ήττα να στέλνουμε τα μηνύματά μας, όποτε στήνεται μια κάλπη. Όπως είναι ήττα ότι όλα είναι ακόμη στην θέση τους, κυρίως τα μυαλά μας. Όπως είναι ήττα να νικάμε μόνο στην φαντασία μας, να αγανακτούμε κυρίως εκεί και να επαναστατούμε στα όνειρά μας. Η αμηχανία μας, είναι ήττα, όπως και η μαλθακότητά μας. Ο φόβος μας, ο τρόμος η ατολμία είναι επίσης ήττα.

Είναι ήττα, αλλά δεν είναι αργά. Για πολλούς είναι αρκετή μια διαφορετική ψήφος, στις 17. Για μένα είναι κάτι, αλλά δεν είναι αρκετό. Βέβαια για μένα, φαντάζομαι και για άλλους, πολλά δεν είναι αρκετά και γι αυτό όλα μου φαίνονται λίγα. Αλλά δεν πειράζει. Ας υπάρχει ποικιλία, για να ισορροπεί η μια δύναμη την άλλη. Ή η μια αδυναμία την άλλη.

Καλή δύναμη και δυνατές αδυναμίες!

Θύμιος Κ.

http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=3977

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα σεβαστούμε τη λαϊκή εντολή. Θα προτείνουμε κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας με στόχο να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση για να ακυρώσουμε το μνημόνιο»

(προεκλογική ομιλία,Λαμία, 29 Απριλίου 2012)

Π. Λαφαζάνης

«Εμείς μιλάμε για αριστερή έξοδο από το ευρώ, σε συνολική σύγκρουση με την ΕΕ και τον ολοκληρωτισμό της, από μια προοδευτική αριστερή κυβέρνηση»

(άρθρο, «Η “δικτατορία” του ευρώ!»,iskra.gr, 6 Ιανουαρίου 2012)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας

«Η λαϊκή ετυμηγορία καθιστά άκυρο το μνημόνιο και άκυρες τις δεσμευτικές εντολές των κκ. Σαμαρά, Βενιζέλου προς Ευρώπη και ΔΝΤ»

(δήλωση 8 Μαΐου 2012)

Π. Λαφαζάνης

«Το μνημόνιο θα ακυρωθεί, είναι θηλιά στον λαιμό του λαού»

(ΒΗΜΑ FΜ 11 Μαΐου 2012)

Ρένα Δούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έκανε λόγο για μονομερή αντιμετώπιση του μνημονίου»

(ΒΗΜΑ FΜ 11 Μαΐου 2012)

Γ. Δραγασάκης

«Πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν μιλάμε για μονομερείς ενέργειες. Αντιθέτως, αναγνωρίζουμε ότι έχουμε μια δομική αλληλεξάρτηση στην ΕΕ και γι’ αυτό δεν μιλούμε για μονομερείς ενέργειες, αλλά για επαναδιαπραγμάτευση των πάντων, εκτός και αν υποχρεωθούμε σε μονομερείς ενέργειες»

(«Βήμα της Κυριακής» 13 Μαΐου 2012)

Αλέξης Τσίπρας

«Εμείς έχουμε σαφή στόχο την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, αλλά χωρίς τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας. Δεν μπορώ εγώ να εγγυηθώ ότι η ευρωζώνη θα είναι πάντα ενωμένη»

(Συνέντευξη στο ΑΠΕ 14 Μαΐου 2012)

Α. Θεοπεφτάτου

«Τι θα πάθουμε δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές;»

(ΒΗΜΑ FM 14 Μαΐου 2012)

Αλέξης Τσίπρας

«Το μνημόνιο δεν καταγγέλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγέλθηκε από τον ελληνικό λαό με την απόφασή του. Αν θέλετε, ακυρώθηκε από την εφαρμογή του»

(πρακτικά σύσκεψης πολιτικώναρχηγών υπό τον Πρόεδροτης Δημοκρατίας 15 Μαΐου 2012)

Γ. Σταθάκης

«Σήμερα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια για μια σοβαρή αλλαγή των όρων του μνημονίου, αναφορικά με το σκέλος που μας ενδιαφέρει στην Ελλάδα, την άσκηση εσωτερικής πολιτικής»

(ΝΕΤ FM 15 Μαΐου 2012)

Γιάννης Μηλιός

«Σε έναν αριθμό μεγάλων επιχειρήσεων θα μπορούσε να φορολογηθεί ο τζίρος τους κατά 1%»

(δελτίο Mega,16 Μαΐου 2012)

Μ. Γλέζος

«Το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ»

(Αnt1 16 Μαΐου 2012)

Π. Λαφαζάνης

«Αυτό που εμείς θα κάνουμε, κατ’ αρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο. Παράλληλα, θα συνοδευτεί και από μια προσπάθεια διεκδίκησης, που θα τη θέσουμε εξαρχής, αναδιαπραγμάτευσης συνολικά του χρέους, σε μια λογική που θα επιδιώξουμε να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του»

(ΒΗΜΑ FM 18 Μαΐου 2012)

Ρένα Δούρου

«Δεν είμαστε και παλαβοί να πιστεύουμε ότι μια χώρα που είναι εκτός αγορών μπορεί να υπάρχει και χωρίς δάνειο»

(Σκάι τηλεόραση 18 Μαΐου 2012)

ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ -ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΚΑΝ

Δ. Στρατούλης

«Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας»

(ΒΗΜΑ FΜ 7 Μαϊου 2012)

Διευκρίνιση

«Οταν λέμε να αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε για τη χρηματοδότηση δημόσιων, κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων για να υπάρχει παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα μας»

7 Μαΐου 2012

Μ. Γλέζος

«Εθελοντικό δάνειο ως προς τα φτωχά στρώματα και υποχρεωτικό δάνειο ως προς τους υψηλοεισοδηματίες, πάνω από 20.000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο, μπορεί εκεί υποχρεωτικά να του πούμε να δίνει κάθε μήνα 100 ευρώ»

12 Μαΐου 2012

Διευκρίνιση

«Η πρόταση του Μ. Γλέζου για έναν εσωτερικό δανεισμό για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, υποχρεωτική για τα υψηλά εισοδήματα και προαιρετική για τους οικονομικά αδύνατους, αποτελεί ένα μόνο μέτρο, σε αντικατάσταση των χαρατσιών και των άλλων δυσβάστακτων αντικοινωνικών μέτρων, ενταγμένο σε μια δέσμη μέτρων κοινωνικής προστασίας και ανάπτυξης»

12 Μαΐου 2012

Πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκέψου amartole μου που καταντήσατε,,να ξεψαχνίζετε τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ..tragic... :D

κάποιου διάβασα σήμερα ότι ο Βενιζέλος ξέθαψε το σάπιο ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να το μπογιατίσει..

στα παραπολιτικά θα ήταν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκέψου amartole μου που καταντήσατε,,να ξεψαχνίζετε τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ..tragic... :D

κάποιου διάβασα σήμερα ότι ο Βενιζέλος ξέθαψε το σάπιο ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να το μπογιατίσει..

στα παραπολιτικά θα ήταν..

Μη μου λες για Βενιζέλο,μου ειναι αδιάφορος.

Εχω επικεντρώσει τώρα την προσοχή μου στον ΣΥΡΙΖΑ. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

keep up the good work.. που θάλεγε κι ο Τσίπρας.. :)

Μιλάει καλά Αγγλικά ο Τσίπρας?

Οχι τίποτε άλλο αλλά η διαπραγμάτευση του μνημονίου θέλει καλά αγγλικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον "αμελέτητα" θέλει.. ;)

Μπαααα.

Τα βόδια δεν χαμπαριάζουν τα "αμελέτητα" του κόκκορα.Περισσότερο γλώσσα θέλει η δουλεια. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκέψου amartole μου που καταντήσατε,,να ξεψαχνίζετε τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ..tragic... :D

κάποιου διάβασα σήμερα ότι ο Βενιζέλος ξέθαψε το σάπιο ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να το μπογιατίσει..

στα παραπολιτικά θα ήταν..

Το φυσάνε και δεν κρυώνει λέμε. Δεν το χωράει ο νους τους ότι είναι πλέον ένα μικρό κόμμα. Να σου πω κάτι; Το απολαμβάνω, το γουστάρω, το χαίρομαι.

Go on Αμαρτωλέ. 28% πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στη μέτρηση της public issue, συνεχίστε έτσι!!! :rolleyes:

Σου έγινε έμμονη ιδέα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το χωράει ο νους σου ότι το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει....

Στο ξαναγράφω και πιο πάνω: δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε εναλλακτική λύση.

Είναι λογικό να ακούγονται προσωπικές γνώμες. Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και έχει κατατεθεί.

Αν θέλεις να μπεις στο ηλίθιο αυτό παιχνίδι του Πρετεντέρη μπες. Η διαφορά σας είναι ότι ο Πρετεντέρης πληρώνεται.... :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξαναεπαναλμβάνω ότι αν θέλουν να τους γ@μ&σο*ν εντελώς , ας βάλουν στην αντζέτα στη τηλεόραση το φορολογικό κομμάτι και κυρίως ποίος ευθύνεται για τις μειώσεις του αφορολογήτου και τις καταργήσεις των απαλλαγών ....... Μη πέφτουν στη λούμπα της αναδιαπραγμάτευσης και της αλλαγής της Ευρώπης .....

Εδώ τα ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν ήττα της Μέρκελ την απόφαση των g8 ότι θα συνεχιστεί η λιτότητα αλλά με αναπτυξιακό μανδύα (δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα) ......

Όσον αφορά κωλοτούμπες κλπ κλπ , καλά η μεγαλύτερη και με διαφορά είναι αυτή της ΝΔ με Ντόρα (που δεν ασχολείται ξανα με την πολιτική αν θυμόμαστε) , με Πλεύρη , ΜπαρμπαΓιώργο , Κιλτίδη , βελόπουλο και λοιποι σωτήρες ........ Αλλά δεν πάει πίσω και ο Μπένυ που τώρα βλέπει νέες προτάσεις για το μνημόνιο ενώ πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο .....

Με αυτά και με αυτά ο κόσμος βλέπει ότι αυτή η άνοδος όχι μόνο της Αριστεράς αλλά και της Δεξίας που αγαπάει την Πατρίδα τους χαλάει τη μανέστρα και δεν τσιμπάει πλέον , ειδικά τα νέα παιδιά (Σούλης , Χαλκιδέος , ype κλπ ...!!! :D :D )........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά κωλοτούμπες κλπ κλπ , καλά η μεγαλύτερη και με διαφορά είναι αυτή της ΝΔ με Ντόρα (που δεν ασχολείται ξανα με την πολιτική αν θυμόμαστε) , με Πλεύρη , ΜπαρμπαΓιώργο , Κιλτίδη , βελόπουλο και λοιποι σωτήρες ........

Η ...ανανέωση του Σαμαρά συνεχίζεται. Αύριο θα ανακοινώσει την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη θέση του αρχηγού της ΟΝΝΕΔ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το φυσάνε και δεν κρυώνει λέμε. Δεν το χωράει ο νους τους ότι είναι πλέον ένα μικρό κόμμα. Να σου πω κάτι; Το απολαμβάνω, το γουστάρω, το χαίρομαι.

Go on Αμαρτωλέ. 28% πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στη μέτρηση της public issue, συνεχίστε έτσι!!! :rolleyes:

Σου έγινε έμμονη ιδέα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το χωράει ο νους σου ότι το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει....

Στο ξαναγράφω και πιο πάνω: δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε εναλλακτική λύση.

Είναι λογικό να ακούγονται προσωπικές γνώμες. Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και έχει κατατεθεί.

Αν θέλεις να μπεις στο ηλίθιο αυτό παιχνίδι του Πρετεντέρη μπες. Η διαφορά σας είναι ότι ο Πρετεντέρης πληρώνεται.... :rolleyes:

Μήτσο δεν ασχολούμαι με τις εκλογές.Εχω πέσει στη μελέτη,Διαβάζω για την Αργεντινή ώστε να είναι εξοικειωμένος με την πτώχευση,

Απο ότι έχω καταλάβει απο αυτά που διαβάζω, αυτός που έφυγε με ελικόπτερο από την Αργεντινή ήταν ο αντίστοιχος Τσίπρας στην Ελλάδα.

Οσονούπω και έρχεται και εδώ. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ βρε Μήτσο..

Επειδή δεν σ'έχω για ηλίθιο.. μάλλον είσαι ψευτάκος.. :P

τίποτα δεν διάβασες.. παρά ένα άρθρο ενός ανιστόρητου και το αναπαράγεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα σεβαστούμε τη λαϊκή εντολή. Θα προτείνουμε κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας με στόχο να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση για να ακυρώσουμε το μνημόνιο»

(προεκλογική ομιλία,Λαμία, 29 Απριλίου 2012)

Π. Λαφαζάνης

«Εμείς μιλάμε για αριστερή έξοδο από το ευρώ, σε συνολική σύγκρουση με την ΕΕ και τον ολοκληρωτισμό της, από μια προοδευτική αριστερή κυβέρνηση»

(άρθρο, «Η “δικτατορία” του ευρώ!»,iskra.gr, 6 Ιανουαρίου 2012)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας

«Η λαϊκή ετυμηγορία καθιστά άκυρο το μνημόνιο και άκυρες τις δεσμευτικές εντολές των κκ. Σαμαρά, Βενιζέλου προς Ευρώπη και ΔΝΤ»

(δήλωση 8 Μαΐου 2012)

Π. Λαφαζάνης

«Το μνημόνιο θα ακυρωθεί, είναι θηλιά στον λαιμό του λαού»

(ΒΗΜΑ FΜ 11 Μαΐου 2012)

Ρένα Δούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έκανε λόγο για μονομερή αντιμετώπιση του μνημονίου»

(ΒΗΜΑ FΜ 11 Μαΐου 2012)

Γ. Δραγασάκης

«Πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν μιλάμε για μονομερείς ενέργειες. Αντιθέτως, αναγνωρίζουμε ότι έχουμε μια δομική αλληλεξάρτηση στην ΕΕ και γι’ αυτό δεν μιλούμε για μονομερείς ενέργειες, αλλά για επαναδιαπραγμάτευση των πάντων, εκτός και αν υποχρεωθούμε σε μονομερείς ενέργειες»

(«Βήμα της Κυριακής» 13 Μαΐου 2012)

Αλέξης Τσίπρας

«Εμείς έχουμε σαφή στόχο την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, αλλά χωρίς τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας. Δεν μπορώ εγώ να εγγυηθώ ότι η ευρωζώνη θα είναι πάντα ενωμένη»

(Συνέντευξη στο ΑΠΕ 14 Μαΐου 2012)

Α. Θεοπεφτάτου

«Τι θα πάθουμε δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές;»

(ΒΗΜΑ FM 14 Μαΐου 2012)

Αλέξης Τσίπρας

«Το μνημόνιο δεν καταγγέλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγέλθηκε από τον ελληνικό λαό με την απόφασή του. Αν θέλετε, ακυρώθηκε από την εφαρμογή του»

(πρακτικά σύσκεψης πολιτικώναρχηγών υπό τον Πρόεδροτης Δημοκρατίας 15 Μαΐου 2012)

Γ. Σταθάκης

«Σήμερα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια για μια σοβαρή αλλαγή των όρων του μνημονίου, αναφορικά με το σκέλος που μας ενδιαφέρει στην Ελλάδα, την άσκηση εσωτερικής πολιτικής»

(ΝΕΤ FM 15 Μαΐου 2012)

Γιάννης Μηλιός

«Σε έναν αριθμό μεγάλων επιχειρήσεων θα μπορούσε να φορολογηθεί ο τζίρος τους κατά 1%»

(δελτίο Mega,16 Μαΐου 2012)

Μ. Γλέζος

«Το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ»

(Αnt1 16 Μαΐου 2012)

Π. Λαφαζάνης

«Αυτό που εμείς θα κάνουμε, κατ’ αρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο. Παράλληλα, θα συνοδευτεί και από μια προσπάθεια διεκδίκησης, που θα τη θέσουμε εξαρχής, αναδιαπραγμάτευσης συνολικά του χρέους, σε μια λογική που θα επιδιώξουμε να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του»

(ΒΗΜΑ FM 18 Μαΐου 2012)

Ρένα Δούρου

«Δεν είμαστε και παλαβοί να πιστεύουμε ότι μια χώρα που είναι εκτός αγορών μπορεί να υπάρχει και χωρίς δάνειο»

(Σκάι τηλεόραση 18 Μαΐου 2012)

ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ -ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΚΑΝ

Δ. Στρατούλης

«Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας»

(ΒΗΜΑ FΜ 7 Μαϊου 2012)

Διευκρίνιση

«Οταν λέμε να αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε για τη χρηματοδότηση δημόσιων, κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων για να υπάρχει παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα μας»

7 Μαΐου 2012

Μ. Γλέζος

«Εθελοντικό δάνειο ως προς τα φτωχά στρώματα και υποχρεωτικό δάνειο ως προς τους υψηλοεισοδηματίες, πάνω από 20.000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο, μπορεί εκεί υποχρεωτικά να του πούμε να δίνει κάθε μήνα 100 ευρώ»

12 Μαΐου 2012

Διευκρίνιση

«Η πρόταση του Μ. Γλέζου για έναν εσωτερικό δανεισμό για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, υποχρεωτική για τα υψηλά εισοδήματα και προαιρετική για τους οικονομικά αδύνατους, αποτελεί ένα μόνο μέτρο, σε αντικατάσταση των χαρατσιών και των άλλων δυσβάστακτων αντικοινωνικών μέτρων, ενταγμένο σε μια δέσμη μέτρων κοινωνικής προστασίας και ανάπτυξης»

12 Μαΐου 2012

Πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ

Όσες δηλώσεις και να μαζέψεις για να αποδείξεις την παλλινωδία του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα θα υστερούν σε σχέση με τις παρακάτω:

Εξω από την εοκ (Ανδρέας 1981)

Είμαι Φεντεραλιστής (Ανδρέας 1985)

Λεφτά υπάρχουν (Γιώργος 2009)

Δεν υπάρχει σάλιο (Λοβέρδος 2010)

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ (Γιωργος 2009)

Το ΔΝΤ είναι μονόδρομος (Γιώργος 2010)

Το μνημόνιο είναι ευτυχία (Θόδωρος 2010)

Η ΔΕΗ δεν είναι εισπρακτικός μηχανισμός (Μπένυ 2011)

Το μοναδικό δίκαιο μέτρο είναι το εετηδε που θα εισπραχθεί μέσω των λ/σμών της ΔΕΗ (Μπένυ 2011)

Δεν υπάρχει περίπτωση για κούρεμα γιατί σημαίνει πτώχευση (Γιώργος, Μπενυ, άλλος Γιώργος κλπ 2009-2011)

Με το κούρεμα μειώσαμε το χρέος και σώσαμε τη χώρα (Γιώργος, Μπένυ και λοιποί 2011)

υγ: κοίτα να δείς που υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υγ: κοίτα να δείς που υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ

Άν νομίζεις κι εσύ έτσι, τότε ο νέος δικομματισμός έχει απλώσει γερές ρίζες.

Μήπως πάλαι πότε το δίπολο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έχει αρχίσει να μεταβάλλεται σε ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...