Προς το περιεχόμενο

10 λόγοι που ΠΑ.ΣΟ.Κ & Ν.Δ θα πάρουν ποσοστό >60%


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις Εκλογες ο Συριζα θα παρει πανω απο 120 εδρες .....Τοτε λοιπον.... ολοι που θελουν κυβερνηση εδω και τωρα να δουμε αν θα δωσουν ψηφο ανοχης. Αυτο ΦΟΒΑΣΤΕ.την φακα..!

Υ/Γ αν ...αν ...γινουν εκλογες..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82

έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....................................................................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις Εκλογες ο Συριζα θα παρει πανω απο 120 εδρες .....Τοτε λοιπον.... ολοι που θελουν κυβερνηση εδω και τωρα να δουμε αν θα δωσουν ψηφο ανοχης. Αυτο ΦΟΒΑΣΤΕ.την φακα..!

Υ/Γ αν ...αν ...γινουν εκλογες..!

Εννοείται ότι θα του δώσουν ψήφο ανοχής.Αυτό δεν το κουβεντιάζουμε.

Αλλά με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει το μπόνους των 50 εδρών οπως λεει ο καθηγητής Κασιμάτης,οι 120 έδρες ξέρεις σε τι ποσοστό αντιστοιχούν?

Πάνω από 35%.

Προσγειώσου.Μη πετάς τόσο ψηλά.Οσο ποιο ψηλά πετάς τόσο περισσότερο θα είναι οδυνηρή η πτώση. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνεις μεγάλο λάθος οτι έχει τις λιγότερες. Θέλει να φαίνεται οτι έχει τις λιγότερες, για τους λόγους που σου ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, εξηγώντας(όπως κι άλλοι συνάδελγοι) οτι ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ να αναλάβει ευθύνες, διατηρεί σταθερά το ποσοστό του, μεταξύ 4,5% και 6% (με τους μηχανισμούς που ήδη έχει αναφέρει ο doctor αν δεν κάνω λάθος).

Όσο για το τι κάνω εγώ, έχω να σου πω οτι δίνω καθημερινά τον δικό μου αγώνα, μέσα από τον κοινωνικό μου περίγυρο,την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή, όχι παντως ακολουθώντας σαν πρόβατο στις πορείες,τους βολεμένους συνδικαλιστές και μελοντικούς βουλευτές του ΚΚΕ. Αν αυτό δεν είναι αποδεκτό από το αγαπημένο σου κόμμα, ειλικρινά, δε δίνω δεκάρα.

Επειδή είσαι μικρή, όπως έχεις αναφέρει, αλλά κι εγώ δεν είμαι κανένα χούφταλο (έχω ακριβώς την ηλικία της μεταπολίτευσης)

δεν υπάρχει το άλοθι της άγνοιας όταν εκφράζεις δημόσια την άποψη σου.

Έχω να σου πω, όπως ήδη σου έχει πει και η ΕΙΡΗΝΗ, οτι θα πρέπει να διαβάσεις Ιστορία, αν ρωτήσεις, να μάθεις από πρώτο χέρι,να μιλήσεις με πραγματικούς αγωνιστές της αριστεράς και αφού διαμορφώσεις δική σου άποψη, να την παραθέσεις αντικειμενικά, χωρίς να παπαγαλίζεις τις ανακοινώσεις και τις γραμμές του ΚΚΕ.

Επιγραμματικά να σου αναφέρω οτι μετά τη γερμανική κατοχή, σχεδόν το 50% ή και παραπάνω του ελληνικού λαού, υπήρξαν και παραμένουν αριστεροί, παίρνοντας τα όπλα και βγαίνοντας στα βουνά,

ενάντια σε φασίστες, ακροδεξιούς, κατάλοιπα του ναζισμού κατά την περίοδο του πρώτου εμφυλίου πολέμου.

Η Ιστορία έχει ήδη γράψει οτι και για τον πρώτο άλλα και για τον δεύτερο εμφύλιο πόλεμο η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο ΚΚΕ (το τότε ΕΑΜ).

Από τον Άρη Βελουχιώτη, τον Ζαχαριάδη και τη συνθήκη της Βάρκιζας, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδρομή κι αν κανείς διαβάσει την Ιστορία από την αρχή και όχι από την μέση ή από το τέλος προς την αρχή, θα καταλήξει στα σωστά συμπεράσματα.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λοιπόν δεν υπήρχαν, μας προέκυψαν από τα κακώς κείμενα και τα επανειλημμένα λάθη του ΚΚΕ από τα οποίο προέκυψαν και τα υπόλοιπα κομμάτια της αριστεράς, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα.

Το πόσο το ΚΚΕ απέχει από την εξουσία φαίνεται από τα παρακάτω:

1. Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη ήταν αριστερή πάνω στα βουνά. (Η μητέρα του νοσοκόμα και ο πατέρας του γιατρός).

Όλοι ξέρουμε πως στη συνέχεια ο Σωκράτης Κόκκαλης διαμόρφωσε και επέβαλε στην εκάστοτε εξουσία τους δικούς του "αριστερούς" καπιταλιστικούς κανόνες.

2. Την ίδια αριστερή προέλευση έχει και η η οικογένεια του Μπόμπολα....με τη γνωστή πορεία στη συνέχεια...

3. Περίτπωση ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Επίσης αριστερή προέλευση, (συνηγόρησε τότε το ΚΚΕ στην πώληση του ΟΤΕ)

....κι άλλες περιπτώσεις που δεν έχει νόημα να αναφέρω, για να μην γίνομαι κουραστικός....

Άρα λοιπόν όταν λές "εσείς και οι άλλοι"....ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι??

Εσύ είσαι αν δεν είσαι με εμάς, είσαι με τους άλλους....αλλά κι αυτοί οι άλλοι, δηλ. εσείς δεν είστε σε καμία περίτωση άμοιροι ευθυνών.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τιμωρήθηκαν από τον ελληνικό λαό στις 6/5/12 και πήραν αυτό ακριβώς που τους άξιζε: Την ταπείνωση και τον εξευτελισμό.

ΥΓ1: Ατυχές παράδειγμα τα ακριβά αυτοκίνητα (βλ.Αλαβάνο, Λ.Κανέλη) απ΄τους πλουσιότερους πολιτικούς και νόμιμους εκπρόσωπους της καπιταλιστικής "αριστεράς".

ΥΓ2: Αλήθεια οι εργαζόμενοι του Περισσού (του κόμματος δηλαδή), γιατί είναι απλήρωτοι από το ΚΚΕ?.

Τις κρατικές επιδοτήσεις που λαμβάνει το ΚΚΕ, γιατί καταδέχεται να τις παίρνει, από το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ?

Συνάδελφε καλημέρα!

Δεν θα μαλώσω μαζί σου κι ας έχεις επιθετικό ύφος απέναντι μου.

Μια χαρά ξύπνησα το πρωί και δεν θέλω να χαλάσω την ημέρα μου... :P

Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα. Άλλωστε όλα όσα λες είναι η γνώμη σου,δεν σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας.

Απλά σου λέω ότι καλό είναι να διαβάζεις όλες τις δημοσιεύσεις για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Έτσι θα έβλεπες πως σε παλιότερη δημοσίευση μου, έχω πει πως αναγνωρίζω ότι ο καθένας δίνει τον δικό του αγώνα καθημερινά,όμως για ποιον? Αν αγωνίζεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

τότε αυτό δεν αρκεί πρέπει να διεκδικεί πράγματα που αφορούν το σύνολο γιατί ανήκει σε αυτό!

Όσοι άνθρωποι πάνε στις πορείες του ΚΚΕ δεν είναι πρόβατα όπως λες,αλλά συνειδητοποιημένοι.

Επίσης αν κάνεις τον κόπο να δεις τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι καθημερινοί άνθρωποι και αγρότες και όχι βολεμένοι συνδικαλιστές.

Όταν λες αυτό: ''Αν αυτό δεν είναι αποδεκτό από το αγαπημένο σου κόμμα, ειλικρινά, δε δίνω δεκάρα'' φαίνεται καθαρά ότι δεν έχεις καν την πρόθεση ν'ακούσεις άλλες απόψεις,προτιμάς να κρατάς την επιλογή σου με όποιο κόστος.

Σε παλιότερη ανάρτηση μου αναφέρω ξεκάθαρα ότι έχω μιλήσει με πραγματικούς αγωνιστές της αριστεράς και ότι έχω διαβάσει Ιστορία,γι'αυτό και εκφέρω άποψη.

Προβληματισμός: Την ιστορία ποιος την γράφει??? Ποιος είναι αντικειμενικός και δεν επιρεάζεται από τα δικά του πιστεύω?

Και κάτι ακόμα: Της παπαγαλίας δεν ήμουν ποτέ...

Όσο για τα σκάνδαλα...δεν βλέπω να λες τίποτα για αυτά των 2 πρώην μεγάλων κομμάτων, που κάθε μέρα διαβάζεις και από 5-6! Σκάνδαλα με το τσουβάλι...να φαν και οι κότες!

Το γεγονός ότι έπεσαν τα ποσοστά τους στις εκλογές για σένα είναι αρκετή ικανοποίηση? Κέρδισε κάτι ο λαός απ' αυτο?

Αν δεν φυλακιστούν και δεν δεσμευτούν από το κράτος οι περιουσίες τους,τότε τιμωρία δεν υπάρχει.

Ο Βενιζέλος που αγόρασε πριν λίγο καιρό λιμουζίνα αξίας 750.000€ είναι οκ? το παραβλέπουμε? :huh:

Μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα...

Καλό κουράγιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ανάπαυλα από την δουλειά για να επισημάνω το εξής..

Είναι λυπηρό στο παιχνίδι των εντυπώσεων να μπαίνει έτσι αναίσχυντα ο "ουδέτερος" πολιτειακός άρχων..

Οι άλλοι έχουν τον σκοπό τους.

Σε τι ακριβώς αποσκοπεί η νέα συνάντηση των τεσσάρων?

Προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει ελπίδα? Αν όχι γιατί 4 και όχι 5 ή 6 ή 7.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και δεν πάει.. ο Φώτης γιατί θα πάει... αν πάει?

Η καραμέλα της υπευθυνότητας έχει "λιώσει" .. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείται ότι θα του δώσουν ψήφο ανοχής.Αυτό δεν το κουβεντιάζουμε.

Αλλά με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει το μπόνους των 50 εδρών οπως λεει ο καθηγητής Κασιμάτης,οι 120 έδρες ξέρεις σε τι ποσοστό αντιστοιχούν?

Πάνω από 35%.

Προσγειώσου.Μη πετάς τόσο ψηλά.Οσο ποιο ψηλά πετάς τόσο περισσότερο θα είναι οδυνηρή η πτώση. :D

Τις 50 έδρες τις παίρνει αν βγει πρώτο κόμμα... Ο Κασιμάτης λέει πολλές βλακείες για διάφορα θέματα... Αυτός δεν ήταν με την τράπεζα της ανατολής?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κουβέλης: Δεν θα συνεργαστώ με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε μετά τις εκλογές!

kouvelis9-300x225.jpg

Κάλπες μέσα στον Ιούνιο βλέπει ο Φ. Κουβέλης μετά την άρνηση Τσίπρα να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση. «Δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε μετά τις εκλογές» λέει στον ραδιοφωνικό σταθμό real.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εκτίμησε ότι η χώρα οδεύει σε νέες εκλογές μέσα στον Ιούνιο και επέμεινε ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε μία οικουμενική κυβέρνηση είναι προϋπόθεση προκειμένου «το σχήμα να μην είναι εξαιρετικά εύθραυστό με τον κίνδυνο να καταρρεύσει την επόμενη μέρα της γέννησής του».

Ο κ. Κουβέλης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ακόμη και στην πρότασή του για αριστερή κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την ανοχή της ΝΔ και τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά ενώ κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για «επικοινωνιακά τεχνάσματα» στη βάση της συζήτησης για την ενότητα της Αριστεράς.

Σύμφωνα με το real.gr, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε μετά τις εκλογές ενώ διευκρίνισε ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών, τύπου Μόντι, με τον ίδιο Πρωθυπουργό.

http://www.tsantiri.gr/politiki/kouvelis-den-tha-sinergasto-me-to-siriza-oute-meta-tis-ekloges.html?iframe=true

:wacko::unsure::wacko::unsure:

Ξεκίνημα γεροντικής ανίας????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνταγματικό πραξικόπημα;

Ένα πρωτοφανές παρασκήνιο, με σκοπό τη δημιουργία κυβέρνησης με κάθε τρόπο χωρίς να πάμε σε νέες εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Το επιχείρημα βεβαίως είναι πως αυτό απαιτεί για μία ακόμη φορά η σωτηρία της πατρίδας. Την σωτηρία της πατρίδας επικαλέστηκαν και όσοι έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο πριν από 40 χρόνια, αλλά ας αφήσουμε την Ιστορία όσο διδακτική και να είναι και ας πάμε στα γεγονότα.

Μετά την συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο, οι προσπάθειες που σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 37) καταβάλλει ο Πρόεδρος για τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης, τερματίστηκαν. Το επόμενο στάδιο είναι ο ορισμός μιας κυβέρνησης όσο το δυνατόν ευρείας αποδοχής η οποία θα οδηγήσει σε εκλογές με πρωθυπουργό Πρόεδρο ενός από τα τρία Ανώτατα Δικαστήρια.

Το βήμα αυτό λοιπόν που με τόση σαφήνεια περιγράφεται στο Σύνταγμα, είναι μετέωρο. Αντί της προκήρυξης εκλογών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαίτησε μία ακόμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Η λειτουργία αυτή δεν είναι ούτε καν οριακή συνταγματικά, αλλά εκτός του πλαισίου του Συντάγματος και εκθέτει τον ίδιο τον Πρόεδρο γιατί φαίνεται να συμμετέχει και ο ίδιος σε μία μεθόδευση πολύ συγκεκριμένη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νέα σύσκεψη των αρχηγών η οποία δεν προβλέπεται, είχε μοναδικό σκοπό τον εγκλωβισμό των δύο κομμάτων της Αριστεράς. Σε αυτή λοιπόν τη σύσκεψη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (με πρόταση Βενιζέλου), θα ζητούσαν το σχηματισμό μιας κυβέρνησης της Αριστεράς από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Αν τα κόμματα της Αριστεράς, έκαναν πίσω σε αυτή την πρόταση, τότε θα δημιουργούσαν την εντύπωση ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν και είναι αναξιόπιστα.

Η άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να παραβρεθεί στη σύσκεψη αυτή, φαίνεται πως χάλασε το σχεδιασμό. Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο του σχεδίου εγκλωβισμού, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, φαίνεται πως βάζουν σε εφαρμογή, ένα σχέδιο δημιουργίας μιας κυβέρνησης που θα βασίζεται στο τράβηγμα άρθρων του Συντάγματος από τα μαλλιά. Σύμφωνα με το σχέδιο νούμερο 2,τις επόμενες ώρες, Συνταγματολόγοι και κανάλια θα δημιουργήσουν την εικόνα, πως προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση δεν απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία 151 βουλευτών όπως ορίζει το άρθρο 37, αλλά αρκεί πλειοψηφία 120 βουλευτών.

Το Σύνταγμα στο άρθρο 37 προβλέπει την απόλυτη πλειοψηφία, την αρχή της δεδηλωμένης δηλαδή που καθιερώθηκε επί Τρικούπη. Έτσι και μόνο έτσι γίνεται κυβέρνηση. Αν δεν ίσχυε αυτό άλλωστε δεν θα μαγειρεύονταν τόσοι εκλογικοί νόμοι με πριμ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη πλειοψηφία εδρών. Η αρχή της δεδηλωμένης και η πλειοψηφία των 151 εδρών, είναι κάτι που μαθαίνει ο μαθητής της δευτέρας Λυκείου.

Το Συνταγματικό Πραξικόπημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη Δημοκρατία αλλά και την δικαιολογημένη κοινωνική αντίδραση, θα θέσει απέναντι στο άρθρο 37, το άρθρο 84.Το άρθρο εκείνο δηλαδή που προβλέπει τι γίνεται σε περίπτωση πρόταση μομφής σε κυβέρνηση. Όταν ήδη υπάρχει αλλά για κάποιο λόγο αμφισβητηθεί. Σύμφωνα με το 84, αν υπάρξει πρόταση μομφής, ή η ίδια η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, τότε μπορεί να την πάρει με 120 ψήφους και 60 απουσίες. Αυτό είναι σαφώς διαφορετικό από την επιβεβαίωση εντολής στη Βουλή με 151 ψήφους κατά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Οι ανάγκες λοιπόν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (περιγράφονται πλήρως στη σελίδα 12 του HOT DOC που κυκλοφορεί με το απόρρητο σχέδιό τους) θα βάλει στο μίξερ τα άρθρα του Συντάγματος για να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα τηλεπαράθυρα θα γεμίσουν αναλυτές και Συνταγματολόγους, που στην χειρότερη των περιπτώσεων θα δημιουργήσουν μια εικόνα αμφισβήτησης όσων λέει το άρθρο 37 για να φανεί δικαιολογημένη και μία άλλη «ερμηνεία». Η χρήση των Συνταγματολόγων για παραγωγή βολικών εξελίξεων δεν είναι πρωτοφανής. Η λειτουργία του Παλατιού στην Αποστασία του 65, «νομιμοποιήθηκε» συνταγματικά από τον Συνταγματολόγο Σγουρίτσα και χρόνια αργότερα, Συνταγματολόγοι ερμήνευσαν πως ο Πρόεδρος της Βουλής Ι. Αλευράς ο οποίος εκτελούσε χρέη Προέδρου, είχε δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη του Χρ Σαρτζετάκη ως Προέδρου της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία (στις δύο προηγούμενες απείχε).

Στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ελλάδας, το πολιτικό κατεστημένο που την έφερε σε αυτή την κατάσταση ενδιαφέρεται μόνο για την επιβίωσή του,πατώντας ακόμη και πάνω στο ίδιο το Σύνταγμα. Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση Παπαδήμου σύμφωνα με τον Προκόπη Παυλόπουλο (συνένευξη ΣΚΑΙ) ήταν Συνταγματική εκτροπή, αλλά για το καλό της χώρας. Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το πόσο επικίνδυνη είναι η άποψη που θέλει το Σύνταγμα λάστιχο που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις πολιτικές σκοπιμότητες και τις «καλές» προθέσεις. Ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ένα μόρφωμα τεχνοκρατών, θα κυβερνήσει για το «καλό» μας, ενώ εμείς ψηφίσαμε για το κακό μας χωρίς να το ξέρουμε.

ΥΓ: Ελπίζω μόνο αυτές οι γραμμές να είναι ο λόγος που θα ματαιωθεί το σχέδιο που υπάρχει ήδη σε εξέλιξη. Το εύχομαι.

ΥΓ 2: Τα σχέδια αυτά είναι εν αγνοία του Κωνσταντόπουλου

http://www.koutipandoras.gr/?p=20228

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ώρα της μεγάλης κωλοτούμπας πλησιάζει..

Σε χαμηλό 20ετίας «βύθισε» το ΧΑ η προοπτική νέων εκλογών

Στο «κόκκινο» βρίσκονται το ελληνικό αλλά και τα ευρωπαϊκά χρηματίστηρια, λόγω της πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα και των δηλώσεων από Ευρωπαίους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, περί πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Το χρηματιστήριο Αθηνών κινείται πλέον κάτω από τις 600 μονάδες, σημειώνοντας νέο χαμηλό 20ετίας, ενώ τα ευρωπαϊκά καταγράφουν πτώση έως και 2,40%.

Συγκεκριμένα, στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 589,78 μονάδες - νέο χαμηλό 20ετίας -, καταγράφοντας πτώση κατά 3,65%, ενώ ο τζίρος προσεγγίζει τα 11,25 εκατ. ευρώ.

Τις ισχυρότερες πιέσεις δέχονται οι τράπεζες, με το σχετικό δείκτη να υποχωρεί κατά 5,5% περίπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H έξοδός μας, η κόλασή τους. Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει η ίδια η Fitch: Σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ όλες οι αξιολογήσεις των κρατών της Ευρωζώνης θα λάμβαναν αρνητικές προοπτικές ανακοίνωσε ο ένας από τα τρία μέλη της «αγίας τριάδας» (μαζί με την S&P και τον Moody’s) ο οίκος αξιολόγησης Fitch:

Στο πλαίσιο αυτό, οι χώρες που έχουν ήδη αρνητικές προοπτικές αξιολόγησης όπως η Κύπρος, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σλοβενία και το Βέλγιο, θα κινδύνευαν με άμεση υποβάθμιση, αλλά και οι υπόλοιπες χώρς, όπως η Γερρμανία και η Ολλανδία που έχουν τριπλό «Α» το χάνουν!

Σε έκθεσή του ο οίκος αναφέρει πως οι επιπτώσεις για την Ευρωζώνη από μια ελληνική έξοδο κυμαίνονται από «εξαιρετικά αβέβαιες» μέχρι «δραματικές».

Mέσα σε λίγες ώρες επιβεβαιώνεται λοιπόν το δημοσίευμα του defencenet.gr, ότι τυχόν έξοδός μας από το ευρώ θα σήμαινε την είσοδο της ευρωζώνης – και όχι μόνο – στην … κόλαση, άρα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι υπαρκτά και μεγάλα.

Όπως αναφέρεται, με ενδεχόμενη ελληνική έξοδο θα διαρραγεί το θεμελιώδες στοιχείο που στηρίζει το ευρώ, ήτοι ότι η ένταξη στην ΟΝΕ είναι αμετάκλητη και τα μέλη στηρίζουν μέχρι τέλους το ένα το άλλο.

Ο οίκος υποστηρίζει πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον στην Ελλάδα να τηρήσει το Μνημόνιο καθώς απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων λιτότητας ύψους 5,5% του ΑΕΠ κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί. Τέλος, εκτιμά πως θα δοθεί κάποια παράταση στη χώρα μας για να επιτύχει τους στόχους της και εδώ συνάδει με την εκτίμηση των αντιμνημοναικών ότι χρειάζεται περίοδος χάριτος πριν η Ελλάδα ξεκινήσει να πληρώνει τα χρέη της..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο «κόκκινο» βρίσκονται το ελληνικό αλλά και τα ευρωπαϊκά χρηματίστηρια, λόγω της πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα και των δηλώσεων από Ευρωπαίους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, περί πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Το χρηματιστήριο Αθηνών κινείται πλέον κάτω από τις 600 μονάδες, σημειώνοντας νέο χαμηλό 20ετίας, ενώ τα ευρωπαϊκά καταγράφουν πτώση έως και 2,40%.

Συγκεκριμένα, στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 589,78 μονάδες - νέο χαμηλό 20ετίας -, καταγράφοντας πτώση κατά 3,65%, ενώ ο τζίρος προσεγγίζει τα 11,25 εκατ. ευρώ.

Τις ισχυρότερες πιέσεις δέχονται οι τράπεζες, με το σχετικό δείκτη να υποχωρεί κατά 5,5% περίπου.

Τσίπρα γερά ... γκρεμίζουμε τον καπιταλισμό.. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσίπρα γερά ... γκρεμίζουμε τον καπιταλισμό.. :lol:

Προσέχτε μόνο μη πάρετε πολύ φόρα και σκοντάψετε. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσίπρα γερά ... γκρεμίζουμε τον καπιταλισμό.. :lol:

όσο πιο πολύ ανεβένει το ποσοστό σας , τόσο αυξάνονται τα κέρδη των εχθρών σας, Αθανάσιε.

υ.γ

η μόνη ειλικρινή απάντηση είναι της Αλέκας.

εσύ παίζεις το παιχνίδι του συστήματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επι του θεματος οι φιλοι του ΚΚΕ (στο forum) εχουν κρατησει μια αξιοθαυμαστη σταση.....απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ...! να το πω ανοχη δεν ξερω ...σιγουρο ομως κατα την ταπεινη μου αποψη εκτιμουν την σταση του ΣΥΡΙΖΑ εξω απο κομματικες πειθαρχιες...! και κρατουν αποστασεις δικαιολογημενες....! τους σεβομαι και τους εκτιμω ολους ακομη και τον ΧΑΛΚΙΔΕΟ.

Υ/Γ Δεν εμπιστευομαι τον Κουβελη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόκληση: Ο Παπαδήμος έδωσε 1.450.000€ δημόσιο χρήμα χορηγία στο Άγιο Όρος

Δεν γίνεται τέτοιες εποχές που μας παίρνουν και τα 100€ που έχουμε όλα κιόλα να κάνουν χορηγίες εκατομμυρίων στο Άγιο Όρος...

xorigia-sto-agio-oros.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι λέτε για ακυβερνησία κλπ κλπ ΑΛΛΑ με την ακυβερνησία και με τον κανένα έχει μειωθεί η τιμή της βενζίνης περί τα 20 λεπτά , έχουν παγώσει τα τηλέφωνα από τις τράπεζες , έχουν παραταθεί τα πάντα και δεν θυμάμαι τι άλλο .....

ΥΓ Α ναι , κανείς δεν μου ευχήθηκε για τα γενέθλια μου...... :angry: :angry: :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΥΓ Α ναι , κανείς δεν μου ευχήθηκε για τα γενέθλια μου...... :angry: :angry: :D

  • Γενέθλια: Οκτώβριος 8, 1974 Γιατί να σου ευχηθούμε? :)

Μήπως είναι καιρός να διασπαστείτε ..να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως είναι καιρός να διασπαστείτε ..να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνετε?

Και άμα δεν ξέρεις τον τρόπο πηγαινε στον ΣΥΡΙΖΑ να σου μάθουν,Ειναι ειδικοί αυτοί στις διασπάσεις. :D

Χρόνια Πολλά Αποστόλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επι του θεματος οι φιλοι του ΚΚΕ (στο forum) εχουν κρατησει μια αξιοθαυμαστη σταση.....απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ...! να το πω ανοχη δεν ξερω ...σιγουρο ομως κατα την ταπεινη μου αποψη εκτιμουν την σταση του ΣΥΡΙΖΑ εξω απο κομματικες πειθαρχιες...! και κρατουν αποστασεις δικαιολογημενες....! τους σεβομαι και τους εκτιμω ολους ακομη και τον ΧΑΛΚΙΔΕΟ.

Οικουμενική δεν ξερω αν θα γίνει ,

αλλα νομιζω πως εχει ερθει η ώρα για ουζα στην Χαλκίδα.

:D :D :D

Αρχηγέ souli κανόνισε με χαλκιδέο και μιστοκλή και φύγαμε .

Και επειδη θα σε βαλουνε στην μέση και θα σε πιεζουνε για επιστροφη στο κόμμα

θα σε βοηθησω εγω .

:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...