Προς το περιεχόμενο

Συλλογή υπογραφών με σκοπό την αποστολή της επιστολής στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον αρμόδιο Εισαγγελέα


DAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλεξίου Ιωάννης - Λογιστής - Χαλκίδα

(είναι η δεύτερη φορά που υπογράφω, η πρώτη δεν ξέρω τι έγινε και πως σβήστηκε, τρίτη φορά δεν έχει ...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλεξίου Ιωάννης - Λογιστής - Χαλκίδα

(είναι η δεύτερη φορά που υπογράφω, η πρώτη δεν ξέρω τι έγινε και πως σβήστηκε, τρίτη φορά δεν έχει ...)

Δεν θα χρειαστεί τρίτη ,

ζητώ συγνώμη αλλα κάπου πρεπει να χαθηκε στο .......copy paste .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συναδελφοι....

Επικοινωνησα και σημερα με την κ Ραπτη. Ηδη διαβιβασε την αναφορα στην Γ.Γ.Π.Σ και ταυχρονα στην Οικονομικη Διευθυνση προς ελεγχο των Συμβασεων.....κτλ..!

Υ/Γ Περισσοτερη αξια απο την Νικη εχει η Μαζικη Συμμετοχη...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά την επικοινωνία του συνάδελφου Θεμιστοκλή (1953) με την κυρία Ράπτη και εν αναμονή των εξελίξεων ,

ανεβάζω έτσι απλά για να υπάρχει , μια πιό "μαζεμένη " έκδοση της επιστολής που μου έστειλε ενας φίλος δικηγόρος.

Προς

τον κ. Υπουργό Οικονομικών

Κοινοποίηση

- κ. Αναπληρωτή και Υφυπουργό Οικονομικών

- κ. Πρόεδρο της Πανελλ. Ομοσπ. Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελμ. (ΠΟΦΕΕ)

- κ. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

- κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά & Αθηνών

- κ. Ειδικό Γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε.

Θέμα: «Ε9: Μια ιστορία καθημερινής τρέλας.»

Κύριε Υπουργέ,

Το παρόν κείμενο εκφράζει την αγανάκτηση και την απελπισία ενός ολόκληρου κλάδου που μετά την παρέλευση πολλών ετών και την δαπάνη τεράστιων ποσών για το έργο «Υλοποίηση Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου», διαπιστώνει ότι το παραληφθέν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες έργο έχει τεράστιες ελλείψεις. Ελλείψεις για τις οποίες το Υπουργείο δεν ανέλαβε ποτέ ούτε αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί μεταθέτοντας το βάρος της ολοκλήρωσης του έργου στους Φοροτεχνικούς-Λογιστές και στους απλούς πολίτες, και μάλιστα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, υπό αντίξοες συνθήκες και χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Όσοι συνάδελφοι Φοροτεχνικοί-Λογιστές επισκεφθήκαμε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε με τα καταιγιστικά email σας, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η περιουσιακή κατάσταση πολλών πελατών μας δεν απεικονίζεται σωστά στην εφαρμογή που υπάρχει στην ανωτέρω διεύθυνση.

Ως συντάκτες των σχετικών ηλεκτρονικών δηλώσεων και έντυπων Ε9, γνωρίζουμε πολύ καλά την περιουσιακή κατάσταση των πελατών μας, επισημαίνουμε δε ότι η περιουσιακή κατάσταση όλων των φυσικών και νομικών προσώπων θα έπρεπε να βρίσκεται αναλυτικά σε όλα τα Ε9 που έχουν :

α) υποβληθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και των οποίων τα αντίγραφα έχουμε στην διάθεσή μας, και

β) υποβληθεί ηλεκτρονικά στην υπηρεσία σας και μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.gsis.gr/...root/enter.gsis)

Από πλευράς μας, σε όποιες περιπτώσεις έχουμε διαπιστώσει αναντιστοιχία ή ελλιπή ενημέρωση του συστήματος, έχουμε ενημερώσει σχετικά τους πελάτες μας για το πρόβλημα αυτό καθώς και για την ευθύνη του Υπουργείου, το οποίο είναι και το μόνο υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαδικασία σύνταξης «Περιουσιολογίου» μέσω των δηλώσεων Ε9 και αρμόδιο για την διόρθωση αυτής, παρόλο που με τις ενέργειες, πράξεις και αποφάσεις σας δείχνετε να αποποιείστε αυτή την ευθύνη.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο απενεργοποιήσετε την ανωτέρω υπηρεσία (https://www.gsis.gr/...root/enter.gsis) η οποία δείχνει όλες τις μέχρι τώρα υποβληθείσες δηλώσεις Ε9, και συνεπώς την πραγματική περιουσιακή κατάσταση, των πελατών μας, αυτό θα αποτελέσει από μέρους του Υπουργείου παραποίηση των υποβληθέντων προσωπικών στοιχείων (προσωπικά δεδομένα) και ταυτόχρονη έμμεση παραδοχή της ευθύνης σας για την απώλεια δεδομένων και προσπάθεια συγκάλυψης της αποτυχίας σας.

Η αποκατάσταση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πελατών μας και πραγματική εμφάνιση αυτών στην εφαρμογή του Υπουργείου πρέπει να γίνει άμεσα διότι εκκρεμούν διαδικασίες υποβολής δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, πράξεις αποδοχής κληρονομίας και μεταβίβασης ακινήτων , κλπ., με συγκεκριμένες για ορισμένες εξ αυτών, εκ του νόμου, προθεσμίες. Σε περίπτωση δε που οι ανωτέρω διαδικασίες δεν ολοκληρωθούν λόγω μη έκδοσης των απαραίτητων πιστοποιητικών ορθής περιουσιακής κατάστασης, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά του Υπουργείου και υφίσταται κίνδυνος αξιώσεων αποζημιώσεων εξ αυτής της αιτίας.

Ωστόσο , επειδή λόγω - επίσης - εσφαλμένων πολιτικών επιλογών, καθυστερεί η σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου και επειδή χρειάζεστε το Ε9 για να φορολογήσετε την ακίνητη περιουσία (ελπίζουμε με συνετό και δίκαιο τρόπο) θεωρούμε ότι μόνη ορθή λύση είναι να αναθέσετε στους Φοροτεχνικούς- Λογιστές να ενημερώσουν τα δεδομένα στην Βάση, μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου, παρέχοντάς τους:

γ1) Χάρτες του συστήματος Ε9: Χωρίς σωστούς ηλεκτρονικούς χάρτες δεν μπορεί να γίνει σωστή καταχώρηση.

γ2) Επαρκή Χρόνο υποβολής των δηλώσεων: Χρειαζόμαστε ένα σοβαρό χρόνο ενημέρωσης της βάσης των δεδομένων με σεβασμό στο δικαίωμα ανθρώπινων ωραρίων εργασίας. Δεν είναι καθόλου παράλογο να δοθεί ακόμα και ένα έτος ή και δύο, αν με αυτήν την παραχώρηση επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

γ3) Χρόνος ανεβάσματος δεδομένων στην Βάση: Πρέπει να βελτιωθεί τεχνικά η βάση δεδομένων ώστε όταν αναρτώνται τα στοιχεία να μην «σέρνεται» το δίκτυο, εικοσαπλασιάζοντας τον χρόνο ενημέρωσης , «παίζοντας» με τα νεύρα ακόμα και των πιο ήρεμων του επαγγέλματος μας.

γ4) Χρήμα για το κόστος εργασίας συνδεδεμένο απόλυτα με την αναληφθείσα από τους Φοροτεχνικούς-Λογιστές Ευθύνη: Θα πρέπει να αναλάβετε το κόστος ενημέρωσης αυτών των δεδομένων με το οποίο θα πληρωθούν οι Φοροτεχνικοί-Λογιστές για την εργασία τους.

Σχετικά, θεωρούμε ότι η δαπάνη πρέπει να βαρύνει το ίδιο το κράτος και να αφαιρεθεί από το κονδύλιο που είναι προορισμένο για το «Ε9 – Περιουσιολόγιο».

Πληρώστε τους Φοροτεχνικούς- Λογιστές να φτιάξουν το Ε9 του κάθε πελάτη τους, υπεύθυνα. Και όταν λέμε υπεύθυνα εννοούμε ότι θα είναι υπεύθυνοι για την ορθή μεταφορά των διαθέσιμων στοιχείων για τα οποία θα υποχρεούνται να κρατούν αντίγραφα. Ευθύνη η οποία εξανεμίζεται όταν καλούνται απρόσωπες εταιρείες να καταχωρήσουν δεδομένα πολιτών. Αντίθετα ο Λογιστής έχει άμεση σχέση με τον πελάτη του και η ευθύνη της ορθής καταχώρησης είναι ξεκάθαρη και αμφίδρομη. Με τον τρόπο αυτό αφενός κατοχυρώνεται η υποχρέωση των υπόχρεων να παραδίδουν αντίγραφα των εγγράφων ή τίτλων ιδιοκτησιών τους στους Φοροτεχνικούς- Λογιστές για την συμπλήρωση των δηλώσεων, αφετέρου οι Φοροτεχνικοί – Λογιστές είναι υπόλογοι έναντι των πελατών τους για την ορθή συμπλήρωση των ως άνω δηλώσεων.

Σε περίπτωση δε που αντιμετωπίζετε αδυναμία ρευστότητας για την πληρωμή των Φοροτεχνικών-Λογιστών, τότε σας προτείνουμε να κάνετε εκπτώσεις στους φόρους των λογιστών οι οποίες θα μεταφέρονται στα έτη μέχρι της εξαντλήσεως τους.

γ5) Χρήση απεριόριστη του διαδικτυακού περιουσιολογίου του υπόχρεου από τον Φοροτεχνικό-Λογιστή. Η απεριόριστη χρήση, ενδεικτικά, θα μπορεί να εκτείνεται μέχρι του σημείου της έκδοσης οποιαδήποτε εγγράφου/πιστοποιητικού αναφορικά με την δηλωμένη περιουσία του, της έκδοσης εκκαθαριστικού των φόρων της ακίνητης περιουσίας (ΕΤΑΚ), κλπ.

Έτσι κι αλλιώς ο λογιστής είναι εξουσιοδοτημένος από τους πελάτες τους με τους σχετικούς κωδικούς των κλειδαρίθμων. Ο λογιστής θα φτάνει ακόμα και στο σημείο της έκδοσης του πολυπόθητου εκκαθαριστικού των φόρων της ακίνητης περιουσίας (ΕΤΑΚ). Σε καμία περίπτωση με την πολιτική που ακολουθείτε, δεν θα ολοκληρώσετε ως Κράτος (με τις Εταιρείες «αναδόχους» σας) το έργο του «περιουσιολογίου» πιο γρήγορα από τους Λογιστές Φοροτέχνες.

Επειδή παρά την δαπάνη τόσων εκατομμυρίων ευρώ η βάση δεδομένων δεν είναι σωστή γεγονός για το οποίο καμία ευθύνη δεν φέρουν οι Έλληνες Φορολογούμενοι.

Επειδή πρέπει, επιτέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες στους αρμόδιους.

Επειδή είναι επιβεβλημένη η άμεση αποκατάσταση της περιουσιακής κατάστασης των πελατών μας σύμφωνα με τις έως σήμερα νόμιμα υποβληθείσες δηλώσεις.

Επειδή η περιουσιακή κατάσταση των πελατών μας, αν και έχουν ενημερώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα τις αρμόδιες αρχές, δεν απεικονίζεται σωστά στην εφαρμογή του Υπουργείου Οικονομικών.

Επειδή υπήρξε αποδεδειγμένα παραβίαση και αντιποίηση/παραποίηση των προσωπικών στοιχείων/προσωπικών δεδομένων των φορολογουμένων.

Επειδή έχει παραληφθεί οριστικά το έργο «Υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου» για το οποίο έχουν δαπανηθεί, χωρίς αποτέλεσμα, υπέρογκα ποσά.

Επειδή έχουν δαπανηθεί ατελείωτες εργατοώρες από την πλευρά μας για λογαριασμό των φορολογουμένων/πελατών μας χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Επειδή το Υπουργείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που είναι εξολοκλήρου δική του, μεταθέτοντας το πρόβλημα σε εμάς και τους φορολογούμενους με ειδοποιητήρια δύο μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής.

Επειδή έχει διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό η ψυχική και σωματική μας υγεία , η οικογενειακή μας ηρεμία και γαλήνη, ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος μας.

Επειδή πληττόμαστε επαγγελματικά και βλάπτεται η φήμη και αξιοπιστία μας καθώς τα λάθη και οι ανακρίβειες του συστήματος επιρρίπτονται σε εμάς.

Επειδή με την παρούσα προσάγουμε, τις ακόλουθες διακηρύξεις, ενός έργου που παραλήφθηκε ήδη από την 27/11/2009.

Α) την 1024639/11176/0005/09.03.2006 διακήρυξη προκηρύχθηκε ανοικτός διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου "Υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου", προϋπολογισθείσας δαπάνης 7.798.962,97 ¤, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (έργο χρηματοδοτούμενο από τις Δημόσιες Επενδύσεις, ενταγμένο στο ΓΆ Κ.Π.Σ.).

Β) την 1082182/14054/0005/29.8.2007 απόφαση και την 1107420/15518/0005/9.11.2007 τροποποιητική της, κατακυρώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στην Εταιρεία UNISYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. Με την από 20.2.2008 σύμβαση η ως άνω Εταιρεία ανέλαβε την εκτέλεση του Έργου, αντί του συνολικού συμβατικού τιμήματος των 6.834.286,20¤, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Γ) τις 1050883/12168/0005/8.5.2008 και 1075668/13487/0005/10.7.2008 αποφάσεις τροποποίησης της από 20.2.2008 σύμβασης, το συμβατικό τίμημα ανήλθε στο ποσό των 7.713.690,58¤, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (6.482.092,93 + 1.231.597,65 (Φ.Π.Α.) + 18.711,32 + 3.555,15 (Φ.Π.Α.) για εκπαίδευση = 7.713.690,58).

Επειδή είστε καθ’ ύλη και κατά θέση αρμόδιος για την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος το οποίο αφορά το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού Λαού.

Για τους παραπάνω λόγους και ρητά επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας, ζητάμε:


  • Την απόδοση ευθυνών και την τιμωρία των υπευθύνων για την κατάσταση του περιουσιολογίου, όπου και εάν αυτές υπάρχουν.

  • Τον προσδιορισμό μιας νέας -εφικτής- ημερομηνίας για την ολοκλήρωση του περιουσιολογίου με ευθύνη κατάρτισης αυτού από τους Φοροτεχνικούς-Λογιστές.

  • Να μην κλείσει το σύστημα διόρθωσης των υποβεβλημένων Ε9 έως ότου είστε βέβαιοι ότι η εικόνα του περιουσιολογίου είναι σωστή.

  • Να μην μπλοκάρετε τις μεταβιβάσεις ακινήτων από μια βάση δεδομένων που γνωρίζετε ότι δεν είναι σωστή.

  • Να επισπεύσετε τις διαδικασίες κατάργησης των δηλώσεων Ε9, αντικαθιστώντας αυτές πλήρως με την βάση δεδομένων του Εθνικού Κτηματολογίου.

  • Να επιτρέψετε στους Φοροτεχνικούς-Λογιστές να ενημερώσουν τα δεδομένα στην βάση, μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου παρέχοντάς τους τα προαναφερθέντα (γ1,γ2,γ3,γ4,γ5)

Πειραιάς ...Απριλίου 2012

Με εκτίμηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως πρεπει να γινει καταγγελια για ολο το συστημα ταχις? μας δουλευουνε δυο χρονια τωρα.

δηλαδη στις δηλωσεις τι θα γινει? τι ωραρια θα χτυπαμε πια?

ελεος πια...δεν αντεχεται αυτο το σιχαμα που εχουν φτιαξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κίμωνα,

πως θα μπορούσαμε να είχαμε μια επικοινωνία με την κ Ράπτη, λέγοντάς της:

"κ Ράπτη, εκπροσωπώντας 220 λογιστικά γραφεία που έχουμε υπογράψει την επιστολή και για να μην σας ενοχλούν με τηλέφωνα και να σας ταλαιπωρούν θα ήθελα να μου απαντήσετε στο παρακάτω ερώτημα αρκετών συναδέλφων (εκ των υπογραφόντων της επιστολής) ώστε εγώ να το μεταφέρω με μειλ σε αυτούς: Το ερώτημα των συναδέλφων είναι για το τι περίπου διαδικασία ακολουθείται από την υπηρεσίας σας, και τι περίπου χρονοδιάγραμμα αντιστοιχεί σε αυτό. Υπάρχει κάτι από την επιστολή που δεν είναι στην αρμοδιότητά σας;

Δηλαδή Κίμωνα ένα γενικό προσανατολισμό για το τι ακριβώς κάνει αυτός ο ελεγκτής δημόσιας διοίκησης και πως θα το χειριστεί. Λέω εσένα με την έννοια ότι έχεις μιλήσει ήδη. Αν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να το κάνω και εγώ, απλά διαφωνώ με το θέμα να πέρνει ο καθένας όποτε το αποφασίσει και να υπάρξει ένα χάος. Θα ήταν καλύτερα ένας να συνεννοείται. Αν μπορεί να γίνει και με τον Εισαγγελέα το ίδιο. Καλό θα ήταν να μιλάει όχι κάποιος από εμάς αλλά κάποιος δικηγόρος. Θα πρότεινα την αδερφή του Μήδη κανονίζωντας και σχετική αμοιβή για τον κόπο της, καταθέτοντας κάτι σε κάποιο λογαριασμό. Ή ακόμα καλύτερα - όσο το σκέφτομαι περισσότερο - να ανατεθεί σε κάποιον δικηγόρο της Αθήνας ο οποίος θα έχει αναμφισβήτητα καλύτερη πρόσβαση...

Δεν θα πρέπει να ξαναπέσουμε στην παγίδα του Συνήγ του Πολίτη με το θέμα της ημιαπασχόλησης.

Πρέπει να βγουν:

α) υπεύθυνοι διαχείρισης της περίπτωσης (π.χ. Δανάς, Σταυρουλάκης, Μπατάκης ή όποιοσδήποτε άλλος (καλό θα ήταν άλλος πέραν των ..γνωστών τρεχαντηριών... :D ) ,

β) χρονοδιάγραμμα εργασιών που θα το πάρουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίας που έλαβαν την επιστολή (αυτό ζητώ στο πρώτο σκέλος του θέματος αυτού)

και

γ) κυρίως χρονοδιάγραμμα αναφορών από τους υπεύθυνους διαχειριστές οι οποίοι πρέπει να ενημερώνουν όσους έχουν υπογράψει, από αυτό το θέμα, για την πορεία της διαδικασίας ακόμα και αν δεν υπάρχει νέο. Προτείνω το χρονοδιάγραμμα αναφορών να είναι κάθε 15 ημέρες δηλαδή 1η και 15η κάθε μήνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κίμωνα,

πως θα μπορούσαμε να είχαμε μια επικοινωνία με την κ Ράπτη, λέγοντάς της:

"κ Ράπτη, εκπροσωπώντας 220 λογιστικά γραφεία που έχουμε υπογράψει την επιστολή και για να μην σας ενοχλούν με τηλέφωνα και να σας ταλαιπωρούν θα ήθελα να μου απαντήσετε στο παρακάτω ερώτημα αρκετών συναδέλφων (εκ των υπογραφόντων της επιστολής) ώστε εγώ να το μεταφέρω με μειλ σε αυτούς: Το ερώτημα των συναδέλφων είναι για το τι περίπου διαδικασία ακολουθείται από την υπηρεσίας σας, και τι περίπου χρονοδιάγραμμα αντιστοιχεί σε αυτό. Υπάρχει κάτι από την επιστολή που δεν είναι στην αρμοδιότητά σας;

Δηλαδή Κίμωνα ένα γενικό προσανατολισμό για το τι ακριβώς κάνει αυτός ο ελεγκτής δημόσιας διοίκησης και πως θα το χειριστεί. Λέω εσένα με την έννοια ότι έχεις μιλήσει ήδη. Αν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να το κάνω και εγώ, απλά διαφωνώ με το θέμα να πέρνει ο καθένας όποτε το αποφασίσει και να υπάρξει ένα χάος. Θα ήταν καλύτερα ένας να συνεννοείται. Αν μπορεί να γίνει και με τον Εισαγγελέα το ίδιο. Καλό θα ήταν να μιλάει όχι κάποιος από εμάς αλλά κάποιος δικηγόρος. Θα πρότεινα την αδερφή του Μήδη κανονίζωντας και σχετική αμοιβή για τον κόπο της, καταθέτοντας κάτι σε κάποιο λογαριασμό. Ή ακόμα καλύτερα - όσο το σκέφτομαι περισσότερο - να ανατεθεί σε κάποιον δικηγόρο της Αθήνας ο οποίος θα έχει αναμφισβήτητα καλύτερη πρόσβαση...

Δεν θα πρέπει να ξαναπέσουμε στην παγίδα του Συνήγ του Πολίτη με το θέμα της ημιαπασχόλησης.

Πρέπει να βγουν:

α) υπεύθυνοι διαχείρισης της περίπτωσης (π.χ. Δανάς, Σταυρουλάκης, Μπατάκης ή όποιοσδήποτε άλλος (καλό θα ήταν άλλος πέραν των ..γνωστών τρεχαντηριών... :D ) ,

β) χρονοδιάγραμμα εργασιών που θα το πάρουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίας που έλαβαν την επιστολή (αυτό ζητώ στο πρώτο σκέλος του θέματος αυτού)

και

γ) κυρίως χρονοδιάγραμμα αναφορών από τους υπεύθυνους διαχειριστές οι οποίοι πρέπει να ενημερώνουν όσους έχουν υπογράψει, από αυτό το θέμα, για την πορεία της διαδικασίας ακόμα και αν δεν υπάρχει νέο. Προτείνω το χρονοδιάγραμμα αναφορών να είναι κάθε 15 ημέρες δηλαδή 1η και 15η κάθε μήνα.

Φίλε κανένα πρόβλημα ,

ας το δούμε δυο τρείς ημέρες όλοι μαζί και να αποφασίσουμε .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DAS, και Συναδλφοι..

Αμεση αναθεση σε Δικηγορο και φυσικα ρεφενε.Συναντηση (με μια επιτροπη δυο,τριων συναδελφων με τον Δικηγορο) Συνταξη Υπομνηματος γενικο για ολους.Ο DAS θα το ανεβασει ο καθε ενας απο ημας θα το επικυρωσει με την εξοσιοδοτηση προς τον Δικηγορο να καταθεσει τα Υπομνηματα στον αρμοδιο Εισαγγελεα....! μαζικα....!

Υ/Γ Υπαρχουν αποχρωσεις ενδειξεις ο Δικαστικος Λειτουργος να προχωρησει την Συλλογικη μας προσπαθεια...!

Φυσικα οι συμμετοχες επιβαλεται να συνεχισθουν...!

Υ/Γ Ο Δικηγορος να ειναι γνωστος η δυνατον και συγγενης καποιου συναδελφου α βαθμου.........για ευνοητους λογους....!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ/Γ Ο Δικηγορος να ειναι γνωστος η δυνατον και συγγενης καποιου συναδελφου α βαθμου.........για ευνοητους λογους....!

Συμφωνώ με τον Θεμιστοκλή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα το είδα

εχω άδεια & ειδικότητα Λογιστή, αλλα ασχολουμε με μισθοδοσια μόνο σε εταιρεία

Πανταζη Βασιλικη, Χαλάνδρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 weeks later...

Προφανώς η απάντηση του Υπουργείου είναι το ότι παραμένει ανοικτό το σύστημα του Εθνικού περιουσιολογίου.

Αυτό βέβαια δεν μας αφορά και συνεχίζουμε κανονικά .

Ο επιθεωρητής Δημόσιας διοίκησης έχει διαβιβάσει τα σχετικά προς την ΓΓΠΣ και την Οικονομική Διεύθυνση εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Εχουμε πεί απο Δευτέρα η δικηγόρος να επικοινωνήσει με την κυρια Ράπτη και να εχει μια πρώτη επαφή σχετικά με το θέμα .

Σκεφτηκαμε να επικοινωνεί με τον επιθεωρητη η δικηγόρος για να είναι κάπως πιο επίσημο .

Οι υπογραφες συνεχίζονται κανονικά και θα ενημερωσουμε για κάθε νεότερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξαναφέρνω στην επιφάνεια για δύο λογους.

Πρώτα για να μην ξεχνιόμαστε, κυρίως όμως για τις προθεσμίες που γίνονται διαρκώς ασφυκτικές.

Πχ δηλώσεις φυσικών προσώπων.

Το σύστημα υποτίθεται ότι θα ανοίξει σήμερα.

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, επιστημονικής φαντασίας ταινία είναι η ολοκλήρωση υποβολής όλων των δηλώσεων σε ένα μήνα περίπου.

Φυσικά όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης θα πολαπλασιάζονται η αγωνία των συναδέλφων και τα αιτήματα περί παράτασης.

Μήπως η επέμβαση του Εισαγγελέα και του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πρέπει να αφορά γενικότερα την λειτουργία του taxis και όχι περιοριστικά του Ε9.

Γιατί μην μου πει κανείς ότι τελειώνει (χωρίς να λιώνει) με τις υποχρεώσεις στις καταληκτικές ημερομηνίες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 weeks later...

Ας συνοψίσουμε το θέμα ως τώρα:

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Η επιστολή

Προς

τον κ. Υπουργό Οικονομικών

Κοινοποίηση

- κ. Αναπληρωτή και Υφυπουργό Οικονομικών

- κ. Πρόεδρο της Πανελλ. Ομοσπ. Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελμ. (ΠΟΦΕΕ)

- κ. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

- κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά & Αθηνών

- κ. Ειδικό Γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε.

Θέμα: «Ε9: Μια ιστορία καθημερινής τρέλας.»

Κύριε Υπουργέ,

Το παρόν κείμενο εκφράζει την αγανάκτηση και την απελπισία ενός ολόκληρου κλάδου που μετά την παρέλευση πολλών ετών και την δαπάνη τεράστιων ποσών για το έργο «Υλοποίηση Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου», διαπιστώνει ότι το παραληφθέν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες έργο έχει τεράστιες ελλείψεις. Ελλείψεις για τις οποίες το Υπουργείο δεν ανέλαβε ποτέ ούτε αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί μεταθέτοντας το βάρος της ολοκλήρωσης του έργου στους Φοροτεχνικούς-Λογιστές και στους απλούς πολίτες, και μάλιστα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, υπό αντίξοες συνθήκες και χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Όσοι συνάδελφοι Φοροτεχνικοί-Λογιστές επισκεφθήκαμε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε με τα καταιγιστικά email σας, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η περιουσιακή κατάσταση πολλών πελατών μας δεν απεικονίζεται σωστά στην εφαρμογή που υπάρχει στην ανωτέρω διεύθυνση.

Ως συντάκτες των σχετικών ηλεκτρονικών δηλώσεων και έντυπων Ε9, γνωρίζουμε πολύ καλά την περιουσιακή κατάσταση των πελατών μας, επισημαίνουμε δε ότι η περιουσιακή κατάσταση όλων των φυσικών και νομικών προσώπων θα έπρεπε να βρίσκεται αναλυτικά σε όλα τα Ε9 που έχουν :

α) υποβληθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και των οποίων τα αντίγραφα έχουμε στην διάθεσή μας, και

β) υποβληθεί ηλεκτρονικά στην υπηρεσία σας και μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.gsis.gr/...root/enter.gsis)

Από πλευράς μας, σε όποιες περιπτώσεις έχουμε διαπιστώσει αναντιστοιχία ή ελλιπή ενημέρωση του συστήματος, έχουμε ενημερώσει σχετικά τους πελάτες μας για το πρόβλημα αυτό καθώς και για την ευθύνη του Υπουργείου, το οποίο είναι και το μόνο υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαδικασία σύνταξης «Περιουσιολογίου» μέσω των δηλώσεων Ε9 και αρμόδιο για την διόρθωση αυτής, παρόλο που με τις ενέργειες, πράξεις και αποφάσεις σας δείχνετε να αποποιείστε αυτή την ευθύνη.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο απενεργοποιήσετε την ανωτέρω υπηρεσία (https://www.gsis.gr/...root/enter.gsis) η οποία δείχνει όλες τις μέχρι τώρα υποβληθείσες δηλώσεις Ε9, και συνεπώς την πραγματική περιουσιακή κατάσταση, των πελατών μας, αυτό θα αποτελέσει από μέρους του Υπουργείου παραποίηση των υποβληθέντων προσωπικών στοιχείων (προσωπικά δεδομένα) και ταυτόχρονη έμμεση παραδοχή της ευθύνης σας για την απώλεια δεδομένων και προσπάθεια συγκάλυψης της αποτυχίας σας.

Η αποκατάσταση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πελατών μας και πραγματική εμφάνιση αυτών στην εφαρμογή του Υπουργείου πρέπει να γίνει άμεσα διότι εκκρεμούν διαδικασίες υποβολής δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, πράξεις αποδοχής κληρονομίας και μεταβίβασης ακινήτων , κλπ., με συγκεκριμένες για ορισμένες εξ αυτών, εκ του νόμου, προθεσμίες. Σε περίπτωση δε που οι ανωτέρω διαδικασίες δεν ολοκληρωθούν λόγω μη έκδοσης των απαραίτητων πιστοποιητικών ορθής περιουσιακής κατάστασης, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά του Υπουργείου και υφίσταται κίνδυνος αξιώσεων αποζημιώσεων εξ αυτής της αιτίας.

Ωστόσο , επειδή λόγω - επίσης - εσφαλμένων πολιτικών επιλογών, καθυστερεί η σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου και επειδή χρειάζεστε το Ε9 για να φορολογήσετε την ακίνητη περιουσία (ελπίζουμε με συνετό και δίκαιο τρόπο) θεωρούμε ότι μόνη ορθή λύση είναι να αναθέσετε στους Φοροτεχνικούς- Λογιστές να ενημερώσουν τα δεδομένα στην Βάση, μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου, παρέχοντάς τους:

γ1) Χάρτες του συστήματος Ε9: Χωρίς σωστούς ηλεκτρονικούς χάρτες δεν μπορεί να γίνει σωστή καταχώρηση.

γ2) Επαρκή Χρόνο υποβολής των δηλώσεων: Χρειαζόμαστε ένα σοβαρό χρόνο ενημέρωσης της βάσης των δεδομένων με σεβασμό στο δικαίωμα ανθρώπινων ωραρίων εργασίας. Δεν είναι καθόλου παράλογο να δοθεί ακόμα και ένα έτος ή και δύο, αν με αυτήν την παραχώρηση επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

γ3) Χρόνος ανεβάσματος δεδομένων στην Βάση: Πρέπει να βελτιωθεί τεχνικά η βάση δεδομένων ώστε όταν αναρτώνται τα στοιχεία να μην «σέρνεται» το δίκτυο, εικοσαπλασιάζοντας τον χρόνο ενημέρωσης , «παίζοντας» με τα νεύρα ακόμα και των πιο ήρεμων του επαγγέλματος μας.

γ4) Χρήμα για το κόστος εργασίας συνδεδεμένο απόλυτα με την αναληφθείσα από τους Φοροτεχνικούς-Λογιστές Ευθύνη: Θα πρέπει να αναλάβετε το κόστος ενημέρωσης αυτών των δεδομένων με το οποίο θα πληρωθούν οι Φοροτεχνικοί-Λογιστές για την εργασία τους.

Σχετικά, θεωρούμε ότι η δαπάνη πρέπει να βαρύνει το ίδιο το κράτος και να αφαιρεθεί από το κονδύλιο που είναι προορισμένο για το «Ε9 – Περιουσιολόγιο».

Πληρώστε τους Φοροτεχνικούς- Λογιστές να φτιάξουν το Ε9 του κάθε πελάτη τους, υπεύθυνα. Και όταν λέμε υπεύθυνα εννοούμε ότι θα είναι υπεύθυνοι για την ορθή μεταφορά των διαθέσιμων στοιχείων για τα οποία θα υποχρεούνται να κρατούν αντίγραφα. Ευθύνη η οποία εξανεμίζεται όταν καλούνται απρόσωπες εταιρείες να καταχωρήσουν δεδομένα πολιτών. Αντίθετα ο Λογιστής έχει άμεση σχέση με τον πελάτη του και η ευθύνη της ορθής καταχώρησης είναι ξεκάθαρη και αμφίδρομη. Με τον τρόπο αυτό αφενός κατοχυρώνεται η υποχρέωση των υπόχρεων να παραδίδουν αντίγραφα των εγγράφων ή τίτλων ιδιοκτησιών τους στους Φοροτεχνικούς- Λογιστές για την συμπλήρωση των δηλώσεων, αφετέρου οι Φοροτεχνικοί – Λογιστές είναι υπόλογοι έναντι των πελατών τους για την ορθή συμπλήρωση των ως άνω δηλώσεων.

Σε περίπτωση δε που αντιμετωπίζετε αδυναμία ρευστότητας για την πληρωμή των Φοροτεχνικών-Λογιστών, τότε σας προτείνουμε να κάνετε εκπτώσεις στους φόρους των λογιστών οι οποίες θα μεταφέρονται στα έτη μέχρι της εξαντλήσεως τους.

γ5) Χρήση απεριόριστη του διαδικτυακού περιουσιολογίου του υπόχρεου από τον Φοροτεχνικό-Λογιστή. Η απεριόριστη χρήση, ενδεικτικά, θα μπορεί να εκτείνεται μέχρι του σημείου της έκδοσης οποιαδήποτε εγγράφου/πιστοποιητικού αναφορικά με την δηλωμένη περιουσία του, της έκδοσης εκκαθαριστικού των φόρων της ακίνητης περιουσίας (ΕΤΑΚ), κλπ.

Έτσι κι αλλιώς ο λογιστής είναι εξουσιοδοτημένος από τους πελάτες τους με τους σχετικούς κωδικούς των κλειδαρίθμων. Ο λογιστής θα φτάνει ακόμα και στο σημείο της έκδοσης του πολυπόθητου εκκαθαριστικού των φόρων της ακίνητης περιουσίας (ΕΤΑΚ). Σε καμία περίπτωση με την πολιτική που ακολουθείτε, δεν θα ολοκληρώσετε ως Κράτος (με τις Εταιρείες «αναδόχους» σας) το έργο του «περιουσιολογίου» πιο γρήγορα από τους Λογιστές Φοροτέχνες.

Επειδή παρά την δαπάνη τόσων εκατομμυρίων ευρώ η βάση δεδομένων δεν είναι σωστή γεγονός για το οποίο καμία ευθύνη δεν φέρουν οι Έλληνες Φορολογούμενοι.

Επειδή πρέπει, επιτέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες στους αρμόδιους.

Επειδή είναι επιβεβλημένη η άμεση αποκατάσταση της περιουσιακής κατάστασης των πελατών μας σύμφωνα με τις έως σήμερα νόμιμα υποβληθείσες δηλώσεις.

Επειδή η περιουσιακή κατάσταση των πελατών μας, αν και έχουν ενημερώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα τις αρμόδιες αρχές, δεν απεικονίζεται σωστά στην εφαρμογή του Υπουργείου Οικονομικών.

Επειδή υπήρξε αποδεδειγμένα παραβίαση και αντιποίηση/παραποίηση των προσωπικών στοιχείων/προσωπικών δεδομένων των φορολογουμένων.

Επειδή έχει παραληφθεί οριστικά το έργο «Υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου» για το οποίο έχουν δαπανηθεί, χωρίς αποτέλεσμα, υπέρογκα ποσά.

Επειδή έχουν δαπανηθεί ατελείωτες εργατοώρες από την πλευρά μας για λογαριασμό των φορολογουμένων/πελατών μας χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Επειδή το Υπουργείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που είναι εξολοκλήρου δική του, μεταθέτοντας το πρόβλημα σε εμάς και τους φορολογούμενους με ειδοποιητήρια δύο μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής.

Επειδή έχει διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό η ψυχική και σωματική μας υγεία , η οικογενειακή μας ηρεμία και γαλήνη, ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος μας.

Επειδή πληττόμαστε επαγγελματικά και βλάπτεται η φήμη και αξιοπιστία μας καθώς τα λάθη και οι ανακρίβειες του συστήματος επιρρίπτονται σε εμάς.

Επειδή με την παρούσα προσάγουμε, τις ακόλουθες διακηρύξεις, ενός έργου που παραλήφθηκε ήδη από την 27/11/2009.

Α) την 1024639/11176/0005/09.03.2006 διακήρυξη προκηρύχθηκε ανοικτός διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου "Υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου", προϋπολογισθείσας δαπάνης 7.798.962,97 ¤, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (έργο χρηματοδοτούμενο από τις Δημόσιες Επενδύσεις, ενταγμένο στο ΓΆ Κ.Π.Σ.).

Β) την 1082182/14054/0005/29.8.2007 απόφαση και την 1107420/15518/0005/9.11.2007 τροποποιητική της, κατακυρώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στην Εταιρεία UNISYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. Με την από 20.2.2008 σύμβαση η ως άνω Εταιρεία ανέλαβε την εκτέλεση του Έργου, αντί του συνολικού συμβατικού τιμήματος των 6.834.286,20¤, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Γ) τις 1050883/12168/0005/8.5.2008 και 1075668/13487/0005/10.7.2008 αποφάσεις τροποποίησης της από 20.2.2008 σύμβασης, το συμβατικό τίμημα ανήλθε στο ποσό των 7.713.690,58¤, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (6.482.092,93 + 1.231.597,65 (Φ.Π.Α.) + 18.711,32 + 3.555,15 (Φ.Π.Α.) για εκπαίδευση = 7.713.690,58).

Επειδή είστε καθ’ ύλη και κατά θέση αρμόδιος για την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος το οποίο αφορά το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού Λαού.

Για τους παραπάνω λόγους και ρητά επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας, ζητάμε:

·

Την απόδοση ευθυνών και την τιμωρία των υπευθύνων για την κατάσταση του περιουσιολογίου, όπου και εάν αυτές υπάρχουν.

·

Τον προσδιορισμό μιας νέας -εφικτής- ημερομηνίας για την ολοκλήρωση του περιουσιολογίου με ευθύνη κατάρτισης αυτού από τους Φοροτεχνικούς-Λογιστές.

·

Να μην κλείσει το σύστημα διόρθωσης των υποβεβλημένων Ε9 έως ότου είστε βέβαιοι ότι η εικόνα του περιουσιολογίου είναι σωστή.

·

Να μην μπλοκάρετε τις μεταβιβάσεις ακινήτων από μια βάση δεδομένων που γνωρίζετε ότι δεν είναι σωστή.

·

Να επισπεύσετε τις διαδικασίες κατάργησης των δηλώσεων Ε9, αντικαθιστώντας αυτές πλήρως με την βάση δεδομένων του Εθνικού Κτηματολογίου.

·

Να επιτρέψετε στους Φοροτεχνικούς-Λογιστές να ενημερώσουν τα δεδομένα στην βάση, μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου παρέχοντάς τους τα προαναφερθέντα (γ1,γ2,γ3,γ4,γ5)

Πειραιάς ...Απριλίου 2012

Με εκτίμηση

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Αλφαβητική Κατάσταση υπογραφών επιστολής

1

Αγγελέτου - Λαζάρου Παναγιώτα, Λογίστρια Γλώσσα Σκοπέλου

2

Ακρωτηριανάκης Ι.Κωνσταντίνος Χανιά

3

Αλεκτωρίδη Σμαράγδα του Γεωργίου οικονομολόγος - φοροτεχνικός , Ν. Αγχίαλος Βόλου

4

Αλεξίου Ευθύμιος Λογιστής Λαμία

5

Αλεξίου Ιωάννης - Λογιστής - Χαλκίδα

6

Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα λογίστρια, Πειραιάς

7

ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗ ΕΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

8

Αμβράζη Ιλυα , Λογίστρια, Βόλος

9

Αναγνώστου Αθανάσιος Λογιστής Ν.Ηράκλειο Αττικής

10

Αναγνώστου Φ.Ευαγγελία Άρτα Λογίστρια-Φοροτεχνικός

11

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Α' ΓΑΛΑΤΣΙ

12

Αντούλα Ευαγγελία του Κων/νου, Θεσσαλονίκη

13

Αντούλας Ευθύμιος του Κων/νου, Θεσσαλονίκη

14

Αντωνής Σ. Χαράλαμπος, Λογιστής, Αθήνα

15

Ανύσης Χαράλαμπος Χώρα Ανδρου

16

Αρχοντής Αχιλλέας του Ευθυμίου, λογιστής-φοροτεχνικός, Αγιά Λάρισας

17

Βαμβουκάκη Ειρήνη Λογίστρια Λιμ Χερσονήσου

18

ΒΑΡΔΑ ΑΘΗΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

19

Βαρσαμίδης Δημήτρης, Αλεξανδρούπολη

20

ΒΑΡΤΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ, ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

21

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

22

Βασιλείου Βασίλειος του Δημητρίου, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Κίρρα Φωκίδας

23

Βασιλείου Παναγιώτα του Δημητρίου, Λογίστρα-Φοροτεχνικός, Κίρρα Φωκίδας

24

Βελισσάριος Ζαφείριος Σαρωνίδα

25

Βελισσαρίου Καλλιρρόη Σαρωνίδα

26

ΒΕΛΟΥΔΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΒΟΛΟΣ

27

ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

28

ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

29

Βλάχος Θεόδωρος, Λογιστής, Αθήνα

30

Βογιατζής Δημήτρης Αρ.Αδείας Α'Τάξης 0049290

31

Βούκας Γιάννης Λογιστής Πειραιάς Πρώην Πρόεδρος ΠΟΦΕΕ & ΠΕΦΕ

32

Γαβρίλης Γεώργιος Λογιστής Αθήνα

33

Γαζής Κωνσταντίνος του Λυμπέριου λογιστής-φοροτεχνικός Αργυρούπολη Αττικής

34

ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

35

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Κ. ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

36

Γιακουμάκης Γιώργος ,Λογιστής , Ηράκλειο Κρήτης

37

Γιαννουδοβαρδής Ανέστης λογιστής Αθήνα

38

Γιαννουλάτου Ειρήνη του Χαριλάου, Λογίστρια Καλλιθέα

39

Γκουντάνου Βασιλική,Σιδηρόπουλος Παναγιώτης Θεσσαλονίκη

40

Γκύλλης Πέτρος - Λογιστής Φοροτεχνικός Α' Τάξης

41

Γραβιάς Κωνσταντίνος του Δημ., Λογιστής-Φοροτεχνικός

42

Γρίβας Πέτρος του Γεωργίου Λογιστής Γλυφάδας Αττικής

43

ΓΡΙΜΠΑΜΠΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ

44

Δανάς Κίμων του Δημητρίου , Λογιστής Πειραιά

45

Δεληβασίλη Αρετή, λογίστρια, Ν.Ιωνία, Αττική

46

Δελλιου Κωνσταντινα του Βασιλειου , βοηθος λογιστη , Αρτα.

47

Δημητρίου Μάριος-Ευθύμιος , Λογιστής -Φοροτεχνικός Α΄Τάξης , Σέρρες Α΄Τάξης

48

Δοϊρανλή Χριστίνα του Στεργίου, Λογίστρια, Θεσσαλονίκη

49

ΔΥΣΣΕΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

50

Ελευθερίου Βελισάριος Αθήνα

51

Ελευθεροπουλος Θεμιστοκλης του Βασιλειου Λογιστης Αθηνων

52

Έξαρχος Δημ.Αθανάσιος, Χομπίστας..

53

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ,ΛΟΓΙΣΤΗΣ ,ΞΑΝΘΗ

54

Ζυματίκας Γιώργος , Π.Φάληρο

55

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

56

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

57

Θεοχάρης Νικόλαος Πειραιάς

58

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΗΝΑ

59

Ιωάννου Θωμάς, λογιστής Χαϊδάρι

60

Καζαντζής Γρηγόριος, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Αθήνα

61

Καλτερίμογλου Φωτεινή Λογίστρια-Φοροτέχνης Εδρα: Αθήνα

62

Καλφόγλου Ελισσάβετ Λογίστρια Σέρρες

63

Καμπολης Ιωάννης ,Λογιστής, Αθήνα

64

Καμπουρίδου Κατερίνα Λογίστρια Σέρρες

65

ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

66

Καραδημήτρης Νικόλαος Χαλάνδρι

67

Καραμανίδης Ευστράτιος, Λογιστής Φοροτεχνικός, θεσσαλονίκη

68

Καραμπέτσου Μαρία Βοηθός Λογιστή Αθήνα

69

Καρναρά Ευανθία, Λογίστρια-Φοροτεχνικός, Μεταμόρφωση Αττικής

70

ΚΑΡΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

71

Καρτσωνάκης Ιωάννης Λογιστής Φοροτεχνικός Α' Τάξεως Αρ,Μητρώου 20597 Χανιά

72

Κατσαρός Βασίλειος , Λογιστής , Αθήνα

73

Καχριλας Νικολαος του Γεράσιμου

74

Κεχαγιάς Αλέξανδρος, Βόλος

75

ΚΙΜΠΑΣΛΗ ΕΡΩΦΙΛΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ - ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

76

Κοζαρίδου Ραλλή Λεωνίδιο

77

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ -Χανιά

78

Κοκκοτάκη Γεωργία του Βασιλείου λογίστρια-φοροτεχνικός Αργυρούπολη Αττικής

79

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

80

ΚΟΝΤΙΝΟΣ Δ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

81

ΚΟΝΤΙΝΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

82

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Α' ΤΑΞΗΣ

83

Κοντοδήμος Νικόλαος του Βασιλείου. Λογιστής Αθήνα

84

Κοντοζίδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου Λογιστής Φοροτεχνικός Κοζάνη

85

Κοντός Αθανάσιος , Αθήνα

86

Κοντός Στέλιος του Αθανασίου Λογιστής-Φοροτεχνικός Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης

87

Κορωνιδου Χρυσάνθη του Παναγιωτη , Λογιστρια Θεσσαλονικη

88

Κοτζιαγκιαουρίδης Αναστάσιος, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Θεσσαλονίκη

89

ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ λογίστρια ΚΑΤΕΡΙΝΗ

90

Κουλογιάννης Κων/νος - Λογιστής Φοροτεχνικός Α' Τάξης

91

Κουμπουρα Αθανασια του Αντωνιου, Αθηνα

92

Κούνα Μαρία Λογιστρια Αρ.Αδείας 0019355Α Τριπολη

93

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΑΝΙΑ

94

Κυριακοπούλου Ελένη Αθήνα

95

Κωνσταντινίδης Γεώργιος Λογιστής - Τρίκαλα

96

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

97

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

98

Κωστάζου Δέσποινα του Εμμανουήλ λογίστρια-φοροτεχνικός Αργυρούπολη Αττικής

99

Λαδάκης Εμμανουήλ-Λογιστής Χανιά

100

Λάζαρης Θωμάς του Σπυρίδωνος, Περιστέρι

101

Λεζγή Ευλαμπία,λογίστρια,Νέα Ιωνία

102

Λιάτσος Γεώργιος, Λογιστής, Αθήνα

103

Λιναρδάτου,Πηνελόπη Μαρούσι Λογίστρια- Αρ.Αδείας 0021343

104

ΛΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Λογιστης-Φοροτεχνικος ΑΘΗΝΑ

105

Λοχαϊτης Σωτήρης του Νίκου, λογιστής στο Κερατσίνι.

106

Λυμπερόπουλος Κων/νος, Λογιστής, Γλυφάδα Αττικής.

107

Λυτρίδου Σοφία, Λογίστρια, Θεσσαλονίκη

108

Μαγδαληνή Καραντζούνη του Κωνσταντίνου λογίστρια-φοροτεχνικός Αργυρούπολη Αττικής

109

Μακρής Χρ. Δημήτριος, Λογιστής, Παξοί

110

ΜΑΜΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ

111

Μαμάκης Στέφανος Ηράκλειο Κρήτης

112

ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΒΟΛΟΣ

113

Μαστροδήμας Βαγγέλης, Πετρούπολη

114

Μαυρακη Μαρια Λογιστικο γραφειο

115

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

116

Μελαδίνης Σάκης Λογιστής Σέρρες

117

Μεμέτ Χαλήτ Του Φεήμ - Λογιστής Φοροτεχνικός - Σάπες Ν. Ροδόπης

118

ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ

119

Μητακιδης Γεωργιος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

120

ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

121

Μητσου Ευγενια του Παρασχου, Αθηνα

122

ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

123

Μουμούρη Αθηνά, λογίστρια, Αθήνα

124

ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

125

Μπακούλας Παναγιώτης, Λογιστής, Αγριά Μαγνησίας

126

Μπανιώρας Βασίλης του Δημ., Λογιστής Φοροτεχνικός, Θεσσαλονίκη

127

Μπαρμπόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου, Λογιστής, Χανιά.

128

Μπασια Ελευθερια Στυλιανη ΧΑΝΙΑ

129

Μπατακης Διομηδης , Χανια Κρητης

130

Μπατη, Ισιδωρα Λογιστρια-Αθηνα

131

ΜΠΑΤΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ

132

Μπλιουμη Αναστασια,λογιστρια,Θεσσαλονικη.

133

Μπουλέκου Ελένη του Σπυρίδωνα, Αθήνα

134

Μπούχαλης Δημήτριος Λογιστής Φοροτεχνικός (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Καλαμάτας)

135

Μυλωνάκη Ιωάννα του Χρήστου, Αθήνα

136

Νάσιου Δήμητρα - Λογίστρια - Βόλος

137

ΝΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λογιστης-Φοροτεχνικος ΑΘΗΝΑ

138

Νικολαϊδου Ιωάννα του Παύλου , Λογίστρια στη Θεσ/νικη

139

Ντίνος Γιώργος Θεσσαλονίκη

140

Ξένος Δημήτρης , Λογιστής, Αθήνα

141

ΞΥΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

142

Οικονομου Βασιλικη Θεσσαλονικη

143

ΟΡΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΣΒΟΣ

144

Παλασκώνη Αικατερίνη,λογίστρια Χαϊδάρι

145

Πάλλης Παναγιώτης του Σωτηρίου , Λογιστής , έδρα Βριλήσσια Αττικής

146

Παναγιωτακόπουλος Η. Αντώνιος, Λογιστής, Αθήνα

147

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

148

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος Λογιστής Αθηνών

149

Παναγόπουλος Κων/νος , Λογιστής , Αθήνα

150

Πανταζη Βασιλικη, Χαλάνδρι Λογίστρια

151

Παντελαίος Ιωάννης Λογιστής-Φοροτεχνικός Α' τάξης - Πάρος

152

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

153

Παπαδομιχελάκης Κώστας, Ρέθυμνο

154

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

155

Παπαϊωάννου Χριστόφορος, Θεσσαλονίκη

156

Παπαχριστοδούλου Αγγελική Χώρα ανδρου

157

ΠΑΤΑΠΗΣ Ι.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΙΟΣ

158

ΠΑΤΛΑΜΑΖΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ,ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

159

ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΓΚΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ Ν.ΙΩΝΙΑ

160

ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

161

ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

162

ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ , ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , Α..Μ Ο.Ε.Ε. Λ0013777

163

Πισιμίσης Βασίλης, Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός, Πύργος Ηλείας

164

Πλιώτα Κατερίνα του Κωνσταντίνου, Λογίστρια, Ν. Σμύρνη

165

Πολυχρόνης Κώστας -Λογιστής- Ελευθερούπολη Ν.Καβάλας

166

Ποντίκα Β. Κωνσταντίνα, Λογίστρια, Αθήνα

167

Πούλης Ιωάννης Αντίπαρος

168

ΡΑΜΠΟΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

169

ΡΟΥΣΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΑ

170

Σαμπρής Δημήτριος του Κων/νου, Λογιστής Τ.Ε., Βέροια, Α.Μ.Ο.Ε.Ε. 53141

171

Σάρδης Αντώνιος του Νικ. ΛΟΓΙΣΤΗΣ/ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ εδρα Π.ΦΑΛΗΡΟ

172

ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΕΦΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΧΑΝΙΑ

173

Σιδηράτου Μαρία-Κυριακή, Οικονομολόγος-Λογίστρια, από Καβάλα

174

ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

175

Σκαρτσίλα Αγγελική Λογίστρια Αίγιο Αχαίας

176

Σκολίδου Αφροδίτη του Σωκράτη λογίστρια - φοροτεχνικός Θεσσαλονίκη

177

Σκόρδας Ιωαννης ,Κοζάνη.

178

ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΑΝΙΑ

179

Σταυρίδη Χαρ. Ελένη - Πρέβεζα

180

Σταυρίδης Χαρ. Αποστόλης , Πρέβεζα

181

Σταυρουλάκης Αρτ, Κωνσταντίνος Λογιστής - Φοροτεχνικός Χανιά. ΑΜ 028686 Α' τάξη

182

Στεφανίδου Ελένη του Γεωργίου , Λογίστρια , Νέα Σμύρνη

183

Στοικάκη Σοφία Αλεξανδρούπολη

184

Στρατάκης Ηλίας Λογιστής Πλάτανος Κισσάμου (Χανιά)

185

Στρατίκης Βησσαρίων, λογιστής Χαϊδαρι

186

Στυλιαρά Αναστασία Λογίστρια ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗ

187

Σχίζα Ιωάννα Λογίστρια Αθήνα

188

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

189

Τερεράκη,Ευαγγελία Λογίστρια-Φοροτεχνικός, Χανιά Κρήτη

190

Τζίρτης Αργύριος, Λογιστής Φοροτεχνικός, Καισαριανή

191

ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

192

Τηλέμαχος Ιωάννου, Λογιστής/Φοροτεχνικός,Έδρα Κατερίνη

193

Τουμανιδου Κυριακή-λογίστρια-Θεσσαλονίκη

194

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΑΝΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ /ΛΟΓΊΣΤΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΉΤΗΣ

195

Τριανταφυλλόπουλος Χρήστος του Κωνσταντίνου. Λογιστής Έδρα Ανάβυσσος

196

ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

197

Τσαμπαζλής Χαράλαμπος του Αλεξάνδρου. Λογιστής - Φοροτεχνικός. Πτολεμαϊδα

198

Τσαπουτζόγλου Ιωάννης του Πέτρου. Θεσσαλονίκη.

199

ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

200

ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Βασιλείου, Λογίστρια-Φοροτεχνικός ΑΘΗΝΑ

201

Τσέλιος Γιάννης, Λογιστής Φοροτεχνικός Αθήνα

202

Τσελιούδης Μιχάλης Λογιστης Φοροτεχνικος Θεσσαλονικη

203

Τσιπιανίτης Κυριάκος,Λογιστής,Νέα Ιωνία

204

Φακής Χρήστος , Λογιστής - Λάρισα

205

Φαφούτης Ευάγγελος του Αθανασίου Λογιστής

206

ΦΙΛΙΤΣΗ ΘΕΜΕΛΙΝΑ.ΚΑΛΥΜΝΟΣ

207

ΧΑΖΗΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

208

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

209

Χαρούδη Μαρία, λογίστρια, Ορεστιάδα

210

Χασόγιας Δημήτρης, Λογιστής

211

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΛΟΓΙΣΤΗΣ,ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

212

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΑΘΗΝΑ

213

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ . ΑΘΗΝΑ .

214

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-Λογιστής Φοροτεχνικος Αθηνα

215

Χατζησινάκης Παντελής Νέα Σμύρνη

216

Χατζηστυλιανός Στέλιος . Λογιστής : Βόλος

217

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α.ΑΔΕΙΑΣ :072116 -ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

218

Χρονοπουλος Κωστας-Λογιστής Αθήνα

219

Ψυχογυιος Θεμιστοκλης του Γεωργιου, Αθηνα.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Το θέμα βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο :

«Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης η υπόθεσή μας χρεώθηκε σήμερα στην κυρία Ράπτη ,τηλ 210 6470370 εσωτερικο 281 ,»

Υπήρξε συνεννόηση για αυριανή επικοινωνία δικηγόρου με τον Γενικό Επιθεωρητή για το που βρισκόμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Λόγω σταδιακής ολοκλήρωσης των εκκαθαρίσεων του Ε.Τ.Α.Κ. 2009 τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε να οριστικοποιήσετε τυχόν προσωρινές δηλώσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες ή προβλήματα του έτους 2009 το ταχύτερο δυνατόν.

Για την εφαρμογή δηλώσεων Ε9, πατήστε εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 months later...

Τρομερό...

Τηλεφωνήσαμε με τον DAS και διαπιστώσαμε ότι ο Γενικός Επιθεωρητής έχει στείλει απάντηση στο Σύλλογό μας στα Χανιά.

Ε λοιπόν έψαξα την επιστολή και διαπίστωσα ότι όντως την έλαβα.

Γιατί όμως ενώ την διάβασα δεν σκέφτηκα ότι είναι από τον Γενικό επιθεωρητή;

Γιατί δεν φανταζόμουν τέτοιο κείμενο ότι ήταν από αυτόν.

Λεπτομέρειες την Δευτέρα που θα σκανάρω τις επιστολές (δεν έχω σκαν στο σπίτι) και θα σας τις στείλω. Τότε θα σας εξηγήσω και τις λεπτομέρειες διότι απαιτείται να βλέπετε την επιστολή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...