foroline Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Το νέο έντυπο της Εκκαθαριστικής ΦΠΑ , από τη Δ.Ο.ΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΠΑ 2011.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest panosvicious Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Καλημέρα σε όλους. Την αξία των αγοράς των παγίων και το αντίστοιχο ποσό Φ.Π.Α., σε ποιούς κωδικούς τα συμπληρώνουμε στη εκκαθαριστική Φ.Π.Α.; Στις περιοδικές Φ.Π.Α. τα συμπληρώνουμε στους κωδικούς 353 και 373 αντίστοιχα (αν δεν κάνω λάθος ). Στην εκκαθαριστική όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest panosvicious Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Εννοώ για συνολικό ποσό παγίου (χωρίς Φ.Π.Α.) μέχρι και 200€, για παράδειγμα μια camera. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.Συγγνώμη αλλά δεν γινόταν να κάνω συγχώνευση με το προηγούμενο μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 aello82 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 καλησπέραενας πελάτης μου δεν εχει πληρωσει τις 2 τελευταιες περιοδικές κι ως εκ τουτου εχουν απορριφθει απο το ταχισ παρολαυτα μπαινοντας με αφηνει να τις υποβαλω παλι..αρα αυτο σημαινει οτι μπορω να τις υποβαλω παλι και μετα να στειλω εκκαθαριστικη φπα ακομη κι αν δεν πληρωθουν?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 yiannkamp Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 καλησπέραενας πελάτης μου δεν εχει πληρωσει τις 2 τελευταιες περιοδικές κι ως εκ τουτου εχουν απορριφθει απο το ταχισ παρολαυτα μπαινοντας με αφηνει να τις υποβαλω παλι..αρα αυτο σημαινει οτι μπορω να τις υποβαλω παλι και μετα να στειλω εκκαθαριστικη φπα ακομη κι αν δεν πληρωθουν?ευχαριστωΑν δεν πληρωθουν οι περιοδικες ,δεν σου παιρνει την εκκαθαριστικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ganeze Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Αν δεν πληρωθουν οι περιοδικες ,δεν σου παιρνει την εκκαθαριστικη.Νομίζω πως εάν τις στείλεις πριν την εκκαθαριστική και το κάνεις με δόσεις, θα σε αφήσειΔεν ξέρω εάν θα πρέπει να υποβληθεί πριν τις 20/4 ώστε η ταυτότητα πληρωμής της πρώτης δόσης να είναι πριν τις 30 και 30 να στείλεις την εκκαθαριστική η απλά να έχει εκδοθή ταυτότητα πληρωμής και να μήν εχει λήξη.Καμία άλλη άποψη κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 epimenidis Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Νομίζω πως εάν τις στείλεις πριν την εκκαθαριστική και το κάνεις με δόσεις, θα σε αφήσειΔεν ξέρω εάν θα πρέπει να υποβληθεί πριν τις 20/4 ώστε η ταυτότητα πληρωμής της πρώτης δόσης να είναι πριν τις 30 και 30 να στείλεις την εκκαθαριστική η απλά να έχει εκδοθή ταυτότητα πληρωμής και να μήν εχει λήξη.Καμία άλλη άποψη κανένας?Εγω εστειλα ολες τις εκκαθαριστικες 1-3-2012. Εφυγαν και αυτες που ειναι με δοσεις και τελειώνουν τελος Μαρτίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TSAMOUTALOS Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Καλημέρα σε όλους. Την αξία των αγοράς των παγίων και το αντίστοιχο ποσό Φ.Π.Α., σε ποιούς κωδικούς τα συμπληρώνουμε στη εκκαθαριστική Φ.Π.Α.; Στις περιοδικές Φ.Π.Α. τα συμπληρώνουμε στους κωδικούς 353 και 373 αντίστοιχα (αν δεν κάνω λάθος ). Στην εκκαθαριστική όμως; Η αξία τω παγιίων καταχωρείται και αυτή απλά στον 653 . Παλιότερα υπήρχε ειδικό πληροφοριακό κενό στις περιοδικές αλλά έχει καταργηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TSAMOUTALOS Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Καλημέρα σε όλους. Την αξία των αγοράς των παγίων και το αντίστοιχο ποσό Φ.Π.Α., σε ποιούς κωδικούς τα συμπληρώνουμε στη εκκαθαριστική Φ.Π.Α.; Στις περιοδικές Φ.Π.Α. τα συμπληρώνουμε στους κωδικούς 353 και 373 αντίστοιχα (αν δεν κάνω λάθος ). Στην εκκαθαριστική όμως; Η αξία τω παγιίων καταχωρείται και αυτή απλά στον 653 . Παλιότερα υπήρχε ειδικό πληροφοριακό κενό στις περιοδικές αλλά έχει καταργηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 moican Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 ενω τα ποσα εκροων ανα περιοδικη συμφωνουν με το ΦΠΑ τους, στις εκκαθαριστικη που ειναι τα αθρισματα,το φπα μου βγαινει 0,01c λιγοτερο! οποτε να κανω την εκκαθαριστικη και να την βγαλω πιστωτικη (μεν ασυμφωνη με τις περιοδικες ομως) κατα 0.01c ή πρεπει να κανω κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 yiannkamp Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 0,01 στα λοιπα αφαιρουμενα...ενω τα ποσα εκροων ανα περιοδικη συμφωνουν με το ΦΠΑ τους, στις εκκαθαριστικη που ειναι τα αθρισματα,το φπα μου βγαινει 0,01c λιγοτερο! οποτε να κανω την εκκαθαριστικη και να την βγαλω πιστωτικη (μεν ασυμφωνη με τις περιοδικες ομως) κατα 0.01c ή πρεπει να κανω κατι αλλο? moican 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jouvarasgeorge Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 απλα εχει τεθη ετσι και αφορα μονο τις χρεωστικες και υπολογιζη και το προστιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAMMERGEIER Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 0,01 στα λοιπα αφαιρουμενα...ΣΩΣΤΟΣ αλλά αν δεν θέλεις έτσι:5. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ Δ΄ ( Κωδ. 801 – 813)Στον πίνακα αυτό εμφανίζεται το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή το υπόλοιπο που προκύπτει μετά την αφαίρεση από το φόρο των εκροών σας του φόρου των εισροών σας.Το υπόλοιπο αυτό, χρεωστικό, πιστωτικό ή μηδενικό, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί με αυτό που προέκυψε στην τελευταία περιοδική σας δήλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest georgia019 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Καλησπερα σε ολους !!! θα ηθελα τα φωτα σας στο παρακατω,χρεωστικη εκκαθαριστικη με prorata, στην περιοδικη του Μαιου πρεπει να βαλω την prorata φυσικα, αλλα πρεπει να συμπεριλαβω και την πληρωμη ? κατι δεν μου παει καλα!!!!ευχαριστω εκ των προτερων και καλη δυναμη σε ολους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
foroline
Το νέο έντυπο της Εκκαθαριστικής ΦΠΑ , από τη Δ.Ο.Υ
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΠΑ 2011.pdf
38 answers to this question
Recommended Posts