Προς το περιεχόμενο
  • 0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΥ ΟΡΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤ/ΤΩΝ


stavr

Ερώτηση

Καλημέρα, ψάχνω να βρω τους όρους για τα κυλιόμενα ωράρια των επισιτιστικών (ρεπο 2 μέρες και 1 σκ σε ποσες βδομάδες) τα οποία ρυθμίζονται από όσο ξέρω στην ΣΣΕ επισιτιστικών, την οποία δεν μπορώ να βρω (αυτήν που έχει τους όρους).

Επίσης θέλω να μου πείτε η αλλαγή ωραρίου σε εργαζόμενο (πακετάς) ο οποίος εργάζονταν 5 ημέρες την εβδομάδα (ημερομίσθιος) και με κυλιόμενο ωράριο για τον μήνα Ιανουάριο 18.00-02.00, στις 15/1/2012 θέλουμε να γίνει αλλαγή σε 2 μέρες την εβδομάδα 8 μέρες τον μήνα ίδιο ωράριο. Για αυτόν χρειάζεται 1) νέα σύμβαση μεταξύ της εταιρείας και του εργαζόμενου? 2) τροποποίηση πίνακα προσωπικού ? 3)γνωστοποίηση στην επιθεώρηση και με την δικιά του υπογραφή για της ημέρες αλλά και το ωράριο? 4) τροποποίηση κυλιόμενου ωραρίου αλλά μόνο τον δικό του πίνακα με τις μέρες που αλλάζουν?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Καλημέρα, ψάχνω να βρω τους όρους για τα κυλιόμενα ωράρια των επισιτιστικών (ρεπο 2 μέρες και 1 σκ σε ποσες βδομάδες) τα οποία ρυθμίζονται από όσο ξέρω στην ΣΣΕ επισιτιστικών, την οποία δεν μπορώ να βρω (αυτήν που έχει τους όρους).Καθε επτα

εβδομαδες ρεπο Κυριακη με Σαβατο η Δευτερα.

Επίσης θέλω να μου πείτε η αλλαγή ωραρίου σε εργαζόμενο (πακετάς) ο οποίος εργάζονταν 5 ημέρες την εβδομάδα (ημερομίσθιος) και με κυλιόμενο ωράριο για τον μήνα Ιανουάριο 18.00-02.00, στις 15/1/2012 θέλουμε να γίνει αλλαγή σε 2 μέρες την εβδομάδα 8 μέρες τον μήνα ίδιο ωράριο. Για αυτόν χρειάζεται 1) νέα σύμβαση μεταξύ της εταιρείας και του εργαζόμενου? ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 2) τροποποίηση πίνακα προσωπικού ? ΜΟΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3)γνωστοποίηση στην επιθεώρηση και με την δικιά του υπογραφή για της ημέρες αλλά και το ωράριο? 4) τροποποίηση κυλιόμενου ωραρίου αλλά μόνο τον δικό του πίνακα με τις μέρες που αλλάζουν?

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ 15.01.2012

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Γεια σας,σε περίπτωση αλλαγής ωραρίου είτε απο σταθερό σε κυλιόμενο(βάρδιες) είτε απλά απο πχ 08.00-16.00 σε 10.00-18.00 αλλά πάντα συνολικά 40ωρο χρειάζεται νέα σύμβαση εργασίας?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

EIXA ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ.

 

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΛΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...