XRYSA A 1 Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 αν συσταθει ιατρικη ο.ε μπορειαυτη να ιδρυση υποκ/τα;ποιο ειναι το ποσοστο συμμετοχηςτων γιατρων;μπορει δηλ.να συμμετεχει και καποιοςχωρις τη ειδικοτητα του γιατρου;ευχαριστω. Link to post Share on other sites
ankai 0 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 αρθρο 28 Ν3846/2010αναλογα με την μορφη και το ποσοστο των ΜΗ γιατρωντο βασικο (ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ερωτημα ειναι αν πρεπει Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΑκαπου στο νομο (Αυτον η καποιο αλλο δεν θυμαμαι)λεει οτι οι ιατρικες εταιρειες πρεπει να τηρουν Γ κατηγοριας Βιβλιακαι ρωτωφταιχνω ΟΕ η ΕΕ (αφου επιτρεπεται)μπορει ο νομος αυτος να ακυρωνει τον ΚΒΣ που λεει οτι η ΟΕ μπορει να εχει Β κατηγοριας βιβλια;;;(δεν εχω τζιρο 1,500,000 και μακαρι να αποκτησω)προσωπικα εφταιξα σε εναν πελατη ΟΕαλλα με Β κατηγοριας βιβλια αφου στο μητρωο κανενας δεν μου ειπε ΟΧΙνα εχω προβλημα στο μελλον?? Link to post Share on other sites
Guest Unkle Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 84/ 10 Απριλίου 2001 Άρθρο 119. H Iατρική Eταιρία παροχής υπηρεσιών Π.Φ.Y. τηρεί, ανεξάρτητα από τη νομική της μορφή, βιβλία Γ’ κατηγορίας, κατά τον ισχύοντα εκάστοτε κώδικα φορολογικών στοιχείων. Link to post Share on other sites
ankai 0 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 αρα καλα το θυμομουν!!!Ομως στον ΚΩΔΙΚΑ θεωρησα μια χαραστο μΗΤΡΩΟ στην εναρξη δηλωσα Β κατηγοριας μαλιστα πηρα και φορολογικη ενημεροτητα για κατι που ηθελαδηλαδη ολα μια χαρα κανενας δεν μου ειπε ΟΧΙθα ερθουν κατοπιν εορτης να μου πουν ΛΑΘΟΣ?????παρε προστιμοοοοοο..... Link to post Share on other sites
logistix 43 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 αρα καλα το θυμομουν!!!Ομως στον ΚΩΔΙΚΑ θεωρησα μια χαραστο μΗΤΡΩΟ στην εναρξη δηλωσα Β κατηγοριαςμαλιστα πηρα και φορολογικη ενημεροτητα για κατι που ηθελαδηλαδη ολα μια χαρακανενας δεν μου ειπε ΟΧΙθα ερθουν κατοπιν εορτης να μου πουν ΛΑΘΟΣ?????παρε προστιμοοοοοο.....Ακριβώς φίλε μου. Αφού δεν υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου. Ότι δηλώσεις δηλαδή είσαι. Αύριο κιόλας αλλαγή στο μητρώο γιατί τηρείς βιβλία και στοιχεία κατώτερης κατηγορίας. Link to post Share on other sites
Recommended Posts