Προς το περιεχόμενο

Τεσσερις σημερινές ειδήσεις που περιγράφουν .... το σήμερα στην Ελλάδα μας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α) Προκλητικοί (ξανά) οι Γερμανοί!

Νέα πρόκληση από την Γερμανία, που φαίνεται πως μας έχει βάλει σημάδι σε όλα τα επίπεδα.. Η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, απαγόρευσε τη διεξαγωγή του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Ρουμανίας, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στην πόλη Reutlingen!

Οι Γερμανοί επικαλέστηκαν λόγους ..ασφαλείας, για να ακυρώσουν τον αγώνα. Η Ε.Π.Ο έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία καυτηριάζει την στάση της Γερμανίας. Αναλυτικά αναφέρει :

«Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Ο. Γερμανίας ειδοποίησε σήμερα την Ε.Π.Ο. και την Π.Ο. Ρουμανίας ότι αδυνατεί, για λόγους ασφαλείας, να εκχωρήσει άδεια διεξαγωγής φιλικού αγώνα Ελλάδας-Ρουμανίας επί γερμανικού εδάφους στις 15 Νοεμβρίου.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη, γίνονται ενέργειες για την εύρεση εναλλακτικής λύσης και όταν οριστικοποιηθεί ο νέος τόπος διεξαγωγής του φιλικού αγώνα θα λάβετε τη σχετική ενημέρωση».

Β) Σκληρή κριτική από τραπεζικό στέλεχος για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ανήθικο χαρακτήρισε ο Περικλής Κωνσταντινίδης, επικεφαλής της Attica Finance, θυγατρικής της Attica Bank, το γεγονός ότι οι Έλληνες ζητάνε από απόδημους του εξωτερικού να επενδύσουν στην Ελλάδα, όταν οι ίδιοι Έλληνες έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία. «Με ποια λογική το ζητάμε αυτό;», δήλωσε το στέλεχος της τράπεζας, μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, σχολιάζοντας το επιχειρηματικό κλίμα στην Ελλάδα, τόνισε ότι η κατάσταση είναι χαοτική και πρόσθεσε ότι οι εταιρείες risk management αδυνατούν να μετρήσουν το ρίσκο στην Ελλάδα

Γ) Ζήτησαν να προπληρωθεί το ξενοδοχείο που διαμένει στις Κάννες

Σήμερα το ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή στις Κάννες ζήτησε προκαταβολικά πληρωμή, αλλιώς δεν θα τη δέχονταν.

Δ) Σκέφτονται να στείλουν Γάλλους εφοριακούς στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011, 20:33

Η Γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει προτείνει στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας, την αποστολή εφοριακών υπαλλήλων και τελωνειακών για να τη βοηθήσουν να αναδιαρθρώσει αυτούς τους τομείς.

«Αυτή είναι μία από τις προτάσεις που έκανα στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας. Πρότεινα να μπορούμε να στείλουμε μια ομάδα εφοριακών και τελωνειακών για να συμμετάσχουν σε κάθε προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του ελληνικού φορολογικού συστήματος και των τελωνείων», δήλωσε η Πεκρές που ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «Questions d'info» των μέσων ενημέρωσης LCP/France/Le Monde/AFP.

Η ίδια σημείωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να σχηματίσουν «μια διοίκηση ελέγχων και εισπράξεων των φόρων». Η Πεκρές πάντως προειδοποίησε ότι η πρότασή της «εξαρτάται εν μέρει από την εφαρμογή της συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας», που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες για να βοηθηθεί η Ελλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σχολιάζοντας το επιχειρηματικό κλίμα στην Ελλάδα, τόνισε ότι η κατάσταση είναι χαοτική και πρόσθεσε ότι οι εταιρείες risk management αδυνατούν να μετρήσουν το ρίσκο στην Ελλάδα

Πραγματικά, αυτό τα λέει όλα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α) Προκλητικοί (ξανά) οι Γερμανοί!

Νέα πρόκληση από την Γερμανία, που φαίνεται πως μας έχει βάλει σημάδι σε όλα τα επίπεδα.. Η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου,

λέτε να βρεθεί (Θα βρούμε) ένα νέο Μικρό Ήρωα , Παδί Φάντασμα - Γιωργος Θαλάσσης...... με τον φίλο του τον Σπίθα...

(αναφερομαι στο γνωστό περιοδικό των 60ς και 70ς)..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λέτε να βρεθεί (Θα βρούμε) ένα νέο Μικρό Ήρωα , Παδί Φάντασμα - Γιωργος Θαλάσσης...... με τον φίλο του τον Σπίθα...

(αναφερομαι στο γνωστό περιοδικό των 60ς και 70ς)..

την Κατερίνα που την άφησες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λέτε να βρεθεί (Θα βρούμε) ένα νέο Μικρό Ήρωα , Παδί Φάντασμα - Γιωργος Θαλάσσης...... με τον φίλο του τον Σπίθα...

(αναφερομαι στο γνωστό περιοδικό των 60ς και 70ς)..

την Κατερίνα που την άφησες

Βλέπω ότι πάτε μόνο στους κύριους πρωταγωνιστές και όχι και στους άλλους ήρωες του εκπληκτικού αυτού μυθιστορήματος .....

http://www.mikros-iros.gr/index1.html

Και για να απαντήσω στον πολύ καλό συνάδελφο Ευμιλο , όλοι κρύβουμε ένα μικρό ήρωα μέσα μας , απλα είναι πιο εύκολο να βγεί ο εφιάλτης , αρτέμης μάτσας κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Γερμανοί την δουλεία τους κάνουν.Εμείς σαν λαός έχουμε την ευθύνη που από το1944 και μετά, κατεβάζουμε συνεχόμενα τα βρακιά μας με προδοτικές κυβερνήσεις,πουλώντας μας φούμαρο και ηλιθιότητα.Παπατζήδες και καραμανλήδες με αρκετή δόση αρχαιοκάπηλου Μητσοτάκη τα τελευταία 50 χρόνια.Εγώ το έχω πάρει απόφαση.Προσπαθώ να επιβιώσω στην βασιλευομένη δημοκρατία σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω ότι πάτε μόνο στους κύριους πρωταγωνιστές και όχι και στους άλλους ήρωες του εκπληκτικού αυτού μυθιστορήματος

Καλά τι μου θυμίσατε τώρα...

Είχα με τον άδερφό μου τους 99 από τους 100 τόμους πιο παλιά....

Και δεν ήταν μόνο εναντίον των γερμανών...

Φαντάστηκα τη Μέρκελ σαν τον Σειτάν Αλαμάν και ανατρίχιασα τώρα.... :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμη μια ......

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ

Ο γερμανικός τουριστικός όμιλος TUI έχει ζητήσει από τους Έλληνες ξενοδόχους με τους οποίος συνεργάζεται να τους πληρώσει σε ελληνικό νόμισμα, και όχι σε ευρώ, αν η Ελλάδα εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση. Αυτό...

τουλάχιστον γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

«Αν το ευρώ πάψει να είναι το νόμιμο νόμισμα, η TUI θα μπορούσε να πληρώσει με το καινούργιο νόμισμα και η τιμή του συναλλάγματος θα αντιστοιχεί με την τιμή που θα αποφασίσει η κυβέρνηση» σημειώνει η TUI σε επιστολή της προς τους Έλληνες ξενοδόχους, ζητώντας τους, σε αυτή την περίπτωση, να τροποποιήσουν τα συμβόλαια, που έχουν με τον όμιλο.

«Πρέπει να προστατευτούμε από τους κινδύνους ενδεχόμενης αλλαγής. Υπάρχει μια πιθανότητα, περισσότερο από θεωρητική, η Ελλάδα να βγει από το ευρώ» διευκρίνισε στη γερμανική εφημερίδα εκπρόσωπος του ομίλου.

«Πολλοί Έλληνες ξενοδόχοι έχουν λάβει το αίτημα της TUI», επιβεβαίωσε στη Bild ο Ανδρέας Ανδρεάδης πρόεδρος της Ελληνικής Τουριστικής Ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Ουδείς ξενοδόχος θα το κάνει και έχουμε ενημερώσει το υπουργείο Τουρισμού».

Ξενοδόχοι: Να παρέμβει το υπουργείο

Την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, ζητά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γιάννης Ρέτσος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Ρέτσος, αφού χαρακτηρίζει την παραπάνω ενέργεια αντιδεοντολογική, αντισυμβατική και απρεπή, καλεί τους ξενοδόχους να μην υπογράψουν παρόμοιες συμβάσεις, σημειώνοντας, ότι πρόκειται για ζήτημα που ξεφεύγει από την επιχειρηματικότητα και χρειάζεται πολιτική παρέμβαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει και επιστολές των ξενοδόχων προς το αρμόδιο υπουργείο χωρίς, ωστόσο, να προκύψει επίσημη παρέμβαση.

Οι ξενοδόχοι, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ενήμεροι, για περίπου έναν μήνα, για τις πρακτικές που εφαρμόζει ένας από τους μεγαλύτερους διοργανωτές ταξιδίων και είχαν ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κάποιοι Ελληνες ξενοδόχοι να έχουν υποκύψει στις απαιτήσεις της TUI, αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού όπως τονίζει ο κ. Ρέτσος σε σύνολο 9.500 ξενοδοχειακών μονάδων, αν κάποιος έχει απόλυτη ανάγκη από ρευστότητα, μπορεί και να έχει υπογράψει. fimotro

στις <a href="http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_4781.html" title="permanent link">13:42

Βλέπετε οι Γερμανοί...Το γράφει η Bild, αλλά .....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρίσιμες ημερομηνίες

α) Στις 23/4/2010 που έγινε η προσφυγή της χώρας από το Καστελόριζο στο……ΔΝΤ, ήταν η γιορτή του Αγ. Γεωργίου.?

β) Στις 26/10/11 που πήρε την απόφαση η Ευρώπη να σώσει;; την Ελλάδα, ήταν η γιορτή του Αγ. Δημητρίου.?

Η Ελλάδα ανάμεσα στους ....μεγαλύτερους Αγίους της ορθοδοξίας…??…….

Τυχαίο………… Δεν νομίζω……??…

Από οτι φαίνεται και για τους ..........Αγίους θαναι δύσκολο να μας σώσουν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο διασυρμός της χώρας συνεχίζεται……….

a) Προσβλητικό site καλεί τους Ευρωπαίους φορολογούμενους να "διεκδικήσουν" ένα κομμάτι ελληνικής γης!

Φορολογούμενοι πολίτες της Ευρώπης (πλην της Ελλάδας φυσικά) αποδέχτηκαν το κάλεσμα των δημιουργών της ιστοσελίδας claimgreece.com να διεκδικήσουν όποιο κομμάτι ελληνικής γης επιθυμούν, επειδή σήκωσαν στις πλάτες τους τα χρέη της χώρας μας!

Απεικονίζεται ο χάρτης της Ελλάδας που συνοδεύεται από ένα σύντομο κείμενο, με τίτλο «Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα» (Claim your piece of Greece) και υπότιτλο "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος!" (European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!).

Στην εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρονται τα εξής προσβλητικά: Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες. Οπότε τώρα ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση.

Μάλιστα οι δημιουργοί του site προτρέπουν τους... υποψήφιους ιδιοκτήτες να χτίσουν μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσουν, να φτιάξουν πισίνα και να καλέσουν τους φίλους τους για βαρκάδα στη θάλασσα που τους ανήκει! «Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου!» καταλήγει με άκρως περιπαικτικό ύφος το κείμενο του claimgreece.com.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26923&Itemid=151

b) Έχουν "ξεφύγει" οι ξένοι στις προκλήσεις: Ριάλιτι για την Ελλάδα σε βρετανικό κανάλι!

Στο νέο πρόγραμμα του Channel 4, τρεις βρετανικές οικογένειες θα κληθούν να ζήσουν ως Ελληνες στην εποχή του μνημονίου

Μόνο που η…«προσομοίωση» της ζωής στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά με μια προκλητική προσέγγιση που αναπαραγάγει τα πιο αρνητικά στερεότυπα των νεοελλήνων.

Μπορεί το Channel 4 να αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες θα πληρώνουν τους ίδιους φόρους, θα παίρνουν τις ίδιες συντάξεις και θα έχουν τις ίδιες εργασιακές συνθήκες, όπως οι Έλληνες, οι αληθινές προθέσεις του προγράμματος όμως είναι μάλλον διαφορετικές.

Ετσι, όπως αναφέρει το δίκτυο στην ιστοσελίδα του, ένας Βρετανός οδηγός λεωφορείου λαμβάνει τον διπλάσιο από τον μέσο μισθό και παίρνει αμέτρητα επιδόματα.

Μια 54χρονη Βρετανίδα κομμώτρια θα ζήσει όπως μια Ελληνίδα συνταξιούχος, που έχει βγει στη σύνταξη από τα 53 της χρόνια και λαμβάνει το 90% του τελευταίου της μισθού. ( ψέματα λένε, όχι)

Ενας Βρετανός γιατρός βλέπει πώς είναι να πληρώνεις φόρους με το… ελληνικό σύστημα και διπλασιάζει το εισόδημά του. Αν και, ως Έλληνες, δεν αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση ως προς την οικονομία, οι υπεύθυνοι του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4 «ζήλεψαν» τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ριάλιτι με τον τίτλο «Γίνε Ελληνας για μια εβδομάδα».

Αυτό που ίσως στενοχωρεί τους διαγωνιζόμενους είναι το γεγονός ότι δεν θα απολαμβάνουν ούτε σουβλάκια αλλά ούτε και εξορμήσεις στα μπουζούκια, καθώς σκοπός του παιχνιδιού είναι να ζήσουν από πρώτο χέρι τις αιτίες της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παράλληλα με τις εμπειρίες των οικογενειών που θα συμμετέχουν, θα σχολιάζουν και ειδικοί για τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση στην Ελλάδα, που… βοήθησαν να βυθιστεί η οικονομία μας.

http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.channel4.com%2Fprogrammes%2Fgo-greek-for-a-week

ουδέν σχόλιο………….

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα οι δημιουργοί του site προτρέπουν τους... υποψήφιους ιδιοκτήτες να χτίσουν μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσουν, να φτιάξουν πισίνα και να καλέσουν τους φίλους τους για βαρκάδα στη θάλασσα που τους ανήκει!

Πισίνα, εεε...????

Και βαρκάδα με σκάφος φαντάζομαι ιδιόκτητο, εεε....????

Ε, πως θα μετακινούνται, κανένα δίλιτρο δεν θα έχουνε....?????

Ελάτε, ελάτε, ο Βενιζέλος σας περιμένει......... :)

ΥΓ: και θα ακούσουμε κι άλλα, να είστε προετοιμασμένοι......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο διασυρμός της χώρας συνεχίζεται……….

a) Προσβλητικό site καλεί τους Ευρωπαίους φορολογούμενους να "διεκδικήσουν" ένα κομμάτι ελληνικής γης!

Φορολογούμενοι πολίτες της Ευρώπης (πλην της Ελλάδας φυσικά) αποδέχτηκαν το κάλεσμα των δημιουργών της ιστοσελίδας claimgreece.com να διεκδικήσουν όποιο κομμάτι ελληνικής γης επιθυμούν, επειδή σήκωσαν στις πλάτες τους τα χρέη της χώρας μας!

Απεικονίζεται ο χάρτης της Ελλάδας που συνοδεύεται από ένα σύντομο κείμενο, με τίτλο «Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα» (Claim your piece of Greece) και υπότιτλο "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος!" (European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!).

Στην εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρονται τα εξής προσβλητικά: Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες. Οπότε τώρα ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση.

Μάλιστα οι δημιουργοί του site προτρέπουν τους... υποψήφιους ιδιοκτήτες να χτίσουν μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσουν, να φτιάξουν πισίνα και να καλέσουν τους φίλους τους για βαρκάδα στη θάλασσα που τους ανήκει!

Τους περιμένουμε με χαρά να έρθουν , μη ξεχάσουν να φέρουν και τις γυναίκες τους ... μας τα έχουν πρήξει .

Γερμανίδες τουριιιίστριες που διψαααάνε για .....

Τους τα είχε πει ο Τζιμάκος απο το 1985 να μη τα επαναλαμβάνουμε .

Τζίμης Πανούσης - Αχ Ευρώπη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πισίνα, εεε...????

Και βαρκάδα με σκάφος φαντάζομαι ιδιόκτητο, εεε....????

Ε, πως θα μετακινούνται, κανένα δίλιτρο δεν θα έχουνε....?????

Ελάτε, ελάτε, ο Βενιζέλος σας περιμένει......... :)

ΥΓ: και θα ακούσουμε κι άλλα, να είστε προετοιμασμένοι......

Αστους να λένε Στέφανε ότι θέλουν.

Το σίγουρο είναι ότι θα δουλεύουν αυτοί και εμάς θα μας τα ακουμπάνε.Ηθελαν στην παρέα τους και τους Ελληνες.Καλά να πάθουνε.

Αφου τα ζήταγε ο @@λος τους. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, διαβάζουμε ότι διαβάζουμε, καλά το κάνουμε....

Απλά να μην ξεχνάμε ότι τα media γενικότερα παίζουν το ρόλο τους (και αυτά)...........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους περιμένουμε με χαρά να έρθουν , μη ξεχάσουν να φέρουν και τις γυναίκες τους ... μας τα έχουν πρήξει .

Γερμανίδες τουριιιίστριες που διψαααάνε για .....

Τους τα είχε πει ο Τζιμάκος απο το 1985 να μη τα επαναλαμβάνουμε .

Τζίμης Πανούσης - Αχ Ευρώπη

Η Μέρκελ σε μια συνέντευξη της μιλάει ακόμη για τις αξέχαστες διακοπές που πέρασε στη Ρόδο.

Οι Ροδίτες φρόντισαν να..περάσει τόσο καλά.ώστε ακόμη να τους θυμάται. <_<:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Η Γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει προτείνει στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας, την αποστολή εφοριακών υπαλλήλων και τελωνειακών για να τη βοηθήσουν να αναδιαρθρώσει αυτούς τους τομείς.

«Αυτή είναι μία από τις προτάσεις που έκανα στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας. Πρότεινα να μπορούμε να στείλουμε μια ομάδα εφοριακών και τελωνειακών για να συμμετάσχουν σε κάθε προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του ελληνικού φορολογικού συστήματος και των τελωνείων», δήλωσε η Πεκρές που ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «Questions d'info» των μέσων ενημέρωσης LCP/France/Le Monde/AFP.

Η ίδια σημείωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να σχηματίσουν «μια διοίκηση ελέγχων και εισπράξεων των φόρων». Η Πεκρές πάντως προειδοποίησε ότι η πρότασή της «εξαρτάται εν μέρει από την εφαρμογή της συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας», που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες για να βοηθηθεί η Ελλάδα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Μέρκελ σε μια συνέντευξη της μιλάει ακόμη για τις αξέχαστες διακοπές που πέρασε στη Ρόδο.

Οι Ροδίτες φρόντισαν να..περάσει τόσο καλά.ώστε ακόμη να τους θυμάται. <_<:D

..........

Δεν το κόβω καλύτερα να το δώσω του σκύλου..............................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..........

Δεν το κόβω καλύτερα να το δώσω του σκύλου..............................

:lol: :lol: :lol:

Για τα νιάτα της μιλάει ρε Στέφανε,όχι τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν.........

Αν δεν μας προκύψει ο Παπαδήμος της ΕΚΤ έχουμε εναλλακτική τον Ρουμελιώτη του ΔΝΤ.

Αν και καλύτερα να πιέσουμε να συνεργαστούν για το καλό .......................... "των αγορών"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Μέρκελ σε μια συνέντευξη της μιλάει ακόμη για τις αξέχαστες διακοπές που πέρασε στη Ρόδο.

Οι Ροδίτες φρόντισαν να..περάσει τόσο καλά.ώστε ακόμη να τους θυμάται. <_<:D

:lol: :lol: :lol:

Για τα νιάτα της μιλάει ρε Στέφανε,όχι τώρα.

Τελικά και στην σήμερινη εποχή δεν λείπουν οι ήρωες . Θυσιάστηκε για την πατρίδα το παλικάρι . <_<:D

Αλλα ο πιο δυστυχής Ευρωπαίος είναι ο Σαρκοζι .

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις γυναίκα την Καρλα Μπρούνι

... και να περνάς τις περισσότερες ώρες σου ...

...με την Μέρκελ :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μου λύσει κάποιος την απορία.......

Αφού ήταν τόσο απαραίτητη η έκτη δόση για την επιβίωσή μας.......

Αφού είχε εγκριθεί η αποδέσμευση της http://topontiki.gr/article/23936

Γιατί ο ΓΑΠ δεν περίμενε να πάρει τα λεφτά και μετά να μιλήσει για δημοψήφισμα;

Ήταν απλά γκάφα ή σκοπιμότητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί ο ΓΑΠ δεν περίμενε να πάρει τα λεφτά και μετά να μιλήσει για δημοψήφισμα;

Γιατί δεν ήθελε να γραφτεί στην ιστορία ως το μαύρο πρόβατο.

Γιατί αυτή η υπογραφή είναι ασήκωτη για μία και μόνο συνείδηση και ήθελε να βρει συμπαραστάτες και συνενόχους στο "αναπόφευκτο".

(κι ως ενα βαθμό δηλαδή όχι άδικα, δεν φταίει μόνο ο ίδιος για την σημερινή κατάσταση)

Γιατί όπως όλοι είναι συνυπέυθυνοι για την κατάντια έτσι είναι και συνανεύθυνοι όσον αφορά τις συνέπειες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μου λύσει κάποιος την απορία.......

Αφού ήταν τόσο απαραίτητη η έκτη δόση για την επιβίωσή μας.......

Αφού είχε εγκριθεί η αποδέσμευση της http://topontiki.gr/article/23936

Γιατί ο ΓΑΠ δεν περίμενε να πάρει τα λεφτά και μετά να μιλήσει για δημοψήφισμα;

Αντε ντέεεεέεε???................

Θα το μάθουμε κάποτε.......

Για τον μελετητή της ιστορίας θα βοηθήσει ο παρακάτω νόμος 4023/11

ο οποίος ψηφίστηκε από όλους ΦΕΚ 24/10/11

Δηλαδή 2ημέρες πριν τη σύσκεψη της 26/11/11 στις Βρυξέλλες,,,,

Γιατί τόσο βιασύνη....... δεν είχε άλλα νομοσχέδια να ψηφιστούν;;;;;;;;;;???? Τυχαίο... Δεν νομίζω....

τι λέει ο νόμος ....... διάβασε εδώ τον νόμο.... και θα λυθεί ηξ απορία σου..

http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/395

Για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους.......... Δεν τρώμε κουτόχορτο......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...