Προς το περιεχόμενο

Απεργία 19/10/2011 Ανακοίνωση ΕΦΕΕ Αθηνών-Πειραιώς


Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισκέπτη Κατερίνα 30

η απεργία ήταν λύση στην εποχή του παππούλη μου!!

το σενάριο κάνω μια δουλεία μέχρι να βγω στη σύνταξη, βάζω και ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου τελείωσε!!

είμαι στην πιο παραγωγική μου ηλικία και πρέπει να βρω μια λύση!

"ξέρεις τι σημαίνει πολίτης του κόσμου;;;" με ρωτάει πελάτης 30 χρονών που έχει δουλέψει μέχρι τώρα σε 3 κράτη ανά τον κόσμο!!

Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να χρειαστεί να αφήσω την Ελλάδα και τον ήλιο της με σφίγγει το στομάχι μου!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Αδειούχος Απελπις

Γιατι οι πελάτες των οποίων το 90% κλαίγετε(sic) θα σου ζητήσουν να τους πληρώσεις τα πρόστιμα και θα επιμείνουν στο εξής να έχεις την ευθύνη για κάθε κομπίνα, πράξη και παράλειψή τους με την εκπληκτική τιμή των 20 ευρώ το μήνα, από τα οποία θα σου μείνουν στην τσέπη τα δύο, αλλοιώς θα πάνε σε "πακιστανό" λογιστή που παίρνει 10 ευρώ το μήνα για τα λογιστικά του ταξί και του μινι μάρκετ.

Επειδή κάποιοι "συνάδελφοι" λειτουργούν αντιεπαγγελματικά, όπως αυτοί που απορρόφησαν όλους τους ταξιτζήδες με αμοιβή υποτίθεται 20 ευρώ, την ώρα που τα 45 ευρώ είναι το όριο κόστους για κάθε νόμιμο λογιστικό γραφείο, επειδή κάποιοι "συνάδελφοι" νομίζουν ότι η φτήνεια θα τους φέρει πελατεία, μόνο και μόνο για να φτάσουν στο αδιέξοδο μετά από ένα χρόνο και να το σκάσουν για το εξωτερικό με τα ...λεφτά των πελατών τους, επειδή κάποιοι "συνάδελφοι" εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από εφοριακούς, τελωνειακούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, τραπεζικούς και ...εμπόρους και πίσω από την ανωνυμία του ιντερνετ, και το κράτος δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει αυτούς που επωμίζονται υπεύθυνα την είσπραξη φόρων, επειδή όποιος απατεώνας επιθυμεί μπορεί να ασκήσει ανέξοδα και ανώνυμα το επάγγελμα, ζημιώνοντας το Δημόσιο, τους νόμιμους λογιστές και τους "πελάτες" τους, ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. Στον τιμοκατάλογο να περιλαμβάνεται "πάγιο" δηλαδή η ελάχιστη αμοιβή για την υπηρεσία μας ακόμη και όταν δεν υπάρχουν κινήσεις (αγοραπωλησίες) γιατί τώρα έχουμε και το θέμα της "υπολειτουργίας".

Δεν πουλάμε παπούτσια με κέρδος 200% για να το χαμηλώσουμε στο 100% και να είμαστε πάλι κερδισμένοι. Δεν πουλάμε κάλτσες για να τις βγάλουμε σε έκπτωση. Πουλάμε το καθημερινό άγχος μας για ένα πιάτο φαγητό, πουλάμε την ευθύνη που μας φόρτωσαν σαν να είμασταν συνέταιροι του καθενός μόνο που στα κέρδη τους δεν έχουμε μερίδιο, μόνο τη γκρίνια και τη χασούρα τους μοιραζόμαστε, και τώρα αντιμετωπίζουμε και τους λαθρολογιστές που επειδή έμαθαν να πατάνε τα κουμπάκια στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ νομίζουν ότι έχουν γίνει και λογισταράδες και εκμεταλλευόμενοι την πλήρη απουσία κάθε ελέγχου, κλέβουν την πελατεία απο εμάς και την είσπραξη των φόρων απο το κράτος. Αν και η δουλειά μας είναι προσωποπαγής και στηρίζεται στη φήμη και την εμπιστοσύνη, η απάθεια του κράτους τα σπρώχνει όλα πίσω αφήνοντας τους απατεώνες να αλωνίζουν και τους "πελάτες" να απαιτούν να πληρώσουν ψίχουλα - κάτι που δεν κάνουν φυσικά με κανέναν άλλο. Θα αφήνατε απλήρωτο το ενοίκιο επειδή λείπατε ένα μήνα σε διακοπές; Θα βάλετε τη σφραγίδα και την υπογραφή σας σε χαρτιά επιχειρησεων που δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας, για ένα εικοσάρικο ή πενηντάρικο; Πόσο ακόμα θα μπορείτε να εξυπηρετείτε επι πιστώσει και να πληρώνετε φόρους από την τσέπη σας παρακαλώντας τον κάθε αλήτη να πληρώσει τα δεδουλευμένα σας; Πόσο ακόμα θα μπορείτε να πληρώνετε τους υπαλλήλους/συνεργάτες σας για να εξυπηρετούν τους απαιτητικούς πελάτες που όταν έρθει η ώρα της πληρωμής αρχίζουν τα παζάρια, τη γκρίνια και τις μεταχρονολογημένες επιταγές; Πόσα χρήματα πρέπει να πάρουμε για μια φορολογική δήλωση, αν δεν συναρτήσουμε την αμοιβή με τις ποινές και τα πρόστιμα για εκπρόθεσμο, για λάθος, για παράλειψη και τα οποία θα πληρωσουμε από την τσέπη μας επειδή είμαστε υπεύθυνοι για τη δουλειά μας;

Ολοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε την διάφανη τέλεση του λειτουργήματος που μας έχουν φορτώσει, με τρόπο που να κατοχυρωθούμε, όλοι ίσοι απέναντι στη νομοθεσία, με καθορισμό ελάχιστων αμοιβών, με πλήρη αποκλεισμό των παρανόμων.

ΠΩΣ;

Απο τον ίδιο υπολογιστή (I.P. address) να μπορούν να υποβληθούν έως επτά φορολογικές δηλώσεις. Ας πούμε ότι κάποιος εξυπηρετεί όλο το σόι του δωρεάν. Μέχρι εκεί όμως. Με ποιά λογική έγγραφα που απαγορεύεται να χορηγηθούν σε τρίτους, επιτρέπεται να συντάσσονται και να υποβάλλονται από τρίτους χωρίς κανένα έλεγχο; Με ποιόν τρόπο θα ελεγχθεί η απάτη χωρίς να υπάρχει η ευθύνη (ρισκάροντας την άδεια, την τσέπη του και την ελευθερία του) του λογιστή ακόμα και στην πιο ταπεινή δήλωση συνταξιούχου ΟΓΑ; Σας υπενθυμίζω ότι στο όνομα συνταξιούχων ΟΓΑ έχουν γινει οι μεγαλύτερες αγροτικές απάτες, έχουν χορηγηθεί αγροτικές συντάξεις και άλλα τα οποία, εαν κάποιος (λογιστής) είχε υποχρεωθεί να υπογράψει, ΔΕΝ θα τα υπέγραφε και δεν θα τα υπέβαλλε.

Οποιοσδήποτε συντάσσει φορολογικές δηλώσεις και υποβάλλει ΦΠΑ πρέπει να είναι ενεργό μέλος του ΟΕΕ. Κανένας ερασιτέχνης δεν πρέπει να υπάρχει στην πιάτσα. Οποιος έχει προσόντα, ας κάνει έναρξη και καλορίζικος. Να πληρώσει φόρους, να επωμισθεί την ευθύνη και ας ζήσει με αμοιβή δεκα ευρώ αν νομίζει ότι τον καλύπτει.

Συνάδελφοι, είναι στο χέρι μας αν θα γίνουμε ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ με ήθος, αξιοπρέπεια, φιλότιμο και τιμιότητα, η αν θα γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα και οι εισπράκτορες φόρων και καρπαζιών. Η δουλειά μας τετραπλασιάστηκε εδώ και δυο χρόνια, οι αμοιβές μας έπεσαν στα μισά, η πελατεία μας μειώθηκε κατά 40% και οι μισοί από αυτούς αδυνατούν να μας πληρώνουν εγκαίρως.

Επιτέλους πρέπει να απαιτήσουμε να παταχτεί το παρεμποριο: Δεν μπορεί μια μουτζούρα στο ΕΒΝΠ να στοιχίζει 800 ευρώ, ένα λάθος τιμολογίου να στοιχίζει 400 ευρώ και όποιος πλασάρει λαθραία στο δρόμο να τιμωρείται με ....1000 ευρώ τα οποία φυσικά δεν θα τα δώσει γιατί δεν υπάρχει τίποτα να του κατασχέσουν εκτός απο τα ρούχα που φοράει. Δεν ειναι δυνατόν να μην υπάρχει σχέση φοροτεχνικού - εφορίας σε θέματα ευθύνης, όπως η μείωση του προστίμου σε συμβολικό ποσό για λαθάκια που οφείλονται στο λογιστή και δε ζημιώνουν το κράτος. Εφόσον βέβαια υπάρχει λογιστής που υπέγραψε και εξέδωσε απόδειξη και το πρόστιμο θα πληρωθεί από τον ίδιο. Δεν είναι δυνατόν η δουλειά μας με όλες τις ποινικες ευθύνες που συνεπάγεται, να επιτρέπεται να ασκείται απο "ερασιτέχνες". Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε αλλοδαπούς να κάνουν έναρξη επιχείρησης χωρίς να απαιτείται "εγγυητής" λογιστής - ή υπάλληλος με άδεια λογιστή. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν ανεξέλεγκτοι κάτι απατεώνες που αλλάζουν συνεχως λογιστή για να καλύπτουν τις βρωμοδουλειές τους και να τα φορτώνουν στους πάντες, κατηγορώντας τους στην εφορία. Μπορούμε, αν θέλουμε, να έχουμε τον δικό μας "τειρεσία" καταχωρώντας (τα μέλη του ΟΕΕ φυσικά) τα στοιχεία απατεώνων, κακοπληρωτών, προστατεύοντας τους συναδέλφους μας και τους εαυτούς μας. Η θέση μας πρέπει να γίνει όμοια με των συναδέλφων στην Αγγλία, στον Καναδά και στις ΗΠΑ. Υπεύθυνη, πιστοποιημένη, αποκλειστική, με πλαφόν ελάχιστης αμοιβής και πάνω απ' όλα, με την τέλεση των βασικών λειτουργιών που φορτώνουν τους υπαλλήλους της εφορίας (μητρώο, ενημερότητα και λοιπά) τα οποία οι (ακατονόμαστοι δικηγόροι) που μας κυβερνούν πιστεύουν ότι μπορεί και πρέπει να τα φορτώσουν στους ανίδεους συμβασιούχους των ΚΕΠ και μάλιστα χωρίς αμοιβή.

Ειμαστε η ραχοκοκαλιά του φορολογικού συστήματος της χώρας. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος που επιβάλλεται και να διεκδικήσουμε όσα χρόνια τώρα στερούμαστε για να μπορούμε να παραμείνουμε τίμιοι και δίκαιοι. Αλλοιώς να πάμε όλοι σπίτια μας και να ανταλάσσουμε τις υπηρεσίες μας με ρούχα, με αυγά και με κατσίκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

Τι είδα στην πορεία

Περπάτησα και αυτή τη διαδήλωση. Ολόκληρη. Γύρω στις 14:30΄, διαδηλωτές βάδιζαν στη Σταδίου από το ύψος της Γ. Σταύρου (εντελώς αραιά), στην Πανεπιστημίου από τα Προπύλαια (ακόμη πιο αραιά), γέμιζαν τη Βασ. Γεωργίου Β΄, τη Βασ. Σοφίας μέχρι τα ανθοπωλεία, τη μισή Όθωνος (η άλλη μισή ήταν κενή μεταξύ δύο «μπλοκ» διαδηλωτών, κάτι σαν άδειες κερκίδες σε ποδοσφαιρικό αγώνα) και κάτι λιγότερο από το μισό του κέντρου της πλ. Συντάγματος, ενώ στέκονταν και στην Αμαλίας μέχρι το ύψος της Ξενοφώντος (ελάχιστοι στη Φιλελλήνων, σχεδόν κανένας σε Μητροπόλεως, Ερμού και Καραγεώργη Σερβίας). Αν ο Α. Παπανδρέου, ο Κ. Μητσοτάκης, ο Κ. Σημίτης ή ο Κ. Καραμανλής είχαν συλλέξει τόσο κόσμο στην κεντρική τους ομιλία στο Σύνταγμα ή στο Πεδίο του Άρεως, θα είχε θεωρηθεί μέγιστη αποτυχία. Επίσης, πολλαπλάσιο κόσμο είχε και η διαδήλωση ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση του Γιαννίτση.

Η πυκνότητα των διαδηλωτών ήταν μικρή. Σε σημεία, όπου ανέμενα να μην περνάω (π.χ. Πανεπιστημίου και Βασ. Γεωργίου), σε κάθε άτομο αντιστοιχούσαν άνετα 2-3 τ.μ., πράγμα υπερβολικό. Από προεκλογικές συγκεντρώσεις κομμάτων εξουσίας, μόνο σε αυτή του Ράλλη υπήρχε τέτοια έλλειψη πυκνότητας τόσο κοντά στο κέντρο.

Το ΠΑΜΕ, ως συνήθως, διαχώρισε τη θέση του και αποχώρησε. Τότε, περί τις 14:45΄, ξεκίνησαν οι (μέχρι τώρα συγκριτικώς λίγες) καταστροφές, μολότοφ και δακρυγόνα.

Οι εγκληματίες ήταν, για ακόμη μία φορά, ξεκάθαροι εξαρχής. Περπάτησαν την Πανεπιστημίου οπλισμένοι και μασκαρεμένοι. Οι άνθρωποι φρόντιζαν να απομακρυνθούν από κοντά τους. Δεν αντιλήφθηκα κανένα να τους ελέγχει.

Είδα πολύ νυν και πρώην δημόσιο τομέα: ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΜΕ ΟΤΕ, ΟΑΣΑ – ΗΣΑΠ, και ό,τι άλλο φαντάζεστε. Ομάδες ιδιωτικών υπαλλήλων ή ανέργων δεν αντιλήφθηκα, αλλά μπορεί να κρύβονταν ή να μην εκφράζονται δημόσια.

Σε περιόδους δύσκολες συνήθως ανθούν οι τέχνες. Είναι μελαγχολικό ότι ο μ.ο. παλαιότητας τραγουδιών πλησιάζει τα 50 χρόνια.

Παρά την προφανή έλλειψη έμπνευσης καλλιτεχνών, άκουσα το εξής σύνθημα: «Δεν παρακαλάμε, γαμιώντας θα σας πάμε!». Γύρισα να δω ποιοι το φώναζαν και κρατούσαν ένα πανό που αξίωνε «Καταλήψεις Παντού» και είχε υπογραφή: «Δ.Ο.Ε.». Επειδή ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος έχει εξελιχθεί σε τρόικα, επρόκειτο για τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, ήτοι για διορισμένους δασκάλους παιδιών. Άλλη μια απόδειξη, μεταξύ άλλων, ότι είναι λάθος να προσλαμβάνονται δάσκαλοι με τις «multiple choice» εξετάσεις του ΑΣΕΠ και κατ' ουσίαν να μην μπορούν να απολυθούν.

Μετά οι ίδιοι φώναξαν το γνωστό σύνθημα περί της χούντας που δεν τελείωσε το ’73. Δεν ξέρω αν χρειάστηκε σύσκεψη ιστορικών, μαθηματικών και φιλόλογων για να οδηγηθούν σε αυτό το … ρηξικέλευθο συμπέρασμα. Πάντως, ρίμα κάνουν τόσο η «ανοησία» όσο και η «βλακεία» που αμφότερες τους δέρνουν. Και η «αμορφωσιά» κάνει ρίμα με το «η Χούντα δεν τελείωσε το ‘99», που επίσης είναι ορθό (όσο ορθό είναι και το ότι δεν τελείωσε το ’73).

Σε κάθε «πηγαδάκι» άκουγες 2 θέματα: πόσο μεγάλη είδε τη διαδήλωση ο τάδε ή ο δείνα και ωχ, πλησιάζει η ώρα των μολότοφ και των δακρυγόνων.

*Ο Αλέξιος Παπασταύρου είναι Δικηγόρος Αθηνών

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9563

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον δεν προλαβατε να ακούσετε πως σε καθε ρίψη , καπνογονου , δακρυγονου και λοιπών σκευασμάτων ,

ακουγοταν στιχοι όπως ........ σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ.

Αλλα προφανως αυτο δεν το θεωρείτε τέχνη .....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους και ελέγχουν την εξουσία.

Θαυμάστε:

http://www.youtube.com/watch?v=VeEkCO3PK-Q

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

http://www.lifo.gr/t...ersdigest/27099

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν έσκασαν τα πρώτα δακρυγόνα είμουνα εκεί. Και ενώ ξεκίνησα να φύγω από τη Σταδίου, μετά άλλαξα γνώμη και ανέβηκα στη Βουλή,Κριεζώτου και λοιπά. Μπροστά μου πέρασε ένας λιπόθυμος΄μεσήλικας που τον κουβάλαγαν τέσσερις.

Τα δακρυγόνα εκείνη την ώρα πέφτανε Ακαδημίας απέναντι από την Βουλή, και δεν είδα πουθενά κουκουλοφόρους εκεί. Και παρόλο που ο πετροπόλεμος γινόταν στην Ακαδημίας, τα δακρυγόνα είχαν κατεύθυνση βολής το Σύνταγμα... :blink: Εκείνη την ώρα φτάνανε στο Σύνταγμα ανεβαίνοντας την Πανεπιστημίου οι ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ και η ΓΣΕΒΕ!!!

Να μην ξεχάσω βέβαια να αναφερθώ στην φοβερή προσέλευση των λογιστών...

Και μετά βγαίνουμε εδώ και φωνάζουμε, και απαιτούμε...

Εγώ το έχω ξαναπεί, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. :angry: :angry: :angry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΦΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΟΡΑΤΗ ΕΝΩΣΗ )

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη TZABELAS  KITSOS

ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ

ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΟΥ ΙΕ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη TZABELAS  KITSOS
Λογιστικό γραφείο-Αττική Δωρεάν λογιστική παρακολούθηση για τους 2 πρώτους μήνες-τηλ. ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΡΑΣΙ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη δεν πληρωνω

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΦΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΟΡΑΤΗ ΕΝΩΣΗ )

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς

Τι ακριβώς περίμενες δηλαδή ?????

Να ξεχωρίσεις 5 ανθρώπους με πλακατ που ήταν μπροστά απο το REX .

Τελος πάντων , το θεμα δεν ειναι ποιοι ήταν εκεί ,

το θέμα είναι αυτοί που ΔΕΝ ηταν εκεί.

Και δεν αναφερομαι σε καποιο συλλογο συγκεκριμένα ,

αλλα γενικότερα.

Προς ενημέρωσή σου , είμασταν μετά το δεν πληρώνω

και πρίν τους ηλεκτρολόγους, οι οποίοι ήταν πρίν τους χασάπηδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη TZABELAS  KITSOS

το REX ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ?

ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ? :lol: :lol: :lol: :lol:

και αν να γραφεις με το nick name σου πηξαμε σε ανθρωπους με μασκα (μασκαραδες) στο forum

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

..........................

Να μην ξεχάσω βέβαια να αναφερθώ στην φοβερή προσέλευση των λογιστών...

Και μετά βγαίνουμε εδώ και φωνάζουμε, και απαιτούμε...

Εγώ το έχω ξαναπεί, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. :angry: :angry: :angry:

Πως ακριβώς την διαπιστώσατε;

είχαν κανένα τεμπελάκι ή θα έπρεπε να έχουν;

Εκτός αν εννοείτε ότι δεν υπήρχαν λογιστές με πανώ κάποιου φορέα λογιστών (πχ ποφοεε ή πολ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών είχε τονίσει "Αν δεν εφαρμόσοουμε το σχέδιο ναι κινδυνεύουμε να γίνουμε προτεκτοράτο".

http://www.taxheaven...ws/view/id/8583

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών είχε τονίσει "Αν δεν εφαρμόσοουμε το σχέδιο ναι κινδυνεύουμε να γίνουμε προτεκτοράτο". http://www.taxheaven...ws/view/id/8583

ενω τώρα δεν είναι προτεκτοράτο :angry:

αυτο το κράτος απ τη γεννηση του ήταν προτεκτοράτο και με τέτοιους καραγκιοζηδες μπροστάρηδες σαν τον "υπουργο οικονομικών" θα διαιωνίζεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ώρα 19 00 . ο sotiris x τρώει μια σαλάτα μεσογειακή και μια μακαρόνια με σάλτσα σε goody΄s νοτίων προαστίων.

μπουκάρει το ΠΑΜΕ και μας βγάζει όλους τσουβαλάτους , το μαγαζί κατεβάζει ρολά.

πάει η σαλάτα, πάνε τα 16 euros.

το λογαριασμό που να τον στείλω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ώρα 19 00 . ο sotiris x τρώει μια σαλάτα μεσογειακή και μια μακαρόνια με σάλτσα σε goody΄s νοτίων προαστίων.

μπουκάρει το ΠΑΜΕ και μας βγάζει όλους τσουβαλάτους , το μαγαζί κατεβάζει ρολά.

πάει η σαλάτα, πάνε τα 16 euros.

το λογαριασμό που να τον στείλω?

Στείλτον σες μένα βρε Σωτήρη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Εγώ για τον Σωτήρη θα πληρώσω..

δεν είναι μαθημένος σ'αυτά.. και δεν κάνει να τον κακοκαρδίσουμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι είδα στην πορεία

Περπάτησα και αυτή τη διαδήλωση. Ολόκληρη. Γύρω στις 14:30΄,

-----

*Ο Αλέξιος Παπασταύρου είναι Δικηγόρος Αθηνών

http://www.protagon.....8emata&id=9563

Το άτομο ήταν αλλού.. πιθανόν στα goodys ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΙΡΗΝΗ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ

Εγώ θαλεγα, χεστους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το άτομο ήταν αλλού.. πιθανόν στα goodys ..

Μα τι λες τωρα Σούλη; Αυτος πουγραψε το κειμενο ηταν ο Πάγκαλος. Αυτα δεν ελεγε προχθες στου Χατζηνικολάου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή ανέβηκε στο φατσοβιβλίο..

Το πανό είναι της ΕΦΕΕΑ τα πλακάτ της ΕΦΕΕ Αθηνών-Πειραιώς και το πλήθος .. ανένταχτοι.. :D

post-2143-0-05053800-1319090614_thumb.jp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...